Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9154801 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

kabul  :icool:

yada hiç paraya pula bulaştırmadan  MP+Q7 desek  :upto:

Düşünsenize şunun olduğunu :evillol: :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Berat

Gitmez oraya quaresma,burun kıvırır

Aynen.

Aras ve Ömer'i kazanalım erkenden yeter, zaten kendi kendini bu gidişle kadro dışı bırakacak.

Çevrimdışı yigitcan1903

Aynen.

Aras ve Ömer'i kazanalım erkenden yeter, zaten kendi kendini bu gidişle kadro dışı bırakacak.
Son senesi
En güzel senaryo devre arası 2-3 milyona da olsa satmak olur

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Gitmez oraya quaresma,burun kıvırır
Zaten sezon sonu da bitiyormuş sözleşmesi
Nerde böyle oynarsa + 1 sezon uzayacak sözleşmesi

Çevrimdışı Berat

Son senesi

Bana kalırsa +1 opsiyonunu maç sayısıyla devreye geçirecek, 2'ye okeyim ben sözleşmesi bitecek bir oyuncu için.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Aynen.

Ömeri'de beğenmiyorum ben arasın performansını merak ediyorum açıkçası resmi maçlarda hiç süre alamadı...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Bana kalırsa +1 opsiyonunu maç sayısıyla devreye geçirecek, 2'ye okeyim ben sözleşmesi bitecek bir oyuncu için.
No bonservis yes bedava :evillol:

Çevrimdışı tangaz

Ben şahit olmadım ama eskiden şöförlüğün bir prestiji varmış taksiciler kravat takarmış saygılıymışlar çok şey değişti 30 senede

yok be öyle birşey ben görmedim belki belirli bölgelerde sınırlı örnekler olabilir. mesela adapazarı-harem çalışan otobüsler vardı ben çocukken mercedes 302 model, şoför ve muavinleri bildiğin çakal sürüsüydü.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Berat

Ömeri'de beğenmiyorum ben arasın performansını merak ediyorum açıkçası resmi maçlarda hiç süre alamadı...
No bonservis yes bedava :evillol:

Ömer en azından sisteme uymak için çabalıyor. Hücumda sağ kanatta tıkansa da defansif katkı yapıyor. Top önüne düştü mü de bitiriyor.

Valla zaten böyle giderse kadro dışı kalır, bedava da olumlu  :icool:

Çevrimdışı sametbagan

Milan ve Interde ki bu çöküşe hala anlam veremiyorum 2000 li yillara damga vuran takimlar ne hale geldi :bandit:

Gerci O Ligde kral Juve burasi ayri konu ama Juve karsisinda hicbir zaman bu kadar zayif bir Milan ve Inter bulmamıştı bu zamana kadar

Juvenin olmadigi daha doğrusu kume düşürüldüğü yillar en cok Intere yaramıştı..
İşte italyadaki olan olaylar bizim ligde de gerçekleşti bir farkla biz beceriksiz iş bilmez yönetimler geri kaldık juventus şike yaptığı ortaya çıktığı için.

Yanılmıyorsam geçen yılki şampiyonluk juvenin üst üste altıncı şampiyonluğu oldu stadı ile birlikte çok iyi yönetilerek çok başarılı sonuçlar alıyorlar 

Belki burdakilere abartı gelebilir ama biz de tıpkı juve gibi üst üste 6 kez belki 7 kez şampiyon oma potansiyeline sahibiz yeter ki camiadan sabotaj olmasın
Çevremdeki bütün tanıdığım renkli ve Beşiktaşlı dostlarıma tam bir senedir bundan bahsediyorum.Ben bunu başaracağımıza yürekten inanıyorum.

Çevrimdışı yigitcan1903

Konu dışı bi soru sorucam

Bu vodafone un digiturk playli tarifesi var,forma kazandıran tarife ismi
Onda sadece telefondan mı izleyebiliyoruz maçı yoksa bilgisayardan da oluyor mu

Çevrimdışı Berat

Oluyor abi izleyebiliyorsun.

Çevrimdışı yigitcan1903

Çevrimdışı Bishamon

Bilgisayarı lcdye bağla normal digiturk gibi sadece 30 saniye geriden geliyor surprizi kacabiliyor bazen

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Son senesi
+1 Yıl Opsiyonu var :icool: :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı yigitcan1903

Çevrimdışı tangaz

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı sametbagan

Yarın talisca yedek soyunacak diyolla :olmaz

Orta sahayı vermemek için ve inleri oynatmak için sanırım

Ama atiba oğuzhan talisca üçlüsü ile çıksak bence daha mantıklı

Çevrimdışı Berat

İnler'i Kiev ya da ikinci yarıya saklayıp Ati-Ozzy-Talisca, solda Olcay sağda Ömer ile defansif katkıyı da alırız. Necmi abinin dediği gibi hoca orta sahada sertlik istiyor yalnız. Talisca'yı sağ önde de deneyebiliriz.

Çevrimiçi Samet Ç

Devrim Zengi yazmış. Kısacası yalan. Oğuzhan 10 numara değil bunu hala anlayamadılar.

Çevrimdışı Fatih_

arkadaşlar çok özür diliyorum yeri değil farkındayım ama yerimde duramadığım için sinirli olduğum için ve özellikle bilinçlenmemiz açısından bir iki kelam etmek istedim
aramızda mutlaka haberini alan vardır
bugün metrobüs kazası yaşanmış İstanbul'da
az önce izledim görüntüleri metrobüs iç kamerasından
yalnız bir şeyi farkettim
ben yetkililerin yerinde olsam o şoförü süresiz meslekten men ederdim gerekirse de dava açardım
çünkü orada bir ihmalkarlık baş göstermekte
metrobüs hareket halinde hemde son sürat (ne kadar yavaş ne kadar hızlı önemli değil) şoför yerinden kalkıyor tamam bir darbe var ölümcül derecede de olsa bile koltuğunda bayılmadığı sürece kalkmamalı o aracı durdurana kadar tüm dikkatini vermeliydi
burada maalesef yetersizlik görülmekte adına artık meslek yetersizliği mi dersiniz eğitim yetersizliği mi dersiniz bilemem yorum sizlere kalmış artık
bu olay gelişmiş ülkelerde olsa anında şoför uzaklaştırılırdı veya göz altına alınırdı adım gibi eminim
bu olayın peşini bırakmamalıyız arkadaşlar.

Şoförün ayrı bir yerde olması lazım yada en azından kimsenin ulaşamaması.
Bir uçağa, trene, tramvaya bindiğinizde olması gereken burada da olmalı.
Adı metrobüs fakat aslında bildiğin otobüs, metrobüsün çilesini yaşamayan bilemez tam bir rezalet.

Çevrimdışı Karabay

Ohh gelmiş site şükür. Abi derbi akşamı yapılırmı bu bize

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Son antremandaki 11 nasıldı acaba

Çevrimdışı mellfred

foorum bu hafta güzel git gel yaptı

Etiketler: