Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9103371 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Librarius

Dün maçtan sonra bir çok yabancı siteyi ve futbol forumlarını gezdim. Uyku tutmadı. Bizim boş basını ve ezik sarıların elenmemiz üzerine yazacakları saçma yorumlar yerine onları okuyayım dedim ve içimi burukta olsa bir mutluluk kapladı. Beşiktaş artık Avrupa'da saygı duyulan ve adı bilinen bir takım. Neredeyse oyuncuların çoğunun adı biliniyor. Takımın nasıl oynadığı, ligdeki konumu vesaire biliniyor. Bir iki sene daha ligi şampiyon tamamlayıp, direkt gruplarda yer aldıkça bu durum daha da perçinlenecek. Hem maddi anlamda hemde yabancı futbol transferinde işler daha da kolaylaşacak. Ülkemizdeki sarıların ve Beşiktaş düşmanlarının anlamadığı şey, dün yaşanan şey bir son değildi, başlangıçtı. İşin başında kupayı alsaydık fena mı olurdu olmazdı. Ama görünen gerçek şu ki, bu takım artık bu turları hep oynayacak ve bu kupayı da eninde sonunda alacak. Kendi durumlarına bakmayan hala geçmişle yaşayanlar ise önümüzdeki yıllarda daha büyük sorunların altında ezilecek ve tek başarıları Beşiktaş'ı Avrupa'da eleyebilecek rakipleri tutmak olacak. Eksik oyunculara, sakatlıklara ve cezalara rağmen takımın verdiği mücadele ile herkesin gurur duyması gerekiyor. Bu takım bizleri daha çok gururlandıracak.

Beni en cok sevindiren seylerden biri de Lyon'un cakal ve kasar baskaninin aciklamalari oldu: Besiktas eninde sonunda bu kupayi kazanacaktir" demis. Bu adam Lyon'u kullerinden yaratmis bir adam ve bu trendleri iyi okuyan birisi.  Adam kupayi alacaklarindan cok emin bizi eledikten sonra.

Bende insallah inaniyorum onumuzdeki 2 veya 3 sezon da Avrupa ligini alabiliriz.
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimiçi MUSTAFA_

FFP' nin tam olarak nesine uymadık?
İşte asıl soru bu? Yönetim açıklamalar konusunda yine geç kaldı malesef. Anlaşmanın neresine uyamadığımız soru işareti. Resmi açıklama gelmeden bilemiyoruz açıklamada yazmadığı için.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı cursedofdragon

İşte asıl soru bu? Yönetim açıklamalar konusunda yine geç kaldı malesef. Anlaşmanın neresine uyamadığımız soru işareti. Resmi açıklama gelmeden bilemiyoruz açıklamada yazmadığı için.

bizim başkan yanılmıyorsam cezamız bu sene bitmiyor zaten gelecek sene biticek demişti ben mi yanılıyorum  :alala:

Çevrimdışı canU

Hayır nasıl takıldık gene limitlere benim aklım almıyor hani herşey yolundaydı. Mitrovice 4.2 kazığı verilince sınır aştıysak yazıklar olsun.

Çevrimdışı taner37

Şampiyon Beşiktaş

Çevrimdışı taner37

Ffp olsa ne yazar olmasa ne yazar..

Quaresma
Cenk
Oğuzhan
Adriano

Bunlar yolcu muhtemelen. Quaresma ve Adriano hem para kazandırır hem de yaşlı. Cenk ve Oğuzhan da Avrupa görsün + para kazandırır
Şampiyon Beşiktaş

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Yine takıldık bu transfer şeyine galiba.Zaten geçsekte öyle paraların havada uçacağını düşünmüyordum.Fikret Orman yine hemen hemen aynı adımları atıcaktı.Tabi bunları yazın düşünürüz.
Dünkü maçtan kalan burukluk hala var hani nasıl anlatsam üzülmüyor gibiyim ama çok üzülüyorum.Sağlık olsun arkadaşlar daha yolun başındayız fakat seneye kadar kim bekleyecek şimdiden zaman geçmiyor  :lol: :lol: :lol:

Çevrimdışı caner.eryigit

Yok anlamadığım fb nasıl geçiyor incelemeden gelirleri bu kadar düşmüşken 2016-2017 ile ilgili bilen biri bizleri aydınlatsın.sıkıntı tam olarak ne anlayacağımız dilden bir açıklama gelse kulüpten

Çevrimdışı Mahmut

Bildiğim resmi kayıtlara göre bir sıkıntımız yok.
Normalde 10 m euro yıllık zarar sınırımız var, biz şu an 9 aylık periyotta 3 m tl kardayız.
Transferde ise 2,76 artıdayız transfermarkta göre.
http://www.transfermarkt.com.tr/besiktas-istanbul/transfers/verein/114/saison_id/2016
Bir işler dönüyor ama ben anlamadım, bu kararın nisanda verilmiş olması da acaba 1 yıllık periyotlar nisanda başlayıp nisanda mı bitiyor diye düşündürtmüyor değil ki böyle bir periyot değerlendirmesi olsa bile bir sıkıntı göremiyorum ben çünkü uyuyoruz sınırlamalara bu şekilde.

As a consequence, the foreseen conditional sporting measures, such as the limitation on the number of players that may be included in the List A and the transfer restrictions, will not be lifted and will continue to apply in the following seasons as specified in each respective agreement.

Bizim tüm anlaşma bu sezon hariç normalde 2 sezon daha sürecekti, sadece A listesi ve transfer sınırlaması bu sezon kalkacaktı ama karara göre 2 sezon daha devam edecek çünkü "following seasons" diyor. Bu durumda 10m üstü bir oyuncu satmadan abuyu tutma ihtimalimiz sıfır.
Sonuç olarak transfer döneminde yine serbest ve kiralıklara mahkumuz herhalde, tabi yüklü bir satış yaparsak o başka. Kim olabilir bunlar ozi veya cenk. Başka kimse aklıma gelmiyor.
Herkes gibi ben de yönetimden bir açıklama bekliyorum,hakkımızda hayırlısı.

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Yahu hersey mi üst üste gelir arkadas? Nerde yanlıs yapmısız halbuki cok iyi yönetiliyoruz.

Çevrimiçi Savaş

FFP bizi darlıyor gibi görünse de transfer kısıtlamasında yararımıza. Sattığın kadar oyuncu al mantığı FFP olmasa bile yapılması gereken bir uygulama zaten ki FDP olmasa bile ne kadar bir bütçe ayırabilecektik ki zaten?

Açılmayı tekrar borçlanmayı engelleyen bir yapı. Bize 2- 3 senedir çok ciddi katkı yaptı. 2-3 senedir tecrübe kattı en azından nasıl dengeli transfer yapılır ve bu transferlerden maksimum nasıl verim alınır onu öğretti. Büyük para harcanmadan da taş gibi takım yapılabileceğini gösterdi.

Ha bu sene de geçerli olacaksa çok sıkıntı yaşayacağımızı da sanmıyorum. Başlıca Cenk - Oğuzhan ve Quaresma'ya   çok iyi fiyatlarda teklifler gelecektir ki ben artık 3'üyle de yolları ayırmanın zamanının geldiğini düşünüyorum.

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı canU

2 seçenek var ya personal gideri takıldı ya da transfer başabaş hesap takıldı. Hangisiyse skandal! Eğer transferse neden gidip ne olduğu belirsiz mitrovic e 4.2 verdiniz yok personalse daha da felaket bunu nasıl düzenlemezsiniz?

Acil açıklama lazım ama herkes sus pus inanılır gibi değil.

FFP bizi darlıyor gibi görünse de transfer kısıtlamasında yararımıza. Sattığın kadar oyuncu al mantığı FFP olmasa bile yapılması gereken bir uygulama zaten ki FDP olmasa bile ne kadar bir bütçe ayırabilecektik ki zaten?

Açılmayı tekrar borçlanmayı engelleyen bir yapı. Bize 2- 3 senedir çok ciddi katkı yaptı. 2-3 senedir tecrübe kattı en azından nasıl dengeli transfer yapılır ve bu transferlerden maksimum nasıl verim alınır onu öğretti. Büyük para harcanmadan da taş gibi takım yapılabileceğini gösterdi.

Ha bu sene de geçerli olacaksa çok sıkıntı yaşayacağımızı da sanmıyorum. Başlıca Cenk - Oğuzhan ve Quaresma'ya   çok iyi fiyatlarda teklifler gelecektir ki ben artık 3'üyle de yolları ayırmanın zamanının geldiğini düşünüyorum.

mevzu o değil ki fener oyuncu sattığı yok nasıl çıktı bu işin içinden 1 senede  :alala:

Edit : Pardon izlenmeye devam edicekmiş o da yani oyuncu satmadan alamıcaklar herhalde  :alala:

http://www.ntvspor.net/futbol/besiktas-ve-trabzonspor-a-kotu-haber-58fa42c5de20806f90d29c37?_ref=infinity
[ Son Düzenleme: 21 Nisan 2017, 20:43:37 cursedofdragon ]

Çevrimdışı canU

31 mayıs a kadar caner in opsiyonu var. Bu şartlarda alamıyoruz. Nasıl ffp cezası iyi oldu deniliyor şuanda anlamıyorum. Tüm sene rahat rahat alıcaz edicez diye düşünürken böyle ceza gelince yıkıldım. Gene satarız açılmayalım zaten borç işinde ama satmadan alamayınca son dakika aboubakar geliyor 3.3 alıyor paşalar gibi. Mecburen kira ödüyorsun bonservise vericeğine daha da saçma olay oluyor. Caneri 1milyon a almak varken belki de alamayacaksın. Çünkü hakkımızı mükemmel mitrovicle kullandık

Çevrimiçi Savaş

Gecin bu isleri. Vaybe Gokhan Tore copmuste haberimiz yokmus.  Gokhan Tore oldukca yetenekli bir kanat oyuncusu. Mental sorunlari olmasa su an baska bir konumda olurdu. 17 yasinda Chelsea gormus, Rusya'nin devlerinden birinin formasini giymis bir yetenek. Cop bir oyuncu olsaydi Senol hoca gitmesin demezdi.

Ahlakina, kafa yapisina laf soyleyin ama cop oyuncu muamelesi yapmaniz haksizlik ve ayip.
Gökhan'a çöp diyen mi oldu burada? Saptırma konuyu. Gökhan iyi bir futbolcu fakat artık yarar vermez. Diyorsun sen de mental sorunları var diye. Adam kafasına koydu gitmeyi gitti de. Şimdi geri dönecek fakat hem kendisi hem bizim için tamamen hayal kırıklığı ile gelecek. Bu mantalite de bir adam gidecem diye tutturduğu avrupadan hayal kırıklığı ile geri dönünce bize faydalı olabilir mi tekrar? Zaten istekli bir şekilde bile geri gelmiyor. Zorunlu olduğu için geliyor.

Ayrıca evet Gokhan dediğin takımlarda da oynamış olabilir lakin adam kariyerindeki ilk golü de bizde attı bunu da gözardı etmeyin.

Bu kafadaki bir adam sözleşmesini tamamlayana kadar takılır bonservisini eline alıp başka bir takıma arkasına bakmadan gider.

Çok büyütüyorsunuz.

Çevrimdışı taner37

31 mayıs a kadar caner in opsiyonu var. Bu şartlarda alamıyoruz. Nasıl ffp cezası iyi oldu deniliyor şuanda anlamıyorum. Tüm sene rahat rahat alıcaz edicez diye düşünürken böyle ceza gelince yıkıldım. Gene satarız açılmayalım zaten borç işinde ama satmadan alamayınca son dakika aboubakar geliyor 3.3 alıyor paşalar gibi. Mecburen kira ödüyorsun bonservise vericeğine daha da saçma olay oluyor. Caneri 1milyon a almak varken belki de alamayacaksın. Çünkü hakkımızı mükemmel mitrovicle kullandık
Mitrovic nefreti içiniz de birikmiş kusmaya bahane arıyormussunuz.

Şampiyon Beşiktaş

Çevrimdışı mylife1903

Mitrovic olayindan takilirsak bu dingirloka yizyilin sikandali olir

UEFA, finansal fair play kriterleri soruşturması sonucunda, Beşiktaş ve Trabzonspor için gelecek sezon transfer ve futbolcu sayısındaki sınırlamanın devam edeceğini açıkladı.

UEFA'dan yapılan açıklamada, UEFA Kulüp Finansal Kontrol Kurulu, Beşiktaş ve Trabzonspor'un 2016/2017 sezonu hedeflerini kısmen yerine getirdiği için, iki kulüp hakkında transfer ve futbolcu sayısındaki sınırlama uygulamasının süreceği bildirildi.

İtalyan ekibi Inter'e de iki Türk takımı ile aynı sınırlamaların uygulanacağı ifade edildi.

Açıklamada, Fenerbahçe'nin 2016-2017'de finansal hedeflerini tutturduğu ve anlaşma hükümleri gereğince sarı-lacivertli kulübün, 2019-2020 sezonu sonuna kadar izlenmeye devam edileceği belirtildi.

Fransa'nın Monaco ile İtalya'nın Roma takımlarının da 2016-2017'de finansal hedeflerine ulaştığı ve gelecek sezon da kontrol altında olacakları kaydedildi.

Hırvatistan'dan Dinamo Zagreb, İngiltere'den Manchester City ve Fransa'dan Paris Saint-Germain takımlarının ise finansal kontrol süreciyle ödeme anlaşmasını başarıyla tamamladığı ve UEFA'nın finansal denetiminden çıktıkları aktarıldı.

UEFA, Trabzonspor ve Fenerbahçe kulüplerine geçen yıl, finansal fair play kriterlerine uymadıkları gerekçesiyle kadro kısıtlaması ve para cezası vermişti. Beşiktaş'a ise 2015'te aynı sebeplerle kısıtlama getirilmişti.

Yazının tamamı bu şekilde.

Çevrimdışı mylife1903

UEFA, finansal fair play kriterleri soruşturması sonucunda, Beşiktaş ve Trabzonspor için gelecek sezon transfer ve futbolcu sayısındaki sınırlamanın devam edeceğini açıkladı.

UEFA'dan yapılan açıklamada, UEFA Kulüp Finansal Kontrol Kurulu, Beşiktaş ve Trabzonspor'un 2016/2017 sezonu hedeflerini kısmen yerine getirdiği için, iki kulüp hakkında transfer ve futbolcu sayısındaki sınırlama uygulamasının süreceği bildirildi.

İtalyan ekibi Inter'e de iki Türk takımı ile aynı sınırlamaların uygulanacağı ifade edildi.

Açıklamada, Fenerbahçe'nin 2016-2017'de finansal hedeflerini tutturduğu ve anlaşma hükümleri gereğince sarı-lacivertli kulübün, 2019-2020 sezonu sonuna kadar izlenmeye devam edileceği belirtildi.

Fransa'nın Monaco ile İtalya'nın Roma takımlarının da 2016-2017'de finansal hedeflerine ulaştığı ve gelecek sezon da kontrol altında olacakları kaydedildi.

Hırvatistan'dan Dinamo Zagreb, İngiltere'den Manchester City ve Fransa'dan Paris Saint-Germain takımlarının ise finansal kontrol süreciyle ödeme anlaşmasını başarıyla tamamladığı ve UEFA'nın finansal denetiminden çıktıkları aktarıldı.

UEFA, Trabzonspor ve Fenerbahçe kulüplerine geçen yıl, finansal fair play kriterlerine uymadıkları gerekçesiyle kadro kısıtlaması ve para cezası vermişti. Beşiktaş'a ise 2015'te aynı sebeplerle kısıtlama getirilmişti.

Yazının tamamı bu şekilde.
Sinirlama derken seyi seyetmis olmasin bu kadro genisligi bilmem nesi varya, anladin sen onu

Sinirlama derken seyi seyetmis olmasin bu kadro genisligi bilmem nesi varya, anladin sen onu

transfer diyor.Sattığın kadar alabilirsin zımbırtısı devam ediyor galiba.

Bizim bildiğimiz bu sene kalktığı yönendeydi ancak başkanın basın toplantısında bu sene değil seneye kalkacak dediği aklımda kafam çok karıştı.

Ne kadar abudik gubidik iş varsa bizi buluyor.

Çevrimiçi levitate

Ozzy ve Q7 satılır kaynak yaratılır büyük ihtimalle
bipbipbupbup

Çevrimdışı El Nino

Önümüzdeki senede kiralık oyunculara devam demek bu herhalde. Sezon başından bu yana önümüzdeki sene rahatça transfer yapacağız diyen @Necmi Abi'ye duyurulur :)

Çevrimdışı Mahmut

Karar bu: http://www.uefa.org/disciplinary/news/newsid=2460156.html

İngilizcesi olanlar direk burdan yani kaynağından baksın.

Neden kısmi uyumsuzluk oldu ben de bunu çok merak ediyorum ama yönetim satılacak oyuncuların piyasasını düşürmemek için bunu hiç dillendirmeyebilir sonuçta satmak zorunda olduğumuzu bilen alıcılar ona göre fiyat çekecektir. Caneri de illaki 1m ye alırız merak etmeyin, 1m euroluk satış her türlü yapılır.

Çevrimdışı caner.eryigit

Mitrovic olayindan takilirsak bu dingirloka yizyilin sikandali olir
Yok abi bence neden bu kadar para verildiği belli oldu önümüzdeki sezon la alakası Yok onun.zar atmışız genç oyuncu tutarsa o hesap yani.

Etiketler: