Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9134902 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı tangaz

Beck yakışıklı mı olmuş ne?!

gece fotolara bakarken ben de benzer şeyler düşündüm. ne kadar beyefendi elit bir insan çok şık olmuş ve özenli bir hazırlıkla katılmış gibi methiyeler düzdüm gece gece Beckimize  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı İhsan

@Necmi abi ben cok az yanilirim futbolcu konusunda da meslegimiz olmadigi icin ukalalik yapmiyoruz. Yoksa jinekolog olmak icin dogurmaya da gerek yok lakin cok goreceli kavram bu futbolcu isi.
Bizim millet biraz cabuk unutuyor bu kazim kazim vardi ona da ayni boyle emre mor gibi bir suru suslu havali kelimeler soyleniyordu ne oldi

:o_o:
vay vay @mylife1903 döktürmüş.
yetenek olarak Emre de olan başkalarında yoktur. Topla inanılmaz patlamalar yapıyor yön değiştiriyor. Çalışmaya devam ederse iyi yerlere gelir.

İyi olduğunun başka bir ispatı: BVB 14 milyona aldı onu. Diğer adı geçenler sadece türk statüsünde oynadığı için ligimize geldiler.
BVB üstelik çok sayıda Dünya yıldızı yetiştirdi. Bundan dolayı Emre için umutluyum.
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı İhsan

Arkadaslae biri yardimci olabilirmi...2 sorum olucak..yarin passolig kartini ve biletini stadin önündeki giseden alabiliyormuyum..ve kuzenim fenerli stati merak ediyor..girebiliyormu benimle..yoksa yada baska secenek varmi

FB li kuzenin stadı merak ediyorsa foto çek yolla  :bandit: :evillol:
Şaka bir yana stada girmek için passolig karta bilet yükleyerek girebilirisin.
Passolig kart başvurusunu internetten daha önce yapmak lazım.
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı İhsan

Aksine bir dinginlik ve huzur gelmiş,

Transfer döneminden ve takımdan çok memnun heralde.

Ego ya da kibirli kişiler; ters soru geldiğinde sinirlenir, tersler ve tehdit eder. Örneklerini biliyoruz, siyasette ve sporda.

Başkan tam aksine gayet sakin kalabildi.

Başkan olmak için biraz egoya ihtiyaç yok mu?
Hizmet etmek için başkan olmaya gerek yok. Biraz egoyu tatmin etmek için başkan olunuyor.

Başkanda iyi iş çıkardığını düşünüyor ve bu yüzden sevinçliydi.
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı İhsan

Come to Beşiktaş

Çevrimdışı LuceGel

Bjk TV bugün oynanacak Gaziantepspor hazırlık maçını 11 kamera ve 2 slow motion kamera ile canlı yayın yapacakmış. Yayın baya kaliteli olcağa benziyor
Vay vay sefa dönemi  :D
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı tangaz

:o_o:
vay vay @mylife1903 döktürmüş.
yetenek olarak Emre de olan başkalarında yoktur. Topla inanılmaz patlamalar yapıyor yön değiştiriyor. Çalışmaya devam ederse iyi yerlere gelir.

İyi olduğunun başka bir ispatı: BVB 14 milyona aldı onu. Diğer adı geçenler sadece türk statüsünde oynadığı için ligimize geldiler.
BVB üstelik çok sayıda Dünya yıldızı yetiştirdi. Bundan dolayı Emre için umutluyum.

bu işler biraz da düşeşe bakıyor. kazım kazım doğru örnek üstelik o adamın atletik performansı fevkaladenin fevkinde idi :D ben daha evvel de yazmıştım emre mor gibileri ben pek beğenmiyorum çok fazla ufak tefekler bir omuzla uçuveriyorlar şimdilik daha vitrinde olmadığı için millet bırakıyor hele bir palazlansın yediği tekmelerden omuzlardan sonra ne hale gelecek göreceğiz. kosova-isviçreli şakiri mesela çok daha kalıplı bir adam olmasına rağmen o da eşiği atlayamadı. ben hep derim safi yetenek videosu istiyorsanız adamın ismini yüzünü aklınızdan çıkarın ve quaresmanın s.liszbonda 17 yaşında neler yaptığının videosunu bulun ve izleyin. aklınızı başınızdan alacaktır... şu an emre çok pırpır uçuyor kaçıyor daha çok erken ama her sene hızı bir %10 düşecek ondan sonrasını görmek lazım. şimdilik final aksiyonlarını doğru yapmıyor ve bu da bana çok ümitlenme dedirtiyor. çünkü IQ sonradan kazanılan bir yetenek değildir...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı mylife1903

gece fotolara bakarken ben de benzer şeyler düşündüm. ne kadar beyefendi elit bir insan çok şık olmuş ve özenli bir hazırlıkla katılmış gibi methiyeler düzdüm gece gece Beckimize  :D
Ustad dun fotoyu gorunce aklimdan gecti. Yahu ne super bir heriftir bu beck, altin cocuk yahu
Yakisikli, uyumlu, sakin, kaprissiz tam sscb almani. Eskiden coktumbunun gibiler, son 10 senede cok gittiler almanyaya. Adam hemen adapte oluyor cunku rusyada beck alman, almanyada rus oluyor. Tam bize uydu, cok seviyorum becki. Butun yaz turkiyede kalmis turkce kursuna gitmis adam, devamli kitap okuyor cocuk benim gibi okuz degil.

Ya kgb ya da bnd ajanidir abi bu

Çevrimdışı tangaz

Ustad dun fotoyu gorunce aklimdan gecti. Yahu ne super bir heriftir bu beck, altin cocuk yahu
Yakisikli, uyumlu, sakin, kaprissiz tam sscb almani. Eskiden coktumbunun gibiler, son 10 senede cok gittiler almanyaya. Adam hemen adapte oluyor cunku rusyada beck alman, almanyada rus oluyor. Tam bize uydu, cok seviyorum becki. Butun yaz turkiyede kalmis turkce kursuna gitmis adam, devamli kitap okuyor cocuk benim gibi okuz degil.

Ya kgb ya da bnd ajanidir abi bu

abi nereden bulursun bu paylaşımları araştırmacı kimliğine hayranım walla. bu göksel arsoy da yakışıklı herifti. bunun bir de oğlu vardı gökhan die bir ara parlamıştı sonra ortadan kayboldu sonra hakkında farklı şeyler duydum ama şimdi konu dışı yapmayayım konumuz fitbol  :D

Çevrimdışı mylife1903

bu işler biraz da düşeşe bakıyor. kazım kazım doğru örnek üstelik o adamın atletik performansı fevkaladenin fevkinde idi :D ben daha evvel de yazmıştım emre mor gibileri ben pek beğenmiyorum çok fazla ufak tefekler bir omuzla uçuveriyorlar şimdilik daha vitrinde olmadığı için millet bırakıyor hele bir palazlansın yediği tekmelerden omuzlardan sonra ne hale gelecek göreceğiz. kosova-isviçreli şakiri mesela çok daha kalıplı bir adam olmasına rağmen o da eşiği atlayamadı. ben hep derim safi yetenek videosu istiyorsanız adamın ismini yüzünü aklınızdan çıkarın ve quaresmanın s.liszbonda 17 yaşında neler yaptığının videosunu bulun ve izleyin. aklınızı başınızdan alacaktır... şu an emre çok pırpır uçuyor kaçıyor daha çok erken ama her sene hızı bir %10 düşecek ondan sonrasını görmek lazım. şimdilik final aksiyonlarını doğru yapmıyor ve bu da bana çok ümitlenme dedirtiyor. çünkü IQ sonradan kazanılan bir yetenek değildir...
Ya abi yazmayacam diyorum futbol, illa yaziyorum ara ara.
O fizikle sporcu olunmaz. Guclenmesi lazim, guclendikce hizi ve kivrakligi azalacaktir.

Boyle kisa boylu futbolculardan iki tane sevdigim var.
1-sifo mehmet
2-dennis wise

Baska sevmem, teknik direktor olsam 1.78 citayi koyarim altindan gecenler hop kapiya. Cuculer liginde mi oynayacagiz yahu.

Boyle kivrak kanat oyunculari ilk ciktiklarinda yardiriyorlar son hep geriye gidiyorlar.
Buna yakin ama daha yeteneklisi joe cole du ingilaz bu emre moru falan donunda sallardi, en sevdigim ingiliz futbolculardan biridir.

Çevrimdışı LuceGel

FB li kuzenin stadı merak ediyorsa foto çek yolla  :bandit: :evillol:
Şaka bir yana stada girmek için passolig karta bilet yükleyerek girebilirisin.
Passolig kart başvurusunu internetten daha önce yapmak lazım.
Özel maçlarda passoligsiz bilet alıp giriliyor normalde bizimkiler passolig şartımı koymuşlar anlamadım.
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı mylife1903

@tangaz simdi azicik sifo mehmete bakiyorum youtubedan gollerine falan az hatirliyorumyeni bastan o manyak calimlari yok videolarda allahtan her turlu golu atmis adam ki gencler fikir sahibi olur biraz.
Sag ayak sol ayak gafaylan sag ayak ici sag ayak disi sol ayak ici sol ayak disi ceza sahasi disindan 30mden asirtma kafa golu var.

Hah zurnanin zort dedigi yere geldik.
Abi gollere bakiyorum bakiyorum milli takim golu yok gugilladim abi milli takimda gol atamamis sifo 30 kere milli olmus hepitopu, skandal

Çevrimdışı tangaz

Ya abi yazmayacam diyorum futbol, illa yaziyorum ara ara.
O fizikle sporcu olunmaz. Guclenmesi lazim, guclendikce hizi ve kivrakligi azalacaktir.

Boyle kisa boylu futbolculardan iki tane sevdigim var.
1-sifo mehmet
2-dennis wise

Baska sevmem, teknik direktor olsam 1.78 citayi koyarim altindan gecenler hop kapiya. Cuculer liginde mi oynayacagiz yahu.

Boyle kivrak kanat oyunculari ilk ciktiklarinda yardiriyorlar son hep geriye gidiyorlar.
Buna yakin ama daha yeteneklisi joe cole du ingilaz bu emre moru falan donunda sallardi, en sevdigim ingiliz futbolculardan biridir.

aynen bak o joe süper çocuktu bir de yakışıklıydı forma sattıracak tiplerdendi marketinke uygundu ama sakatlandı hep minyonlarda öyle bir risk de var. kısalardan benim sevdiklerim şifo mehmet ve marc overmarstır, takoz recepin hızına yetişemediği tek oyuncudur kendisi...

Çevrimdışı tangaz

@tangaz simdi azicik sifo mehmete bakiyorum youtubedan gollerine falan az hatirliyorumyeni bastan o manyak calimlari yok videolarda allahtan her turlu golu atmis adam ki gencler fikir sahibi olur biraz.
Sag ayak sol ayak gafaylan sag ayak ici sag ayak disi sol ayak ici sol ayak disi ceza sahasi disindan 30mden asirtma kafa golu var.

Hah zurnanin zort dedigi yere geldik.
Abi gollere bakiyorum bakiyorum milli takim golu yok gugilladim abi milli takimda gol atamamis sifo 30 kere milli olmus hepitopu, skandal

@mylife1903 biz burada tabiri caizse iadei itibar yapıyoruz şifo hakkında, adamın parator yüzünden başına gelmedik kalmadı.

az evvel emre mor hakkında iq.suna b.k atan 2 satır karaladım "iq sonradan kazanılan bir yetenek değildir" demiştim. şifonun gollerinin tümü beceri kokar ama beceriden daha çok akıl kokusu yayar ortama...

Çevrimdışı mylife1903

Sikintidan gaste okuyayim dedim, haberlere bak,

Daha önce de Beşiktaş'ın gündemine gelen ve nihayet bu sezon gerçekleşen Gökhan İnler'in transfer süreciyle ilgili ilginç bir olay su yüzüne çıktı. Leicester ile köprüleri atan İnler, bu yaz döneminde İngiltere'den arkadaşı olan Didier Drogba ile Beşiktaş'a gitmeyi çok istediğini ancak bağlantı kurmakta sorun yaşadığını paylaştı. Galatasaray’ın eski yıldızı bunun üzerine “Türkiye'de Başkan Fikret Orman'a ulaşabilecekmenajer tanıyorum” diyerek yardım sözü verdi.
Sözünü tutan Fildişili golcü, menajer Elif Sözeri'yi arayıp durumu aktardı. Sözer de Gökhan'ın Türkiye'ye gelmek istemediği yönündeki bilgi kirliliğini ortadan kaldırıp, 32 yaşındaki orta saha oyuncusunun ne kadar iyi bir Beşiktaşlı olduğunu ve Kartal olmak için can attığını Başkan Orman'a anlattı. Türk asıllı İsviçreli futbolcunun 88 numaralı Beşiktaş formasının da gösterildiği görüşme sonrası yılan hikâyesine dönen bu transfer mutlu sonla noktalandı.
(Küfür Yasak)₆ haberi (Küfür Yasak)₆ gastesi
Bu menecerin adi elif sozer mi elif sozeri mi ben anlayamadim. 88numarayi caner mi giyecek gokhan mi, canerin formasiylan gokhan inleri mi transfer etmisiz simdi.

Altina cok akillilar ya reklam kokan bir haber girmisler.
Neymis efenim burger tink zenite sponsor olmak istemis. Zenit petersburg olmasinmismis ismi takimin, zenit furger tink olsunmus. Ulaaan hahaha dikkat etsinler de burger zenit olmasin sonra o talip olan firma.
Burger fink petersburg.
Altina da not dusmusler redbullun takimlari varmismis.

Sonra vodafone arenaymis bilmem ne

Yazik.
Hem redbull dan hem burger kingten para alip hani bu gorunmeyen reklam midir nedir onu yapmaya calistiysa bu arkadas iyice sivamis. Zenit burger king ne layn, feynk o feynk

Çevrimdışı mylife1903

@mylife1903 biz burada tabiri caizse iadei itibar yapıyoruz şifo hakkında, adamın parator yüzünden başına gelmedik kalmadı.

az evvel emre mor hakkında iq.suna b.k atan 2 satır karaladım "iq sonradan kazanılan bir yetenek değildir" demiştim. şifonun gollerinin tümü beceri kokar ama beceriden daha çok akıl kokusu yayar ortama...
Duzgun adamdi sifo mehmet. Fetocu olsaydi o yillarda 150 sefer milli olmustu simdiye bir suru takim calistirmisti.

Çevrimdışı tangaz

Duzgun adamdi sifo mehmet. Fetocu olsaydi o yillarda 150 sefer milli olmustu simdiye bir suru takim calistirmisti.

hakkaten adam cincona transfer olsaydı muhtemelen şimdiye değin tr. futbol rekorlarını bir daha kırılamayacak şekilde kırardı. 150 kere milli olurdu ligde hersene 15 gol 15 asistle oynardıya bu 25 gol 25 asisti garantiydi.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Bende severdim şifoyu çok hoj oynardı, ertuğrulu oldum olası hiç sevmezdim

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Futbol zekası denilince akla Oğuzhan gelir abi

Çevrimdışı tangaz

Bende severdim şifoyu çok hoj oynardı, ertuğrulu oldum olası hiç sevmezdim

ertuğrul adam değildir sağlam cinconluydu ama toplara iyi vururdu

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

ertuğrul adam değildir sağlam cinconluydu ama toplara iyi vururdu
himmetçi₁ diyorlar ertuğrul'a kanım hiç ısınmadı o adama. Rıza çalımbay, metin tekin ve ilhan mansız en sevdiğim 3 futbolcumuz

Çevrimdışı İhsan

hakkaten adam cincona transfer olsaydı muhtemelen şimdiye değin tr. futbol rekorlarını bir daha kırılamayacak şekilde kırardı. 150 kere milli olurdu ligde hersene 15 gol 15 asistle oynardıya bu 25 gol 25 asisti garantiydi.

... 5 yıldızı çoktan takmıştık
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı tangaz

Futbol zekası denilince akla Oğuzhan gelir abi

samet hoca zamanı oğuzhanı ilk oynadığı maçta seyredemedim bir arkadaş geldi övdü çok cılız yaa öyle topçu mu olur dedim sonra ikinci maçta seyrettim 18in dışında sol tarafında birini çalımlayıp araya ters bir top attı ulan zidanevari bişi bu çocuk die gözlerim fırladı. yetenekli zeki ama eşiği atlayamadı bence büyük maçlarda alıp götüremiyor. şifonun kötü oynadığı tek derbi hatırlamam aksine her derbinin çilingir oyuncusu olmuştur...

Çevrimdışı tangaz

... 5 yıldızı çoktan takmıştık

kesinlikle takmıştık abi bu fetösarayın .pnelikleri olmasa biz gerçekten de 25 şampiyonluğu çoktaaan geçmiştik. biz bayerndik renkliler şalke dortmunt...

Çevrimdışı mylife1903

samet hoca zamanı oğuzhanı ilk oynadığı maçta seyredemedim bir arkadaş geldi övdü çok cılız yaa öyle topçu mu olur dedim sonra ikinci maçta seyrettim 18in dışında sol tarafında birini çalımlayıp araya ters bir top attı ulan zidanevari bişi bu çocuk die gözlerim fırladı. yetenekli zeki ama eşiği atlayamadı bence büyük maçlarda alıp götüremiyor. şifonun kötü oynadığı tek derbi hatırlamam aksine her derbinin çilingir oyuncusu olmuştur...
Sifo mehmet kozdu, okeydi, jokerdi yahu basimiz sikisinca cat cat, pit pit
Gsye rovosata midir nedir var ya oyle bir vurus hani kaleye sirtini donuyon tekken3 tekmesin gibi baleyle karisik, gopeara gibin debiyon dopi hah oyle sokmustu final macinda, ft agliyordu. Ah ah sifo dedik adama oburune dememiz lazimdi aslinda enzo mehmet diye

Su da burda dursun, orhun anitlari gibi, genc nesiller baksin arastirsin
[ Son Düzenleme: 03 Eylül 2016, 10:59:28 mylife1903 ]

Etiketler: