Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9103354 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Mahmut

transfer diyor.Sattığın kadar alabilirsin zımbırtısı devam ediyor galiba.

Bizim bildiğimiz bu sene kalktığı yönendeydi ancak başkanın basın toplantısında bu sene değil seneye kalkacak dediği aklımda kafam çok karıştı.

Ne kadar abudik gubidik iş varsa bizi buluyor.

İngilizce metne göre seneye de değil 2 sene benim anladığım yanlış anlamadıysam çünkü anlaşma bu sene hariç 2 sene daha devam ediyor.

Çevrimdışı El Nino

Adrinao yada Q7'yi ancak Katar'a yada Çin'e gönderebiliriz. Bunun dışında Oğuzhan'ı satarsak yerine yerli oyuncu almak durumunda kalacağız. Yoksa bunun dışında kadroda sıkıntı yaşarız.

Çevrimdışı mylife1903

Hukukcunun okumasi lazim. Belki anlasmanin adi transfer ve kadro kisitlamasi oldugu icin oyle kopi/pasta yapmistir. Trabzon icin transfer ve kadro kisitlamasi varken bizim icin sadece kadro kisitlamasi devam ediyor olabilir.

Aciklama bekliyoz. Bosuna beyin cimnastiki yapiyoz

Çevrimdışı Librarius

Gökhan'a çöp diyen mi oldu burada? Saptırma konuyu. Gökhan iyi bir futbolcu fakat artık yarar vermez. Diyorsun sen de mental sorunları var diye. Adam kafasına koydu gitmeyi gitti de. Şimdi geri dönecek fakat hem kendisi hem bizim için tamamen hayal kırıklığı ile gelecek. Bu mantalite de bir adam gidecem diye tutturduğu avrupadan hayal kırıklığı ile geri dönünce bize faydalı olabilir mi tekrar? Zaten istekli bir şekilde bile geri gelmiyor. Zorunlu olduğu için geliyor.

Ayrıca evet Gokhan dediğin takımlarda da oynamış olabilir lakin adam kariyerindeki ilk golü de bizde attı bunu da gözardı etmeyin.

Bu kafadaki bir adam sözleşmesini tamamlayana kadar takılır bonservisini eline alıp başka bir takıma arkasına bakmadan gider.

Çok büyütüyorsunuz.

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bunu birak da onumuzde ki sezon gorelim. Meseleyi soyle de okuyabilirsin: akli havadaydi gitti gercegi gordu. Simdi tek kurtulusu Besiktas ve Senol hoca. Egolari torpulenmis vaziyette Senol hocanin eline dustu. Esek gibi oynayacak.

Simdiden cocugu hedef haline getirmeyin. 2019'a kadar sozlesmesi var.
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı mylife1903

Adrinao yada Q7'yi ancak Katar'a yada Çin'e gönderebiliriz. Bunun dışında Oğuzhan'ı satarsak yerine yerli oyuncu almak durumunda kalacağız. Yoksa bunun dışında kadroda sıkıntı yaşarız.
Kimse satilmamali bu olay gercekse sakin olun. Kadro korunur. Copler temizlenir. Sonra gomez kiralik sezon acilir, gomez olmadi da balotelli oldu o da olumlu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Dursun Özbek : Bu paylaşımı yapan arkadaşla görüştüm, görüşeceğim. Bugün olmaması gereken bir şeydi. Gerekeni yapacağız. Biz aslında 17 Mayıs hazırlığını yapıyorduk ama bugün olmaması gereken bir şeydi gerçekten. Arkadaşlar o tanıtıma yönelik hareket ettiklerini söylüyorlar ama zamanlaması yanlış. Ben en az Beşiktaşlılar kadar üzüldüm."
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı mylife1903

Dursun Özbek : Bu paylaşımı yapan arkadaşla görüştüm, görüşeceğim. Bugün olmaması gereken bir şeydi. Gerekeni yapacağız. Biz aslında 17 Mayıs hazırlığını yapıyorduk ama bugün olmaması gereken bir şeydi gerçekten. Arkadaşlar o tanıtıma yönelik hareket ettiklerini söylüyorlar ama zamanlaması yanlış. Ben en az Beşiktaşlılar kadar üzüldüm."
Kuzeni seetmistir o arkadasin bisi cikmaz ordan, kandirildim der gecer ya da hesap heklendi der

Çevrimdışı Mahmut

Hukukcunun okumasi lazim. Belki anlasmanin adi transfer ve kadro kisitlamasi oldugu icin oyle kopi/pasta yapmistir. Trabzon icin transfer ve kadro kisitlamasi varken bizim icin sadece kadro kisitlamasi devam ediyor olabilir.

Aciklama bekliyoz. Bosuna beyin cimnastiki yapiyoz

Ya kurallarda basit kurallar neye uymadık çok merak ediyom, zarar desen değil başabaş desen değil. Rakamlar ortada yani.

Çevrimdışı cursedofdragon

İngilizce metne göre seneye de değil 2 sene benim anladığım yanlış anlamadıysam çünkü anlaşma bu sene hariç 2 sene daha devam ediyor.

Ben başkanın söylediğini söyledim.

Türkçe çeviride bir zaman vermemişler.

Kuzeni seetmistir o arkadasin bisi cikmaz ordan, kandirildim der gecer ya da hesap heklendi der
Abi Dursun ozbek haklı , sosyal medya hesaplarinin basinda kim varsa suclu o

Biliyorsun daha gecen hafta benzer bir tweet nedeniyle Ridvan Akarla yollarımizi ayirma durumunda kaldik

Boyle sorumluluk sahibi kişilerin biraz daha dikkatli olmasi gerekiyor :tabe:

Gs lilerin Çoğunun genel kafa yapisi bu soysal medya hesaplarının basindaki arkadas gibi olsada bu Tweete tepki gösteren Gs li sayisinin azimsanmayacak derecede olduğunu gördüm.

elindeki tek bek'i de sat hemde en önemli oyuncunu ondan sonra yine bek aramaya git stoper aramaya gittiğimiz yetmedi tam bekleri oturttuk dedik yine mi bozalım.

Çevrimiçi MUSTAFA_

Beklerin dokunulmazlığı var. Onları geçin. Kiralıkları elimizde tutup devam edelim en kötü.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı mylife1903

Abi Dursun ozbek haklı , sosyal medya hesaplarinin basinda kim varsa suclu o

Biliyorsun daha gecen hafta benzer bir tweet nedeniyle Ridvan Akarla yollarımizi ayirma durumunda kaldik

Boyle sorumluluk sahibi kişilerin biraz daha dikkatli olmasi gerekiyor :tabe:

Gs lilerin Çoğunun genel kafa yapisi bu soysal medya hesaplarının basindaki arkadas gibi olsada bu Tweete tepki gösteren Gs li sayisinin azimsanmayacak derecede olduğunu gördüm.
Trabzonsporlu bir kardesimiz kapagi takmis bizden once, hic aciklama yapmadan linklemek gerekirdi

Çevrimdışı b.damatoglu

Bu transfer sezonunda da kanser olacağız. ..

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu transfer sezonunda da kanser olacağız. ..

Bünye alışık sıkıntı yok :bandit: :D

Trabzonsporlu bir kardesimiz kapagi takmis bizden once, hic aciklama yapmadan linklemek gerekirdi
Gördüm o Tweeti abi :biggrinking:

Çevrimdışı b.damatoglu

A kadro oyuncu listesindeki oyuncu sayısı ve transfer kısıtlamasının kısmi olarak uygulanması diyor. A liste oyuncu sayısı nedir? Altyapıdan oyuncu çıkarmak vs mi?

Çevrimdışı mylife1903

A kadro oyuncu listesindeki oyuncu sayısı ve transfer kısıtlamasının kısmi olarak uygulanması diyor. A liste oyuncu sayısı nedir? Altyapıdan oyuncu çıkarmak vs mi?

Bende ayni sekilde dusunuyorum. Zaten bu sezon transfer kisitlamasi sondu, denk butce ve kadro kisitlamasi galiba devam ediyordu. Antlasma tek anlasma zaten, 3 tane sozlesme imzalamiyorsun. Baskan da sattigin kadar al, olayi bitiyor ama ffp devam ediyor demisti.

Tercume hatasi ve anlayis hatasi olabilir. Transfer, denk butce ve kadro kisitlamasi antlasmasinin kismen devami yaziyorsa ki ben onu anladim. Turkce meali denk butce ve kadro kisitlamasi devam ediyor ama transfer kisitlamasi olmayacak anlami cikartir.

UEFA'ya bildirdiğimiz alt yapı oyuncuları 4 tane böyle birşeydi galiba.

Çevrimdışı mylife1903

Gerekli aciklamalari birazdan @Necmi abi yapacaktir

Çevrimiçi MUSTAFA_

Avrupa liginde kadrodaki oyuncu sayısı diğer takımlara göre az oluyor. Mesela diğer takımlar 25 oyuncu bildirirken sen 23 bildiriyorsun. Yalnız bu 2 oyuncu direk yabancı oyuncu sayısından düşüyor.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Mahmut

A listesi Uefa'ya verdiğin oyuncu listesi, 25 yerine 22 falan verebiliyoruz bizim cezamız o. B listesi de altyapıdan oyuncuları istediğin sayıda oynatmayı falan sağlıyor belirli kıstaslarda. Bu kuralın çok bir önemi yok bence, 3 kişi diye listeye ekleyemediğin oyuncular genel 3.forvet, 5.defans falan oluyor ama transferde başabaş kuralı direk transfer planlamasını etkileyen kural yani bayağı önemli.

Çevrimiçi MUSTAFA_

Gerekli aciklamalari birazdan @Necmi abi yapacaktir
Twitterın varsa Cem Fante çok güzel şekilde açıklamış. Hatta açıklamaya devam ediyor. Ancak kimse neden ceza aldığımızı bilmiyor...

Hatta şu flood u oku
https://twitter.com/CemFante/status/855486111862411264
[ Son Düzenleme: 21 Nisan 2017, 21:32:01 MUSTAFA_ ]

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi 38life

Bence Dudu falan hikaye ağalar bence kesinlikle alınması gereken adam ektedir :

Konoplyanka' yla uğraştığımızın yarısı kadar uğraşsak olur bu transfer.

İnönüye rakip oyuncu olarak gelen oyuncuları almak nispeten daha kolay oluyor. Napoli, Benfica ve Lyon'dan oyuncu tavlayabiliriz ihtiyaçlara göre.

Çevrimiçi 38life

Etoo' nun "2-3 seneye 50-60 m euroluk oyuncu olur" dediği Doğukan Sınık' ı izleyen var mı?

Bunu söylemek için kaç para almıştır acaba?  :alala:

Etiketler: