Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9157005 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı cursedofdragon

Yahu su karşılaştırmayı yapmak Gg ye hakarettir Cok Net

Tabiki Tartışmasız Gg

diğeride bizim oyuncumuz yunus haksızlık yapma.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

gomez kale ağzında kaçırdı guiza'yıda geçicek :D
Yalniz Pozisyon %100 degil %200 hatta %300 Net Gol

Topun tamami cok Net sekilde çizgiyi geçmiş hakem yemiş Golü :tabe:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı kyiv

Bu deplasman yasağının kalkması muhabbetini duyduğumdan beri kafayı çizdim. Hayatımda toplasan 3 kere bu kadar öfkelenmişimdir. Böyle saflık, böyle enayilik tarih yazmaz. Bu kafayla Beşiktaş'ı daha çok aldatır, elinden daha çok şampiyonluk çalarlar. Ne çabuk unuttuk komidinleri, statsız sürünürken bize 1 maç bile statlarını açmamalarını. Beşiktaş yönetiminin taraftarın hislerini zerre önemsediği kanaatinde değilim. Küfürlü hiçbir tezahürata katılmayan beni, stadın önünde taşlı sopalı kavga ister hale soktular. Başkan satır arasında "deplasman biletlerini misafir kulübe versinler o satsın" diyor. Bize TT Arena'da % 5'ten kaç bilet düşer, GS'ye bizim statta kaç? Aradaki 450-500 bilet farkı kulüp için ticari kazanç mı görüyor Başkan, yoksa 450-500 ilave Beşiktaş taraftarı GS taraftarını mı bastıracak? Yahu Galatasaray demek hile hurda şaibe demektir, kardeşlik söylemiyle ağzındaki lokmanın, alın teri kupanın çalınması demektir. Hayatımda Galatasaray'dan nefret ettiğim kadar hiçbir şeyden nefret etmiyorum. Beşiktaş sürekli Galatasaraylı dost(!)larının gönlünü hoş tutmak isteyen yöneticilere mi sahip olacak? Biz bu stadı niye yaptık, neden manyaklar gibi fore kazık, kiriş, demir, prekast, çatı takip ettik, iç saha avantajı için değil mi, 50 bin rakip taraftarın önünde takımımızın doğranmasının intikamını almayacak mıydık, sarıların futbolcularının ayaklarını birbirine dolamayacak mıydık? Allah aşkına biri bana Vodafone Arena'da bir maç bile rakip taraftar olmadan rakibi boğamadan bu namussuzları stadımızda ağırlamak zorunda kalacağımızın bir şaka olduğunu söylesin. Kombinem var neredeyse maça gelmekten vazgeçeceğim, hatta Bileti kimseye devretmeyeceğim ki boş kalsın lanet koltuk, çünkü ilk derbide Vodafone Arena'da 2.100 tane o...... rengi formalı y..şağı GS futbolcularını alkışlarken, bizi akıllarınca susturmaya çalışırken görmek fikrine katlanamıyorum. Hatta olay çıksa, yasak gelse ve TT arena'ya gidemesek (ki zerre umrumda değil onların o boktan stadı, tvden izlerim daha iyi), bir sonraki Vodafone Arena derbisinin onlarsız olması için memnun olacağım. Ne kardeşliği be! 1987-1988, 1992-1993 ve 1996-1997 şampiyonluk kupalarını, esaslı bir özür metnini resmi sitelerinden yayınlayarak iade etmedikleri sürece en yakın arkadaşım da olsa akrabam da olsa futbol konusunda asla kardeşlik dostluk mevzusunu açtırmam.

Keşke şu hisler bir şekilde Fikret Ormana ve Şenol Güneşe ulaşsa! Bu Galatasaraydan o kadar iğreniyorum o kadar tiksiniyorum ki kelimeler yetersiz kalıyor. Hani keşke kabiliyetim olsaydı Beşiktaşlı futbolcu olabilseydim yeminle yerdim o topu Galatasaray maçlarında. Ancak şunu kabul edelim ki Metin Ali Feyyaz döneminden sonra Galatasaraya olan bu kin nefretimizi futbol olarak bizim adımıza sahaya kusacak (yansıtacak) futbolculara sahip olamadık 1,2 tanesi hariç. Şenol Hoca sesimizi duysun bu maç başka maç, bu nefretimiz olan takımı sadece yenmek değil parçalamalıyız. Yıllardır yaptıkları rezilliklerin, hırsızlıkların hesabını kesme zamanıdır Cumartesi akşamı.
[ Son Düzenleme: 20 Eylül 2016, 23:51:28 kyiv ]

bu gomez Beşiktaş'a devre arasında geri dönmek isteyebilir de biz alırmıyız :)
Alırız da Baskan baya Bedel ödetir Gomeze

Ancak Q7 gibi maaşını yari yarıya düşürürse alir geri

Yalniz Pozisyon %100 degil %200 hatta %300 Net Gol

Topun tamami cok Net sekilde çizgiyi geçmiş hakem yemiş Golü :tabe:

seninde gözün bozulmuş yunus ben maçı izledim top'un tamamı geçmiyor :D

Alırız da Baskan baya Bedel ödetir Gomeze

Ancak Q7 gibi maaşını yari yarıya düşürürse alir geri

wolfsburg 9 milyon € aldı adamı bedava vermez tabi :)

bak bu olabilir mantıken de olayı kavrayabiliyorum @atalay
Adriano futbol dünyasında ender rastlanan meziyetlere sahip biri
takıma alınması büyük bir şans
bu konuda başkan ve yönetimi kutlamak lazim.
Adam Tam Joker ya

Sag bek , Sol bek , Sag on , Sol on ve On libero da oynayabiliyor hatta Stoper oynamisligi bile var :D

seninde gözün bozulmuş yunus ben maçı izledim top'un tamamı geçmiyor :D
Valla fotolarda ve Videolarda %100 Gol gibi gordum ben kaleci topu Net sekilde iceriden çıkarıyor dogru konusmak gerek simdi

Valla fotolarda ve Videolarda %100 Gol gibi gordum ben kaleci topu Net sekilde iceriden çıkarıyor dogru konusmak gerek simdi

yukarda paylaştım resmi bide burda paylaşayım :)

Çevrimdışı Orhan_

Vodafone Arena en iyi statlar arasına alınmış. Ayıptır. Çok daha fazlasını hak ediyor stadımız.

diğeride bizim oyuncumuz yunus haksızlık yapma.
Haksizlik yapmiyorum ki

Ben gecen sezon Becki begenen biriyim eleştirenlere karsi da savundum

Lakin ikisi cok farkli oyuncular

Defansi iyi dedigimiz Beck Karsisina ne zaman hizli bir oyuncu ciksa Patates oluyor

Defansi Kötü denen Gg ise Gecen sene Becki Patates eden Sammye mac boyu nefes bile aldirmadi

Ben burada Gg nin savunmasi kotu diyenlere karsi hep sunu savundum Kesinlikle Gg nin savunmasi kotu degil kademesi ve pozisyon almasi Beckin cok üzerinde yahu adam gecen sene 30 metre kosup Son adamdan top çalıyordu tereyagindan kil ceker gibi
[ Son Düzenleme: 21 Eylül 2016, 00:06:22 Yunus Emre Dökmeci ]

yukarda paylaştım resmi bide burda paylaşayım :)

Sen bir doktora gorun bence kanka :D

Yahu gormuyormusun Top %100 içeride nerden baksan 50 cm gecmis çizgiyi , nasil cizgiyi gecmedi diyorsun bundan daha Net nasil cizgiyi geçecek top :alala:

Yahu gormuyormusun Top %100 içeride nerden baksan 50 cm gecmis çizgiyi , nasil cizgiyi gecmedi diyorsun bundan daha Net nasil cizgiyi geçecek top :alala:

Top'un iz düşümüne bak :D

Sen buna gol diyorsan bittik biz :D

Iz düşümu derken :alala:

Yahu Aut cizgisinden bakıyorum Gol

Cepheden bakıyorum yine Gol

Çizgi hakeminin olduğu yerden bakıyorum pozisyona yine Gol Bence bu Pozisyon Net Gol

Ayrica poziyonda Gomezin ayagi bile çizgiyi tamamen gecmiş , Zaten topta Gomezin ayagiyla ayni hizada Dolayisiyla Nizami bir Gol bu pozisyon :tabe:

Çevrimdışı atalay

Doğum gününüz kutlu olsun. Nice Mutlu Yıllara. 🎂  @onurturan @Yusuf Tekeli @FARUK @Kairos07

Iz düşümu derken :alala:

Yahu Aut cizgisinden bakıyorum Gol

Cepheden bakıyorum yine Gol

Çizgi hakeminin olduğu yerden bakıyorum pozisyona yine Gol Bence bu Pozisyon Net Gol

top'un tamamı çizgiyi geçmiyor yunus pozisyon gol değil istediğine sorabilirsin :)

Çevrimiçi murat

benim kanatim geçmemiş.tam çizgi hizasından foto lazım.

Çevrimiçi murat

Haksizlik yapmiyorum ki

Ben gecen sezon Becki begenen biriyim eleştirenlere karsi da savundum

Lakin ikisi cok farkli oyuncular

Defansi iyi dedigimiz Beck Karsisina ne zaman hizli bir oyuncu ciksa Patates oluyor

Defansi Kötü denen Gg ise Gecen sene Becki Patates eden Sammye mac boyu nefes bile aldirmadi

Ben burada Gg nin savunmasi kotu diyenlere karsi hep sunu savundum Kesinlikle Gg nin savunmasi kotu degil kademesi ve pozisyon almasi Beckin cok üzerinde yahu adam gecen sene 30 metre kosup Son adamdan top çalıyordu tereyagindan kil ceker gibi
son maç gg yi hiç beğenmedim birçok pozisyonda adamımı kaçırdı ve rahat orta yapma imkanı tanıdı.

bunları paylaşıp bunların ekmeğine yağ sürmek istemiyorum fakat bu nasıl bir karaktersizliktir ?

Daha ağırını söylemek istiyorum fakat söylüyemiyorum.

Hıncal Uluç: Şenol Güneş bu kadar geniş bir kadroyu yönetecek güçte ve çapta değil. Serkan Korkmaz

Çevrimdışı Gokhan-

Bu Dinazor Hıncal'ın Şenol Güneş ile bir sıkıntısı var zaten.

Yanlış hatırlamıyorsam Şenol Güneş milli takımın başındayken de başını bunun çektiği yetersizler₁ giyimine, saçına, başına laf ediyordu..
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimdışı uğur07

Doğum gününüz kutlu olsun. Nice Mutlu Yıllara. 🎂  @onurturan @Yusuf Tekeli @FARUK @Kairos07
Ilk kutlayan kisi oldun cok tesekkurler.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Bishamon

bunları paylaşıp bunların ekmeğine yağ sürmek istemiyorum fakat bu nasıl bir karaktersizliktir ?

Daha ağırını söylemek istiyorum fakat söylüyemiyorum.

Hıncal Uluç: Şenol Güneş bu kadar geniş bir kadroyu yönetecek güçte ve çapta değil. Serkan Korkmaz

Ya bırak 80 yaşındaki adamlar atıp tutuyor sene başında.Sene sonunda göreceğiz hepsi deliklerine kaçacaklar

Etiketler: