Bildiğim resmi kayıtlara göre bir sıkıntımız yok.
Normalde 10 m euro yıllık zarar sınırımız var, biz şu an 9 aylık periyotta 3 m tl kardayız.
Transferde ise 2,76 artıdayız transfermarkta göre.
http://www.transfermarkt.com.tr/besiktas-istanbul/transfers/verein/114/saison_id/2016Bir işler dönüyor ama ben anlamadım, bu kararın nisanda verilmiş olması da acaba 1 yıllık periyotlar nisanda başlayıp nisanda mı bitiyor diye düşündürtmüyor değil ki böyle bir periyot değerlendirmesi olsa bile bir sıkıntı göremiyorum ben çünkü uyuyoruz sınırlamalara bu şekilde.
As a consequence, the foreseen conditional sporting measures, such as the limitation on the number of players that may be included in the List A and the transfer restrictions, will not be lifted and will continue to apply
in the following seasons as specified in each respective agreement.
Bizim tüm anlaşma bu sezon hariç normalde 2 sezon daha sürecekti, sadece A listesi ve transfer sınırlaması bu sezon kalkacaktı ama karara göre 2 sezon daha devam edecek çünkü "following seasons" diyor. Bu durumda 10m üstü bir oyuncu satmadan abuyu tutma ihtimalimiz sıfır.
Sonuç olarak transfer döneminde yine serbest ve kiralıklara mahkumuz herhalde, tabi yüklü bir satış yaparsak o başka. Kim olabilir bunlar ozi veya cenk. Başka kimse aklıma gelmiyor.
Herkes gibi ben de yönetimden bir açıklama bekliyorum,hakkımızda hayırlısı.