Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9135664 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı İsmail Özyurt

sanırım yarın aras'ı izleyebileceğiz
İnşallah.  Bu adamı en kısa sürede tedavüle sokmamız gerek.

GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı tangaz

muhtemelen hoca napoli galibiyeti için kafayı kırmış durumda...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi Kapkarakartal

Övünç Özdem :

Atiba: Rotasyon
Ömer: Sakatlık
G.İnler: Sakatlık
Oğuzhan: Hazır değil

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

:biggrinking: :biggrinking:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı mylife1903

Hoca napili galibiyetine kafayi kirarken abi gencunited bizim tilsimi qiracah

Çevrimdışı Bishamon

Övünç Özdem :

Ömer nasıl sakatlandı yahu

Çevrimdışı mellfred

Oğuzhan ve İnler'in olmayışını ayrı tutuyorum. Atiba'nın 18'de olmaması enteresan. Olumsuz bir senaryoda merkez ikilide oynayacak hamle oyuncusu yok. Oyun içinde yalnızca Adriano'yu öne atıp, iç gibi oynatabilir. Ki Tolgay'ın temposu 90 dakika için yeterli değil. Yarın muhtemelen Necip - Tolgay - Talisca üçlüsünü ve Aras/Olcay'dan birini ilk 11'de görürüz. Alacakları roller önemli.
hoca gemileri yakmış. yedekte atiba'yı gösterip necip'i umutlandırmak istemiyor zalım  :D

Çevrimdışı mylife1903

Övünç Özdem :

Atiba tam ritmini bulmusken hic dokunmayacaktik. Araba gidiyor iste bir ariza yok neden kurcaliyon, sonra yoldA kalacaz

Çevrimdışı tangaz

Hoca napili galibiyetine kafayi kirarken abi gencunited bizim tilsimi qiracah

ihtimal dahilinde. hoca yanlış yapıyor hedef lig, şl olmamalı. adana deplasmanı olsa yaptıklarını anlayacam da gençler olunca hatalı buldum
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı mylife1903

ihtimal dahilinde. hoca yanlış yapıyor hedef lig, şl olmamalı. adana deplasmanı olsa yaptıklarını anlayacam da genler olunca hatalı buldum
Bu sampiyonlar liginin cazibesine fazla kaptirdik kendimizi, basimiza bir is gelecek.
Benim takimi ilk mactan salacaktik sampiyonlar ligine

Çevrimdışı tangaz

hemen herkesde gs-ts maçı sonrası ceza beklentisi olmuştu. cezalar açıklanmış cincona 15 ts.ye 30bin tl...

Çevrimdışı atalay

Bu maçı kağıt üzerinde sezonun ilk yarısındaki en zorlu üç deplasmandan biri olarak görüyorum.
[ Son Düzenleme: 27 Ekim 2016, 21:21:20 atalay ]

Çevrimdışı Berat

Bu sampiyonlar liginin cazibesine fazla kaptirdik kendimizi, basimiza bir is gelecek.
Benim takimi ilk mactan salacaktik sampiyonlar ligine

Çevrimdışı mylife1903

hemen herkesde gs-ts maçı sonrası ceza beklentisi olmuştu. cezalar açıklanmış cincona 15 ts.ye 30bin tl...
Kufur yataga yansimayinca abi gecistirmisler, ustlerini ortmusler, pecete de tutsalardi

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Aboubakar'dan iyi özel harekatçı olurmuş :icool:

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı cursedofdragon

Kufur yataga yansimayinca abi gecistirmisler, ustlerini ortmusler, pecete de tutsalardi

boşver sen şimdi onu abi yarın maç saati yolda mı olucan yoksa wc de mi olucaksın :)

Çevrimdışı OrhanAker

Yarın tolgaya çok iş düşecek atiba yokken talisca ile çift 8 gibi oynarlar umarım.

Çevrimdışı Gokhan-

Şenol Güneş'in Atiba tercihini ben de anlamsız buldum ama vardır gene bir bildiği diyorum.

Yoksa olası bir puan kaybında "teknik direktörlüğün" ana vatanı olan ülkemiz de yüzbinlerce teknik direktörün hışmına uğrayacak farkında değil.Büyük cesaret valla bu yüzden çok seviyorum kendisini, ezberlerin dışına çıkabiliyor, milyon tane taraftarla aynı şeyi düşünmüyor.

Ayrıca CL için iştahlanması ve buna yönelik adımlar atabilmesi müthiş, vizyon çok farklı bir şey taraftarımız da görmediğimi Şenol Hoca'da ve yönetim de görebiliyorum.

Bu vizyon muhabbetine girmemin sebebi de burası olsun, diğer sanal platformlarda olsun bazı taraftarlarımızca 3. olsak yeter, çıksak ne olacak 2. turdan ötesine geçemeyiz gibi laflar ediliyor.

ŞL'yi bir kenara atamayız, sonuna kadar zorlamalıyız bunun süper lige elbet olumsuz yansımaları olacaktır ama buna rağmen telafi edebileceğimizi ve sonunda yine şampiyon olabileceğimizi düşünüyorum..

Yeter ki olumsuz sonuçlarda, günah keçisi arayarak birlik beraberliğimizin içine etmeyelim.
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimdışı LuceGel

Muhtemelen hoca Caner sakatlığından sonra kafayı kırdı  :money:
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı atalay

ŞL mevzusu açılmış iken: Bu platformda yarışmayı hedef görmeyen, domestik başarılar ile sınırlı kalıp, kalitesiz rekabette Beşiktaş'ı aşağı çekmek isteyen vasattır. Bunu sezon başı kadro planlamasında da gördük. Zaten aksi oyunun ruhuna, başarının amacına ters.
[ Son Düzenleme: 27 Ekim 2016, 21:17:53 atalay ]

Çevrimdışı sozkul

bu seneki bütçemiz 450 M @sozkul  tabi bütçenin içinde borç ödemeleride var.
demekki senelik öngörülen gelirimizde bu bu manyıkla 3 senelik gelir borcu kapatacak düzeyde hiç gider yapmazsan
demekki giderini ne kadar düşersen borcunda 3 sene sonunda o kadar düşer.
şimdi soruna gelince biz sene başı bütçe planlaması yaparken şampiyonluk ve şl gelirlerini dahil etmemişizdir.
30 M € civarı şl geliri var şampiyon olduğunda tff den aldığın parada nerden baksan 15 M € yı buluyor. şampiyonlar ligi maç hasılatları
falan derken sadece şampiyon olmak biz senede 50 M€ ek kazanç demektir. Buda 3 senede 150 M€ 500 milyona yakın para eder.
buda borcun yarısı olmasada yarıya yakınını ödeyecek havadan gelen para demektir. Tabi her şampiyonluk böyle olmaz ama
önümüzdeki 3 sene rakiplerin zayıflığından dolayı ek bir transfer bütçesi oluşturmadan bunu yapabileceğimiz imkanı olduğundan
böyle dedim. birde şl de oynayıp oyuncu değerlerinin artması ve satışdan gelecek olan paralarda olur bunlar farazi şeyler ama
3 sene üst üste şampiyonluk ligi domine etmek demektir bunda ciddi sponsor gelirlerinde artışda olur ama bunlarda farazi konular.
ben sadece şampiyonlukla havadan gelecek olan şampiyonluk primi naklen yayın gelirinden alacağın artış şl ayakbastı parası
şl canlı yayın geliri galibiyet primleri maç hasılatı vs olarak şeyetmiştim :utan

15M € şampiyonlukla havadan gelen para değil ki, ikinci olsan 14M€ üçüncü olsan 13 küsur M€ alıyorsun.
Birde galiba her yıl en azından CL grubundan çıkacağımızı düşünüyorsun. Gerçi takıma bu kadar güvenmen güzel birşey tabiiki. Ama her yıl bu kadar güzel gruba düşmeyiz, bu yılda gruptan çıkmadık henüz.
Üst üste üç yıl şampiyon olan takımın doğal olarak futbolcu giderlerinin artacağını varsayıyorum ben, elimizdeki az para ödediğimiz adamlara ne kadar parasızda olsalar bir miktar GS  ve FB sulanır ve bizde artırıma gideriz. Veya turtdışı talipleri artar bir senesi kalan adamı istemediğmiz bir rakama satmak zorunda kalıp yerine daha masraflı bir adam almak zorunda kalabiliriz.
Üç yıl sonunda borcumuz yüzde 20 azalsa bana yeterde artar, artan gelir artışı nedeniyle borçları çevirmek çok kolaylaşır sonrasında.

Çevrimdışı sozkul

Övünç Özdem :

Moralim bozuldu, birşeyler açıp içmem lazım hemen. Atibasızlık Beşiktaşı oyundan beni hayatdan düşürüyor..

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı cursedofdragon

Moralim bozuldu, birşeyler açıp içmem lazım hemen. Atibasızlık Beşiktaşı oyundan beni hayatdan düşürüyor..

bir şekilde kazanıyoruz ama atibasız :) Ayrıca tolgay ve talisca olucak :)

Atibasız inler,tolgay,talisca ile kazandık :)  Atibasız necip,tolgay,talisca ilede kazanırız :)

Benim korkum olası bir sakatlık kırmızı kart durumunda alternatif yok.

Çevrimdışı mylife1903

boşver sen şimdi onu abi yarın maç saati yolda mı olucan yoksa wc de mi olucaksın :)
Yolda olamam araba cicek abbasin fordu aldigi modda suan, olsam olsam wcde olurum. Formaya karar veremedim, ya nostaljik forma ya siyah forma, sabah karar verecem formaya ve gunun totemlerine.

Etiketler: