Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9144349 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Ersoy

Şimdi geldik en kritik soruya logo sağda ki gibi mi olmalı sol daki gibi mi ?  :D

Sol.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı taner37

Yıldız muhabbetine neden meraklı insanlar anlamıyorum. İsterse beş yıldız olsun isterse bir. Ne değişir ki? Yine BJK yine BJK.

Bana kalırsa formada sadece amblem olmalı..
Şampiyon Beşiktaş

Çevrimdışı Berat

30 Haziran'da ünlü Fransız ekip Daft Punk Vodafone Arena'da konser verecek.

Çevrimdışı hasann

Şenol hoca Talisca,Aboubakar,Caner,Quaresma ve Adriano'nun gitmesini istemiyor muhtemelen.Yönetimle bazı konularda görüş ayrılığı olduğu ortada.Mesela yönetime bıraksan bir saniye düşünmez Quaresma-Adriano'u 15-20'den okutur.Benzer problemleri Bursa'da da yaşadı oradan ayrılmıştı.Bence bizden ayrılmaz ama zor bir durum yönetim için oyuncu satılması gerekiyor ve çok kiralık oyuncu var+hocanın beklentisi seneye ŞL gruplardan çıkacak bir takım oluşturmak.

Çevrimdışı El Nino

Fb bu akşam maçı kazanırsa psikolojik üstünlük onlara geçiyor değil mi  :biggrinking:

Çevrimdışı arda

30 Haziran'da ünlü Fransız ekip Daft Punk Vodafone Arena'da konser verecek.

Keşke ama Mandzukiç gelir üstüne Pepe mepe de gelir Daft Punk gelmez.
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı Berat

Keşke ama Mandzukiç gelir üstüne Pepe mepe de gelir Daft Punk gelmez.

Abi dalga geçmiyorum,haber doğru arayıp doğrulatabilirsin.

Çevrimdışı arda

Abi dalga geçmiyorum,haber doğru arayıp doğrulatabilirsin.

Aramam mı :D aradım taradım ama doğrulatamadım işte :) O değil de konser monser yapılsa bu yaz yavaştan baya iyi olacak. Futbolla alakası olmayan tiplerin sempatisi hiç fena olmaz.
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı Berat

Aramam mı :D aradım taradım ama doğrulatamadım işte :) O değil de konser monser yapılsa bu yaz yavaştan baya iyi olacak. Futbolla alakası olmayan tiplerin sempatisi hiç fena olmaz.

Kaynağım @tangaz :D Şaka şaka konser filan yok kutlama var ramazan topu filan var.

Çevrimdışı İhsan

Come to Beşiktaş

Çevrimdışı tangaz

Kaynağım @tangaz :D Şaka şaka konser filan yok kutlama var ramazan topu filan var.

adamları ilk defa duydum taliplisi çoksa ayarlayım gelsinler  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı taner37

İsmail Köybaşı 😂😂

Çok şükür gitti yav.
Şampiyon Beşiktaş

Çevrimdışı taner37

Bize bir sürpriz yapın ve transfer başlığını açın 😂
Şampiyon Beşiktaş

Çevrimdışı Necmi

Şenol hoca Talisca,Aboubakar,Caner,Quaresma ve Adriano'nun gitmesini istemiyor muhtemelen.Yönetimle bazı konularda görüş ayrılığı olduğu ortada.Mesela yönetime bıraksan bir saniye düşünmez Quaresma-Adriano'u 15-20'den okutur.Benzer problemleri Bursa'da da yaşadı oradan ayrılmıştı.Bence bizden ayrılmaz ama zor bir durum yönetim için oyuncu satılması gerekiyor ve çok kiralık oyuncu var+hocanın beklentisi seneye ŞL gruplardan çıkacak bir takım oluşturmak.
gideceğini kim söylüyor bunların dedikodulardan fikir üretiyor sonra ürettiğiniz fikir
üzerine yorum yapıyorsunuz :D

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

O dediklerini de yapabilir , bankalarla belirli ölçeklerde ve prestijdeki her kurum herşeyin pazarlığını yapabilir. İnandırıcı ve güvenilir olması ön şartı ile. Kredi dediğin faiz ödediğin için verilir , ödeyeceğiz yolu yok. Bunu da mal mülk satmadan yapacağız , büyüyeceğiz diyor başkan zaten endonezyaya çine azerbaycana kamplara maçlara gideceğiz , oralarda sempati kazanacağız , taraftar edineceğiz , sponsorlar bizim oralarda olduğumuzu görecek , sponsorluk gelirin de öyle artacak mesela. ŞL ye gideceksin her yıl , 40mio Euro maaş bandına sadık kalarak , vs vs. Pek çok formülü var ve adam anlatıyor bunları , youtube dan dinleyebilirsin. Önemli olan sen bunları yapabileceğine inanıyor musun , inanmıyor musun taraftar olarak. Ben inanıyorum , hepsi bu.

Ha diğer türlüsü de şu , fulyayı satacak , yandım allah diyecek , birdahaki seçimde aday olmayacak , yerine Demirören ya da Adalı gelip bizi kurtaracak.

Hangisini beğenirsen ordan seç patron.

Çin konusu açılmışken, geçenlerde bir yerde okudum, Milan yaz kampında Çin'e gidecek ve bu iş için kasasına 8 milyon Euro girecekmiş.

Hatta İtalyan ligindeki ani düşüşlerini buna bağlayanlar bile var zira ŞL'ne katılma şansını kaybeden Milan AL'ne katılırsa sezonu çok erken açması gerekecek ve Çin'deki hazırlık kampı iptal olacakmış. Bu durumda Milan'ın 8 milyon Euro'yu kazanması için AL'nde en az ayrı final oynaması gerekiyormuş.

Tabii biz Milan kadar popüler değiliz ancak oradan kazanılabilecek bir 3-4 milyon Euro hiç fena olmazdı.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı Necmi

Bize bir sürpriz yapın ve transfer başlığını açın 😂
Beşiktaş şampiyonluğunu ilan etmeden transfer başlığı açılmaz

Çevrimdışı taner37

Beşiktaş şampiyonluğunu ilan etmeden transfer başlığı açılmaz
Tüm camia da şampiyonluk havası varda. Bende bunu sevmedim maç oynanmadan kazanılmiyor maalesef. Şampiyon olduk havası Antep maçına kadar dağılmalı
Şampiyon Beşiktaş

Çevrimdışı Egos

Şimdi geldik en kritik soruya logo sağda ki gibi mi olmalı sol daki gibi mi ?  :D

eğer aynı hizada olmayacaksa ortadaki yıldızı aşağı çekmek daha makul olabilir.

Çevrimdışı Necmi

Tüm camia da şampiyonluk havası varda. Bende bunu sevmedim maç oynanmadan kazanılmiyor maalesef. Şampiyon olduk havası Antep maçına kadar dağılmalı
ne havası olacak şampiyon olduk artık bunun ötesi berisi yok osmanlı maçındada kupa gelir vodafone arenaya :halay:

Çevrimdışı Egos

gaziantep maçında idare edilir de, asıl osmanlıspor maçında dağılmalı, iki galibiyetle bitirelim ligi.

Çevrimdışı taner37

Tamam yüzde 99 şampiyon olduk ama yüzde 1 de olmadık. Sonuçta 2 maç var ve bunlar oynanmadı. Allah korusun Antep maçında puan gitti Başakşehir De kazandı. Son hafta Osmanlıyı yenmemiz gerekecek. Osmanlı kötü zaman da olsa her zaman tehlikeli takımdır. Ne olacağı belli olmaz. Takımı biliyoruz biraz havaya girince sahada garip şeyler oluyor..
ne havası olacak şampiyon olduk artık bunun ötesi berisi yok osmanlı maçındada kupa gelir vodafone arenaya :halay:
Şampiyon Beşiktaş

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Tamam yüzde 99 şampiyon olduk ama yüzde 1 de olmadık. Sonuçta 2 maç var ve bunlar oynanmadı. Allah korusun Antep maçında puan gitti Başakşehir De kazandı. Son hafta Osmanlıyı yenmemiz gerekecek. Osmanlı kötü zaman da olsa her zaman tehlikeli takımdır. Ne olacağı belli olmaz. Takımı biliyoruz biraz havaya girince sahada garip şeyler oluyor..

Her şey olabilir. belki başak cts yenilir maça çıkmadan da şampiyon oluruz  :D
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı taner37

Her şey olabilir. belki başak cts yenilir maça çıkmadan da şampiyon oluruz  :D
Aynen her şey olabilir. Matematiksel olarak lig bitmeden öyle havalara da girmemek gerekiyor. Başakşehir Adana ile yapıyor sanırım. Bakalım.. :D
Şampiyon Beşiktaş

Çevrimdışı arda

adamları ilk defa duydum taliplisi çoksa ayarlayım gelsinler  :bandit:

Şöyle ki abi borsadaki hissesenetlerimiz %25 prim yapar! 2-3 ekstra sponsorumuz daha olur. Vodafone, Vodafone Karakartallılara 10GB hediye eder. Ayrıca VodafoneArena resmi twitter hesabı 1-2M takipçi kazanır. Bunlar ilk başta aklıma gelenler :D

Çevrimdışı taner37

Bir oyuncu buldum maestro sytle sizce iş yapar mı?

Şampiyon Beşiktaş

Etiketler: