Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9130013 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı ardiles

Caner milyon dolarlık futbolcu operasyon ve tedaviyle ilgili gereken ne ise en iyi şekilde yapılır. İş bizim fişekte bitiyor ondan yana da korkumuz yok çalışır çabalar Köybaşı gibi yapmaz. Sergenin İsmaille ilgili anısını hatırlayalım:

Çevrimdışı 38life

Caner'in sakatlığına Caner için üzülüyoruz. Onun güzel futbolundan mahrum kalacağımız için üzülüyoruz. Yandık bittik kül olduk diyenler boş konuşmasın. Geçen sene İsmail Köybaşı ile şampiyon olduk biz, ne anlatıyosunuz?

Adriano sık sık minik sakatlıklar yaşayan bi oyuncu, bu sebepten de temposu düşük bir futbolcu halini almış. Şans yanımızda olursa ve Adriano sakatlık sorunu yaşamazsa devre arasına kadar her maçta 90 dakikayı çıkartabilir ligde.

Adriano'nun ilk 11'e monte edilmesiyle birlikte oyun tarzımızda kısmi de olsa değişiklik olacak. Öncelikle defansif olarak eskisinden daha iyi olacağız burası kesin. Bugün Adriano'nun sağ bek'in kademesine girip topu Antalyalı oyuncunun ayağından alışını görmüşsünüzdür. Adriano tecrübesiyle defansa güç katacaktır. Hücum anlamında ise Caner kadar iyi orta ve diagonal paslar çıkaramayacak malesef. Caner gibi çizgiden bindirme değil daha çok ortaya, içe kateden bir oyuncu. Caner aldığı topu ya diğer kanada açar ya da çizgiden akıp orta açar. Adriano ise kısa seri paslar veya adam geçme ile orta alana girer, top kendisinde değilken de boş koşular yapar. Aynı zamanda Gökhan Gönül de Beck'e nazaran daha fazla orta alana giren bir bek. Oyun tarzımız bu şekilde bir değişime uğrayacaktır. Beck'lerimizin orta alana katetmesi orta alan oyuncularımız üzerindeki baskıyı hafifletecektir. oyunun yönünü hızla ve uzun pas ile değiştirme görevi ise Gökhan İnler'e devredilecektir.

Caner transferin son haftasına kadar planlarımızda yoktu. Adriano ile başlayacaktık lige. Bundan şikayet de etmiyorduk hatırlayın. Ama Caner'in gelişi ve çok iyi başlaması bize çok çok ekstra bir "can" kattı. Şimdi ise o ekstra'nın kayboluşuna ağlıyoruz... Ama bu hüzün Caner özelinde kalmalı. Takım yandı bitti kül oldu diyenler ne dediğinden haberi olmayanlardır.

Ha bu arada şampiyonluk kupası Caner'in ellerinde kalkacak. 34.cü hafta 88'ci dakikada oyuna girecek.
[ Son Düzenleme: 23 Ekim 2016, 23:07:38 38life ]

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Hey Allahım yarabbim ya Rıza hocaya bak kanal kanal geziyor hikaye anlatıyor.yazık valla çok yazık.fb ile gs maçından snr da takip edicem hocam seni bakıcaz ne diyeceksin o zmn da.caner sezonu kapattı artık yapacak birşey yok Allah şifa versin artık devre arasına kadar adriano beck Gönül çok sıkışırsakta tosic kayıp başka türlü formasyonlar yapacaz devre arası bir takviye de şart oldu.çok kötü bir gece oldu çok

Jübile yaptık buna yapmasak ona mı kinlendi diyecem de o da değil artık yd zamanında hoca iken ne yaşadıysa adam tam bir Beşiktaş düşmanı gibi davranmaya başladı. Futbolculuğuna eyv ama artık kulübün önünden bile geçirilmemeli onu Rıza (Atom karınca) yapan yere ihanet ediyor.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı 38life

Bu arada Beşiktaşta uzun süre oynamış olan her futbolcuyu (başarılı olmuş ya da olmamış, kaptan olmuş, kaleci olmuş, hoca olmuş farketmez) BEŞİKTAŞLI sanmayın. Beşiktaşta oynayarak Beşiktaşlı olunmaz. Bu YÜREK işidir.

Çevrimdışı tuncaboylu

Caner'i maddi olarak bir zararı olmayacak, adamın Inter'le zaten 3 yıllık sözleşmesi var.

Yani hiç oynayamasa bile, 30 yaşına kadar parasını alacak Inter'den.

1 milyonluk opsiyon kullanılmaz, bedava alınır alınacaksa.

Çevrimdışı murat baltacı

Ah be fişek daha oziyle birlikte oynayacak form tutmuş abouya goller attıracaktınız çok kötü oldu bu sakatlık geçmiş olsun umarım sağlam dönersin doyamadık izlemeye.

Her sene uzun süreli bir sakatlık oluyo bi kurban falan kestirelim hemde en kilit oyuncularımızın başına geliyo.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı Bishamon

Bu arada Beşiktaşta uzun süre oynamış olan her futbolcuyu (başarılı olmuş ya da olmamış, kaptan olmuş, kaleci olmuş, hoca olmuş farketmez) BEŞİKTAŞLI sanmayın. Beşiktaşta oynayarak Beşiktaşlı olunmaz. Bu YÜREK işidir.

Altyapımızdan geldi.16 sene oynadı.Ondan daha Beşiktaşlısı mı olabilir? Cidden anlam veremiyorum bu davranışlarına..

Çevrimdışı mellfred

caner'in sakatlığı umarım tosic'i yerinden etmez. bu sakatlık bakarsınız bize kerimi ya da aras'ı kazandırır. tıpkı rhodolfo'dan sonra tosic marcelo ikilisini bulduğumuz gibi. canere büyük geçmiş olsun ama dünya dönemeye devam edecek
adriano kendine daha sıkı bakmalı

Çevrimdışı b.damatoglu

Rıza'ya laf eden taraftar çocuktur.

Ne derse desin dokunulmazlığı var Rızanın...

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı mellfred

rıza hocanın  kazanma hırsı beşiktaşlı duruşunun önüne geçiyor ki anlaşılan beşiktaş onun bu arzusunu daha fazla kırbaçlıyor. hocanın beşiktaş'a da  bu tavrı bir değil iki değil

Çevrimdışı 38life

Altyapımızdan geldi.16 sene oynadı.Ondan daha Beşiktaşlısı mı olabilir? Cidden anlam veremiyorum bu davranışlarına..

Yürek işidir.

Çevrimdışı Orhan

Kendi kendimize yeni mustafa pektemek yaratıyoruz, adam kiralık niye alıyoruz ya 1 sene oynayamayacak adamın bonservisini hem klubüne hem kendisine para vererek. Profesyonel oyuncu, sezon sonu teşekkür eder klubüne göndeririz.
Caner oyle zirt pirt sakatlanan bir futbolcu degildir. Bu kadar basariliyken herseyini veriyorken adami sahipsiz birakmak bu camianin geleneklerine aykiridir.Ben cok dogru bulmadim kardesim bu yorumu.

Çevrimiçi Kapkarakartal

Caner'in sakatlığı kötü oldu zira atak çeşitliliği yaratmada, azmiyle ve hırsıyla takıma kattığı değerlerle kadroda önemli bir yer edinmişti umarım sağlıklı bir dönüş yapar (inşallah erken bir dönüş yapar demiyorum çünkü aşil ve çapraz bağ kopmalarında en önemli şey ameliyattan sonra beslenme ve egzersiz olayıdır yani oraları güçlendirmek için zamandır). Adriano elimizdeki tek alternatif umarım sakatlanmaz kendisi benim gözümde "buluttan nem kapan" bir yer edindiğinden fazla zorlamadan bek pozisyonunda kendisinden olabildiğince faydalanmalıyız umarım Tosiç'e bek mevkisinde tahammül etmek zorunda kalmayız. Artık önde Adriano yerine Aras'ı da devreye sokmalıyız.
[ Son Düzenleme: 23 Ekim 2016, 23:34:21 Kapkarakartal ]

Çevrimdışı ardiles

Sol bek alınacağını sanmıyorum. Adriano Beck Tosiç varken Caner iyileşip durumu görülene kadar sol bek alınmaz. Çok sıkışırsak mazide olduğu gibi Atiba Necip Olcay dahi oynar. Devre arası takviye yapılırsa muhtemelen stopere yapılır.

Çevrimdışı Orhan

Rasim Ozanin bizi Sinan Engine gore daha fazla savunmasi tuhaf degil mi?

Çevrimdışı legendmaster

rıza çalımbayı tartışmam beşiktaşın efsanelerindendir benim için

Çevrimdışı cursedofdragon

Rasim Ozanin bizi Sinan Engine gore daha fazla savunmasi tuhaf degil mi?

sinan engin fenerli.

rasim ozan gs'li.

Çevrimdışı 38life

Caner'in sakatlığı kötü oldu zira atak çeşitliliği yaratmada, azmiyle ve hırsıyla takıma kattığı değerlerle kadroda önemli bir yer edinmişti umarım sağlıklı bir dönüş yapar (inşallah erken bir dönüş yapar demiyorum çünkü aşil ve çapraz bağ kopmalarında en önemli şey ameliyattan sonra beslenme ve egzersiz olayıdır yani oraları güçlendirmek için zamandır). Adriano elimizdeki tek alternatif umarım sakatlanmaz kendisi benim gözümde "buluttan nem kapan" bir yer edindiğinden fazla zorlamadan bek pozisyonunda kendisinden olabildiğince faydalanmalıyız umarım Tosiç'e bek mevkisinde tahammül etmek zorunda kalmayız. Artık önde Adriano yerine Aras'ı da devreye sokmalıyız.

Altını çizdiğim kısım doğru ve önemli bir nokta. Şunu da eklemek gerek; Adriano Caner'e nazaran defansif yönü daha iyi bir bek. Adriano'nun hem bu defansif yönünden faydalanmalıyız hemde Çok aşırı zırt pırt ileri göndermeyerek enerjisini ekonomik kullanmalıyız. Adriano çizgiden koşmak yerine orta alana daha düşük tempoyla katetmeli. Umarım teknik ekibimiz Adriano'nun kullanımı konusunda doğru işler yapar. Şuanda bu önemli bizim için.

Çevrimdışı atalay

Tosic - Marcelo ikilisi birlikte oynama alışkanlığını kazanmışken yerlerinden oynatmamak gerek. Ekstrem bi' olumsuz senaryo olmaz ise o pozisyon için Adriano birinci, Beck ise ikinci tercih olur. Plana, kurguya ve rakibe göre Olcay ve Atiba da birer opsiyon olabilirler. Devreye kadarki performansların doğrultusunda ilk transfer tahtasında palyatif bir çözüm de üretilebilir.     

Çevrimdışı 38life

İki buçuk saat oldu, üzüntünün şokunu yeni atlatıyorum.

Allahım iyi ki Şenol Güneş var!

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Napoli maçında tempoyu kaldıramayıp yorulunca Adriano nun yerine giren kişi kimse ondan sonraki ilk alternatifte belli olmuş olacak.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı Mavi Tuna

Abdülkadir Durmaz resmen ağır saçmalıyor.   Adreano'nun pozisyonuna kafayı takmış. Hakem niye öyle yapmış deyip sonra bende footbollcu iken bende yapardım faulu alırdım deyip etikten bahsetmesi kadar komik bir şey yok. Sadece hakem değil footbollcu da dürüst olacak Abdülkadir Durmaz...  Hakemin sıfır etkisinin olduğu tertemiz bir galibiyet aldık ama yarım saat hakem konuştular komediden başka bir şey değil.

Bir diğer programda Eskişehir sahayı terk etmiş bu konuşuluyor. Süper Lig de Beşiktaş maçı bitmiş 3 tane gol atılmış, tertemiz bir galibiyet var. Bunlar PTT 1. Lig, Eskişehir takımını yarım saat sündüre sündüre anlatıyorlar. Üstüne stüdyoda lamba patlıyor Caner deyip gülüyorlar. Yok böyle bir şey.

Yazı vallahi bu kadar da olmaz.

Note 3 N9005 LTE cihazımdan Tapatalk ile gönderildi
[ Son Düzenleme: 23 Ekim 2016, 23:52:36 Mavi Tuna ]

Çevrimdışı ProjectOrigin

Abdülkadir Durmaz resmen ağır saçmalıyor.   Adreano'nun pozisyonuna kafayı takmış. Hakem niye öyle yapmış deyip sonra bende footbollcu iken bende yapardım faulu alırdım deyip etikten bahsetmesi kadar komik bir şey yok. Sadece hakem değil footbollcu da dürüst olacak Abdülkadir Durmaz...  Hakemin sıfır etkisinin olduğu tertemiz bir galibiyet aldık ama yarım saat hakem konuştular komediden başka bir şey değil.

Bir diğer programsa Eskişehir sahayı terk etmiş yarım saat o konuşuluyor, Süper lig de Beşiktaş maçı bitmiş 3 tane gol atılmış, tertemiz bir galibiyet var. Bunlar PTT 1. Lig, Eskişehir takımını yarım saat sündüre sündüre anlatıyorlar. Üstüne stüdyoda lamba patlıyor Caner deyip gülüyorlar. Yok böyle bir şey.

Yazı vallahi bu kadar da olmaz.

Note 3 N9005 LTE cihazımdan Tapatalk ile gönderildi

Şu adamlar için kendinizi yıpratmayın sakın.Adamlar tamamen troll olsun diye program yapıyorlar.Programda Saddam ölmedi, Uzayda yaşam var mı ? vs. konuları yaklaşık 2 saat konuşuluyor.Ciddiye alınacak bir program değil.Millet onları gülmek için izliyor  :lol:

Çevrimdışı tuncaboylu

Geçmiş olsun Caner'e.

Çok üzgünüm gerçekten, şanssızlık gerçekten. Bize hem saha içinde, hem de opsiyon olarak epey katkısı oluyordu.

Geçen senenin tümünü sakatlık geçmişi kabarık İsmail'i sol bekte oynatarak tamamladık, Adriano bize sezon sonuna kadar yeter.

Beck de alternatif olabilir kendisine sol bekte.

Tosiç-Marcelo ikilisi bozulmamalı bence.

"1 milyon verelim Caner'i alalım, sahip çıkalım" diyenler de olayın sıcaklığıyla ronmantik yaklaşanlar.

Canerin zaten 2019 yazına kadar Inter'le sözleşmesi var. Futbol hayatı bitse bile Inter o parayı vermek zorunda.

Eğer futbol hayatı büyük bir zarar gördüyse ve geri dönüşü sıkıntı olacaksa 2020 yılına kadarki ön sözleşmeyi aktive etmek saçmalık olur.

Beşiktaş'ın ahde vefa yapacak 20 trilyonu yok. Veli Kavlak'ın durumunu hepimiz biliyoruz.

Eğer iyileşirse, 1 sene daha kiralarız satın alma opsiyonuyla.

Çevrimdışı ardiles

Sahada ölüm olmasın, sakatlıklar atlatılır. Kobe Bryant ve David Beckham da aşil tendonunu koparmıştı. Tedavi olur sahalara döner fişeğin canı sağ olsun.

Etiketler: