@atalay sabahtan beri Pozisyon paylasip teknik bilgiler veriyor , Girdigimiz her pozisyonda Q7 var mesela @Necmi
Cok iyi oynadığı Napoli maci ozelinde dahi linc edilmeye calisilmasina soke oldum ben
Yahu adam daha ne yapsin 2 ASIST yapmis , mac boyunca Defansa Yardim etmis , Bekinin kademesine girmis , Ileri geri çalışmış
Sen tutup Q7 calima girdi , Pas hatasi yapti diyorsun
E bende sana YUH ARTIK derim ozaman
önce üslubuna dikkat et
@Yunus Emre Dökmeci iki asist değil oniki asist yapsa bile Beşiktaş formasını on saniye bile giymeyi
haketmiyor bu oyunuyla. Bir oyuncu maç kazanmaz ama bir oyuncu maç kaybettirir
bunu sakın unutma bir zincir çürük halkası kadar güçlüdür. Takım patlama yapacak müthiş
kalite var ama gelip quaresmada tıkanıyor. çünkü her topu kendine istiyor sadece kendisi oynasın istiyor
bütün takımı oyundanda düşürüyor moralmanda bozuyor. takıma iki katı enerji sarfettiriyor.
bütün toplar sende toplanırsa bütün duran topları sen kullanırsan kornerleri bile o zaman
bozuk saatte günde iki defa doğruyu gösterir.
öyle aman aman bir katkısıda yok geçen sene 4 gol 6 asist yaptı Beğenilmeyen olcay 5 gol 6 asist yaptı
bu sene quaresmanın ligde bir asisti var oynamayan olcayın 2 golü var. Bana ligin başından beri verdiği
katkı bir asist sadece bilmem bunun farkındamısın ama sağ olsun el freni olarak bayağı katkı sağlıyor.
tabi bütün toplar onda toplanıyor çalım atıyor tribüne oynuyor trivella yapıyor ama katkı koca bir sıfır.
cl de 1 gol 2 asist yaptı gol duran top asistleride napolide yaptı. Peki diğer iki maçta sahada verdiği katkı nerde
o ileri uç adamı kimse gelsinde defansda katkı versin demiyor asist yapsın gol atsın topu ilerde tutsun
takıma nefes aldırsın ama ona giden toplar duvara çarpıp geri dönüyor birde çalım atmaya uğraşırken takımda ileri
çıkıyor kaptırdığında bütün takımı hırpalıyor. Gör artık bunları bunun yerine olcay oynasa vereceği katkı duble duble olurdu emin ol. şl de bir gol 2 asistlik katkı sağlamış birde bencilce harcadıklarını say istersen geçen sene
takım oyunu içinde kaldı alkışladık ama bu sene kimse kusura bakmasın sahada on saniye bile kalması zarar.
kulağı çekilmezse Beşiktaşa zarar verecek Kötü niyetli olduğunu söylemiyorum elbette sahada bizden fazla istiyordur maçı kazanmayı ama yolu bu değil iyi bir quaresma Beşiktaşın marka değerine değer katar bu inkar edilemez istediğimiz bu ama siz böyle baktıkca olaya gerçekleri göremedikçe sahadaki bu durum düzelmez.