Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.
0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
En iyi dil öğrenme yöntemi nedir abi
Aboubakar oynayacak mi acaba, belki bir patlama yapar da hepimiz derin bir oh cekeriz yoksa devre arasinda bir bardak soguk su icecez.
Yok yok sen rahat ol adam milli ara için ülkesine gitti.Bunların kabile reisi benim bi arkadaşın tanıdığı gerekli olan büyüleri yapmışlar.O yüzden bu kadar net konuşuyorum hattrick büyüsü yaptırmış ama belli olmuyormuş 2 de olabiliyormuş 4 de artık kısmet burda herkes 1 ebile razı.Bi de @tangaz için "10 dakkada topçudan anlarım diyen bi arkadaş varmış gösterecem ben ona"diye gidip en pahalı büyüy yaptırmış.
gökhan inler 10 numara mevkiinde denensin hayırlı cumalar
ozvaldo nartayyo ve kristofer ohende zamanında büyü yaptırmış demek, hani onlarda hat trick yapmışlardı zamanında o bakımdan şeyettim
@sametbagan @Serhat Akkaya 10 numara dediğime bakmayın ozy-atibatalisca-GÖKHAN İNLER-ömer/aras eboubakarkısa pas uzun pas uzaktan şut duvar olma önde press dripling denemek lazım çalım bence kesinlikle denenmeliolmaz diyen sevgili kardeşlerimsosa bize geldiğinde sağ açıktı diye hatırlıyorum
Sosayi 10 numara icin aldik
sosa nın teknik özellikleri ile İnler'in özellikleri arasında çok büyük farklar var, oyun zekası çok üst düzey bir oyuncu değil bana göre İnler, oradaki oyuncunun futbol zekası çok üst düzeyde olmalı.
doğru hatta kanat özellikli 10 numara die almıştık. referansı da srna vermişti biliçe
Bu arada Napoli, evinde oynadığı son 13 maçı kazanmış. Kazanırken de 47 gol atmış.Bizim gerçekten orda iyi bir oyun planına ihtiyacımız varSadece 1 maçlık çanakkale geçilmez oynayabiliriz.Yoksa bu napoli bizi duman eder.dörtlü savunmanın önüne ati inler necip veya tolgay üçlüsü ile çıkıp Abo Q7 talisca üçlüsü ile çıkmalıyız yanlız abo yu kanat taliscayı da forvette denemekte fayda var
abi benim hatırladığım 10 numaraya oynayabilen kanat diye aldık
@KUMANOVALI dostum hatırlama konusunda benle en son @tuncaboylu aşık atmaya kalkmıştı ve 3 gün kendine gelememişti. referanslarımı kendisinden alabilirsin