Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9125395 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı İhsan

2 satırda yazdırırsın Yunus Emre ya da tam adını yazdır "fabricio agusto ramirez beyefendi"  :D görenler "görmemişin kalecisi olmuş"  derler "walla görmedik abi" deriz

:kop: :kop:
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı İhsan

Quaresma'nın 15 metre öndeyken pas istediği efsane pozisyon. Oyun durduğu anda
pasın "zamanında" gelmemesine kızdı.

Yalnız Talisca direk Q7 ye atsa  100%lük gol pozisyonu olurdu
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı İhsan

Kerim Frei, devre arasında kiralık olarak Medipol Başakşehir'e gidebilir. (NTV Spor-Mehmet Ayan)

Kerim icin en dogru takimlardan bir tanesi , gitsin oynasin kendini gelistirsin

Pektemek ile birlikte geri gelsin
 :outtahere:
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı kartalBaz

Aboubakar, 2 yada 3 defa ceza sahasına 2 metre uzaklıkta boştaki adamımıza paralel pas atmaya çabaladı ve yapamadı top kaptırdı bana saç baş yoldurdu Yunus, ama o esnada ceza sahası çizgisine yakın iki savunmacının arasına dalıp gitmeye çalışabilirdi ve büyük olasılık gidemezdi. O zaman daha çok kızardım.

Querasma, oyun sete dönmüşken, kaptırılacak topun bize tehlikeli atak olması mümkünken, üstelik solunda Caner bomboşken ve kafayı kaldırıp ona bakmışken, 1 m2 lik alan içinde iki adamın ortasından geçmeye çalışıyor ve topu kaptırıyor.

Birtanesi doğru şeyi yapmaya çalışırken beceremeyip kaptırıyor, öteki tamamen yanlış şeyi yanlış zamanda yaparak top kaptırıyor.
İki olayıda ikiside top kaptırıyor diye karşılaştıramazsın

Muthis bir yorum abi. Anlatmak istediklerimi anlatmissin.

Çevrimdışı Berat

Çevrimdışı cursedofdragon

Ben Asus 5 senedir kullanıyorum hiç sorunum yok  :) Bir arkadaşım Acer almıştı ve bilgisayar çok çabuk ısınıyordu fırın gibi oluyordu

arkadaşın iyice kötü marka almış acer ne ya yok hacer :D

Benim aldığım laptop'un her tarafı metal buda ısınmaz herhalde bakalım :)

Isınırsa diye pervane modu koymuşlar  :D Basınca uçak hareket ediyor :D

Çevrimdışı İhsan

Arkadaşlar bugün hiç yazamadım özledim sizi forumu nasılsınız :D

Bugün gidip laptop aldım ilk defa hayatımda laptop kullanıcam :D Oyun sevdiğim için oyun laptop'u aldım :)

Casper  - Excalibur modelini aldım nasıl sizce iyi mi ?

Özellikleri ;

İntel i7 6700k yeni nesil işlemci (8 çekirdek)
nvidia gtx 960m 4gb ekran kartı
16 gb ram ddr4 ram
240 gb SSD
1 tb HDD
Bluetoth 4.0
Full HD 1080p
4k

Fiyat : 6100 tl

Hayırlı olsun... ama pahalıymış. Keşke kiralık alsaydın  :evillol:
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Q7 kaptirinca lakayitlik , Tolgay , Aboubakar kaptirinca zorunluktan gecin bunlari

Hep ayni seyi söylüyorum tutarlı olun objektif olun

Mac esnasinda Q7 ye soylediklerimi burada yazsam BAN yerim , mac sayfalarında ciddi anlamda kotu oldugu zaman bende ciddi sekilde eleştiriyorum

Kac defa Hocam Q7 cikar artik , Iyice b.kunu cikardi diye yazmisligim var

Ama sizin bazi yazilariniz dusmanca ve On yargili ben buna tepki gosteriyorum

Adamin Belkide Besiktas kariyerinde en iyi oynadığı macta bile Takimin en kotusuydu demek Direkt Objektiflikten uzak ve On yargılı bir düşüncedir
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı cursedofdragon

sağol abi teşekkür ederim kiralık için başkan lazımdı bizim :D

Çevrimdışı OrhanAker

Bu iyiydi işte :kop:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Muhtemelen Ceza alacagim bu yazdıklarımdan dolayi ama önemli degil , kimseye Besiktasin futbolcusuna ve sahsima hakaret ettirmem buda böyle biline.
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Berat

Konu yine kaydı, Lenovo f/p ürünüdür iyidir. Teknoloji ya da Genel Sohbet başlığına geçelim devamı için ✔
Konu dışı iletiler temizlenecek dostlar , üstte yazan başlıklardan devam edebilirsiniz. Anlayışınız için teşekkürler.

Çevrimdışı tangaz

ne düğünü abi yav 30'una kadar bekar kalmayı düşünüyorum :D

ben yanılmıyorsam burada askerden geldim nişanlıyım die yazdığından eminim ya neyse, iyi yaparsın ne o öyle 30dan önce evlenilir mi  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Çağatay

Ben satış elamanı olarak çalıştım hepsinde oluyor sıkıntı asus,hp vs. :)

ne zamandır forum olarak gömecek bir şey arıyorduk
senin laptop tam zamanında geldi valla  :lol:

şaka bir yana güzel günlerde kullan
umarım memnun kalırsın çok da gömüp hevesini kırmayalım şimdi  :ok:

dipnot: biri 6 yıllık diğeri 6 aylık iki tane asus laptop kullanıyorum aktif olarak
daha tık demediler asusa laf atmayalım lütfen  :evillol:
[ Son Düzenleme: 22 Ekim 2016, 00:12:12 Çağatay ]
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimiçi murat

ne zamandır forum olarak gömecek bir şey arıyorduk
senin laptop tam zamanında geldi valla  :lol:

şaka bir yana güzel günlerde kullan
umarım memnun kalırsın çok da gömüp hevesini kırmayalım şimdi  :ok:

dipnot: biri 6 yıllık diğeri 6 aylık iki tane asus laptop kullanıyorum aktif olarak
daha tık demediler asusa laf atmayalım lütfen  :evillol:
hp kullanıyorum istediğinizi söyleyebilirsiniz. :evillol:

Çevrimdışı underworld

Bazen dusunuyorumda herhalde ben farkli bir mac izliyorum forumdaki bazi kisilerden. Q7 iki tane asist yapmis guya. Bende o kadar top kullansam bende yaparim. Onemli olan kac tane asist yaptigi degil, kullandigi topa oranidir. Bide actigi orta ve duran toptan baska dun ne yapti q7? Defansa yardim ettigi 2-3 pozisyon. Dun saglam bir gokhan gonul ve gokhan tore olsaydi orayi otobana cevirirdik. Napolinin sol kanadi o kadar kotuyduki hayatimda ilkkez beck i bu kadar ileri cikarken gordum. Hic kimse q7 kotu oyuncu demiyor ama oynadigi oyun beni hic tatmin etmiyor. Istiyorsa 10 tane asist yapsin. Gorende diyecek iki kisiyi calimlayip orta acip gol attirmis iki tane. Bitanesini iceriye dogru atti, digeride zaten duran top. Geldiginden beri yuz tane kullandi bir iki taneside gol olsun. Bu arada q7 savunanlar yuzunden bu adam bana daha itici geliyor. Insallah sozlesmesini uzatmazlar. Tolgay ve aboubakar da top kaptiriyormus. Peki sen hic tolgayin veya aboubakarin bombos pozisyonda olan adami gorup sov yapmak icin calim attigini gordunuzmu? Tolgay topu saklamak oyunu sogutmak icin kaptiriyor. Aboubakar ise ilerde tek basina birseyler yapmaya calisti. Cok yardim gelmeyince topu kaybetti. Q7 ile onlarin top kaybini bir tutmak bence hic adil degil. Bir sozumde aboubakar icin. Gecen hafta burda adama neler soylediler neler. Simdi de bu macta iyi oynadi diyorlar. Aboubakar onceki maclarda da iyiydi sadece gol atamamisti. 2 gol atti diye kral olunmaz, gol atmadigi icinde bu futbolcu degil demekte olmaz.

Ömrüne bereket ...

Çevrimiçi Necmi

Aynisini Tolgay da yapti abi ustelik 1 kez degil 2-3 kez yapti gidip kle onunde calima girip top kaybetti

Q7 ye verilen tepkinin ceyregi bile verilmedi Tolgaya

Ben Tolgayi cok severim linc ediyorum sanmayin sakin , Adil olun diyorum sadece :bandit: :tabe:
sen sorunu hala anlamıyorsunki @Yunus Emre Dökmeci 
top kaptırılır her oyuncuda kaptırır çalım atarkende kaptırır bu futbol
hata oyunudur. Quaresmadaki sorun bu değilki adam hızlı oynamıyor
çalım attın uzayıp gidersin yada en yakınındakine pas verirsin top sende kalır
hücum hızlanır ama quaresma ne yapıyor çalımı atıyor sonra yetmiyor bu dönüp bir daha çalım atıyor
olmadı bir daha taki o topu kaptırana kadar bu bir değil iki değil 90 dakika boyun sürekli
yapıyor. Kimse salak değil gs maçında son dakikadaki pozisyonda yaptığı hatayı iyi biliyordu gitti taraftara şirin
görünmek için önlerine attı kendini bu sene son derece bencil oynuyor bütün takımın ritmini
bozuyor. diyorum bir faydası varsa on zararı var. Bakalım şenol hoca ne kadar tahammül edecek.

Çevrimdışı atalay

Bir defa İtalyan Futbolu nerede şimdi? Euro 16'da izlediğiniz Milli Takımdan üç isim sayabilir misiniz bana? Bir sorum daha var. Beşiktaş Başkanısınız. İflas etmiş Napoli bütün futbolcularını bedava veriyor. O takımdan bir, tek bir kişi alır mısınız Beşiktaş'a? | Şu iki soruyu soran kişinin spor duayeni diye kabul görmesi ülke sporunun ayıbı.

Çevrimiçi Necmi

@atalay sabahtan beri Pozisyon paylasip teknik bilgiler veriyor , Girdigimiz her pozisyonda Q7 var mesela @Necmi

Cok iyi oynadığı Napoli maci ozelinde dahi linc edilmeye calisilmasina soke oldum ben

Yahu adam daha ne yapsin 2 ASIST yapmis , mac boyunca Defansa Yardim etmis , Bekinin kademesine girmis , Ileri geri çalışmış

Sen tutup Q7 calima girdi , Pas hatasi yapti diyorsun

E bende sana YUH ARTIK derim ozaman
önce üslubuna dikkat et @Yunus Emre Dökmeci
iki asist değil oniki asist yapsa bile Beşiktaş formasını on saniye bile giymeyi
haketmiyor bu oyunuyla. Bir oyuncu maç kazanmaz ama bir oyuncu maç kaybettirir
bunu sakın unutma bir zincir çürük halkası kadar güçlüdür. Takım patlama yapacak müthiş
kalite var ama gelip quaresmada tıkanıyor. çünkü her topu kendine istiyor sadece kendisi oynasın istiyor
bütün takımı oyundanda düşürüyor moralmanda bozuyor. takıma iki katı enerji sarfettiriyor.
bütün toplar sende toplanırsa bütün duran topları sen kullanırsan kornerleri bile o zaman
bozuk saatte günde iki defa doğruyu gösterir.
öyle aman aman bir katkısıda yok geçen sene 4 gol 6 asist yaptı Beğenilmeyen olcay 5 gol 6 asist yaptı
bu sene quaresmanın ligde bir asisti var oynamayan olcayın 2 golü var. Bana ligin başından beri verdiği
katkı bir asist sadece bilmem bunun farkındamısın ama sağ olsun el freni olarak bayağı katkı sağlıyor.
tabi bütün toplar onda toplanıyor çalım atıyor tribüne oynuyor trivella yapıyor ama katkı koca bir sıfır.
cl de 1 gol 2 asist yaptı gol duran top asistleride napolide yaptı. Peki diğer iki maçta sahada verdiği katkı nerde
o ileri uç adamı kimse gelsinde defansda katkı versin demiyor asist yapsın gol atsın topu ilerde tutsun
takıma nefes aldırsın ama ona giden toplar duvara çarpıp geri dönüyor birde çalım atmaya uğraşırken takımda ileri
çıkıyor kaptırdığında bütün takımı hırpalıyor. Gör artık bunları bunun yerine olcay oynasa vereceği katkı duble duble olurdu emin ol. şl de bir gol 2 asistlik katkı sağlamış birde bencilce harcadıklarını say istersen geçen sene
takım oyunu içinde kaldı alkışladık ama bu sene kimse kusura bakmasın sahada on saniye bile kalması zarar.
kulağı çekilmezse Beşiktaşa zarar verecek Kötü niyetli olduğunu söylemiyorum elbette sahada bizden fazla istiyordur maçı kazanmayı ama yolu bu değil iyi bir quaresma Beşiktaşın marka değerine değer katar bu inkar edilemez istediğimiz bu ama siz böyle baktıkca olaya gerçekleri göremedikçe sahadaki bu durum düzelmez.

Çevrimiçi Necmi

Iste onu diyorum buyuk ihtimal hala hazir degil, benim korkum bu cusseyle yere yumusak basan adam olmasi ama atalay iyi saglam ayakli, diyor. Devre arasina kadar kredi cekti kendine, fazla elestirilmez artik.
Insallah toparlar kendini, bunu emenikenin gittigi ingiliz ligine sokustururuz iyi paraya. Ama ben hala bu sene ozelinde bizim asil ihtiyacimiz olan futbolcu olmadigini dusunuyorum. Bize tik tik pit pit yerlestirecek bir adam lazimdi. Mesela gomez kalsaydi, yanina abu gelseydi fantastik bombastik olurdu takim.
nesi hazır değil @mylife1903  uzatmalar oynanırken italyan oyuncunun arkasından attığı deparı ve elense atağı kesişini görmedinmi. pozisyonda top uzak düştü o topu Dembaba dışında kimse kepçeleyemez hastaydım onun top istop edişine abou o topu alabilse ve kaleye vurabilse zaten bizde ne işi var :D

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Q7'ye zaman zaman çok kızsam da hakkını teslim etmem lazım. Adam Beşiktaş'ı çok seviyor ve elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyor her zaman. Geçen seneki şampiyonluğumuzda büyük pay sahibiydi, bu sene de büyük katkı yapmaya devam ediyor.

Çevrimiçi Necmi

Vuruş öncesi çizgi üzerinde ip gibi dizilmiş sekiz Napoli oyuncusu.Kalecinin çıkamayacağı
ve Tosic/Marcelo ikilisinin olduğu bölgeye doğru yüksekten iyi düşen bir top. Abou küçük
bi' farkla ofsayt. Tosic birkaç metre geriden çıkıyor. Yardımcının görüşünü bozan Necip gibi.

bana görüşünü tosic bozuyor yanıltıyor gibi geldi :)

Çevrimiçi Necmi

3.5 kg olması beni çok ilgilendirmiyor abi :D Masaüstünde kullanıcam genellikle zaten görüntüyüde monitöre aktardım Mouse klavye taktım kablosuz.Laptop'u kasa görevi olarak kullanıyorum :D

Casper kötü mü :D
:tabe:

Çevrimiçi Necmi

Bosver @atalay

Alt tarafi duran top , Onlarca Duran top kullandi 1 tane de attirsin bi zahmet dimi

Yahu adamin yaptigi asisti bile hafife aliyorlar , Sirf gömebilmek icin SAKA Gibi..

O topu o bölgeye gönderebilecek kac tane adam var acaba dünyada :bandit:
dünyayı bilmem ama bizim takımda bir kaç tane var :D

Çevrimiçi Necmi

Yahu Hıncal coşmuş yine napolinin 17 korneri 18 ortası toplam 35 gol pozisyonu vardı demiş adam ya bunadı bence ya da Şenol hocayla çok büyük sıkıntısı var
sıkıntısı Beşiktaşın gs ile yarışacak olması bu yıpratma operasyonu

Etiketler: