Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9109029 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

türkçe yazılanı fransızca mı algılıyorsunuz!!!

sahaya cisim atılmasını çirkeflikde yaptılar bunu tasvip etmek mümkün değil die daha kaç defa yazmam lazım doğru anlamanız için???
Kalkisma desen kalkisma degil
Ben anlamadim ne oldugunu.
Bizim fb macinda 17!cisim tespit edilmis, deplasman tribununden de 55 mi ne. Tivide kim soyledi hatirlamiyorum. Sahaya hermac bisiler atilir, dunyanin her yerinde atiliyor. Sulu derbi vardi yahu kac mac kapandi orda?

Çevrimdışı tangaz

Abi Şifo dedin de cidden kaptan olarak izlediğim en iyi futbolcuydu her anlamda, Frikik, kafa golü, asist, liderlik. Bacak kadar boyuyla ne ararsan vardı..

şimdi kızıtoruz kendisine ama rıza  çalımbayda gerek saha içi gerek saha dışı kaptandı abi, rakiplerde çok saygı duyardı kendisine ağırlığı vardı. birde bu adamlar takımın en çalışkanıydı her anlamda emsallerdi. ee bizim ozzi 45 dk.lık topçu yarım devrelik adam kaptan olursa bu kadar olur. ne kadara ekmek o kadar köfte...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı OrhanAker

Endiayeye gelene kadar musa var osmanlida. Oyle ahim sahim futbolcu degil endiaye. Oguzhani koysak osmanlispora iki kati istatistik yapar.

Oguzhan demisken azicik ona da dokandiralim.
Arkadasim 24 yasindasin, millet genc futbolcu olarak gorebilir seni ama ben yemem. Besiktasin kaptani 24 yasinda cikacak catir catir mac alacak tek basina, sorumluluk alacak. Karabuk maci baktin kotu gidiyor, kenarda hoca yok. Toplarsin arkadaslarini sen buraya sen buraya bu oyunun gidisi iyi degil, dersin. Alirsin topu sokarsin o kaleye, biz de kaptan beyaaa deriz.
Ogzuhan efendinkn kirdigi potlar bini asti, radar gibi goz, raket gibi ayak var hani bi ismael olsa kizmayacam.

Yahu genc genc nereye kadar genc. Eslem genc tamam kabul edelim. Oguzhanin yasinda adamin iki cocugu olur yahu

Bu sene ekstra kotu, cenesi dustu zaten kasintiydi iyice havalandi.

Sahalarin maystrosu olacaksan once spor salonlarinin zurnacisi olacaksin, oguzhan.

Senin yasinda sifo mehmet mac almayo birak tek basina sampiyonluga surukluyordu bu camiayi, kamyonlan kafa golu atiyordu bacak kadar boyuylan, gsye ozel bir kalkismasi vardi, sag ayak sol ayak rovosata her turku sokartiyordu.

Neyse sinirlenecem simdi. Odun sart arkadas.
Bütün spor efsanelerini kaçırdık şöyle bir 10 sene önce gelseymişim dünyaya güzel olurdu :D ne efsaneler kaçırdık bee

Çevrimdışı tangaz

Bizim fb macinda 17!cisim tespit edilmis, deplasman tribununden de 55 mi ne. Tivide kim soyledi hatirlamiyorum. Sahaya hermac bisiler atilir, dunyanin her yerinde atiliyor. Sulu derbi vardi yahu kac mac kapandi orda?

sahaya madde atılmasına kötü dedik çirkeflik dedik ama pet bardak atılınca da 4 maç kapanmaz milleti kandırmayın dedik ama anlamıyorlar efenim anlamıyorlar :alala:

pek ala da bal gibi anlıyorlar da ülkedeki algı yaratma kalkışmasını belli ki iyi bellemişler ona kalkışıyorlar ama ben kül yutmam yutturmam  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

Kesinlikle önümüzde ki transfer döneminde Musa'ya yoğunlaşmalıyız ama Oğuzhan veya Tolgay'dan birinin de satılması gerek.

musanın sağlam beşiktaşlı olduğunu okumuştum biyerlerde. ben hem ozzi hem tolgayı satarım ikisinin toplamı ile musa+yabancı orta saha alırım. büyük takım topçusu 45dk.lık adam olmamalı hem ozzi hem tolgay 90dk.nın adamı değiller.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

şimdi kızıtoruz kendisine ama rıza  çalımbayda gerek saha içi gerek saha dışı kaptandı abi, rakiplerde çok saygı duyardı kendisine ağırlığı vardı. birde bu adamlar takımın en çalışkanıydı her anlamda emsallerdi. ee bizim ozzi 45 dk.lık topçu yarım devrelik adam kaptan olursa bu kadar olur. ne kadara ekmek o kadar köfte...
Oyuna etkisi anlamında da demiştim yoksa Rıza gibi bir lider izlemedim bugüne kadar. Koluna pazu bandı takıyor diye herkesi kaptan sayacaksak işimiz var, gerçi bu gözler Tolga'yı kaptan gördü :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

Oyuna etkisi anlamında da demiştim yoksa Rıza gibi bir lider izlemedim bugüne kadar. Koluna pazu bandı takıyor diye herkesi kaptan sayacaksak işimiz var, gerçi bu gözler Tolga'yı kaptan gördü :)

otobüs bagajında yatan adamı kaptan yaptık. kaptanlığı taşıyacak oyuncu malesef kadroda yok şu an. geçen Necmi abi Marcelo dedi düşününce profili kaptanlığa uygun gibi duruyor biraz ama kıdemi kötü onunda.

Çevrimdışı Gokhan-

musanın sağlam beşiktaşlı olduğunu okumuştum biyerlerde. ben hem ozzi hem tolgayı satarım ikisinin toplamı ile musa+yabancı orta saha alırım. büyük takım topçusu 45dk.lık adam olmamalı hem ozzi hem tolgay 90dk.nın adamı değiller.

Doğru abi.
Oyun içi istikrar anlamında ikisinden de daha başarılı görünüyor.
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimiçi Necmi

Gece tribün konusu baya konuşulmuş, eski tribünü yerin dibine sokmuş @Necmi abi :)
2004'e kadar tribünler muhteşemdi, eski derken oraya kadar gidiyorsan asla katılmıyorum.

2004'te kapalıya eklenen localar ve kombine fiyat ayarlamasıyla ahenk bozuldu. Çarşı'nın kemik grubu - yaklaşık 150 kişi - kapalıda kalmakta ısrar edince birlik dağıldı.
2005'te YD ilk defa sözünü tuttu ve kongrede dediği gibi kapalı orta kısımdaki locaları kaldırıp kendi deyimiyle Çarşı'ya geri verdi. Çarşı'nın kapalıya bu şekilde dönmesi sonun başlangıcı oldu aslında, bedava biletin suyu çıktı. Çarşı içinde tartışmalarla başlayan dönem birbirlerini vurmaya kadar gitti. Detaylandırmaya gerek yok, bilen biliyordur.
O günden bugüne birkaç istisna maç dışında kapalı asla eski kapalı olmadı zaten.

Şu anda hala kapalıda kalma ısrarlarını çok yanlış buluyorum. Çarşı için de en hayırlısı yeni açığa geçmeleri Mustafa'nın saçma sapan yönlendirmelerinden kurtulmuş oluruz tüm stat olarak, söylenen tezahüratlar daha aklı başında olur en azından.
Stadın geri kalan 3 tribünü de ıslığa, uğultuya devam eder. Ara ara da yeni açığa katılır.
Zaten şu anda kapalıda 100 kişi kaldılar, o kadar kombinesiz koltuk vardır yeni açıkta.

Bu arada, @Necmi abi geçen seneden beri defalarca Olimpiyat Çarşı'ya uzak geldi, zor geldi maçlara gitmediler yazdın ama Şevşek Ali'ler falan sürekli gidiyordu, kombineleri de vardı. Bir kısmı uzun süreli tribüne giriş yasağı almıştı zaten geçen sene ortasına kadar süren. Bir kısmı da pasolig'i protesto ediyordu gerçekten, son mahkeme kararına kadar beklediler. O da geçen sene belli oldu.
Adamaların yıllarca gitmediği deplasman kalmamış, Olimpiyat mı uzak gelecek :)
@emre_1978 liderlerden çoğunun gittiğini kombineleride olduğunu biliyorum.
sorunda o ya kendileri giderken boykot çağrısı yapıp başkalarının gitmesine engel oldular.
yoksa onlarda 3-5 kişinin gitmiş yada gitmemiş olmasının bir önemi yok. Hiç bir protesto
Beşiktaşa zarar verecek şekilde yapılmaz. Yapmaya kalkarsan bunun bir bedeli olacaktır.
takım dolmabahçeye geldiğinde mecbur gideceğiz diyen devenin kendisiydi. stadın açılmasına
bir kaç hafta kala twiteerde söyledi bunu. geç o mahkeme kararlarını stad daha önce açılsa
daha önce bozacaklardı boykotu. Ben her zaman hak verdim boykota ama ilk maçda boykotun kalmaması iki yüzlülükdür.
niyetin ne olduğunun bir önemi yok benim için resim bu şekilde görünüyor.

Çevrimdışı OrhanAker

Kaptan olabilecek iki isim var biri atiba biri de beck.ikiside iyi profesyoneller,90 dk pes etmeyen topçular.Atibanın dezavantajı agresif olmaması.
Beck te geri dönsün 11 e ikinci topları almada çok daha iyi.

Çevrimdışı sametbagan

:claps: :claps: :claps: :claps:
Bu deplasman tribunu olayina fazla takiliyorsunuz. Once belirteyim bence de altli ustlu olmaliydi o tiribun.
Simdi oraya girtlagi kuvvetli fbli holigan tiribuncu cocuklar geliyor ve organizeler. Tek ses ve tek yurek oluyorlar ve seslerini duyurmalari normal. Biz de 2500 kisi organize kadikoye gitsek sesimizi duyururuZ ve bastiririz fb taraftarini. Hatta o 2500 kisi ile ben ordaki 50bin sari renkli ike gozum kapali kavgaya bile girerim  40bin tane ayri insanla tek yurek deplasman tribununu bastirmak kolay degildir.

Ne yapilmali. Mekanik onlem alinmali. Simdi o tribunun etrafini ses emici yapar izole edersin, koltuklarini bile degistirir baska malzemeden yaparsin.

Ayrica o deplasman tribununun etrafindan yayinci kurulus mikrofonlarini da kaldirirsin iki tane kolon koyar yuzlerine uflersin.

Simdi dimkst cekmek istedigim bir konu daha var. gs macina bakin azicik taraftar var ama super bir ses cikiyor stadtan o herifler kesin taraftarin kalabalik oldugu yerden sesi alip tekrardan stada veriyorlar. Yoksa o kadar gsliden oyle ses cikmasi mumkun degil. Sonra bu cehennem algisi olarak geri donuyor.

Bizim stadta ise boguk bir ses var tribunden duyulan bu konunun isin uzmanlari tarafindan incelenmesi lazim. Ingilizler iyidir bu akustik konusunda o stada 8-10 hareketli panel yaparlar butun sesi sahaya verirler.
Rakipler de benim gibi tvden seyrettigi icin cehennem algisi yapamiyoruz. O stadtan cikan ses ve enerji tvden daha iyi yansitilmali ve pazarlanmali.

Ayrica bu laylom ve makara isi de biraksin artik. Mac 3-0 olur goygoy yaparsiniz.
İmzamı atarım bu yazıya.Çözüm bu kadar basit aslında o zaman kimse çıkıp bahane bulmaz

Çevrimdışı tangaz

Kaptan olabilecek iki isim var biri atiba biri de beck.ikiside iyi profesyoneller,90 dk pes etmeyen topçular.Atibanın dezavantajı agresif olmaması.
Beck te geri dönsün 11 e ikinci topları almada çok daha iyi.

atiba fazla beyefendi o iş için aslında kalsaydı gomezi tek geçerdim o rol için.

Çevrimdışı tangaz

ben bu kaptanlık işi kadar şenol hocanında otorite zaafiyetini görüyorum biraz. bence bir takımda penaltıdır duran toptur roller net olmalı. mesela sakatlanmadan evvel en iyi korner atan adamımız canerken topların %30unu bu kullandı kalanını q7. demekki hoca bu konuda özgürlük tanımış koşup topu kapan atıyor korneri maşallah bu işlerde q7 iddialı, sonra freekick işi ben yıllardır izlerim q7yi d.kieve attığı gol dışında freekick golü aklıma gemiyor ama maşallah bu konuda da kimseye bırakmıyor topu bu hafta maç sonlarında etkili yerden freekick oldu talisca son 2-3 yılda 7-8 gol yapmış duran toptan ikisi topun başına geçti q7 koştu vurdu talisca da kalakaldı. bu konularda şenol hoca net talimat koymuyor sanırım yada net talimatı bırakın q7 vursun şeklinde, şayet öyleyse ve ana plan buysa durum daha da vahim...

Çevrimdışı OrhanAker

atiba fazla beyefendi o iş için aslında kalsaydı gomezi tek geçerdim o rol için.
Biraz agresif olsa tadından yenmeyecekte işte :D
Karakter yok abi takımda veya bir tane ağır abi :bandit:

Çevrimdışı tangaz

Biraz agresif olsa tadından yenmeyecekte işte :D
Karakter yok abi takımda veya bir tane ağır abi :bandit:

aslında orta sahaya şöhretli ve kendi takımında kaptanlık yapan bir ağır abi transferi yapmalıyız

Çevrimdışı OrhanAker

aslında orta sahaya şöhretli ve kendi takımında kaptanlık yapan bir ağır abi transferi yapmalıyız
Gerard bırakmasaydı onu istiyordum ben :icool: oynamasa da olurdu :D

Çevrimdışı sametbagan

Duran top falan denildi aklıma geldi.Neden karabükteki frikiği talisca değil de Q7 kullandı arkadaş topun başına geldiğinde top aut yada barajdan döner dedim.

Gerçekten ender gol atacağımız pozisyonlardan biriydi papaz Q7 gitti sübyan taliscadan aldı topu ya la.

Çevrimdışı tuncaboylu

Deplasman tribününün önüne cam blok konması lazım.

Hem sesi boğar, hem de sahaya bir şey atmalarını engeller.

UEFA mı yasaklıyor acaba bu tarz bir uygulamayı?

Çevrimdışı tuncaboylu

Bütün spor efsanelerini kaçırdık şöyle bir 10 sene önce gelseymişim dünyaya güzel olurdu :D ne efsaneler kaçırdık bee

Emin ol daha güzel olmazdı.

Gençliğinin en güzel dönemlerinde tribünde Yeter Artık Seba'cılarla kavga eder, Demirören zehrine maruz kalırdın.

Çevrimdışı tangaz

Gerard bırakmasaydı onu istiyordum ben :icool: oynamasa da olurdu :D

benim favorilerim ise gerrardı da onaylamama rağmen lampard veya terry. adamlar scolari az idman yaptırıyor yatmaya gelmiş die abramoviçe ispiyonlamışlardı hocayı  :D

Çevrimdışı tuncaboylu

2. noktaya katılıyorum herkese karşı kötüler (GS Hariç) bu hafta tamamen kanaat getirdim ama 1. noktada çok katılamıyorum çünkü cidden çok kötü durumda FB ve GS.. Başakşehir de düşüşe geçti. Vurup geçmemiz lazım, şu dört maçtan 10 puanı toplarsak 5-6  puan önüne geçebiliriz Başakşehir'in.

İşte oynanmadan galibiyet yazmak tehlikeli, o 4 maçtan bir tanesi son 2 haftadır renklileri rencide eden Kayserispor'la mesela.

Kağıt üzerinde kolay maç, ama Bursaspor deplasmanından daha tehlikeli aslında.

Çevrimdışı OrhanAker

Emin ol daha güzel olmazdı.

Gençliğinin en güzel dönemlerinde tribünde Yeter Artık Seba'cılarla kavga eder, Demirören zehrine maruz kalırdın.
Oda var ama ben diğer branşlarıda katmıştım içine.
F1 de senna,mansell,prost,Nba de jordan ve diğerleri,hele futbolda o kadar çok isim varki kaçırdığımız veya son zamanlarına denk geldiğimiz..

Çevrimdışı Serhat Akkaya

İşte oynanmadan galibiyet yazmak tehlikeli, o 4 maçtan bir tanesi son 2 haftadır renklileri rencide eden Kayserispor'la mesela.

Kağıt üzerinde kolay maç, ama Bursaspor deplasmanından daha tehlikeli aslında.
Kendi evinde her türlü yenmen lazım, kendi evinde derbi kazanama bi de üstüne Kayseri'ye puan kaybet, ikisinden birisini kabul etmem mümkün değil.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı mylife1903

benim favorilerim ise gerrardı da onaylamama rağmen lampard veya terry. adamlar scolari az idman yaptırıyor yatmaya gelmiş die abramoviçe ispiyonlamışlardı hocayı  :D
Abi cozum basit, totti. Bi sene oynasin burda. Ama bu yasta bile roma disina cikmaz o herif. Totti tipinde bulmak lazim.

Çevrimdışı OrhanAker

Gerardı çok istiyorum be Beşiktaş formasıyla :bandit:
Sene sonu Xabi alonso da olur .Pepe yide isterim sırf bu nedenlerden ötürü.

Etiketler: