2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12366159 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Karijmayı hiç sevmem ama aidiyet duygusu çok fazla adamın tr'de bizden  başka takımda oynayacağını sanmıyorum.

Çevrimdışı OrhanAker

Gökhan Töre'yi Trabzon'a göndersinler.

Takıma dönene kadar herşeyin unutulacağını sanıyor olabilir, bizim toplum genel olarak hafızasızdır. Ama bizim tribün öyle değil bence bu hareketin bedelini öder.

Takımı da uyarsın birileri. Şu an kadrodaki bir oyuncunun benzer bir aksiyona girmesi taraftarın dengesini bozabilir. Giderek kutuplaşılan ve gerilimli geçecek bir gündemin ortasına takımın, futbolcuların girmesi kadar aptalca bir şey olamaz.
Cenkten bekliyorum ben.
Propaganda topçunun işi değil işlerine baksınlar :bandit:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Beşiktaş Transfer Komitesi Adebayor ile her konuda anlaştı. Başkanın okeylemesi durumunda Adebayor, Beşiktaşlı olacak (via Murat Özen)
Sıkıntı...

Çevrimdışı Ensar

ya bu aziz her boka elimde belge var diyor bir göremedik şu belgeleri. ulan madem elinde belge var (yıllardır) git savcıya git mahkemeye ver basına ne bik bik ötüyorsun :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Aziz Yıldırım: "Kulübe borç vermek ayrı şey, sponsor olmak ayrı şey. TFF Başkanı'nın 100 milyon TL Beşiktaş'tan alacağı var. Bu parayı Beşiktaş'tan alsa Beşiktaş, transfer yapamaz, bütçeyi ayarlayamaz. Bu parayı Beşiktaş'a hibe etsin"

Ulan bu kadar Aglanmaz ki Be kardeşim Agalyacaksaniz oynamayalim yani :bandit:

Hadi diyelim aldi Demiroren parasini Bu Aziz , Firkret başkanın transfer yapamayacağını mi sanıyor :alala: Hemde Fikret Ormanin :kop:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Gökhan Töre'yi Trabzon'a göndersinler.

Takıma dönene kadar herşeyin unutulacağını sanıyor olabilir, bizim toplum genel olarak hafızasızdır. Ama bizim tribün öyle değil bence bu hareketin bedelini öder.

Takımı da uyarsın birileri. Şu an kadrodaki bir oyuncunun benzer bir aksiyona girmesi taraftarın dengesini bozabilir. Giderek kutuplaşılan ve gerilimli geçecek bir gündemin ortasına takımın, futbolcuların girmesi kadar aptalca bir şey olamaz.
Bence de sadece töre özelinde olmamalı bu, bizden ayrılan adamları trabzona yollamak lazım.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Aziz Yıldırım  35 dakikadır konuşuyor.  25 dakika Beşiktaş konuştu. Hangi kulübün başkanı bu?

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Aziz Yıldırım  35 dakikadır konuşuyor.  25 dakika Beşiktaş konuştu. Hangi kulübün başkanı bu?
Beşiktaş divaninda bile bu kadar Beşiktaş konuşulmuyor :bandit:

#EfendiBesiktas

#KuyrukAcisi

#Gg77

#Ce88

:bandit: :bandit:

Çevrimdışı mylife1903

Arkadaslar iki gundur bazi eski haber mansetleri koyuyorum foruma.

Zamaninda bu ameriganin nasasi da durdurmustu programini sonra ansizin bir gece "biz geri donduk" diye sitesini guncellemisti.
Biz gencken fbnin her besiktas maglubiyetinden sonra yonetimi degisirdi, gelen yonetim artik yeter, besiktasi bu sene yenecegiz, diye secim vaadinde bulunurdu.
Fb dedigin nedir yahu, kumes de bir tavuk herhangi bir tavuk bizim icin, son yillarda az kilibiklastik, tembellestik ama horozduk, tavuk olmadik ki

Takmayin kafaya adam kendi uyelerine besiktasi konusuyor, bu bizim geridonus yaptigimizin tescilidir, kambek yaptik heriflere
Bizim gozumuzde fb boyledir

Simdi karijma konusunda ise algi soyle yapilir, menecerine ya da temsilcisine telefon acarsin, sartlarini sorarsin ne bizim yonetimin ne de quaresmanin bilgisi yoktur, sartlarini sorarsin, menejer faks gecer, o faksi alir kullanirsin. Aziz bunu ardaya yapmisti, durup dururken 20 milyona versinler falan filan, hesapta gsyi ezecek.

Çevrimdışı Ensar

Arkadaslar iki gundur bazi eski haber mansetleri koyuyorum foruma.

Zamaninda bu ameriganin nasasi da durdurmustu programini sonra ansizin bir gece "biz geri donduk" diye sitesini guncellemisti.
Biz gencken fbnin her besiktas maglubiyetinden sonra yonetimi degisirdi, gelen yonetim artik yeter, besiktasi bu sene yenecegiz, diye secim vaadinde bulunurdu.
Fb dedigin nedir yahu, kumes de bir tavuk herhangi bir tavuk bizim icin, son yillarda az kilibiklastik, tembellestik ama horozduk, tavuk olmadik ki

Takmayin kafaya adam kendi uyelerine besiktasi konusuyor, bu bizim geridonus yaptigimizin tescilidir, kambek yaptik heriflere
Bizim gozumuzde fb boyledir

Simdi karijma konusunda ise algi soyle yapilir, menecerine ya da temsilcisine telefon acarsin, sartlarini sorarsin ne bizim yonetimin ne de quaresmanin bilgisi yoktur, sartlarini sorarsin, menejer faks gecer, o faksi alir kullanirsin. Aziz bunu ardaya yapmisti, durup dururken 20 milyona versinler falan filan, hesapta gsyi ezecek.
abi süpersin valla :D

Çevrimdışı tangaz

bu azizeyi 18 yıldır tanırım çok saçmalamışlığını gördüm ama bu kadarını görmedim. artık akıl sağlığını kaybetmiş quaresmanın bunu yapmayacağını kundakdaki fenerliler dahi bilirler güler geçerler.

bu söylediklerine kim inanır?  KADİR İNANIR   :kop: :kop: :kop:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Ensar

bu azizeyi 18 yıldır tanırım çok saçmalamışlığını gördüm ama bu kadarını görmedim. artık akıl sağlığını kaybetmiş quaresmanın bunu yapmayacağını kundakdaki fenerliler dahi bilirler güler geçerler.

abi naptın ya ciddi misin

Çevrimiçi levitate

Şu açıklamalardan sonra Kartal Yuvası Beşiktaş emzikleri çıkartıyoruz dese ne gülerim ha :D
bipbipbupbup

Beşiktaş'a gelmek için ücretinde büyük bir indirim yapan Quaresma değil.

Çıkan dedikodulara rağmen futbolu Beşiktaş'ta bırakacağım diyen Quaresma değil.

Her defasında sosyal medya hesabında bu formayı yıllarca giymek istiyorum diyen Quaresma değil.

Çocuğunu Beşiktaş alt yapısına yazdıran Quaresma değil.

Neredeyse her maç armayı öpen Quaresma değil.

Futbolu bıraktığında Beşiktaş için çalışmaya devam etmek isteyen Quaresma değil.

UNUTMA AZIZ BURASI BEŞIKTAŞ BURADA IMZALAR KAĞIDA DEĞIL KALPLERE ATILIR

Çevrimdışı mylife1903

Tuvalette oturuyom abi umimi tuvalet yillardan 1996 falan, duvarda yazi vardi "at yalani" diye basliyordur aklima geldi nedense

Şu açıklamalardan sonra Kartal Yuvası Beşiktaş emzikleri çıkartıyoruz dese ne gülerim ha :D
Güzel Fikir :D

Çevrimdışı tangaz

genç arkadaşlar bilmezler öğrensinler die not düşmek istedim. bu kaleci METİN AKÇEVRE hasta beşiktaşlıdır bizde yedekti sonra olmadı ayrıldı değişik takımlarda oynadı. 94-95 sezonu gs ile çekişiyoruz şampiyonlukda bizim hoca daum ligin sonuna yaklaşıyoruz bir tökezledik gs öne geçti artık hepimiz ulan gitti şampiyonluk die homurdanmaya başladık gs.nin meşhur samsun antep antalya üçlemesi geldi 3 maç üst üste puan kaybettiler bizde şampiyon olduk. o ara metin akçevre sanırım antepin kalecisiydi cincona koydukları ve kendisinin panter kesildiği maçdan sonra televizyonlara demeç verdi ve "ben hasta beşiktaşlıyım bu maçda üzerime düşeni yaptım şimdi iş beşiktaşdaki kardeşlerimde" dedi... kendisini sevgi ve saygıyla analım...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı El Nino

beIN Sports'a Lig TV diyen adam ne kadar gerçekçi olabilir ki  :biggrinking: Ah be aziz seni kimse günahı kadar sevmiyor emin ol. Kendi taraftarın bile  :evillol:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mylife1903

genç arkadaşlar bilmezler öğrensinler die not düşmek istedim. bu kaleci METİN AKÇEVRE hasta beşiktaşlıdır bizde yedekti sonra olmadı ayrıldı değişik takımlarda oynadı. 94-95 sezonu gs ile çekişiyoruz şampiyonlukda bizim hoca daum ligin sonuna yaklaşıyoruz bir tökezledik gs öne geçti artık hepimiz ulan gitti şampiyonluk die homurdanmaya başladık gs.nin meşhur samsun antep antalya üçlemesi geldi 3 maç üst üste puan kaybettiler bizde şampiyon olduk. o ara metin akçevre sanırım antepin kalecisiydi cincona koydukları ve kendisinin panter kesildiği maçdan sonra televizyonlara demeç verdi ve "ben hasta beşiktaşlıyım bu maçda üzerime düşeni yaptım şimdi iş beşiktaşdaki kardeşlerimde" dedi... kendisini sevgi ve saygıyla analım...
Penaltidan fbye gsye sokusturmuslugu var midir acaba, @tuncaboylu bi arastirsin abi, ben sanki fbye sokusturmuslugu vardir diye hatirliyorum ama fazla iddiali olmayacam sonra editle falan filan

Aziz Yıldırım Aglarken BİZ :D
[ Son Düzenleme: 28 Ocak 2017, 12:19:57 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Tuvalette oturuyom abi umimi tuvalet yillardan 1996 falan, duvarda yazi vardi "at yalani" diye basliyordur aklima geldi nedense
Senin ömrünün yarısı tuvalette geçiyor abi herhalde ahahaha

Çevrimdışı MUSTAFA_

Rui Costa, Quaresma'nın Fenerbahçe'ye önerilmediğini kesin bir dille yalanladı.

İşte Costa'nın yasaklı siteye yaptığı açıklamalar:

-Quaresma, Fenerbahçe'de  asla  oynayamaz-

"Böyle bir şey söz konusu bile olamaz. Bu konu hakkında da hiç bir fikrim yok. Bin tane ajans var ve herkes herkesi birbirine öneriyor. Biz oyuncumuzu kimseye önermedik ve Quaresma, Fenerbahçe'de asla oynayamaz. Ne Fenerbahçe'ye ne de başka hiçbir kulübe gidemez. Ricardo, Türkiye'de sadece Beşiktaş'ta oynayacaktır. Aziz yıldırım, böyle bir şey söylediyse bunda kesin bir problem vardır. Ricardo Beşiktaş'ın oyuncusudur. Beşiktaş'ın oyuncusu olarak kalacaktır." ifadelerini kullandı.
[ Son Düzenleme: 28 Ocak 2017, 12:25:04 MUSTAFA_ ]

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı El Nino

Aziz Yıldırım: "Quaresma, Fenerbahçe'ye transfer olmak istedi. Neymiş şartları dedik. Şu anda teklifi elimizde. Ama almayacağım, bilsinler."

Atma Ziyaaaa  :evillol:

Çevrimdışı El Nino

Senin ömrünün yarısı tuvalette geçiyor abi herhalde ahahaha

Basur olmuştur belki  :biggrinking:

Etiketler: