Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9110046 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı OrhanAker

İnler etkili olabilirse o dönemdeki şekilde "beslenebilirler"  :icool:
Yalnız o üçlü daha çok beklerden gelen uzun ortalarla iş yapıyordu biz böyle oynamıyoruz.oyuncu tiplemeleride uymuyor Ama katılıyorum sana :D

Çevrimdışı Kalyoncu

Çevrimdışı OrhanAker

Neyse uyumam lazım benim.uyuyabilirsem tabi iyi geceler forum iyi geceler Beşiktaşım.

Çevrimdışı o2bucak

Cenk, Abou, Talisca üçlüsü Ersun Yanal dönemi Sow, Webo, Kuyt üçlüsü gibi beslenebilir.

Az yazarım öz yazarım isteyen eski mesajlarıma bile bakabilir bu sezon 4-3-3 hep destekledim.   zaman zaman 3. forvet olarak Quaresma ile de değiştirilebilir.

Fabri
Gökhan Gönül - Marcelo - Tosic - Caner (Adriano)
Atiba-Oğuzhan (Tolgay)-Gökhan İnler
Quaresma(Talisca)-Aboubakar-Cenk Tosun

Yada Talisca /Oğuzhan / Tolgay dan biri ofansif olarak da kullanılabilir. Caner Adriano ve İnler hatta G.Gönül uzun pasları çok iyi ve isabetli atıyorlar. İleri üçlümüz hızlı ataklarda güzel olabilir.

Çevrimdışı cursedofdragon

Olcay,Trabzonspor son dakika kaçan gol & Bu akşam
4 sene..

Çevrimdışı Barış1903

Şenol Güneş maçtan önce bir kaç futbolcunun mide bulantısı yaşadığını söyledi anlaşılmaz bir şekilde. Çok enteresan

4 sene..

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

- Luis Figo: "Beşiktaş inanılmaz bir takım."

Tabe lan ne sandin :icool:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı atalay

@atalay cenk niye ligde şu ana kadar kayboldu peki anlamıyorum cidden
neyi yanlış yapıyoruz
elimizde olan mı budur yoksa skora mı bağlı bir durum bu?

Skor Benfica'yı ilk yarıdaki doğrularından uzaklaştırdı ve psikolojik olarak da rahatlattı. Yapabilirliğinden ziyade ikinci yarıda Cenk'i hücumda birincil opsiyon olarak kullanmamız kilit nokta. Maç önü Benfica'yı geriye itmemiz, savunma hattı ile hücum hattı arasındaki mesafelerini açmamız gerektiğini ve Semedo'nun önündeki oyunculardan yeterli desteği alamadığını zaten yazmıştım. Maç içi değişkenlerin etkisi ile zemin hazırlanmış oldu. İlaveten Cenk'in Oğuzhan ile sol koridor oyunları hücum pratiklerinde güçlü bir yeri kaplıyor.   
[ Son Düzenleme: 24 Kasım 2016, 00:06:55 atalay ]

4 sene..

Olm niye çifter cifter paylasiyosun :evillol:

Çevrimdışı Barış1903

Bugünkü maçta atiba dahil bir kaç futbolcumuz anlaşılmaz bir şekilde tutuktu buda mide bulantısından kaynaklanmış. Bu olayın bence araştırılması lazım bana çok enteresan geldi.

Bugünkü maçta atiba dahil bir kaç futbolcumuz anlaşılmaz bir şekilde tutuktu buda mide bulantısından kaynaklanmış. Bu olayın bence araştırılması lazım bana çok enteresan geldi.

truva mı var acaba içerde ?

Çevrimdışı raichu

Skor Benfica'yı ilk yarıdaki doğrularından uzaklaştırdı ve psikolojik olarak da rahatlattı. Yapabilirliğinden ziyade ikinci yarıda Cenk'i hücumda birincil opsiyon olarak kullanmamız kilit nokta. Maç önü Benfica'yı geriye itmemiz, savunma hattı ile hücum attı arasındaki mesafelerini açmamız gerektiğini ve Semedo'nun önündeki oyunculardan yeterli desteği alamadığını zaten yazmıştım. Maç içi değişkenlerin etkisi ile zemin hazırlanmış oldu. İlaveten Cenk'in Oğuzhan ile sol koridor oyunları hücum pratiklerinde güçlü bir yeri kaplıyor.
bizim takım boyumuzda geçen seneye göre uzadı sıkıcı bir durum
ama hala namağlup devam ediyoruz işe bak ya
sen git benfica karşısında 3-0 dan dön
resmen terbiyesizlik  :D

Çevrimdışı atalay

Taraftarın maç başlangıcındaki sosyal sorumluluk organizasyonuna katılımı ve 3-0'dan sonra oyuncuları tribüne çağırmaları bugünün alkışlanacak hareketleriydi. Saha içi kadar tribünde de karakter koymak önemli.
[ Son Düzenleme: 24 Kasım 2016, 00:10:17 atalay ]

Çevrimdışı Alper1903

Sunu atlamayalim Hoca bugun Maci çevirdi

İnler ve Cenk hamlesi maci bize döndürdü :tabe:

Inler toparlamış Cenk inanilmazdi , demekki napiyomusuz Cenki 2.ci yari oyuna alıyormuşuz ve Sol kanat oynatiyormusuz :bandit:

Cenk'ten hep beklediğimiz buydu ama İnler bugün resmen hayat verdi bize. Bugün iyi ki almışız dedim çok işe yaradı.

Taraftarın maç önündeki sosyal sorumluluk organizasyonuna katılımı ve 3-0'dan sonra oyuncuları tribüne çağırmaları bugünün alkışlanacak hareketleriydi. Saha içi kadar tribünde de karakter koymak önemli.
''Barça ve Madrid gibi modern taraftarların olduğu takımlarda oynadım ama hayatımda ilk kez ilk yarısı 3-0 biten maçta takımı alkışlayan taraftar gördüm. Bu durum inanılmazdı, etkilendim.''

- Luis Figo

@atalay

İlk defa bir Türk takımı 3-0'dan maçı 3-3 getirdi şampiyonlar liginde.
İlk de bir Türk takımı 5 maçta yenilgi almadı.

GururLAN!

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Stoper ve skor üreten kanat oyuncusu elzem

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Ulan şimdi kendime geldim acayip keyifliyim..

Çevrimdışı 38life

Kiev yine umutlandırıyor ya. Geçen hafta da aynısını yaptılar önce umutlandırıp sonra üzüyorlar.

Çevrimdışı 38life

Kimse neden Kiev maçı hakkında konuşmuyor? Herkes hala şokta mı :D 15 dakika daha gol olmazsa Kiev maçında beraberlik yetiyor (Benficanın Napoliyi yenmesi halinde)

Kiev yine umutlandırıyor ya. Geçen hafta da aynısını yaptılar önce umutlandırıp sonra üzüyorlar.

Kiev yenmesin.

Kiev umutlanırsa 3.cülük şansı için bizim maça asılır berabere bitsin.

Benfica 8
Napoli 8
Beşiktaş 7
Kiev 1

son maça böyle girelim benfica napoli birbirini yesin :D

Etiketler: