Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9152915 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimiçi 38life

Talisca'nın kanat olarak başlayıp gol attığı maç; Gol 90+2de frikikten geliyor.

Talisca'nın kanat başlayıp asist yaptığı maç. Gol maçın 2.ci dakikasında geliyor.

Çevrimdışı atalay

Birlikte oynama alışkanlığı sınırlı ve henüz rollerin yeterince doğru dağılmadığı bir ekip var. Milli ara sonrasında Hoca'dan beklediğim tek şey de bu rolleri yeterince doğru belirlemiş olması. Her zaman söylediğim gibi lig için yüksek endişelerim yok, bu yarışta çıtayı biz belirleyeceğiz. 

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Quaresma bugüne kadar Beşiktaş forması ile kaç tane derbi aldı Allah aşkına ? Sanki her derbide çıkıp maçı veya puanı alıyormuş gibi bir algı yaratıyorsun.
Algi oluşturmuyorum bu benim fikrim

Iceride daha farklı oynadığı herkesin gordugu bir gercek , Bu Bir Derbiyse bence bu tarzda bir oyuncu sahada olmalı bu benim fikrim

Sezonun genelinde ve deplasmanlarda ise hamle oyuncusu olarak kulkanilmali bunda hemfikirim
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Dr.Zeck

Defansa gelip yardim edecek kadar Tembel

Gg77 ile Sürekli Verkac ve tek pas yapacak kadar Bencil bir oyuncu haklısiniz

Ben iyiydi cok iyi oynadı demiyorum ama bugun Olcaydan cok daha iyiydi , Olcay cok daha fazla Top ezdi bunu hocada gordu ve Olcayi aldi oyundan

Suna katiliyorum 90 dakikayı kaldiracak fizik ve kondisyonu yok artik eski hizi da yok buda bir gerçek

Ben olsam İçerdeki Maclarda DIREKT 11 , Deplasmanlarda da Hamle oyuncusu olarak kullanırım

Senin gibi direkt düşmanca degil Objektif yaklaşıyorum konuya senin gozun biraz kör olmus bu konuda

Yunus sen neden surekli olcayla karsılastırıyorsun ki q7 yi ..

Olcayın yetenekleri belli querasmanın belli. 15 toptan 14unu hatalı kullanıp 1 tane olumlu kullansa onu yazıyorsun hemen. digerlerini niye yazmıyorsun o kadar cok top eziyorki artık halide yok kosmaya zaten. Kotu oynayan birini bu kadar savunmak dogru değil. Birisi bişey yazsa hemen savunmaya kalkısıyorsun yahu adam kotu takımı bozuyor anla artık sunu :) :)

Artık aras duzelsin bi an once quaresmadan cok daha iyi cocuk inş. harcamayız o cocugu

Birlikte oynama alışkanlığı sınırlı ve henüz rollerin yeterince doğru dağılmadığı bir ekip var. Milli ara sonrasında Hoca'dan beklediğim tek şey de bu rolleri yeterince doğru belirlemiş olması. Her zaman söylediğim gibi lig için yüksek endişelerim yok, bu yarışta çıtayı biz belirleyeceğiz.
Bu Fb nin aldigi Jermain Lensi biraz izledim , Bizde bayagi bir iş yapardi gibime geliyor iyi oyuncu bence

Hizli , Güçlü ve adam eksilebiliyor

Olcayın yetenekleri belli querasmanın belli. 15 toptan 14unu hatalı kullanıp 1 tane olumlu kullansa onu yazıyorsun hemen. digerlerini niye yazmıyorsun o kadar cok top eziyorki artık halide yok kosmaya zaten. Kotu oynayan birini bu kadar savunmak dogru değil. Birisi bişey yazsa hemen savunmaya kalkısıyorsun yahu adam kotu takımı bozuyor anla artık sunu :) :)

Artık aras duzelsin bi an once quaresmadan cok daha iyi cocuk inş. harcamayız o cocugu
Karsilastirmiyorum abi

Sürekli neden Q7 çıkmıyor diye serzeniste bulunan arkadaşlara hocanin kararinin bence doğru oldugunu , Olcayin bu mac ozelinde Q7 den daha kotu olduğunu ve daha cok top ezdiğini anlatmaya çalışıyorum

Yoksa Olcayi severim ve hep de savunurum burada ilk 11 e ilk yazilacak isimlerden biridir Olcay

Ayrica yazimda Q7 yi oldukca da eleştirmişim bunlari atlayip sadece Olcayla kiyasladigim bolumu cımbızlayıp yazmissin abi bir daha okumani tavsiye ederim
[ Son Düzenleme: 19 Eylül 2016, 00:04:45 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimiçi Kapkarakartal

İnler ve Caner'le geçen seneki oyunun oynanmasını beklemek bence hayal çünkü bu iki oyuncuda direk oyunu benimsemiş kaleye en hızlı gidebileceği pas tercihini kullanan futbolcular hücuma geçiş oyunu bu ikili üzerinden oynandığı sürece geçen seneki pas oyununu beklememek gerek İnler yerine Oğuzhan girerse daha göze hoş gelen bir oyun izleyeceğimiz kesin ancak iki oyuncununda varlığında ve yokluğunda oyun sistemi üzerinde yaratacağı artılar ve eksiler olacaktır bence oynanacak maç öncesi değerlendirilip oynanacak oyun üzerinden Oğuzhan veya İnleri seçmek daha doğru olucaktır.

Çevrimdışı Orhan_

Olcay çok beğendiğim bir oyuncu değil ama takım içindeki en iyi kanat oyuncumuz. Kötü oynarken bile takım için bir şeyler yapmaya çalışıyor. Quaresma tamamen kendine çalışıp sürekli top kaybediyor. Olcay boş pozisyondaki adama pas atamıyor belki ama işleyen oyun planımıza sürekli sadık davranıyor. Q7 üzerinden ne hücum planı yapılır ne takım oyunu oynanır. Dolayısıyla her halükarda Olcay>Quaresma. İki verkaç bir çalım bize kaybettirdiklerinin yanında devede kulak kalır. Quaresma takımın el frenidir, şımarıklığı takımın dengesini bozuyor ve buna hakkı yok. İnşallah devre arası Çin'e satarız ve yerine gerçekten işe yarar asker bir kanat oyuncusu alırız. Sıkıldım bu adamın kendine oynamasından.

Çevrimdışı Berat

@Yunus Emre Dökmeci ağabey sana tekrardan komikmiş diyorum. O kadar subjektif davrandım ki maç esnasında yüzlerce olumsuz eleştiri geldi, sen hariç hepsi benle aynı paralelde. Gözümde bir nebze dahi değeri kalmamış ve Beşiktaş'a birçok kez maddi ve manevi zararda bulunmuş bir oyuncu için hiç birbirimizi kırmayalım. Olcay'ın "O" sunu dediğin oyuncuya değişmem. Zarar gören Beşiktaş takımı ise ve bunu yapan da kendini takım arkadaşlarından üstün gören biri ise düşmanca davranırım.(ilk kez yapmıyor)

İyi geceler.

Çevrimdışı TURKahvesi

Tosic, ideal stoper profilinden oldukça uzak. Kıssadan hisse 'Ersan rolü' diye tanımladığım -daha önce uzunca yazdığım- görevleri Şenol Hoca ona sıklıkla veriyor. Zaman zaman da bu rolü iyi taşıyor. Fakat oyun yapısı riskli; ayakta kalmayı bilmemesi ve oyun alışkanlıkları Karabük ve Akhisar maçının son bölümlerinde yine ortaya çıktı. İki tane örnek pozisyon var: Rodallega ve Muğdat ile bire birleri. Neyin doğru olduğunu kendisi izlemeli.
bende buna katılıyorum @atalay
hele bir pozisyonu varki çok kızdım sinirlendim
yani anlayacağınız her kritik pozisyonlarda kayarak mı müdahale edilir arkadaşım
o pozisyonda acemice ve özellikle aceleci davrandı resmen  :akuma:

Çevrimdışı Barış1903

Ben atibanın performansının inlerle sürekli üst üste binmesinden dolayı düştüğünü düşünüyorum. Keza sol kanatta adriano ve caner örneği gibi. Bizim takımın daha zamana ihtiyacı var ve roller daha belli değil ama şunu söyleyebilirim; hani atalayın futbolcular için kullandığı "potansiyel aralığı" cümlesi bizim takım futbolu için çok yüksek. Bundan 2-3 ay sonra muhteşem bir Beşiktaş izleriz

Çevrimdışı talha

Talisin bonservisi alınmalı mi

ASUS_Z00MD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı fatihbjk

Oguzhan sag veya sol acik oynayabilir mi?

Çevrimdışı Barış1903

Oguzhan sag veya sol acik oynayabilir mi?

Oğuzhan o bölgenin temposunda oynayacak bir oyuncu değil. Hatta bana göre eldeki açık oynayan oyuncular (q7, aras, kerim, olcay) hiçbiri hocanın beklentilerini karşılayacak oyuncu değil. Bizim o bölgelere daha skorer tipli oyuncu almamız lazım yani topla ilişkisi daha az olan

Çevrimdışı legendmaster

bjk kötü futbol oynuyor şenol güneşin durumu düzeltmesini bekliyorum

Çevrimiçi 38life

Talisin bonservisi alınmalı mi

ASUS_Z00MD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

25 milyon Euro çok. O paraya öküz alırız.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

25 milyon Euro çok. O paraya öküz alırız.

Bu sene coşturursa başkan gözünü karartır mı acaba diye düşünüyorum son günlerde :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimiçi 38life

Bu sene coşturursa başkan gözünü karartır mı acaba diye düşünüyorum son günlerde :D

Bizim başkan Messiye bile 25 milyon vermez :D

Çevrimdışı Kalyoncu

Başkanın gözünü kararttığı tek transfer var dembaba onuda 5 taksite bölmüştü :)
Gözünü karartmış hali 6 milyon euro :)

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı TURKahvesi

Fabri, geriden oyun kurma ve pas opsiyonu olma husunda gayet iyi. Rakamların dilinde de 29 pasta %82.8 isabet sağlamış. Bu maçta yumruklamaya çalıştığı iki pozisyon dışında iyi maç çıkardı ve sürekli oyunun içindeydi. Rodallega'nın şutunda ise futbol şansı yanındaydı. Bakalım, tercih nasıl olacak?   
Fabri oyunun genelinde iyiydi güven vermesi en büyük artısı
fakat bir pozisyon varki acemice bir savuşturma eylemiydi (direkten dönen top)
halbuki o pozisyonda iki eliyle avuç yapıp yumuşatmak adına önüne düşürebilirdi (bence diyorum kaleci dilinden anladığım için böyle diyorum) @atalay kardeşim

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ahmet Nur Çebi çok babacan adam ya :claps:

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı atalay

Tosic, stoper olmadığı için oyun alışkanlıklarının tercihlerine yansıdığını düşünüyorum. Stoper "ayakta kalır" basmakalıp bir ifade fakat stoper ayakta kalır. @Özgür Üstelik neredeyse rakibi her pozisyonda yerde karşılaması enteresan. Bugünkü pozisyonda da yerde olduğu için rakip ayağını takabildi. Bir sonraki adımı planlayabilen ve hamlesini değiştirebilen, karar verme mekanizması hızlı oyunculara karşı bu savunma anlayışı sıkıntı yaratır. 

Mümkün değil. @fatihbjk Topla giden, oyun hazırlayan, bağlantı oyuncusuna ihtiyaç var. Ozzy 8 numara diye tabir edilen pozisyonunun oyuncusu. Geçen yılın alameti farikası da oydu.
[ Son Düzenleme: 19 Eylül 2016, 14:48:19 atalay ]

Çevrimiçi 38life

Şu golde Cenk'in koşmamasını anlayamıyorum. İnler pası attığı anda Talisca çizgi olarak Cenkten daha geride koşmaya başlıyor ve gol anında Cenk ile arasında taksi mesafesi var. Cenk neden koşup cezasahasına girmiyor? Talisca belki vuracak kaleciden dönecek ve top cezasahası içine düşecek. Eğer ki öyle olsaydı topu Akhisarlı defans oyuncusu uzaklaştıracaktı ve Cenk de herzamanki gibi başını iki eli arasına alıp rükuya eğilecekti.

Aboubakar 11'de başlamalı! Atsa da, atmasa da...

Bu videoda dikkat çeken bir diğer nokta da Caner ileri doğru pas verecek arkadaş ararken Olcayın ısrarla Akhisarlı 2 oyuncunun arasından geriye doğru gelip pasa çıkmaması, bir de pişkin pişkin eliyle "geriye oyna" işareti yapması. Hasbinallah ve nimel vekil diyorum...

http://twitter.com/sametbastas/status/777601521030692864?ref_src=twsrc%5Etfw
[ Son Düzenleme: 19 Eylül 2016, 01:01:36 38life ]

Çevrimdışı Berat

GG'nin maç sonunda yayıncı kuruluşa verdiği röportajı şimdi dinledim. Birkaç kere Beşiktaş takımı ifadesi kullandı sanki bu takımda oynamıyormuş gibi. Böyle şeylere çok takılan bir insan değilim ama aidiyet duygusunu kazandığı zaman çok daha faydalı olacağına inanıyorum.

Etiketler: