Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9140513 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Abi Havaalanina kadar sirtimda götürürüm zaten sorun degil , 33 yasinda Bir adamdan bahsediyoruz

Ben madalyonun obur yuzunden bahsdiyorum , Takim rayina oturmuş , Kanat oyunculari bu kadar formsuzken Q7 yi devre arasi göndermek takimi etkiler , Demek istedigim sey Devre arasi degil Sene sonu gönderelim.

Almak isteyen adam Sene sonu da alir , Bende Mesalelerle ugurlarim havaalaninda :bandit:
fırsat bu fırsat yunus emre gönderelim gitsin. Yerini doldururuz merak etme Töre geliyor yanına da yarmoyu aldık mı tamamdır  :evillol:

Çevrimdışı tangaz

hem kono hem yarmo gelirse @mylife1903  abim havalara uçar herhalde   :evillol:

raketçiden başkası @mylife1903 ü havalara uçurmaz
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı OrhanAker

Abi Havaalanina kadar sirtimda götürürüm zaten sorun degil , 33 yasinda Bir adamdan bahsediyoruz

Ben madalyonun obur yuzunden bahsdiyorum , Takim rayina oturmuş , Kanat oyunculari bu kadar formsuzken Q7 yi devre arasi göndermek takimi etkiler , Demek istedigim sey Devre arasi degil Sene sonu gönderelim.

Almak isteyen adam Sene sonu da alir , Bende Mesalelerle ugurlarim havaalaninda :bandit:
Töre in q7 out :D

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

hem kono hem yarmo gelirse @mylife1903  abim havalara uçar herhalde   :evillol:
Hem Uyum sorunu da olmaz , Ikisi de Ukraynalı

Beck te yardimci olur uyum saglamalari icin , Sene Sonu Boyko da gelir ozaman hic sikinti olmaz bu Sscb kokenli oyuncularin uyum sağlamasi :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tangaz

quaresma şuan 11 maç 1 gol 4 asist rakamlarını yakalamış durumda ben bu sezon 3-4 gol 15 asist bekliyorum kendisinden  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

fırsat bu fırsat yunus emre gönderelim gitsin. Yerini doldururuz merak etme Töre geliyor yanına da yarmoyu aldık mı tamamdır  :evillol:
Töre in q7 out :D
Töreye güvenmiyorum :bandit:

3 Gun sonra parasini gec alıyor diye sakatim diyip maca çıkmayabilir , yapmadığı sey degil sonuçta :bandit: :busted_cop:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

quaresma şuan 11 maç 1 gol 4 asist rakamlarını yakalamış durumda ben bu sezon 3-4 gol 15 asist bekliyorum kendisinden  :bandit:
ben beklemiyorum abi  :evillol: düşecektir formu bu böyle devam etmez yaptığı bencilce hatalar er geç canımızı yakacak o zaman kesik yiyecektir.

Çevrimdışı Berat

Oğuzhan süre alabilecek durumda mı ?
18'de olacakmış dün Ö.Özdem ve yayınci kuruluşun verdiği habere göre. Skora göre girebilirmiş. Bir hafta daha dinlenmesinden yanayım.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

seneye de onu alalım o zaman  :D

Çevrimdışı tangaz

ben beklemiyorum abi  :evillol: düşecektir formu bu böyle devam etmez yaptığı bencilce hatalar er geç canımızı yakacak o zaman kesik yiyecektir.

bense aksine üzerine koyarak dewam edeceğini hissediyorum...

3 lu paket yapalim ozaman abi :icool:

Hem dil hemde uyum sorunu da olmaz ozaman , demin de dedigim gibi Beck te yardimci olur uyum sağlamalarına

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

18'de olacakmış dün Ö.Özdem ve yayınci kuruluşun verdiği habere göre. Skora göre girebilirmiş. Bir hafta daha dinlenmesinden yanayım.
bence hiç riske girmeye gerek yok. Napoli maçında 20 25 dk oynayabilecek duruma gelmesi yeterli olur.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

bense aksine üzerine koyarak dewam edeceğini hissediyorum...
o zaman beni yanıltsın sevinirim vallahi abi önemli olan Beşiktaş sonuçta  :tabe:

Çevrimdışı MANSIZ

Bruma'nın Trabzonsporlu oyuncunun ayağına kasıtlı olarak bastığı pozisyonda Lig TV görüntüleri olmasına rağmen neden PFDK'lık olmadı acaba. Ulan TFF yine f.saray'ı koruyorsun ya. 1 haftadır halen Tosic'in pozisyonunu gösteriyorlar. Bruma'nın pozisyonunu gösteren kanal yok.

Kimi koyacaksin yerine , Bu sezon tek bir mac oynamamis Arasi mi ?

Dökülen Olcayi mi ?

Yoksa Kerimi mi ?

Su durumda Takimda kesilmeyecek , kesilemeyecek tek kanat oyuncusu Q7

@Mehmet Ali C.

Eğri oturup doğru konusmak lazim :bandit:
[ Son Düzenleme: 27 Ekim 2016, 13:06:09 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı tangaz

3 lu paket yapalim ozaman abi :icool:

Hem dil hemde uyum sorunu da olmaz ozaman , demin de dedigim gibi Beck te yardimci olur uyum sağlamalarına

walla bi ara @mylife1903 bu sscb kökenlileri toplu getirirsek karıları sorun çıkarır onun evinde var bizde nie yok vıdıvıdı şeyederler çocukların kafasını öperler gibisinden olumsuz referans vermişti. o coğrafyayı en iyi bilenimiz o sonuçta  :D

walla bi ara @mylife1903 bu sscb kökenlileri toplu getirirsek karıları sorun çıkarır onun evinde var bizde nie yok vıdıvıdı şeyederler çocukların kafasını öperler gibisinden olumsuz referans vermişti. o coğrafyayı en iyi bilenimiz o sonuçta  :D
Disiplin sorunlari yoksa sikinti olmaz abi :D

Iclerinde bir tek Konop disiplin aciaindan sikinti cikarir gibi geliyor bana :bandit:

Çevrimdışı tangaz

Kimi koyacaksin yerine , Bu sezon tek bir mac oynamamis Arasi mi ?

Dökülen Olcayi mi ?

Yoksa Kerimi mi ?

Su durumda Takimda kesilmeyecek , kesilemeyecek tek kanat oyuncusu Q7

@Mehmet Ali C.

Eğri oturup doğru konusmak lazim :bandit:

+ hocanın hücum planında önemli bi rolü quaresmaya verdiği gün gibi ortada...

Çevrimdışı tangaz

Disiplin sorunlari yoksa sikinti olmaz abi :D

Iclerinde bir tek Konop disiplin aciaindan sikinti cikarir gibi geliyor bana :bandit:

ben konopun gelmemesine mutluyum zaten geçen sene başkan konopu alsaydı yıldız transfer kontenjanını konopla çözüp santrafora ndoyeyi alacaktı gomezide görememiş olacaktık.

Çevrimdışı Savaş

Ali Ece: "Çin'den Quaresma için Beşiktaş'a çok iyi teklifler var. 8-15 milyon Euro arası. Ocak ayında gitme ihtimali var."

Ali Ece söylüyorsa doğrudur :tabe:

Yalniz devre arasi degilde Sezon sonu göndermek daha doğru olur , Suan takimin oyun planinda onemli rolu var ve en formda kanat oyuncumuz konununda :tabe:

Ooo beklenen hareketlerr :D

Ver 12'ye Quaresma'yı devre arasında. Kiralık ücretinin yarısını vererek çağır Töre'yi geri. Elinde 10 milyon kalsa bas hepsini Yarmo'ya!!
Aman diyim hayali bile güzel :D

+ hocanın hücum planında önemli bi rolü quaresmaya verdiği gün gibi ortada...
Iste oyuzden devre arasi göndermek Takimi etkiler diyorum bende abi

Hem Takimin oyun planinda onemli bir yeri var hemde Oldukca formda

Sene sonu Gelsin bu Çinli ler ben Havaalanina kadar sirtimda taşıyıp mesalelerle ugurlarim kendisini :bandit:

Ver 12'ye Quaresma'yı devre arasında. Kiralık ücretinin yarısını vererek çağır Töre'yi geri. Elinde 10 milyon kalsa bas hepsini Yarmo'ya!!
Tore ye bu kadar guvenmenize ve Hala bu kadar beklenti icine girmenize hayret ediyorum hele su yaptıklarından sonra :tabe:

Çevrimdışı tangaz

töre de yarmoda sağ kanat olmaz o iş  :D

Çevrimdışı tangaz

bu arada yarmo hayali kuran takımların çek yaprağına 25 milyon yazıp imzalamasını rici edeceğim  :bandit:

Çevrimdışı Berat

Bu Ali Ece haberinin kaynağı nedir acaba? 

Etiketler: