Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9123534 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Serhat Akkaya

abi birak hemen seytan cikartmamiz lazim canerden, sen tehlikenin farkinda misin?
adamlar bir sekil ismaili sokmuslar canere, bizim canerden cikani tekar canere sokmamiz lazim yoksa istanbuldaki macta italyanlar akhisar tarifesi yaparlar soldan. hemen caneri yakalayip seytan cikartma yapmamiz lazim. aziz yildirim, ridvanla beraber bisi yapmis bu cocuga. yeni yukleme yapilmazsa antalyaspor macinda da basimiza bir is gelebilir ben inter kampinin gaziyla devreyi bulur diye dusunuyordum ama galiba caner fabrika ayarlarina dondu.

ayrica gavurun antrenoru nasil anliyor futbolcudan, hastasiyim. adam cat diye gonderdi caneri, hic ugrasmadi. dick, ismaeli gordu hop kesti hemen
Bir adama olduğundan fazla misyon yüklersen bazen böyle saçmalayabiliyor, Caner'de de bu var, takımın içinde sadece bir dişli olduğunu idrak ettiğinde kendine gelecektir.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı mylife1903

Yani adam sadece işini yapıyor ama ona bile öyle hasret kalmışız ki bize mükemmel görünüyor bu yinede Fabri'nin iyi olduğu gerçeğini değiştirmez tabi. Fabri'nin bu hamleleri yüzünden kötü görünecek defans oyuncuları da başarılı oluyor bir nevi kazan kazan algoritması :)
fabri yagli balli kaleci uzun zamandir boyle yagli balli kalecimiz olmamisti. rustu de cok balliydi ama biozde fazla islemedi o bal. kaleci dedigin o 7mlik kalede tek durmayacak yanina yagini ve balini da alacak, cok zor meslek. mesela o kafa topuna cikip, kesme kalmasi ile gol yeseydik, havalanini basmisti taraftar.
simdi kalede tolga olsaydi cok super kurtarislar yapardi, iki penaltiyi da kurtarirdi sonra o kafa topunu yerde ve gene linc

Çevrimdışı tuncaboylu

Mental olarak halen eksiklikleri var ama cidden uzun zaman sonra gönlüm rahat maç izliyorum bu adam sayesinde, top gelince kaleye ilk defa korkmuyorum. Dün o kadar korner atıldı bizim aşırı adam kesin 2-3 nü yerdi :)

Üstelik bu adamın en zayıf yeri yan toplar, öyle düşünün bir de.

Ben en çok etkileyen ilk yarıda ofsayt diye elleri havada tutarken vurulan topa yaptığı kurtarış.

Refleksleri inanılmaz.

Çevrimdışı Kalyoncu

Bu arada dünkü penaltıları görünce ve Benfica ve Kiev maçlarında Talisca'ya verilmeyen penaltıları hatırlayınca acı acı gülümsedim.

Neyse ki takım Türkiye Ligi'nden alışık bu muameleye ve oyundan düşmedi.

Dün bizim başımıza gelenler Fenerbahçe'nin başına gelse, 5 tane kırmızı kart görürlerdi. Hala ivan bebek diye geziyor herifler.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Çok güldüm buna

Çevrimdışı panic13

kiev macina benim kadroyu gondermenin bir yolunu bulmaliyiz, cok sakat o mac.

yakalamisken napoliyi burda patlatip, benfika ile berabere kalsak 9 puan ediyor.
kiev macina benim 11 gider

veysel sapan
        gg fabri tolga boyko(vatan hasreti ozel izin homsik olmasin)
             necip eslem
       hamza taliska kerim
                 omer

aslında Ukrayna deplasmanına milliyetçi duygular ile bezeli şu kadro ile çıkmamız lazım;

hayrettin demirbaş

ulvi güveneroğlu          Tolga Doğantez         Vedat İnceefe        Hürriyet Gücer

Hüseyin Cimşir          Kemalettin Şentürk

Ünal Karaman

P.ç (Çingene) Arif                                        Müjdat Yetkiner (göbek farkından)

Hüseyin Kartal

gol yemeyiz, üzerine rakibin tüm topçularının ayaklarını ellerine veririz :D
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Ekim 2016, 10:10:56
  • Beylikdüzü-İstanbul
  • En güzel Beşiktaş'ın çocukları sever !!!
Bu arada dünkü penaltıları görünce ve Benfica ve Kiev maçlarında Talisca'ya verilmeyen penaltıları hatırlayınca acı acı gülümsedim.

Neyse ki takım Türkiye Ligi'nden alışık bu muameleye ve oyundan düşmedi.
Dün bizim başımıza gelenler Fenerbahçe'nin başına gelse, 5 tane kırmızı kart görürlerdi. Hala ivan bebek diye geziyor herifler.

Dünden beri çıldırıyorlar abi, kendi kendilerine g.t oldular " yok rezil olacakmışız , 4-5 yermısız"  :halay:
2-3 yılda bu kadar nasıl yol aldılar bunlar diye azize küfür ediyorlar .  :biggrinking:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

aslında Ukrayna deplasmanına milliyetçi duygular ile bezeli şu kadro ile çıkmamız lazım;

hayrettin demirbaş

ulvi güveneroğlu          Tolga Doğantez         Vedat İnceefe        Hürriyet Gücer

Ünal Karaman

P.ç (Çingene) Arif                                        Müjdat Yetkiner (göbek farkından)

Hüseyin Kartal

Recep Çetin'i unutmuşsun :(
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı panic13

Recep Çetin'i unutmuşsun :(

Recep Çetin asla kazma değildi, sadece sert oynardı. Adamın havada ters rövaşeta ile golü var yahu (öyle acayip bir gol yani). Gerçi bizim kaleye ama olsun.

Çevrimdışı mylife1903

hayrettin demirbaş

Ünal Karaman

Hüseyin Kartal

kemalettin gominis yahu unal reis onunla beraber oynamaz. sergeni alalim oraya

Çevrimdışı yigitcan1903

----Konu dışı (Ankarada yaşayanlar)------

Konu aktif diye buraya yazıyorum

Tandoğan Kızılay Sıhhiye çevresinden pursaklara minibüs var mı?
Varsa saat kaçta başlıyor?

En erken bulabildiğim otobüs 7.07 de ama varış 8.15 olması lazım pursakların içinden de biraz yol var
Pursaklar mesleki ve teknik anadolu lisesine ulaşmak istiyorum tam olarak

Çevrimdışı mylife1903

Recep Çetin asla kazma değildi, sadece sert oynardı. Adamın havada ters rövaşeta ile golü var yahu (öyle acayip bir gol yani). Gerçi bizim kaleye ama olsun.
45m den asirtma golu var adamin, ustelik boluspora seken topa gelisine fuze ile sokusturmuslugu vardir recepin. makas vurusunu ilk onda gormustum ben.
kazma degil de takoz diyelim biz ona

Çevrimdışı Orhan_

ya sorma benim de yeni totemim var, dun yorgundum ulan dedim azicik uyuyayim, gozumu kapattim gece 11 civariydi bir actim gozumu saat 2 civari mi neydi hemen maca baglanmaya calistim, hic bir link calismiyor, idmantvye baglandim, azeri gardaslarim sagolsunlar tak bir pas, abu gol. onumuzdeki maclarda deneyecem bu isi

Kapıda Fabri, kapıcı Fabri :D.

Çevrimdışı Çağatay

----Konu dışı (Ankarada yaşayanlar)------

Konu aktif diye buraya yazıyorum

Tandoğan Kızılay Sıhhiye çevresinden pursaklara minibüs var mı?
Varsa saat kaçta başlıyor?

En erken bulabildiğim otobüs 7.07 de ama varış 8.15 olması lazım pursakların içinden de biraz yol var
Pursaklar mesleki ve teknik anadolu lisesine ulaşmak istiyorum tam olarak

kızılaydan her 20 dk da br otobüsü varmış
439-440 nolu otobüslere binecen ama sen yine binmeden bi kaptana sor

tahmini 60-80 dk arası varırsın
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı firewater

walla müthiş maç oldu. hop oturup hop kalktık. Fabri sen bize bir lütufsun  :halay: :halay: :halay:

Çevrimdışı panic13

kemalettin gominis yahu unal reis onunla beraber oynamaz. sergeni alalim oraya

bizim yönetim mantalitemiz "karıştır, barıştır". Türkü ile, kürdü ile, çerkezi ile, pomakı ile, sağcısı ile, solcusu ile, dindarı ile, cumhuriyetçisi ile, afrosu ile, beyazı ile her kesimi bir araya getirip tüm toplumu kucaklamak istiyoruz. Beşiktaşlı olmak bunu gerektirir.

Çevrimdışı mylife1903

Kapıda Fabri, kapıcı Fabri :D.
kapiyi ruscadan mi cevirmisler ben anlamadim. ruscadan cevirse kapi anlamindaki rusca kelime coguldur, kapilarda fabri demesi lazimdi.
idmantv ugurlu gelmis olabilir, istanbuldaki maci da ordan takip edelim arkadaslar.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

kapiyi ruscadan mi cevirmisler ben anlamadim. ruscadan cevirse kapi anlamindaki rusca kelime coguldur, kapilarda fabri demesi lazimdi.
idmantv ugurlu gelmis olabilir, istanbuldaki maci da ordan takip edelim arkadaslar.
Canere çok giydirdiler oradaki adamlar :) Gereksiz bir agresyona teşrif etmekte gibi cümleler kuruyorlardı, analizleri güzeldi bi ara Aboubakar hattrick yaptı bile dedi gaza gelip  :D
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tuncaboylu

Dün maçı canlı izleyemedim stresten, banttan tekrarını izleyebildim ancak.

Flashscore'dan takip ediyordum, tuvaletteyken gol yedik.

2. yarı tuvalete giremedim korkudan.  :D

Çevrimdışı panic13

Canere çok giydirdiler oradaki adamlar :) Gereksiz bir agresyona teşrif etmekte gibi cümleler kuruyorlardı, analizleri güzeldi bi ara Aboubakar hattrick yaptı bile dedi gaza gelip  :D

Ben maçı ingiliz spikerden dinledim, adamlar ikinci penaltı için "Mertens iyi penaltı almış, bazen penaltı verilmez, alınır" türü ifade kullandılar. Haa, Caner'in eli kolu ayrı oynuyor ama ikinci penaltı harbi havadan verildi.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Ben maçı ingiliz spikerden dinledim, adamlar ikinci penaltı için "Mertens iyi penaltı almış, bazen penaltı verilmez, alınır" türü ifade kullandılar. Haa, Caner'in eli kolu ayrı oynuyor ama ikinci penaltı harbi havadan verildi.
İkinci penaltı ancak Çavuşesku zamanında Romanya'da veya Arif Erdem zamanında GS'a verilirdi.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı mylife1903

evet evet mac sonundaki yorumunda abubakar hetrik yapti, dedi hemide 2-3 sefer sonra galiba duzeltti corera dedi. adam adriano demedi bu arada hep coreyra dedi, cok iyi spiker. tipini cok merak ettim onun simdi.
caneri zaten bi senol hoca fark etmedi herhalde. aslinda fark etmistir ama hizini kullanmak istedi son dakikalarda herhalde. adam karijmaya sabretti sabretti o da gitti son topu kesti, asist oldu.
senol gunesin mac sonu demecleri de gordon milneye benzemeye basladi.
6-7 taner atinca milne, hala eksiklerimiz var, iki pzosiyon oldu begenmedim, cok calismamis lazim
1-0 mac kaybedince milne, bugun mukemmel oynadik, takim her taktigi uyguladi, futbolcularimi tebrik ediyorum, fantastik oynadik kaybedilen sadece 3 puan

senol gunes devamli sopyai gosteriyor futbolculara. ben mesela senol hocayi boyle bilmezdim daha candan oldugunu dusunurdum adam falakaci cikti riza baba

Çevrimdışı mylife1903

Dün maçı canlı izleyemedim stresten, banttan tekrarını izleyebildim ancak.

Flashscore'dan takip ediyordum, tuvaletteyken gol yedik.

2. yarı tuvalete giremedim korkudan.  :D

yahu ne zitrezi koyar geceriz demedik mi?
italyanlari deplasmanda tokatlamak mumkun, kendi evinde puan almak cok cok zor. o heriflere burada da cakmayi cok isterim ama o maci hic sikintiya girmeden 0-0a baglamak lazim bir sekil.

Çevrimdışı yigitcan1903

kızılaydan her 20 dk da br otobüsü varmış
439-440 nolu otobüslere binecen ama sen yine binmeden bi kaptana sor

tahmini 60-80 dk arası varırsın
Teşekkür ederim
Saati biraz riskli 440 en erken 7.07 de güvenparktan
439 da 6.58 de
O yüzden minibüsü merak ettim

Çevrimdışı panic13

evet evet mac sonundaki yorumunda abubakar hetrik yapti, dedi hemide 2-3 sefer sonra galiba duzeltti corera dedi. adam adriano demedi bu arada hep coreyra dedi, cok iyi spiker. tipini cok merak ettim onun simdi.
caneri zaten bi senol hoca fark etmedi herhalde. aslinda fark etmistir ama hizini kullanmak istedi son dakikalarda herhalde. adam karijmaya sabretti sabretti o da gitti son topu kesti, asist oldu.
senol gunesin mac sonu demecleri de gordon milneye benzemeye basladi.
6-7 taner atinca milne, hala eksiklerimiz var, iki pzosiyon oldu begenmedim, cok calismamis lazim
1-0 mac kaybedince milne, bugun mukemmel oynadik, takim her taktigi uyguladi, futbolcularimi tebrik ediyorum, fantastik oynadik kaybedilen sadece 3 puan

senol gunes devamli sopyai gosteriyor futbolculara. ben mesela senol hocayi boyle bilmezdim daha candan oldugunu dusunurdum adam falakaci cikti riza baba

Şeytan rıdvan'ın demeci var, bir gün bizim idmana gelmiş Şenol Hoca'yı ziyarete, o da senin gibi hocayı babacan yumuşak huylu olarak düşünüyormuş, antremanlarda oyuncular bildiğin maç temposu ile oynuyormuş, çok şaşırmış.

Çevrimdışı panic13

İkinci penaltı ancak Çavuşesku zamanında Romanya'da veya Arif Erdem zamanında GS'a verilirdi.

Fetö bitti şimdi Abdülrahim çıktı başımıza. Adamlardaki dil kullanma bağımlılığı hiç bitmiyor. Yaladıkları üzerine oturduğumuz organ değil, sadece şahıs değişiyor.

Etiketler: