Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9130471 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimiçi Necmi

Tangaz abim şimdi bu yorumu paylaştığımız platform digital yani 1 ve 0 dizileri temelde! Sosyal medyadaki yorumların alayı da böyle 10101011001 Binary dediğimiz cinsten yani ya 1 Kral ya 0 vurun abalıya! Ortası yok bu sosyal medyanın da! ama gel gelelim gerçek hayat Fuzzy Logic türevi olyor yani 1 ile 0 arasında bir yerde! Siyah Beyaz Ölüm Yaşam orası ayrı bir konu lakin işin iç yüzü böyle yani demem o dur ki! Aboubakar'ın 0 istatistiği aslında Cenk'in golünde alan yaratmasıyla o kadar da sıfır değildir! yada Adriano'nun golünde şutu kapatarak kaleciyi zorda bırakmış olabilir felan. Olcay tartışması patlayabilir bu noktada yine :D ama tenis değil ki bu 1 0 olsun! Futbol bu 1-0 olsun bizim olsun Beşiktaş'ım şampiyon olsun! velettalin amin
:alala:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

yanılmıyorsam dip notun benim dip notumun devamı olsa gerek  :) @arda
Az kaldı paralel evrene bağlayacaktı  :D belkide paralel evrende abu 7 gol 2 asistle oynuyordur kim bilebilir  :D
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

ama işte burda yaşları küçük kelimelerinin nereye gideceğini bilmeyen bir çok insan var.
evet o zaman durdurdum çünkü adam atmaktan bıkmıştım. Siz görmüyorsunuz çoğunlukla küfür oldumu hemen siliniyor.
insanlar kendilerini kontrol edemez olmuştu. Tamam siz karda iz bırakmadan yürüyorsunuz :D
ama arkadan gelen tecrübesizler kurda kuşa yem oluyor :bandit: @tangaz

@Necmi abi küfür yasak kötü bişey bir insanın küfür edebileceği tek merci kendi kendine söylenirken edebileceği küfürdür. ben biliyorsun küfüre denk gelmişsem hemen seni tetikleyip cam çerçeve inmeden kepenkleri indirme wazifesi yapmaya çalışıyorum  :D

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı ekrembaser

yok be kardeşim o kadarda salak olamazlar sanırım :D
eğer yaptılarsa böyle bir salaklık sağ olsunlar o para gelmese transfer yapamayacaktık :bandit:
Bu arada sosada fenere gitmek istiyorsa yolu açık olsun zaten böyle oyunların içine giren biri ne sana yarar
nede gittiği takıma yarar.
Hah işte abi o kadar salak bu adamlar o yüzden yaparlar diyorum az akıllı adamlar bunları yönetse inanmazdım bu söylentiye

Çevrimiçi Necmi

Yahu , Q7 yi eleştirmeyen mi var :alala:

Ben de eleştiriyorum hemde baya eleştiriyorum ama Genelde Hakaret edenlere karsi savunmak zorunda kaldigim icin elestirdigim mesajlari kimse görmüyor yada es gecip , Savundugum mesajlara cevap veriyorlar :bandit:
:alala: allah allah ben neden görmüyorum o mesajlar
sen quaresma eleştirisi yaptığın gün korkarım kıyametmi kopacak diye :D @Yunus Emre Dökmeci

Çevrimdışı tuncaboylu

Çok küçüktüm ama Arjantin kaybetti diye çok üzülmüştüm. Dünya kupası finalinde sol bekine penaltı attırmak da çok ayrı bir olgu  :D

Sol bek sağ ayakla atmıştı o penaltıyı, hey İsmail hey.  :D

Çevrimdışı tangaz

Az kaldı paralel evrene bağlayacaktı  :D belkide paralel evrende abu 7 gol 2 asistle oynuyordur kim bilebilir  :D

ama güzel ifade etti bence, şahsen ben anladım yoksa @panic13 deki adam ışıltısı sendromu bana da bulaşmış olabilir mi  :nerd:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tuncaboylu

penaltının gol olmaması abestir genel literatürde. dolayısı ile gol olması da olağandır, bu penaltı bence cidden kötü kullanılmış ama olağan sonuçla yani golle neticelenmiş.

ayrıca brehmenin kullandığı penaltı, penaltı değildi  :D

60-65 arası Almanya'nın penaltısını vermemişti hakem, o penaltı telafi penaltısıydı bir nevi.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Sol bek sağ ayakla atmıştı o penaltıyı, hey İsmail hey.  :D
yalnız şaka maka gelmiş geçmiş en iyi 4-5 sol bekten birisidir brehme..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

60-65 arası Almanya'nın penaltısını vermemişti hakem, o penaltı telafi penaltısıydı bir nevi.

esas arjantinin NET penaltısını vermemişti hatta halit kıvanç penaltının ağababasını vermedi demişti  :bandit:

Çevrimdışı atalay

Alan paylaşımı ve transformasyon problemleri olan bir ekip için akan oyunda yediğimiz gol/pozisyon sayısı epey az. Fakat topu geri kazanma sürelerinde sıkıntılar var. Bu saha parselizasyonu yada pozisyon oyunlarındaki sıkıntıdan ziyade set oyunlarındaki arızalardan kaynaklı bir durum. Oyun mesafesini daraltmak, rakibin oyununu genişletmesine izin vermemek gerek. Topu kaybettiğimiz bölgelerdeki alan savunmasız yetersiz.

Çevrimdışı onder23

:alala: allah allah ben neden görmüyorum o mesajlar
sen quaresma eleştirisi yaptığın gün korkarım kıyametmi kopacak diye :D @Yunus Emre Dökmeci

Hakkını yeme abi ben gördüm hatırlıyorum bir maçın devre arasında q7 kötü oynuyor o tarz birşeyler demişti  :D :D

Çevrimdışı tangaz

en iyisi kim ismaylll mi  :evillol:

Çevrimdışı tuncaboylu

Skora katkısı çoktu, modern sol beklerin atası gibi.

Çevrimdışı tuncaboylu

esas arjantinin NET penaltısını vermemişti hatta halit kıvanç penaltının ağababasını vermedi demişti  :bandit:

Arjantin ceza sahasında girememişti o maçta yahu.  :alala:

Çevrimdışı arda

:D :D

Beşiktaş'ın içinde paralel olmasın hocam yoksa evrendeki paralellikten bize ne :D Aboubakar'ın ilk golüne bakar herşey  :tabe:
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı tangaz

hazır @atalay gelmişken abubakarın şimdiye değin kendisinde bıraktığı izlenimi dinlesek güsel olur  :)

Çevrimdışı tuncaboylu

hazır @atalay gelmişken abubakarın şimdiye değin kendisinde bıraktığı izlenimi dinlesek güsel olur  :)

"Aldığı süre sağlıklı bir izlenim edinmek için yeterli değil" derse gülerim.   :lol: :lol: :lol:

Çevrimdışı arda

yanılmıyorsam dip notun benim dip notumun devamı olsa gerek  :) @arda

Aynen @tangaz abi, Zeki Demirkubuz candır, Uzundurukan heyecan :D
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı panic13

ama güzel ifade etti bence, şahsen ben anladım yoksa @panic13 deki adam ışıltısı sendromu bana da bulaşmış olabilir mi  :nerd:

Aşırı adamlar bir silsiledir, bugün bir Tolga Zengin gider, yarın 1000 Tolga Zengin gelir :D :D
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı arda

Çevrimdışı tangaz

Arjantin ceza sahasında girememişti o maçta yahu.  :alala:

araştır halit kıvançın dilinden bir özet var belki bulabilirsin almanyanın verilmeyen penaltısına penaltı diyor ama sonrasında verilmeyen arjantin penaltısına ise penaltının ağa babası die anlatıyor...

Çevrimdışı Tolga

Sosa giderken de söylemiştim. Gelecek yaz Arjantin'e dönecek söyledi dersiniz.

Buradan bizim istediğimiz paraya Arjantin'e gitmesine imkan yoktu bu yüzden Milan ile temas kurup önce kapağı italya'ya attı ve sonra da Arjantin'e gidecek.

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı tuncaboylu

araştır halit kıvançın dilinden bir özet var belki bulabilirsin almanyanın verilmeyen penaltısına penaltı diyor ama sonrasında verilmeyen arjantin penaltısına ise penaltının ağa babası die anlatıyor...

Milliyet'in 8 Temmuz arşivine gittim, tüm köşe yazarlarını okuyorum.

Bir tanesi bile Arjantin'in verilmeyen penaltısından bahsetmemiş.

Arjantin teknik direktörü Bilardo ve alakasız bir finalde bile fanatizm yapan İslam Çupi bile bahsetmemiş; o derece diyeyim sana.

Halit Amca o zamanlar bile yaşlı ve duygusaldı bir adam, seni yanıltmış olmasın?

Çevrimdışı tangaz

Milliyet'in 8 Temmuz arşivine gittim, tüm köşe yazarlarını okuyorum.

Bir tanesi bile Arjantin'in verilmeyen penaltısından bahsetmemiş.

Arjantin teknik direktörü Bilardo ve alakasız bir finalde bile fanatizm yapan İslam Çupi bile bahsetmemiş; o derece diyeyim sana.

Halit Amca o zamanlar bile yaşlı ve duygusaldı bir adam, seni yanıltmış olmasın?

pozisyon net penaltıydı  :bandit:

Etiketler: