2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12346917 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Risk baska yahu mesela balotelli risktir, adebayor ise bile bile lades.
Artik abu gelene kadar gecici cozumler ile idare edecez.
Senol gunes biraz kafasini toparlamistir simdilerde, kazana kazana gitmemiz lazim.

Iki hafta sonra aziz yildirim, neden besiktas hep bizden sonra oynuyor, diye aglamaya basladiginda fikret orman tffye basvursun, bizim maclari uefa macinin oldugu gunlere koysunlar. Bir takim vodafone arenada bira shiva midir nedir onunlan oynarken obur takim lig macina ciksin deplasmanda ki adil bir yaris olsun.
Dediğin gibi geçici çözümler ile idare etmeli Abu gelene kadar.
Aziz Yıldırım'ı böyle kabul etmek lazım . Normal yollarla baş edemeyeceğini anlayınca yan yollara sapıyor. Adamın huyu bu saatten sonra da değişmez. Beşiktaş'ın futbolcuları Fener'in futbolcularından daha kaliteli olduğundan Beşiktaş'ın futbolcularına göz dikmiş. Göz dikmekle kalmamış aynı zamanda Beşiktaş'ın önüne  çeşitli zorluklar  çıkarırsa iki takım arasındaki güç farkının bir nebze kapanabileceğine inanıyor. Kendi futbolcusuna , takımına inanmayan  Fenerli bir başkan örneği var karşımızda. 

Çevrimdışı Ensar

adebayor milli takım da 10 numara gibi oynuyor sanırım adam habire pas dağıtıyor. bi de rakipleri pek ciddiye almamış gibi geldi.
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Kalyoncu

Şimdi gelip oynayacak Adebayor yerine Mart ta dönecek Demba Ba yı tercih ederim. Talisca- Aboubakar ikilisini söylemiştim ben pek göremedik ikisini 4 maçta 6 gol atmışız.

Çevrimdışı mylife1903

Dediğin gibi geçici çözümler ile idare etmeli Abu gelene kadar.
Aziz Yıldırım'ı böyle kabul etmek lazım . Normal yollarla baş edemeyeceğini anlayınca yan yollara sapıyor. Adamın huyu bu saatten sonra da değişmez. Beşiktaş'ın futbolcuları Fener'in futbolcularından daha kaliteli olduğundan Beşiktaş'ın futbolcularına göz dikmiş. Göz dikmekle kalmamış aynı zamanda Beşiktaş'ın önüne  çeşitli zorluklar  çıkarırsa iki takım arasındaki güç farkının bir nebze kapanabileceğine inanıyor. Kendi futbolcusuna , takımına inanmayan  Fenerli bir başkan örneği var karşımızda.
Biraz fazla konustu, artik muhatap olmuyoruz sinirini gecti, bir tokati hak etti bence. Sali gunu baskanin aciklamalarini pur dikkat izleyecegiz. Fazla cevap hakki dogurmadan, tutarsizliklarindan vurulabilir aziz yildirima. Yahu adamin vidyosunu yapsan bifor/aftir 3.5 saatlik pitir ceksin filmi olur.

Cocukla cocuk olmayacaksin aslinda ama ara ara tokati da ensesinden eksik etmeyeceksin.

EssiLor

• Ziyaretçi

Gökhan Töre dün gece beyaz futbola canlı bağlandı sene sonu beşiktaşa geri döneceğim dedi
Yeni sezona hazırlanıyorum dedi zaten Gökhan da gelince kanatlar ateş eder.
[ Son Düzenleme: 29 Ocak 2017, 11:16:04 Erdem Ayaz ]

Çevrimdışı underworld

Adrian ramos Dortmund dan Granada ya kiralanmis

EssiLor

• Ziyaretçi

İşte Gökhan Töre'nin açıklamaları;

"Yaklaşık 2 ay önce dizimden ameliyat oldum. Şu an yoğun bir şekilde tedavi görüyorum. Gelecek sezona hazır olmaya çalışıyorum. Ne zaman sahalara döneceğim belli değil. En yakın zamanda sahalara dönmeyi hedefliyorum."

"TEKLİF ALMADIM"

"Şu an West Ham'ın sözleşmeli oyuncusuyum. Sezon sonu sözleşmem gereği Beşiktaş'a döneceğim. Öyle görünüyor. Dönem dönem benimle ilgilenen takımlar oluyor. Fenerbahçe'den teklif almadım."

"İNŞALLAH BEŞİKTAŞ ŞAMPİYON OLUR"

"Şampiyonluk yarışı bu sezon çok heyecanlı olacak. Başakşehir çok başarılı bir sezon geçiriyor. Sezonun son haftasına kadar yarış devam eder ve inşallah Beşiktaş şampiyon olur. Quaresma çok kaliteli bir futbolcu. Hem Beşiktaş'ın hem Portekiz'in kazandığı kupalarda katkısı büyüktü. Çok sevdiğim ve değer verdiğim bir sporcu."

Haber Kaynağı: HABER1903

Çevrimdışı ilhan mansız

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Emre S. Sönmez

Kadromuz belki lig icin yeterli diyebiliriz(ki ben diyemiyorum) cikacagimiz avrupa kupasi maclarinda bize ne cenk ne de aboubakar yeter.Kesinlikle iyi bir golcu almamiz lazim 6 aylik bile olsa.Gene eksik transferle gecen bir transfer donemi demeyiz umarim bu donem icin,gerci ben umutsuzum da  :bandit:
Edirne koprusu tastan var mi buyuk BESİKTAS'tan ! BJK:16251

Çevrimdışı underworld

kanat işi yalan oldu ama seneye zımba gibi biri lazım.

Çevrimdışı fatihsahin

Günaydın. Sağda solda köşelerde ağlayan fenerliler görüyorum. Mutluluk kaynağı resmen

siyah beyaz

Çevrimdışı mylife1903

Kadromuz belki lig icin yeterli diyebiliriz(ki ben diyemiyorum) cikacagimiz avrupa kupasi maclarinda bize ne cenk ne de aboubakar yeter.Kesinlikle iyi bir golcu almamiz lazim 6 aylik bile olsa.Gene eksik transferle gecen bir transfer donemi demeyiz umarim bu donem icin,gerci ben umutsuzum da  :bandit:
Lig sampiyonlugunu alalimda senol gunes avrupada isterse forvet hattinda tolga-boyko bile oynatabilir

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Caner Erkin: "Burası benim ailem. Burda çok mutluyum."

Talisca: "Beni Benfica'ya göndermeyin."

Demba Ba: "Bedavaya bile oynarım."

Ersan : Ucretimin büyük kismini Cin ekibi ödeyecek beni geri alin Beşiktaşi cok ozledim

Burası Beşiktaş Burada imzalar Kagitlara degil Kalplere atılır :busted_cop:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

EssiLor

• Ziyaretçi

Demba baaa demba baaa
Bugün geliyor inşallah  :bandit:

Çevrimiçi murat

Caner Erkin: "Burası benim ailem. Burda çok mutluyum."

Talisca: "Beni Benfica'ya göndermeyin."

Demba Ba: "Bedavaya bile oynarım."

Ersan : Ucretimin büyük kismini Cin ekibi ödeyecek beni geri alin Beşiktaşi cok ozledim

Burası Beşiktaş Burada imzalar Kagitlara degil Kalplere atılır :busted_cop:
feneri de aramış olmasınlar.

EssiLor

• Ziyaretçi

SON DAKİKA !!!!!!!!!!!!!

Beşiktaş’ta devre arası transfer döneminin son günlerinde hareketli saatler yaşanıyor.

Forvet transferi için çalışmalarını sürdüren siyah beyazlılar, eski oyuncuları Demba Ba’yı yeniden kadrosuna katmak üzere.

HABER1903’ün edindiği bilgiye göre; Demba Ba’nın bu akşam İstanbul’a geleceği öğrenildi.

Senegalli oyuncunun yarın ise sağlık kontrollerinden geçeceği belirtildi.

Haber Kaynağı: HABER1903 ÖZEL HABER

EssiLor

• Ziyaretçi

Beşiktaş Kulübü Transfer Komitesi’nin her konuda anlaşma sağladığı Adebayor için Başkan Fikret Orman’ın onayı bekleniyordu.

HABER1903’ün edindiği bilgiye göre; Fikret Orman’dan golcü oyuncu için onay çıkmadığı öğrenildi.

Yaşanan bu gelişmelerin ardından yarın sağlık kontrollerinden geçecek olan Demba Ba, siyah beyazlıların yeni golcü transferi olacak.

Haber Kaynağı: HABER1903 ÖZEL HABER

Çevrimdışı Ensar

demba ba'nın oynadığı sezon maddi durumumu ayarlayıp o muhteşem siyah formayı alamamıştım , alabilseydim ba yazdıracaktım :) şimdi geri dönüyor ve inşallah çok iyi form yakalar :)
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı 38life

Demba Ba 26.cı hafta Vodafone Arenada oynanacak Gençlerbirliği maçıyla sahalara döner.

Çevrimiçi Georgetown

benim de içim de o tarz bi ses var ama söylemeye çok korkuyorum sonra alıntılarlar gömerler diye :D :D
içinde böyle bi ses olan 3 kişi olduk. meydanları terketmeyelim =))) olur bence
varsın alıntılasınlar Kandırıldık deriz  :evillol:
GURURLAN!

Çevrimdışı MUSTAFA_

Demba Ba'nın 24 Mart'a kadar ABD de tedaviye devam edeceği konuşuluyor. Transferin son gününe kadar belki farklı bir isim daha ortaya atılabilir. Bekleyelim :) (via Murat Özen)

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Demba Ba 26.cı hafta Vodafone Arenada oynanacak Gençlerbirliği maçıyla sahalara döner.
Bence çok iyimser olur. Ben bu sene alırsak Demba Ba nın ancak mental açıdan destek alabileceğini düşünüyorum. Gol katkısı beklemiyorum. Bence genç bir çocuk bile getirsek daha faydalı olabilir saha içinde...

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı underworld

Demba Ba'nın 24 Mart'a kadar ABD de tedaviye devam edeceği konuşuluyor. Transferin son gününe kadar belki farklı bir isim daha ortaya atılabilir. Bekleyelim :) (via Murat Özen)
Hooayyydaa

Çevrimdışı Savaş

Demba Ba Nisan ortasından önce ilk 18'e giremez. Sonradan neden aldık bunu demeyin. Hayır şimdi isteyip sonra bu nasıl transfer politikası diye yönetime çakacak çok adam var, sadece 1 maç forvet beceriksizliğinden gelecek puan kaybına bakar. 3 senedir ciğerini öğrendim burasının :)

Ben haaaala makul bir sözleşme ile Adebayor diyorum Demba Ba yerine.

Etiketler: