Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9162393 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı brkntcnr

Şampiyonlar Ligi'nde maça çıkmışsın, rakip takımın müthiş bir taraftarı var, 60 bin kişilik stattasın... Sağdan bir top aldın, pres yiyip geri dönmek zorunda kaldın... Top ayağında. Bir şekilde boşa taşıyıp, atak başlatan bir pas vermeye çalışıyorsun... Bu sırada bir oyuncu daha geliyor sana pres yapmaya, ki çok sık görülen bir durum değil, diyorsun ki 'ben bu adamı geçerim'... Bir şey oluyor, geçemiyorsun... Kaleciye dönsen dönersin doğru, gelişine ileri vursan vurursun doğru, ama 'ben bu adamı geçerim' kararı da verebilirsin. Anlık bir iş...

Quaresma'nın 'şurada iki varyete yapayım da görsünler' diyeceği bir an değil o bana göre... Bunu savunmak çok ağır olur.

Duran top meselesi de bence düşündüğünüz gibi değil... Quaresma'nın yeteneğinde ve pozisyonunda olsam, ben de frikiği kullanmak isterdim son dakikada... Gol atacağım ve takımıma puanı getireceğim. Ayrıca bunu yapabilecek yetenekte bir futbolcuyum. Sonra ne oldu? Topun başına Talisca geçti... 33 yaşındaki Quaresma, 22 yaşındaki Talisca'ya lafını geçiremediği için mi Talisca kullandı? Hayır. Teknik bir karar verildi, adam vurdu gol oldu. Ayağı kayıp düşüp taca da atabilirdi. O zaman da 'keşke Quaresma kullansaydı, bu Talisca denen heriften bir cacık olmaz' mı diyecektik?

Bu kadar ani karar vermememiz lazım.

Bu arada köşe vuruşlarını ve kanatlardan kazandığımız duran topları en iyi kullanan oyuncumuz da Quaresma... Ortaları çok etkili... Bu sezon Caner'in de katılmasıyla bir alternatifimiz daha olacak, ama onun dışında Quaresma kadar etkili orta kesen bir oyuncumuz var mı? Bence kesinlikle yok. Ne Oğuzhan, ne Olcay, ne Kerim, ne de bir başkası...

Quaresma 'havalı' görünen bir adam... Kolay çalım atabilen, bileklerini iyi kullanabilen, Rabona'yla arka direğe orta yapıp aşırtma gol atabilecek yetenekte olan bir adam bırakın da biraz havalı olsun... Ben, saçını Quaresma gibi yapıp 'herkes gitsin o kalsın' diyen takıntılı tiplerden değilim, ama Quaresma'nın takıma zarar verdiğine de hiç inanmıyorum.
Beşiktaş' ın quaresmanın tavırlarını çekmek gibi bir zorunluluğu yok. Ben sadece bunu söylüyorum. Etkisiz oynayabilir her futbolcu bazen kötü maç çıkartır bu çok normal. Ama bunu kabullenmek önemli. Bunu kabullenemeyecek kadar egosu olan bir oyuncu olduğu için de hocanın biraz bunu onun gözüne sokması gerekiyor. Bunun için de bir iki maç kesik yese yeter zaten. Ayrıca genel olarak söyledim Beşiktaş' a geldiğinden beri onlarca duran top korner serbest vuruş kullandı bu adam. Daha hazırlık maçlarında buraya yazdım dedim ki bu adam niye her topu kullanıyor ondan daha iyi vuranlar var ve bu sezon içinde de böyle olacak bize çok çektirecek dedim. Şuan aynılarını yaşıyoruz resmen. Yani bir kere atarsın iki kere atarsın senden daha iyi atan varsa bidaha da atmazsın. Her futbolcu takımına maç kazandırmak ister hele şampiyonlar liginde. Bu niye quaresmaya özgü bişey olsun ki? Yetenekli olmasına yetenekli ama mourinhonun dediği gibi de aptal. Ayrıca rabonası trivelası kalsın istemez, adam gibi topunu oynasın burda en önce ben överim. Bir futbolcu düşünün, Quaresma gibi sonuç getirmeyen ama gösterişte iyi başka birşeye yaramayan hareketler yapmasını mı istersiniz, yoksa basit oynayıp skora katkı veren, sonuca etki eden bir oyuncu mu istersiniz? Tüm olay bundan ibaret.

Çevrimdışı İhsan

Biz iyi gidiyoruz maaşallah.
Bizi tek duruduracak olan biz taraftarız.

Tolga nın ıslıklıklanması takımın moralini bozuyor/bozar. Dünkü Performansı Muslera gösterse bu forumda bile onca şeyler yazılırdı
Q7 yi tanımıyormuşuz gibi huyunun değişmesini bekler, ama aynı huyları için metiyeler düzeriz.
Olcay'ın takıma verdiği katkı taraftarın umrunda değil. Q7 yi Olcay gibi olmadığı için, Olcay'ı Q7 gibi olmadığı için sevmiyoruz. Kafam basmıyor gerçekten. Oysaki ilk yarı Q7 ,ikinci yarı Olcay takımı ateşleyen di.. :alala:
Beck, yardım gelmemesine rağmen ayakta durdu ama beğenilmiyor
Tosiç sahanın en iyisiydi. Güçlü ve dirnçliydi ama hakkını taraftar vermiyor. Performansı iyi olmayanlar konuşuluyor

Şu ana kadar sezonun en kötüsü taraftardır...
Daha iyi oynamıyorsak taraftar yüzündendir. Oyuncularda kötü oynadığımız günlerde satılırız korkusu yakında olabilir.
Taraftar olarak haddimizi bilelim lütfen. Önümüzde tarihi bir fırsat var: İyi giden Beşiktaşımızın yoluna taş koymayalım.
İyisiyle kötüsüyle sahip çıkalım çok şeyler yapabiliriz.

Come to Beşiktaş

Çevrimdışı İhsan

Katılıyorum bir şey daha sormak istiyorum. Olcay yapsaydı bu hatayı şu an ne olurdu?
Bir soruda benden: Muslera Tolgayın performansını gösterseydi ne olurdu  :bandit:
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı İhsan

kaçak giriş olmaz bütün delikleri kapatmışlar. kapı önlerinde çift kontrol vardı bileti olmayan kapıya
yanaşamaz turnikelerin arkasında polis bekliyordu bu sefer kaçak girilmeyeceğine o kadar emin olmuşlar ki
dışardaki paravanları bile kaldırmışlar. bütün sütun araları ağlarla kapatılmış çatıdaki boşluk bile ağla kapatılmış
stadın çevresine daha medeni bir ortam gelmiş

Ben bizim taraftarımızı tanıyorsam bir yolunu bulur kaçak girer  :D
Güvenlik kıyafetimi giyer, polis amcasındanmı yardım ister, basın kartımı çıkartır bilmem ama stada girer
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Türkay

Yalnız gol sevincinden sonra Adriano'nun çorapla koşması çok güzeldi.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı TURKahvesi

Ayrıca ben q7 nin taliscanın golüne sevimediği söylenen görüntü veya videoyu görmedim, hatta trt nin yayında bayagı sevinen gruba katılıyor.

Yaptığı söylenen doğruysa kesinlikle çok sıkıntılı bir durum, söylenen medyayı atabilen olursa iyi olur.
külliyen yalan medyaya inanma onlar (Hakaret Yasak)₅ önde gideni
Q7 Tlaisca'nın golünde deliler gibi seviniyor açık ve net
bu ara beni bilen bilir ben hiç bir zaman Q7 hayranı olmadım olmayacağım fakat bu söylenen asılsız haberde sonuna kadar desteklerim Q7'yi çünkü öyle bir şey yok.

Çevrimdışı tangaz

Yalnız gol sevincinden sonra Adriano'nun çorapla koşması çok güzeldi.

mesaj olarak evet ama sahada daha etkili olsun işini iyi yapsın da varsın gol de koşmasın, şu ana dek yaptıklarıyla fazlalık kontenjanını meşgul ediyor.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Mahmut

külliyen yalan medyaya inanma onlar (Hakaret Yasak)₅ önde gideni
Q7 Tlaisca'nın golünde deliler gibi seviniyor açık ve net
bu ara beni bilen bilir ben hiç bir zaman Q7 hayranı olmadım olmayacağım fakat bu söylenen asılsız haberde sonuna kadar desteklerim Q7'yi çünkü öyle bir şey yok.

Doğru mudur yalan mıdır bilemem ama burada da sevinmediğini söylenen arkadaşlar var sadece medya değil, daha da söylenen görüntüyü göremedim.

Çevrimdışı Fatih_

Bazi yorumlara inanamiyorum.
Quarezma golden sonra yere bakiyomus, yok Talisca erken davranmasa Quarezma vuracakmis egosu boyundan buyukmus. Ne kadar meraklisiniz takimi futbolcuyu gommeye. Benfica gibi bir takima karsi kendi evinde oynadigimiz oyunu konusan yok. Verilmeyen penaltiyi konusan yok. Ben bu maca istenmeyenlerin intikami diyorum. Kendi takiminda istenmeyen Tolga 85 de yuzde yuzluk pozisyonu cikarir, Benficada istenmeyen Talisca 93 de cakar mac biter.

Çevrimdışı Çağatay

Hürriyet in bugun internet sayfasindaki başlık: Talisca, Portekiz'de hain ilan edildi.
Kendileri de hain ilan etmiş sanırım.
Ridvan Akar a bunlari bildirmek lazım
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Bülent Yiğitcan

Herkeze günaydınlar  :lol:

Avrupa'dan geri olma sebeplerimiz:

1-)Matbaanın ülkeye geç gelmesi
2-)Rönesans ve Reform
3-)Coğrafi Keşifler
4-)Tolga Zengin

Çevrimdışı TURKahvesi

Doğru mudur yalan mıdır bilemem ama burada da sevinmediğini söylenen arkadaşlar var sadece medya değil, daha da söylenen görüntüyü göremedim.
iyi izle Q7'yi
https://twitter.com/HaberKartali/status/775796393650839553

Çevrimiçi Samet Ç

Dün gece Quaresma için baya bir tartışılmış. Ben şunu öğrendim Quaresma sevenlerle tartışmayacaksın he deyip geçeceksin çünkü anlamıyorlar. Maç sonundaki ifadesi her şeyi açıklıyor benim gibi görenler olmuş bu benim için sevindirici burası yeterli bana. Quaresma'nın Beşiktaş'ta iki dönemde yaptığı hataları şu takımdan başka birisi yapsa adama yapmadığınız kalmazdı önümüzde örnek Tolga var. Quaresma'ya toz kondurmayanlar Tolga'ya yaptığı hatalar yüzünden cephe almaya hakkınız yok o zaman çünkü benzer hataları Quaresma'da yapıyor.

Çevrimdışı Mahmut

iyi izle Q7'yi
https://twitter.com/HaberKartali/status/775796393650839553

Ben de zaten hep böyle birşey görmediğimi söyledim ama bazı arkadaşların iddiasını söylüyorum, senin dediğin gibi sadece satılmış medya vs. falan değil direk forumdaki kendi taraftarımızın iddiası yoksa ben de ne gördüğümü biliyorum merak etme Özgür abi.

Çevrimdışı KAP

Goalsarena.org tarzında tüm liglerden özetlerin izleneceği bir site bilen var mı? Bunu kökünden engellemişler sanırım dns vs. etki etmiyor.

Şampiyonlar liginin özetlerini izleyebileceğim tivibu dahil site bulamadım. Takip ettiğiniz site varsa paylaşabilir misiniz?
hala haber bekliyorum senden
yazık bir şey gelmiyor elden

Çevrimdışı brkntcnr

Quaresma için tüm öfkem aynen bire bir şudur yani. Şunu hala nasıl savunuyorsunuz aklım almıyor.

https://twitter.com/hakasikci/status/775948135235330048

Çevrimiçi Samet Ç

Quaresma için tüm öfkem aynen bire bir şudur yani. Şunu hala nasıl savunuyorsunuz aklım almıyor.

Şu pozisyona Olcay girip de saçmalasaydı buralar karışırdı.  :D

Çevrimdışı brkntcnr

Buna rağmen sevinmediği üzüldüğü falan külliyen yalandır. Bu konuda da sonuna kadar destekçisiyim.

TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Samet Ç

Goalsarena.org tarzında tüm liglerden özetlerin izleneceği bir site bilen var mı? Bunu kökünden engellemişler sanırım dns vs. etki etmiyor.

Şampiyonlar liginin özetlerini izleyebileceğim tivibu dahil site bulamadım. Takip ettiğiniz site varsa paylaşabilir misiniz?
Vpn kullanabilirsin. Ben giriyorum siteye.

Çevrimdışı brkntcnr

Akhisar maçında bence sağ kanatta ömer oynamalı. Karabük maçında harika top oynadı. Hem onu ödüllendirmiş, hem de Quaresma' ya ufaktan bir ders vermiş oluruz.

Çevrimdışı wbishop82

Son dakika da gelen gol 3 puan kadar güzel oldu gerçekten.İkinci yarı çok daha iyi bir oyun ortaya koyduk.Bazı arkadaşlar oyuncu değişikliklerinde eleştirse de ben genel olarak beğendim hocayı.Gelelim analize.

İlk yarı kötü başlamadık.Fakat Marcelo adamı kaçırır,tolga topu sektirir,kağnı gibi hareket ederek topu alamaz,Tosiç te elini kaldırmış topa gitmezse o takımda MOTİVASYON falan kalmaz.Ayrıca 0-0 gidecek maça göre yapılan planlar erken değişecek olup,rakibi de gazlarsın.İlk 45 de daha iyi gidecekken herşey yine muhteşem bir gol yiyerek berbat etmeyi başardık.Caner 35 e kadar sol açıkta kötüydü.Ne zaman sol bek e geçti verimi arttı.Oğuzhan çok kötüydü.ruh gibi dolaştı.Çıkması gerekiyordu ve çıktı.Abubakar a çok top gelmedi bu yüzden.İkinci yarı çok daha iyi bir takım izledik.Quaresma AÇIK VE NET bu takımda OY NA YA MAZ.Bizim kanat oyuncularımızın ikisinin de içeri kat etmesi gerekiyor.Beklerimiz zaten orta işini yapacak.Yine gökhan inler uzun toplarla kanatları forvet gibi besleyecek.Onun için benim 11 im yavaş yavaş kafamda netleşti.Tolga kahraman gösterilse de FABRİ bu takımın kalecisi olmalıdır.Ben anlam veremiyorum.Stoper olarak artık rhodolfo yu marcelo nun yerine denemeliyiz.Maçın kahramanı ise TOSİÇ tir.

Beşikta 11 i böyle olmalıdır

FABRİ-G.GÖNÜL-RHODOLFO-TOSİÇ-CANER-ATİBA-G.İNLER-TALİSCA-OLCAY-CENK VE ABUBAKAR

Oğuzhan 10 numara oynayamıyor.Yüzü ileri bakacak.sırtı değil.dikine daha net oyunuyor.Aynı tolgay da öyle.Oğuzhan-atiba ikilisi şeklinde devam etmeli

[ Son Düzenleme: 14 Eylül 2016, 11:32:16 wbishop82 ]

Çevrimdışı Mahmut

Ben q7 yi beşiktaşın oyuncusu olduğu için beşiktaş değerleri daha genelde insani değerlere aykırı hareket yapmadığı sürece her zaman savunurum, ama bu savunma demek her maç 11 falan oynayacak değil. Q7 yedek olarak daha etkili aslında ama fark ettiyseniz kanat açısından nitelik açısından diğer mevkilere göre fakiriz, Canerle Adriano bekte kanattan çok daha verimliler yani Olcay 11 olsa bile bir kanat daha oynatmamız gerekiyor, bu durumda da q7 yi Kerim'e tercih ederim çünkü Kerim'de sonradan girip sıkışan oyunu açarken daha etkili.
Sonuç olarak Q7 hataları olan ama bize katkıları da olan oyuncu, bana katkısı olan oyuncuyu niye savunmayayım ki.
@brkntcnr

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı tangaz

daha iyi takıma evrilebilmemiz için kerim q7 ikilisini sene sonu elden çıkarıp oralara spektaküler, tiribünleri hop oturtup hop kaldıracak ama işin şovuna değil skoruna yönelik bu işleri yapacak 2 adam almalıyız. hep söylüyorum, şu bruggedeki gedoz denen herif gibi 2 kanat bulsak tadından yenmez bu takım...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı TURKahvesi

Google arama motoruna champions league highlights yaz arattır orada çıkan linklere bak tek tek
ben baktım 3:02 dakikalık videolar mevcut Beşiktaş'ın Benfica ile oynadığı maçın özetlerinin...

Etiketler: