Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9152189 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

İnternet Bankacılıgı> Durumunu İzle (Sağ Üstte ) > Hesap Seç > Hesağ Hareketleri

Tarihi Seç > Dekont Al (Sağda ) --- Yazdır,E-postala,Yükle (Ekranın sol tarafında küçük bir işaret vardır bastığında bunlar çıkar )

@Samet Ç  :biggrinking:
Eyvallah  :)

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı tangaz

:evillol: en güzeli et muhabbetleri

ne biri konu dışı mı dedi, et mi dedi  :upto:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mylife1903

Çevrimdışı tangaz

bugün o kadar gomeze gömdüm aspor nispet yapar gibi gomez gollerini veriyor şimdi
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

bugün o kadar gomeze gömdüm aspor nispet yapar gibi gomez gollerini veriyor şimdi

namıssız her türlü sokuşturmuş walla

Çevrimdışı mylife1903

Onun ben vizyonuna tukureyim abi, birah birah ne hali varsa gorsun. Valenciaya falan gitse gene bisi demezdim, guzel sehir falan da wolfburg ney

Çevrimdışı cursedofdragon

ben bira aspor izledim adamları çözdüm :D

Bizim psikolojimizi etkilemek için konuşurken hep Beşiktaş'ın yediği golleri veriyorlar dikkat edin :D

Sadece biz değil gs'yi konuşurken bile gidiyorlar kupada ki maçı koyuyorlar :D

Normal de izlemezdim fakat merak edip izledim durum böyle :D

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Adam çok iyiydi golcü gibi golcü winnerin vücut bulmuş hali bizde eksik winner oyuncumuz yok

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Sonuç ne oldu abi oldum olası hiç sevmem bu adamı

Hayat cok garip bende oldum olası cok seviyorum bu adami :icool:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Onun ben vizyonuna tukureyim abi, birah birah ne hali varsa gorsun. Valenciaya falan gitse gene bisi demezdim, guzel sehir falan da wolfburg ney
Giden kaybedendir abi :bandit:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

En iyi Başkan

En iyi Stat

En iyi Zemin

En iyi Hoca

En iyi Kadro
:ok: :tabe: :tabe:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Hayat cok garip bende oldum olası cok seviyorum bu adami :icool:
Farkındayım birazda tabela yapsa  iyi olacak

Çevrimdışı tangaz

seneye bizim takıma şu yunus mallıyı almalıyız bugün gene 1 gol 1 asistle oynuyor. ozzie zu arsenal 25 mio. mallı zu bjk 10 mio  :bandit:

seneye bizim takıma şu yunus mallıyı almalıyız bugün gene 1 gol 1 asistle oynuyor. ozzie zu arsenal 25 mio. mallı zu bjk 10 mio  :bandit:

kötü oyuncu abi.

Çevrimdışı tangaz

Çevrimdışı mylife1903

Farkındayım birazda tabela yapsa  iyi olacak

Quaresma ne zaman tabela yapmis? Onun tabela yapani ronaldo oluyor zaten. Bu sanki antremanlarda forvetleri calistirmakmicin orta yaptirilan freestyle bir topcu gibi bisi
Aptal bir adam da degil
Yetenek de var
Ustelik bilinenin aksine gece hayati falan da yoktur, kotu aliskanligi yoktur
Yasina gore de okuz gibi
Bilemiyorum neden olmuyor bu cocuk
Bir de lucescunun elinde denemek vardi bunu.

O sag ayakla sut atamiyor, anlayamiyorum

Çevrimdışı mylife1903

Aslinda oguzhani satarsak 25e guzel hamleler yapabiliriz @tangaz reis.
Bu anderlette bir cocuk vardi kil tipli, subyan gslileri bi saga bi sola yatiriyordu onu alsak oguzhanin yerine super oynardi bizde.
Aslinda bir varyantta lanzini var mesela tore ile takasa soksak?

Ama benim bildigim baskan pogbayi kiralar yanina da hames rodrigezi kiralar, gene yakariz puromuzu.

Bu stoper isi de yas, benim raketci adam turkiyeye gelmekten yoruldu, yakin dostlarina gel gitten biktim, istanbulda yasamak istiyorum diyormus

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Başkan BJK TV'de konuşuyodu.

Söze girişine hastayım yalnız. "Eeemmmm.." diye böyle rahat rahat :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Başkan BJK TV'de konuşuyodu.

Söze girişine hastayım yalnız. "Eeemmmm.." diye böyle rahat rahat :evillol:

Başkanın keyfi yerinde transferler tamam stad'ımız var artık :D

Takım iyi gidiyor :D

Erdal torunoğulları geri döndü :D

akhisar başkanı yemek vermiş ama bizim başkan çok feci bakmış neden acaba :D

Çevrimdışı mylife1903

akhisar başkanı yemek vermiş ama bizim başkan çok feci bakmış neden acaba :D

Manisa kebabi vermislerdir