2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12364451 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı 38life

Türkiye kupasını kazanan ligde avrupaya gitmeye hak kazanırsa  :tabe:
Ozaman kupa finalisti gitmiyor mu?

Çevrimdışı underworld

fırat günayer beşiktaş lacina traoreile her konuda antlaştı son karar başkanın diyor  :busted_cop:
O zaman beklemek yersiz

Çevrimdışı tuncaboylu

fırat günayer beşiktaş lacina traoreile her konuda antlaştı son karar başkanın diyor  :busted_cop:

Basket takımına alsınlar, 4 numara oynar.

Bu transfer komitesi de başkanı meşgul etmesin artık, Demba Ba dedi adam işte.

Çevrimdışı bjk4ever

Basaksehir de puan kaybetseydi yarin muhtesem bir atmosfer olurdu, ama buna da sukur.
Basaksehir'in yine de rakip olabilecegini zannetmiyorum. Olumune kapanacak takimlari ikinci yarida acamayacaklar, ki Rize, Adana, Bursa bunun habercisi zaten.
Kurduklari sistem ve disiplinlerine saygim var, ama bu kisir futbol anlayisiyla sampiyon olman mumkun degil.
Bu acidan Irfan Can transferini mantikli buluyorum. Ki adamlar transfer olarak gercekten mantikli isler yapiyorlar.
Kale-defans tandemi-orta sahadaki ikili cok uyumlu, bozmuyorlar. Solbekte Eren'i oturttular, sag bekte yetersizlik oldugu icin oraya saglam bir oyuncu aldilar.
Orta sahaya da bu tur takimlari acabilmek icin olabilecek en iyi yaratici oyunculardan birini aldilar.
Seneye Batdal'i kulubeye atip takima level atlatacak klas bir forvet de alirlar yuksek ihtimalle, ama yine sampiyonluk adayi olamazlar.
Ama ilk 5'te her daim olurlar bence.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ozaman kupa finalisti gitmiyor mu?
Evet öyle  :tabe: Yani fenerin bizi yenip kupada en az final oynaması lazım. Kısaca fener taraftarı kupasız bir sezon bekliyor  :evillol:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı cagdas44

Lacina Traore için yabancı basında ihtimalli konuşan haberler var genelde Malaga ile Beşiktaş'ın teklifleri olduğu yönünde yazılmış bazı yerlerde haberler sonradan yayından kaldırılmış ama google ön belleğinden çıkıyor

Çevrimdışı MUSTAFA_

Lacina Traore için yabancı basında ihtimalli konuşan haberler var genelde Malaga ile Beşiktaş'ın teklifleri olduğu yönünde yazılmış bazı yerlerde haberler sonradan yayından kaldırılmış ama google ön belleğinden çıkıyor
Doğru olabilir bak şimdi  :evillol:

Beşiktaş'ta transferleri Başkan yapar. Komite hazırlar, sunar başkanın onayı beklenir. Adebayor da Traore'de komite tarafından bitirildi. Başkan veto etti. Şimdilik durum bu. Yarın ne olur bilemem. (via Murat Özen)

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

badem Fırat'a göre Aras ayrılmak üzereymiş, izin vermişiz teklif de varmış, Şenol hoca hiç tutmadı arası gitmesi kötü olmaz.

Çevrimdışı tangaz

Evet öyle  :tabe: Yani fenerin bizi yenip kupada en az final oynaması lazım. Kısaca fener taraftarı kupasız bir sezon bekliyor  :evillol:

kupa finalisti artık gidemiyor kupa şampiyonu gidiyor ama finalist gidemiyor
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tuncaboylu

CSKA'da kiralık oynayan adamı bize nasıl kiralayabiliyorlar tekrar, onu tam anlayamadım.  :alala:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

traorenin yarım sezonluk maaşı 800 k euroymuş bugünkü kurla 3.32 m lira bence olmasın.

Çevrimdışı tangaz

CSKA'da kiralık oynayan adamı bize nasıl kiralayabiliyorlar tekrar, onu tam anlayamadım.  :alala:

o kural değişti galiba ya da esnetildi sanırım (tahmin sadece)
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

traorenin yarım sezonluk maaşı 800 k euroymuş bugünkü kurla 3.32 m lira bence olmasın.

uygunmuş bence
Mehmet Ali kaç olmasını bekliyorsun 250 bin mi  :D

Çevrimdışı Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 29 Ocak 2017, 23:20:58
  • Beylikdüzü-İstanbul
  • En güzel Beşiktaş'ın çocukları sever !!!
3.30 M vericeksek cok sey beklerim ben o adamdan. Sonra Aboubakar gibi olmasın

Çevrimdışı tuncaboylu

o kural değişti galiba ya da esnetildi sanırım (tahmin sadece)

Hangi kural abi, Benfica tutup sene ortasında Talisca'yı başka takıma kiralayabilir mi yani?

Çevrimdışı mylife1903

Ya abijim onu hemen basketbol takimina bizim kiraya versinler, yanina da duduyu sokustursunlar. Hem oyun kurucu hem pivot problemimizi cozeriz.
Gsden poldi de yaylaninca hic oara harcamaya gerek kalmayacak, demba otursun kulubede

Çevrimdışı bjk4ever

Aras neye gore gidiyor yahu. Takimda kanat oyuncusu kalmadi ustelik yabanci kontenjani da kaplamiyor bildigim kadariyla. Cok sacma degil mi? Babel Quaresma Aras disinda kanat kalmadi takimda.

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Çevrimdışı doganay

Hangi kural abi, Benfica tutup sene ortasında Talisca'yı başka takıma kiralayabilir mi yani?
bizle sozlesmesi var artik , ancak biz istersek verirsek olur. Biz izin vermez isek anlasma bitene kadar hicbir yere gidemez.

Çevrimdışı tuncaboylu

Aras neye gore gidiyor yahu. Takimda kanat oyuncusu kalmadi ustelik yabanci kontenjani da kaplamiyor bildigim kadariyla. Cok sacma degil mi? Babel Quaresma Aras disinda kanat kalmadi takimda.

Yabancı kontenjanı kaplıyor Aras.

Hoca tutmasıysa ve iyi bir teklif varsa gönderilsin.

Gidecekse Sobol alınsın ama, Adriano gerektiğinde önde oynatılır.

Çevrimdışı tuncaboylu

bizle sozlesmesi var artik , ancak biz istersek verirsek olur. Biz izin vermez isek anlasma bitene kadar hicbir yere gidemez.

CSKA izin vermiş o zaman bu adamın gitmesine, doğru mu?

Çevrimdışı doganay

Aras yabanci sayiliyor, yabanci sayilmamasi icin turk milli takimda oynayabiliyor olmasi gerekirdi ama o artik farkli milli takim sectigi icin oynayamiyor.

Çevrimdışı tangaz

ben bi bilgi sahibi olarak söylemedim sıksık bu ve benzeri isimlerle görüşüldü ona istinaden acaba 3 tarafında rızası olsa olabilir mi die tahmin yürütüyorum. şöyle olsa mesela bjk benfikaya geri gönderse taliscayı taliscada o ara  x bir takımdan teklif getirse beficada razı olsa yani herkesin istemesi rızası durumunda gibi. uefa ve fifa oyuncuların oynaması yönünde eğilimdeler ya...

Çevrimiçi Necmi

Ben batmam batırırım abi rahat ol sen
Ne batması ne alaka ? Aziz Yıldırım denen lavuk tan bahsediyoruz farklı biri değil
Ben azizin karı dan farkı yok demeye getiriyorum anlatamadım herhalde neyse.
yapacak bir şey yok çok ikaz ettim :bandit:

Çevrimdışı cagdas44

Hiçbir fikrim yok google news üzerinden yabancı haber sitelerinde arattım son 24 saatte 2-3 yerde adı geçmiş Beşiktaş ve Malaga ilgileniyor yüksek bedeller geçiyor gibi ifiadeler var.

Çevrimdışı tuncaboylu

ben bi bilgi sahibi olarak söylemedim sıksık bu ve benzeri isimlerle görüşüldü ona istinaden acaba 3 tarafında rızası olsa olabilir mi die tahmin yürütüyorum. şöyle olsa mesela bjk benfikaya geri gönderse taliscayı taliscada o ara  x bir takımdan teklif getirse beficada razı olsa yani herkesin istemesi rızası durumunda gibi. uefa ve fifa oyuncuların oynaması yönünde eğilimdeler ya...

Anladım. CSKA'nın da rızası var diyorsun yani.  :ok:

Etiketler: