Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9129377 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimiçi Necmi

Şahsi fikrim ilk maçta şans yanımızdaydı
Rövanş daha zor geçer
Napoliyle berabere kalıp benficayı yenmek makul görünüyor
bence şans değildi. evet ballı goller attık ama unutmayalım rakip elindekinin maksimumunu verdi zaten şimdi biz kendi sahamızda iki katı daha güçlü olacağız ve hayatlarında görmedikleri taraftar baskısını yaşayacaklar benficadan önce bizimle deplasman yapmaları bu açıdan bizim şansımız en önemliside bu seyirci önünde yaşadığımızdan daha kötü bir hakem faciasıda yaşamayız.

Çevrimdışı tangaz

Formül bu işte.

5 puan yetiyor. Hangi maçtan 3 almaya çalışacağımıza maçtan önce değil, belki maç içinde bile karar verebiliriz.

gönlümden geçen şu; napoli 1 benfica 3 kiev 3 =12 puan biz, bjk 1 kiev 3 benfica 1 =11 puan napoli,  kiev 3 bjk 0 napoli 1 =8 puan benfica ve grubu lider olarak tamamlamak  :biggrinking:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi Necmi

Son mac Benfica-Napoli . Napoli cıkacagı netleşirse son maça asılmaz Portekizde.
Son maça kalmamalı Benfica'yı yenmeliyiz burda.
iki beraberlik kiev maçına gelince işte o zaman napoli garanti etmemiş oluyor
bir sonraki maç oynanmadan kağıt üzerinde berabere kalamazsın o nedenle ilk maçtan ele alıp napoliyi yenmek zorundasın kaybetmemek son şeçenek olmalı berabere kalırsan kievin bile iştahını kabartırsın kievin bir deplasmanda benfica galibiyeti ortalığı duman eder. her takım gruptan çıkabilir duruma gelir yada kievin napoli galibiyeti kievi herkes hafife alıyor ama iki takımıda deplasmanda yenebilecek güce sahip aslında bu gün burun kıvrılan kiev geçen seneki uefa grubundaki her takımdan güçlü bir takım ve geçen sene son hafta grupdan çıkamadık

Çevrimdışı panic13

açılın, senaryo yazmaya geldim;

Anlık puan durumu;

napoli   6   
beşiktaş   5   
benfica   4   
kiev           1   

Biz napoli'ye, benfica Kiev'e saplarsa (bu senaryoda kiev ile benfica berabere kalır ise tam kaymaklı oluyor);

beşiktaş   8
benfica   7
napoli   6
kiev           1

5. maçlarda biz Benfica ile berabere kalırsak, Napoli Keiv'e saplarsa;

beşiktaş   9
napoli   9
benfica   8
kiev           1

son maçta kiev'le berabere kalsak dahi her senaryoda gruptan çıkıyoruz, ben benfica galibiyeti yazdım ev sahibi avantajından dolayı.

benfica   11
beşiktaş   10
napoli   9
kiev           2

Evimizde Napoli'yi yenmemiz çok önemli, çünkü Napoli ile berabere kalıp Benfica'yı yensek dahi o zaman @tangaz 'ın senaryosu gerçek oluyor. 10/10/10

Evimizde 2 maçı aldığımız müddetçe gruptan her halükarda çıkıyoruz.

Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı yigitcan1903

açılın, senaryo yazmaya geldim;

Anlık puan durumu;

napoli   6   
beşiktaş   5   
benfica   4   
kiev           1   

Biz napoli'ye, benfica Kiev'e saplarsa (bu senaryoda kiev ile benfica berabere kalır ise tam kaymaklı oluyor);

beşiktaş   8
benfica   7
napoli   6
kiev           1

5. maçlarda biz Benfica ile berabere kalırsak, Napoli Keiv'e saplarsa;

beşiktaş   9
napoli   9
benfica   8
kiev           1

son maçta kiev'le berabere kalsak dahi her senaryoda gruptan çıkıyoruz, ben benfica galibiyeti yazdım ev sahibi avantajından dolayı.

benfica   11
beşiktaş   10
napoli   9
kiev           2

Evimizde Napoli'yi yenmemiz çok önemli, çünkü Napoli ile berabere kalıp Benfica'yı yensek dahi o zaman @tangaz 'ın senaryosu gerçek oluyor. 10/10/10

Evimizde 2 maçı aldığımız müddetçe gruptan her halükarda çıkıyoruz.

Demin bu senaryoyu demiştim üstü kapalı
Burada napoliyi yenmek oldukça kolaylaştırıyor işimizi
Benfica maçına en kötü 0-0 lazım tabii,o durumda kievle oynamadan garantiliyoruz

Çevrimiçi Necmi

Aslında formül basit:

Napoli+Benfica içeride yen, işi bitir. Son maça paf takım ile çıkalım.

Ama uygulaması zor :D en makul senaryo içeride 4 puan. Sanırım 9 puan gruptan çıkışımız için yetecektir.
9 puan büyük ihtimal yetmez napoli bir benfica 3 puan diyelim kievede yenildik 9 puan
napoli bizle beraber kievi yener 10 puan benfica bize yenilsin kievi yensin son maç napoliyi yendiğinde
10 puan eder biz 3. oluruz olmayacak senaryoda değil. biz kievden bir puan alsak bu sefer 3 lü averaj devreye girer büyük ihtimal ondada 3. oluruz grup lideriyle aynı puanda olup gruptan çıkamamak fena koyar.

Çevrimdışı yigitcan1903

9 puan büyük ihtimal yetmez napoli bir benfica 3 puan diyelim kievede yenildik 9 puan
napoli bizle beraber kievi yener 10 puan benfica bize yenilsin kievi yensin son maç napoliyi yendiğinde
10 puan eder biz 3. oluruz olmayacak senaryoda değil. biz kievden bir puan alsak bu sefer 3 lü averaj devreye girer büyük ihtimal ondada 3. oluruz grup lideriyle aynı puanda olup gruptan çıkamamak fena koyar.
Üçlü averajda bir galibiyet bir beraberlik var bizim ikisinden de 8 puan
Napoli ve benfica bizden 1 birbirlerinden 3 toplam 4 puan ikisi de
Biz grup lideri oluruz bu senaryoyla

Çevrimdışı tangaz

az evvel bunu konuştuk @Necmi  abi 3lü averajda yani biz napoli benfica 10 puan olursa lider çıkıyoruz...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı yigitcan1903

Biz iki şekilde garantileriz kiev maçı öncesi,onun haricinde her şey bizi kievden puan almaya ya da diğer maça bakmaya götürür

Biri malum senaryo napoli ve benficaya tokat
İkincisi napoliye tokat benficayla 0-0 beraberlik,1-1 de genel averaj
[ Son Düzenleme: 21 Ekim 2016, 14:21:44 yigitcan1903 ]

Çevrimdışı atalay

Topu geri kazanma sürelerinde sıkıntılar var. Oyun mesafesini daraltmak, rakibin oyununu genişletmesine izin vermemek gerek. Topu kaybettiğimiz bölgelerdeki alan savunmasız yetersiz.
[ Son Düzenleme: 29 Ekim 2016, 22:22:18 atalay ]

Çevrimiçi Necmi

olasılıkları düşündüm de grup gerçekten çok karışık halde son maç son düdük çaldığında 10 puanla elenme ihtimali de var.
şuan tablo şöyle:
 nap:6
 bjk: 5
 ben: 4
 kiev: 1

4. maçlarda biz berabere kalsak benfica çaksa
 nap : 7
 ben: 7
 bjk: 6
 kiev:1

5.maçta biz ve napoli çaksak
 nap: 10
 bjk: 9
 ben: 7
 kiev: 1

son hafta benfica çaksa biz kievle berabere kalsak
 nap: 10
 ben: 10
 bjk: 10
 kiev: 2

3lü averajla 3. olabiliriz bu durumda sanırım genel averaja bakılacak kievi iç sahada yenmeliydik
napoliyi yenip benficayla berabere kalırsak 9 puanla kievdeki maçın sonucu ne olursa olsun napoli benfica arasındaki her sonuç bize yarartabi benfica ile gollü berabere kalmama koşuluyla :D kievden alınacak beraberlikle grup lideri bile olabiliriz. Bana öyle geliyorki alacağımız azami puan 10 bunu alıp zarların düşeş gelmesini beklemeliyiz tabi alınacak 3 puanın kievden olması en kötü seçenek
en iyisi iki maçı kazanıp kieve U21 i gönderelim :D

Çevrimdışı Culpable

butun bu senaryolari yazarken   ligde basaksehir ve  fener maclarinida dikkate alin

o yuzden kievg macina birakma sanslari yok  napoli ve benfica macinda fisi cekip  kiev macina yedekler ile cikacaktir senol hoca

Çevrimdışı tangaz

napoliyi yenip benficayla berabere kalırsak 9 puanla kievdeki maçın sonucu ne olursa olsun napoli benfica arasındaki her sonuç bize yarartabi benfica ile gollü berabere kalmama koşuluyla :D kievden alınacak beraberlikle grup lideri bile olabiliriz. Bana öyle geliyorki alacağımız azami puan 10 bunu alıp zarların düşeş gelmesini beklemeliyiz tabi alınacak 3 puanın kievden olması en kötü seçenek

kieve u21i gönderelim gençler milli formayla tanışsınlar  :iblush:

Çevrimdışı panic13

Biz iki şekilde garantileriz kiev maçı öncesi,onun haricinde her şey bizi kievden puan almaya ya da diğer maça bakmaya götürür

Biri malum senaryo napoli ve benficaya tokat
İkincisi napoliye tokat benficayla 0-0 beraberlik,1-1 de genel averaj

Evet özeti bu.

Çevrimiçi Necmi

Son 3 maci alirsak kimse sasirmaz demi :)
valla benim tanıdığım Beşiktaş napoliye yenilir Benficayı yener son maç kievde altımıza sıçtırır :D

Çevrimiçi Necmi

kieve u21i gönderelim gençler milli formayla tanışsınlar  :iblush:
yok maçı alın size burda 15gün tatil verelim gelecek parayla diyelim şikeye girmez sanırım :bandit:

Çevrimdışı tangaz

ekşını bol bir senaryo daha  :lol:

mevcut durum:

napoli 6
bjk 5
benfica 4
kiev 1

4.maçlar; bjk napoli 1-1 benfica kiev 1-1

napoli 7
bjk 6
benfica 5
kiev 2

5.maçlar; bjk benfica 1-0 napoli kiev 1-1

bjk 9
napoli 8
benfica 5
kiev 3

6.maçlar; kiev bjk 1-0 benfica napoli 3-0

bjk 9
benfica 8
napoli 8
kiev 6

veeee 9 puanla grup lideriyiz  :bandit:

10 puanla ikinci olmak da mümkün 9 puanla lider olmakda...

Çevrimdışı yigitcan1903

mevcut durum:

napoli 6
bjk 5
benfica 4
kiev 1

napoli 7
bjk 6
benfica 5
kiev 2

bjk 9
napoli 8
benfica 5
kiev 3

bjk 9
benfica 8
napoli 8
kiev 6

Direk kabul son maçları göstermeseler bile  :evillol:

Çevrimdışı panic13

mevcut durum:

napoli 6
bjk 5
benfica 4
kiev 1

napoli 7
bjk 6
benfica 5
kiev 2

bjk 9
napoli 8
benfica 5
kiev 3

bjk 9
benfica 8
napoli 8
kiev 6

Bu da optimal bi senaryo.

bu arada, ben kiev maçındaki 2 puanlık kayba üzülmüyorum. Telafi ettik işte Napoli'de. Kimsenin, muhtemelen takımın bile beklemediği bir galibiyet aldık.

Çevrimiçi Necmi

kievin 3 maç sonunda devredışı kaldığı şu ortamda bizim iç sahada kievi yenemememiz çok kötü oldu
kiev devre dışı kalmadı şu anda grubu kaosa bile çevirebilir :D

Çevrimdışı tangaz

Bu da optimal bi senaryo.

bu arada, ben kiev maçındaki 2 puanlık kayba üzülmüyorum. Telafi ettik işte Napoli'de. Kimsenin, muhtemelen takımın bile beklemediği bir galibiyet aldık.

aksine ben çok üzülüyorum şimdi 7 puandaydık içeride 2 beraberlik bile bizi 9 puana getirirdi göbeğimizi kaşıyarak biralarımızı yudumlayarak izlerdik maçları devre arası balkonda sigara maç sonu da puro+viski keyfi sürerdik  :icool:

Çevrimdışı tuncaboylu

10 puan yeterli abi, her şekilde çıkıyoruz 10 puana ulaşınca.

Çevrimdışı tuncaboylu

butun bu senaryolari yazarken   ligde basaksehir ve  fener maclarinida dikkate alin

o yuzden kievg macina birakma sanslari yok  napoli ve benfica macinda fisi cekip  kiev macina yedekler ile cikacaktir senol hoca

Öyle bir şey yaparsa, Fikret Orman kovar Şenol Güneş'i.    :bandit:

CL'de her galibiyet 1.5 milyon euro, bu kadro su yakmıyor :)

Çevrimdışı tuncaboylu

mevcut durum:

napoli 6
bjk 5
benfica 4
kiev 1

napoli 7
bjk 6
benfica 5
kiev 2

bjk 9
napoli 8
benfica 5
kiev 3

bjk 9
benfica 8
napoli 8
kiev 6

Bu senaryoda son maça gruptan çıkmayı garantilemiş çıkıyoruz.

Çevrimdışı yigitcan1903

valla benim tanıdığım Beşiktaş napoliye yenilir Benficayı yener son maç kievde altımıza sıçtırır :D
Ben de bunu yüksek ihtimal görüyorum
Hatta napoliye yenilip benficayla 1-1 berabere kalıp

Son maçta kiev galibiyeti ve benfica napoli berabere  :D

Sonuç
Napoli 13
Beşiktaş-Benfica 9 iş gol averajına kalır  :D
Kievde bize fazladan bir gol daha gerekir mesela  :evillol:

Etiketler: