Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9153073 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Bishamon

Bunların hepsi Şeker lobisi.

Çevrimdışı mylife1903

Bir kaç hafta ismini değiştirsen Berat'çım  :D Senin ismini gördükçe foruma konsantre olamıyorum  :evillol:
Nuanahaha mavi mavi de yaniyor abisi, mavi enerji

Çevrimdışı mylife1903

Şeker iyidir, tatlının hemen her türlüsüne kolaya falan bayılırım.

Ama çayı da şekersiz içerim.  :ok:
Ahaha @tuncaboylu ben de sagligima cok dikkat ederim, yemegi tadina bakmadan tuzlarim, bir paket cigara, bir suru sert dereceli icecek tuketirim ama cisimi oturarak yaparim.

Çevrimdışı Oktay

bu arada @sozkul o kadarda şekere hizmet etmiyorum aslında çayıma kahveme dokunulmasın
onun dışında tatlı aramam :D
tatlı hiç sevmem çikolata sevmem dondurma çok yemem meyve yemem aradığım bir şey değil
patatesden vaz geçmem kesinlikle cola meyve suyu gibi şeyler tüketmem pek. ızgara dışında
etide çok tercih etmem yemek içindeki eti bazı yemekler dışında hiç sevmem
bazı şeyler bünye meselesi sanırım her insanın yapısı farklı olur mesela benim tansiyonum düşüktür.
hiç şikayetim olmadı bu güne kadar.
ben tıpın insanları tek katagoriye koymasına karşıyım tansiyonum düşük diye beni tedavi etseler daha hasta ederler çünkü benim normalim o
bana saçma gelen tahlil yapıp senin şekerin var denmesi ben kendimi iyi hissediyorsam neden
tedavi olayım. insanlık var olduğundan beri tükettiğimiz karbonhidratın bu gün birileri tarafından
zararlı ilan edilmesi bana pek mantıklı gelmiyor. Plastik şişede satılan kolanın vereceği zarar emin ol içindeki şekerden çok daha fazladır.
yada alimünyum içerikli ambalajlarla satılan ürünler önce bunların önlemini alsınlar bir şeyleri
zararlı ilan edip bize ilaç dayayıp ilaç firmalarını zengin etmektense.
et yeme meyve yeme şeker yeme eee ne kaldı geriye

Çevrimdışı mylife1903

bu arada @sozkul o kadarda şekere hizmet etmiyorum aslında çayıma kahveme dokunulmasın
tatlı hiç sevmem çikolata sevmem dondurma çok yemem meyve yemem aradığım bir şey değil
patatesden vaz geçmem kesinlikle cola meyve suyu gibi şeyler tüketmem pek. ızgara dışında
bazı şeyler bünye meselesi sanırım her insanın yapısı farklı olur mesela benim tansiyonum düşüktür.
ben tıpın insanları tek katagoriye koymasına karşıyım tansiyonum düşük diye beni tedavi etseler daha hasta ederler çünkü benim normalim o
bana saçma gelen tahlil yapıp senin şekerin var denmesi ben kendimi iyi hissediyorsam neden
tedavi olayım. insanlık var olduğundan beri tükettiğimiz karbonhidratın bu gün birileri tarafından
zararlı ilan edilmesi bana pek mantıklı gelmiyor. Plastik şişede satılan kolanın vereceği zarar emin ol içindeki şekerden çok daha fazladır.
yada alimünyum içerikli ambalajlarla satılan ürünler önce bunların önlemini alsınlar bir şeyleri
Hah anlasildi @Necmi abi ayni benim gibi besleniyormus. Ben sadece kahvemi sekerli icerim, tatli, cikolata, pasta yemem, yiyeninde sevmem.
Tansiyonum da cok dusuktur o yuzden cok sakin bir insanim, hic sinirlenmem ama sinirlenirsem de hic sakinlesmem, kirar dokerim.

Çevrimdışı Orhan

Beşiktaş Kulübü'ne İstanbul Büyükşehir Meclisi'nden mutlu haber geldi.

Yasaklı Link'ün edindiği bilgiye göre; Bugün yapılan Meclis Kurulu Toplantısında Akp ve Chpli meclis üyelerinin yeni yapılan Vodafone Arena inşaatını oy birliği ile tasdik ettiği bilgisine ulaşıldı. Bu karar ile birlikte Beşiktaş Kulübü iskan müsaadesini de almış oldu.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman'ın meclis üyeleri ile yaptığı görüşmelerin bu kararda büyük etkisi olduğu bildirildi.

Haber Kaynağı: Yasaklı Link ÖZEL HABER
@Necmi  abi iskan musadesini almanin bizim icin nasil bir artisi olur?

Çevrimdışı Oktay

Babam hep derdiki; oğlum yeki attığını vurasın 🙂

Çevrimiçi Necmi

yeni icat ya da eski icadın bir önemi yok, evrim yavaş işler, eğer ilk şeker fabrikası 1 milyon sene önce kurulsaydı hakkın olabilirdi, ama şu anki durumda işlenmiş şeker ve onun yaygınlığı üç yüz senelik bir hikâye bile değil. 2500 sene önceye kadar götürebiliriz işlenmiş şekerin tarihini, 1000 sene önce ilaç olarak kullanılıyordu, fakat lükstü ve herkese ulaşamıyordu; artık şeker her yere yayılmış durumda, bu da tüketim fazlalığını ve hastalıkları beraberinde getiriyor. pankreas konusu ise evrim geçirip insüline ihtiyacımız kalmayacak bir duruma geliriz anlamında kullanmıştım, yoksa büyümesi de bir çözüm değil. meyveyi bile her dönem yiyebiliyoruz artık, halbuki yakın zaman önce hepsinin mevsimi vardı; tropik meyveleri alabiliyoruz, halbuki onlar bizim metabolizmamızın tam olarak tanımadıkları yiyecekler. muz çok çekirdekten oluşmuş bir meyveyken onu bir şeker deposu haline getirebiliyoruz, verilebilecek birçok örnek var. kısaca tüketimin bilinçli yapılması gerek, tuz da şeker de şu anda fazla tüketildiği için zararlı. üstelik bu tüketim doğal halleriyle değil işlenmiş halleriyle gerçekleşiyor; ama bunlara kötü deyip iyotlu tuzun çok önemli problemleri çözdüğünü inkâr etmenin de anlamı yok. yani eksiler ve artılar var, fakat bu yoğunlukta şekerin, tuzun eksileri, artılarını fazlasıyla geçmiş durumda.

şeker tarihin hiçbir döneminde şimdiki kadar yaygın olmadı, ama neticede söylediğin gibi bu yüzyılın bilgilerini baz alarak konuşuyorum. elinizden geliyorsa işlenmiş olanından uzak durun bence; gelmiyorsa ve bu bağımlılık değilse, bilinçli bir tüketimse diyecek bir şey yok, tüm kötülüklerin anası şeker değil mutlaka.
söylemek istediğim bu zaten kötü olan şeker değil fazla tüketim bu sadece şekerde değilki tükettiğin her şeyin
fazlası zararlı tuza zararlı diyemeyiz kanımız bile tuzludur tuz vücut için vaz geçilemeyecek besin kaynaklarından biri
hayvanlar ihtiyaç karşılamak için tuz yalar çünkü besinlerden alabileceğin bir şey değil yabani sürüler tuz ihtiyacını karşılayabilmek için
yüzlerce km katedip tuz yataklarına gider. şimdi biri çıkıpta tuz zararlı derse ayıp eder. her şeyde olduğu gibi fazlası zararlı
mesela iyot tüketimi için iyotlu tuz kullanın denir ama deniz kenarlarında yaşayanların iyotlu tuz kullanmaması gerekiyormuş.
ben şeker zararlı değil derken  şeker küpüne düşünde demiyorum kelimeleri doğru telafuz etmek gerekiyor. Şeker yani glikoz
vücudun ürettiği bir şey zaten vücudun besin kaynağı buna zararlı diyemezsin vucutta bunu yakacak evrimleşmiş bir sistem var
en temel besin kaynağına zehir demenin manası yok sadece ihtiyaçtan fazlasını tüketmeyeceksin su bile aynı ihtiyacından fazlasını
tüketirsen su zehirlenmesine uğrarsın ciddi ölümcül bir şey. tedaviside düşman ilan edilen tuzdur.
vücuttaki her maddede sorun miktar değil diğerlerine karşı oranıdır. Bu oranlar korunmalı bozulduğunda bozan ne olursa olsun
aynı oranda tehlikelidir. Bu su olur glikoz olur protein olur. hiç farketmiyor. bir şeyleri günah keçisi ilan etmek yanlış
vücudun hepsine ihtiyacı var ama doğru tüketimle.

Çevrimiçi Necmi

@Necmi  abi iskan musadesini almanin bizim icin nasil bir artisi olur?
hiç bir artısı olmaz stadın işleyişini yasal hale getirmiş olursun sadece :D iskan dediğin
devletin verdiği oturma müsadesidir. iskan almalısınki oraya devletin verdiği hizmet gelebilsin elektrik su kanalizasyon
hizmetleri gibi ama bilindiği gibi iskanı çıkmadan elektrik su vs hizmetler zaten sunulmuştu iskan bize
artı bir şey vermez sadece burası tamam bitti buraya insan alabilir güvenli ve sağlıklı bir şekilde barındırabilirsiniz
diye devletin verdiği izin işte normal koşulda iskan alamadan orda tek bir maç bile yapamamamız gerekiyordu.

Çevrimdışı mylife1903

Okuya okuya geldim, forumda bir doktor oz eksik yahu

Hersey kararinda guzeldir arkadaslar, mustafa pektemek bile mesela basaksehirde guzel, tolga yedek kulubesinde, ismail fbde

Çevrimiçi Necmi

et yeme meyve yeme şeker yeme eee ne kaldı geriye
et yemiyor değilim yerim severimde sadece sebze içinde sevmem kıyma sevmem tavuk eti sevmem
eti kızartacaksın balık ve deniz mahsülleri favorimdir.meyve çok aradığım bir şey değil tatlıda öyle kırk yıl yemesen aklıma
gelmez diyelim önümde durduğunda kemiririm biraz :D tu kaka değil yani tatlı bir kadayıf birde sütlaç tercihimdir.

Çevrimdışı atalay

Şeker mevzusu geçmiş. Glisemik indeksi yüksek şekerlerden uzak durmalısınız. Süt, yoğurt, baklagiller, meyvelerden şeker ihtiyacınızı karşılayın. İşlenmiş gıdalarda fosfor, kalsiyum, magnezyum ve potasyum oranı düşer. İçinde glikoz ya da früktoz olan işlenmiş gıdaları tüketmeyin. Şeker içeren besinlerde yüksek kalori olduğu için aldığınız kalorileri yakmanız gerekiyor. Basit şeker kullanımında karaciğer yağlanması, kilo artışı; bakterilerden oluşan ağız ve diş hastalıkları meydana gelebilir. Ayrıca kanser ve diyabet riskini de arttırmış olursunuz. Kişiye göre değişir fakat şeker alımı, günlük kalori miktarının %10'undan fazla olmamalı. Çaya şeker yerine bal koyabilirsiniz fakat bu seferde sıcak içeceklerde baldaki enzimler yok olacaktır.
[ Son Düzenleme: 13 Ekim 2016, 15:57:51 atalay ]

Çevrimdışı Orhan

hiç bir artısı olmaz stadın işleyişini yasal hale getirmiş olursun sadece :D iskan dediğin
devletin verdiği oturma müsadesidir. iskan almalısınki oraya devletin verdiği hizmet gelebilsin elektrik su kanalizasyon
hizmetleri gibi ama bilindiği gibi iskanı çıkmadan elektrik su vs hizmetler zaten sunulmuştu iskan bize
artı bir şey vermez sadece burası tamam bitti buraya insan alabilir güvenli ve sağlıklı bir şekilde barındırabilirsiniz
diye devletin verdiği izin işte normal koşulda iskan alamadan orda tek bir maç bile yapamamamız gerekiyordu.
Benim de aklimi o karistirdi abi. Stadi eskittik iskan falan diyince bilmedigimiz  bir prosedur mu var diye merak etmistim.

Çevrimdışı Çağatay

Şeker mevzusu geçmiş. Glisemik indeksi yüksek şekerlerden uzak durmalısınız. Süt, yoğurt, baklagiller, meyvelerden şeker ihtiyacınızı karşılayın. İşlenmiş gıdalarda fosfor, kalsiyum, magnezyum ve potasyum oranı düşer. İçinde glikoz ya da früktoz olan işlenmiş gıdaları tüketmeyin. Şeker içeren besinlerde yüksek kalori olduğu için aldığınız kalorileri yakmanız gerekiyor. Basit şeker kullanımında karaciğer yağlanması, kilo artışı; bakterilerden meydana gelen ağız ve diş hastalıkları meydana gelebilir. Ayrıca kanser ve diyabet riskini de arttırmış olursunuz. Kişiye göre değişir fakat şeker alımı, günlük kalori miktarının %10'undan fazla olmamalı. Çaya şeker yerine bal koyabilirsiniz fakat bu seferde sıcak içeceklerde baldaki enzimler yok olacaktır.
Okuya okuya geldim, forumda bir doktor oz eksik yahu

Hersey kararinda guzeldir arkadaslar, mustafa pektemek bile mesela basaksehirde guzel, tolga yedek kulubesinde, ismail fbde

doktor oz geldi :D @mylife1903
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Çağatay

bende de garip bir huy var
şeker bulursam çayı şekerli
bulamazsam şekersiz içiyorum etrafta şeker aramıyorum
gerçi keyif vermiyor ama çay işte...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Çayı, kahveyi şekersiz içemem diyenlere söylüyorum çay ve kahveye attığınız şeker tadını öldürüyor şekerli çay ve kahve içmem

Çevrimdışı abdusta

Bol şekerli Tatlı bir yaşam dilerim..
Bendeniz bu milli maçlarda yitirdiğimiz ülke prestiji nedeniyle Tatsız bir yaşam formatındayım.

Futboldan soğuttular beni..
Milli maç araları bana iyi gelmiyor

Saygılar

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Çağatay

Çayı, kahveyi şekersiz içemem diyenlere söylüyorum çay ve kahveye attığınız şeker tadını öldürüyor şekerli çay ve kahve içmem

Ben mesela sekersiz kahveyi sadece sinavlardan önce icerdim eskiden
Zift gibi oldugu icin 2 saat boyunca ayik tutardi

Çevrimdışı Egos

söylemek istediğim bu zaten kötü olan şeker değil fazla tüketim bu sadece şekerde değilki tükettiğin her şeyin
fazlası zararlı tuza zararlı diyemeyiz kanımız bile tuzludur tuz vücut için vaz geçilemeyecek besin kaynaklarından biri
hayvanlar ihtiyaç karşılamak için tuz yalar çünkü besinlerden alabileceğin bir şey değil yabani sürüler tuz ihtiyacını karşılayabilmek için
yüzlerce km katedip tuz yataklarına gider. şimdi biri çıkıpta tuz zararlı derse ayıp eder. her şeyde olduğu gibi fazlası zararlı
mesela iyot tüketimi için iyotlu tuz kullanın denir ama deniz kenarlarında yaşayanların iyotlu tuz kullanmaması gerekiyormuş.
ben şeker zararlı değil derken  şeker küpüne düşünde demiyorum kelimeleri doğru telafuz etmek gerekiyor. Şeker yani glikoz
vücudun ürettiği bir şey zaten vücudun besin kaynağı buna zararlı diyemezsin vucutta bunu yakacak evrimleşmiş bir sistem var
en temel besin kaynağına zehir demenin manası yok sadece ihtiyaçtan fazlasını tüketmeyeceksin su bile aynı ihtiyacından fazlasını
tüketirsen su zehirlenmesine uğrarsın ciddi ölümcül bir şey. tedaviside düşman ilan edilen tuzdur.
vücuttaki her maddede sorun miktar değil diğerlerine karşı oranıdır. Bu oranlar korunmalı bozulduğunda bozan ne olursa olsun
aynı oranda tehlikelidir. Bu su olur glikoz olur protein olur. hiç farketmiyor. bir şeyleri günah keçisi ilan etmek yanlış
vücudun hepsine ihtiyacı var ama doğru tüketimle.

ağabey işte 35-50 gram erkekler için maksimum, zaten alınması gerekiyor. sadece işlenmiş şeker, doğal şeker konusunda ters düşüyoruz; yoksa senin söylediklerinin katılmamak garip olur. ben insanların kontrollerini sağlayamadıklarını düşünüyorum, köfteni üzerine toz şeker döküp servis etseler küfrü basarsın, ama o şekeri kola kutusuna sokup sana tükettiriyorlar. işgal altındayız @Necmi ağabey!

beni şu sıralar caner biraz üzüyor, tolga ilk 11'den kesildi, ama onun ekşi suratı hâlâ caner sayesinde sahada. umarım bir problemi varsa çözülür, fenerbahçe'den kalan alışkanlıklarını yakın zamanda bırakır.

Çevrimdışı EMİR EMRE

Abi yapma etme, mesaiden ciktim karnim ac yoldayim :D @Necmi

Çevrimdışı Berat

Maşallah @atalay zamanın Oscar Robertson'u gibisin "all around" Bu konuda da forumu aydınlattın :D

Çevrimdışı Berat

bugün bir ara @Serhat Akkaya  @#Berat a bir süre ismini değiştir demişti  :D aklıma geldi ülkede son yıllarda en çok konulan erkek isimleri yusuf, eymen, mustafa, X(hatırlamıyorum) ve beratmış. konuyu da bir karikatürle bağlayayım. konu dışının dibi olsun  :D

Abi ben Berat gecesinde doğmuşum, nasıl popüler olmaya başladı 2000'lerden sonra bilmiyorum. Benim alt dönemlerimde 2 tane Beratcan var , Beratcan nedir yahu :D

Çevrimdışı sozkul

Kendisi şeker yemeyip şeker zararlı değildir ilaç satmak için yapıyorlar diyen ilk ve tek görüş sahibi olman çok muhtemel @Necmi.
Söyleyecek şey bulamıyorum, bir tek yukarda @Egos un yazdıklarını yeniden oku diyebilirim.

Ben 20 yıl öncesinin mısırlarını ve domateslerini çok özledim, şimdi mısır ısırınca şeker ısırıyormuş gibi oluyorsun, o güzelim ekşi domates tadı bile kayboldu gitti.
Portakallar tam şeker gibi, bize yedirdikleri rafine edilmiş şeker yetmiyormuş gibi, dalından koparılıp gelen meyveler bile şekerlenmiş.
Ben 20 yıl öncekiler kalmadı diyorum, sen atalarımız hep bunları yeyip duruyordu diyorsun. !
[ Son Düzenleme: 12 Ekim 2016, 22:05:59 sozkul ]

Çevrimdışı Orhan

Etiketler: