Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9149244 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Berat

JELENA twitter hesabindan Tufan Derbide dayak yiyecek diye yazmış

Tosic öğrendi galiba :icool:

Ozan Akli varsa Derbi de sahaya çıkmasın :evillol: :evillol:

Baktım ama hesabında hiçbir şey yok üstat :D

Atiba da beğenmemiş resmi bu arada, kendisini ölümüne takipteyim.
[ Son Düzenleme: 04 Eylül 2016, 21:21:06 #Berat ]

Çevrimdışı BlackEagle26

Bence Atiba'da oynamayacak 7'sinde milli maçı varmış İnler varken riske edilmez

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Ozan'ın Tosic'in eşini instagramda beğenmesinin ardından Caner Erkin , Olcay , Atiba Hutchinson ve Quaresma , Van der Wiel'in eşi Rose Bertramı beğendi. Lens, Pero Antic, Ekpe Udoh ve Van der Wiel ise bu duruma Tosic'in eşinin fotoğraflarını beğenerek karşılık verdi.

Ortalik baya karışmış :D
[ Son Düzenleme: 04 Eylül 2016, 21:32:59 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Berat

Bence Atiba'da oynamayacak 7'sinde milli maçı varmış İnler varken riske edilmez

Atiba nerelerden geldi ertesi günü oynadı, öyle bir profesyonel ki yine oynar.

Çevrimdışı 38life

Geçen sene iç sahada yalnızca 2 maç kaçırdim şimdi ise çalıştığım işyerinin saatleri ve izin günleri sebebiyle bırakın stada gitmeyi maçı tv'de bile seyredemiyorum. İstifa etmeyi dusunuyorum. Çünkü Beşiktaştan ayri mutlu olmam mümkün görünmüyor. Siz olsanız ne yapardınız?

Çevrimdışı BlackEagle26

Atiba nerelerden geldi ertesi günü oynadı, öyle bir profesyonel ki yine oynar.

Atiba'ya bıraksan oynar da 3 gün sonra da Benfica deplasmanı var İnler gibi bir adam varken Atiba riske edilmemeli bence 6 günde 3 maç oluyor yazık günah lazım bize sezon boyunca bu benim şahsi kanaatim bilmiyorum Şenol hoca ne düşünür

Çevrimdışı LuceGel

Ozan Tosic'in eşinin fotoğraflarını beğenmiş instagramda yine ardından tepki gelince hesabı dondurmuş
Bu beğenme olayı eskiden olmuştu yinemi beğenmiş bu k.  :alala:
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı AmaralGürses

Caner'in İsmail'in 5 sezonluk asist sayısına, GG'nin ise Beck'in 1 sezonda yaptığı orta ve ceza sahası penetrasyonuna 1 maçta ulaşmasına ne diyorsunu abiler?

Çevrimdışı LuceGel

Geçen sene iç sahada yalnızca 2 maç kaçırdim şimdi ise çalıştığım işyerinin saatleri ve izin günleri sebebiyle bırakın stada gitmeyi maçı tv'de bile seyredemiyorum. İstifa etmeyi dusunuyorum. Çünkü Beşiktaştan ayri mutlu olmam mümkün görünmüyor. Siz olsanız ne yapardınız?
Kardeşim ekmek parası zor durum ben maçımız olduğunda misafir bile kabul etmiyorum senide biliyoruz neticede benzer iş bulabileceğin durum varsa istifa et :bandit:
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı EMİR EMRE

Caner'in İsmail'in 5 sezonluk asist sayısına, GG'nin ise Beck'in 1 sezonda yaptığı orta ve ceza sahası penetrasyonuna 1 maçta ulaşmasına ne diyorsunu abiler?

2016-2017 sezonunda cok civciv aglatacak diyorum :)

Çevrimdışı Berat

Şaşırdım ben de öyle bir kanat görünce ama fazlaya da kaçtı gibi geldi bana. Fazla denedi uzun top yarısı rakipten geri düştü zaten. Olumlu kullanılan top sayısına bakmak gerek.  :eyes

Çevrimdışı Karabay

Konu dışı için özür dilerim. Istanbul çekmeköyde oturan varmı

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Baktım ama hesabında hiçbir şey yok üstat :D

Atiba da beğenmemiş resmi bu arada, kendisini ölümüne takipteyim.
:bandit: :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Bishamon

Çevrimdışı Berat

:bandit: :bandit:

Photoshop çoğu işte... Ah ah.

Sadece kısa bir hatırlatma , instagramdaki hesaplarda büyük harf yok, boşluk yok.

Çevrimdışı cursedofdragon

Ozan'ın Tosic'in eşini instagramda beğenmesinin ardından Caner Erkin , Olcay , Atiba Hutchinson ve Quaresma , Van der Wiel'in eşi Rose Bertramı beğendi. Lens, Pero Antic, Ekpe Udoh ve Van der Wiel ise bu duruma Tosic'in eşinin fotoğraflarını beğenerek karşılık verdi.

quaresm-atiba photoshop

caner ve atiba doğru  :tabe:

Çevrimdışı mylife1903

Bu ozan bursaydayken meslektasinin hanimina tvit yazmis, simdi ben buraya yazmayim onun kendi abazanligi, sonra tepki gelince hesabi kapatmis ama bizim yengeyi takip etmeyi birakmamis gene begenmis baska fotosunu,

Hatasindan ders almamis,,fbde oynayan gozounde olan bir sahsiyetsin boyle sey yapilir mi?

Fbliler oturmus koruyorlar yok efenim kadin acmasinmis, bakmazmis ulan bu bizim kasap ivan efendi mi meslektasi yahu, cok ayip bence. Tosic onu yer sahada yalniz biryerde sikistirip, sarbi reloaded olacak ozan.

Su an asporda mhk baskani var yayinda.

Çevrimdışı anılnr

Hepsi shop bunların.

Çevrimdışı 38life

Kardeşim ekmek parası zor durum ben maçımız olduğunda misafir bile kabul etmiyorum senide biliyoruz neticede benzer iş bulabileceğin durum varsa istifa et :bandit:
Eyvallah abi. Zaten zırt pırt iş değiştiriyorum ama yapacak birşey yok artık kısmet diyelim. Bu şekilde mutlu olamıyorum çünkü. Moralim hep düşük. Böyle yaşanmaz.Beşiktaşsız yaşanmaz.
[ Son Düzenleme: 04 Eylül 2016, 22:50:39 38life ]

Çevrimiçi Necmi

quaresm-atiba photoshop

caner ve atiba doğru  :tabe:
atiba konusunda hangisini kabul edelim :alala:

Çevrimiçi Necmi

Eyvallah kardeşim. Zaten zırt pırt iş değiştiriyorum ama yapacak birşey yok artık kısmet diyelim. Bu şekilde mutlu olamıyorum çünkü. Moralim hep düşük. Böyle yaşanmaz.Beşiktaşsız yaşanmaz.
kardeşim :alala:

Çevrimdışı Berat

atiba konusunda hangisini kabul edelim :alala:

@Necmi abi çoğu sosyal medya çöplüğü ve photoshop. Atiba'nın paylaşılan ekran görüntüleri %100 sahte , adam böyle işlerle uğraşır mı yahu.

Çevrimdışı Ersoy

fbnin bizimle gireceği muhabbet en fazla böyle şeyler.zaten beyin yaşları max 5 şampiyonluk muhabbetine giremezler bizimle. :lol: :lol: :lol:
5. hafta obradovic diye sayıklamaya başlayacaklar yine. :lol: :lol: :lol:
Bundan sonra her sene!

Çevrimiçi Necmi

fbnin bizimle gireceği muhabbet en fazla böyle şeyler.zaten beyin yaşları max 5 şampiyonluk muhabbetine giremezler bizimle. :lol: :lol: :lol:
5. hafta obradovic diye sayıklamaya başlayacaklar yine. :lol: :lol: :lol:
onların hepsi geçen seneden itibaren basketbol taraftarı oldu
benim ailenin fener tarafı bir senedir basketboldan başka bir şey konuşmuyor. :D
çok eğleniyorum :evillol: Futbol konusu açıyorum boş boş bakıyorlar :bandit:

Çevrimdışı cursedofdragon

caner erkin vs gaziantep :D

Vay be sol bek mevkisi için ilk defa vs paylaşıyorum ilk defa video yapılıyor desek daha doğru olur :D

Nerde ismillo koybası nerde Caner erkin :D

Etiketler: