2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12364967 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimiçi levitate

Gökhan Töre konusunda sorun siyası görüşü mü yada Beşiktaş'ın oyuncusuyken görüşünü belli etmesi mi?
İkincisi daha ağır basıyor abi. Eğer geri dönerse Arena'da tepki görebilir, medyada bunun üzerine oynar bence
bipbipbupbup

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Birinin kelime haznesinin gelişmiş veya çoğunluğun kullanmadığı terimleri 'herhangi bir kaynaktan yardım almadan' kullanıyor olmasına "süslü laflar" yakıştırılmasının yapıldığını, tüm bunların bir aşağılanma öznesi olabileceğini ilk kez görüyorum. En başından beri bilhassa oyuna dair sunduğum metot ve çözüm karşımdakinin anlayabileceği kadar olduğu için işin bu kısmını pas geçiyorum. Beşiktaş altyapısından daha güçlü, organizasyon ve eğitim kalitesi daha yüksek ekiplerde görev aldığım için liyakat vurgusu yerine, torpil iması yaptığın bölümleri de atlıyorum. Bilgiyi öne çıkarıp bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olduğun, iftira kelimesini kullanıp eylemin bizzat kendisini bana yaptığın, sonrasında ise istediğin cevabı aldığın kısımları geçersek, senden bir özür bekliyorum. @kartalBaz 

Aylar sonra gelen editlemeler de güzelmiş ha. Oyun save'ler gibi f5 f5 f5...

Ayrıca @atalay  karşındaki insana nasıl anlatman gerektiğini bilmiyosun. Bu kadar anlaşılmaz kelime seçip bu kadar edit yapılmaz neyi kasıyosun onu anlamıyorum. Ayrıca anlatamadıktan sonra o kadar bilgi, terim ne işe yarıyo ve bu sana ne kazandırıyo onu da bilmiyorum. Geçenlerde gezinirken gördüm mesajlarından birinde geçiyodu "suya yazıyorum galiba" gibi bişeydi. Bu kadar kasarsan maalesef biraz öyle oluyo :ok:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Savaş

Gökhan Töre konusunda sorun siyası görüşü mü yada Beşiktaş'ın oyuncusuyken görüşünü belli etmesi mi?

Siyasi görüşü benim umrumda değil. İsterse krem peyniri desteklesin banane. Herkes özgür herkesin iradesi var. Fakat sen milyonlarca taraftarı olan bir takımın futbolcususun. Ne olursa olsun, muhalif yada iktidar yanlısı ol ama sus. Kendine sakla. Reklam yapma. Sanane.

Senin görevin çıkıp topunu oynamak. Bu Gökhan'la da sınırlı değil, hangi Beşiktaş futbolcusu bunu yaparsa Başkan tarafından dikkati çekilmeli.

Çevrimdışı tuncaboylu

İkincisi daha ağır basıyor abi. Eğer geri dönerse Arena'da tepki görebilir, medyada bunun üzerine oynar bence

Medya evet diyen kimsenin üzerine oynayamaz, nasıl bir ülkede yaşadığımızı unuttunuz heralde.

Neyse, şeytana uymayalım ve siyasete girmeyelim.

Çevrimdışı Orhan

ilkini zaten kimse eleştiremez kimsenin böyle bir hakkı yok. Ama Beşiktaş'ın futbolcusuyken bunu yapmasını bende doğru bulmuyorum kardeşim.Kapalı kapılar ardında uyarılması gerekir. Zaten Necmi abi gerekeni söylemiş.

Çevrimdışı atalay

17 Ağustos 2015, 13:55:43  @Yusuf Tekeli Bugün bazıları özür dilemek için pek hevesli.
http://besiktasarena.com/arsiv/201516-transfer-sezonu/msg343945/#msg343945

Çevrimdışı MUSTAFA_

burda siyaset yapmak imasında bulunmak direk üyelik iptalidir. Hatırlatayım. @MUSTAFA_
Biliyorum. Bu akımı Rıdvan Dilmen başlattığı için şeytanauyma diye yazdım. Ben futbola siyasetin karışmasına karşıyım. Siyasetle işim olmaz. İstiyorsan mesajı sileyim. Ben Töre nin davranışını eleştirdim burada.@Necmi
[ Son Düzenleme: 28 Ocak 2017, 00:43:50 MUSTAFA_ ]

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Siyasi görüşü benim umrumda değil. İsterse krem peyniri desteklesin banane. Herkes özgür herkesin iradesi var. Fakat sen milyonlarca taraftarı olan bir takımın futbolcususun. Ne olursa olsun, muhalif yada iktidar yanlısı ol ama sus. Kendine sakla. Reklam yapma. Sanane.

Senin görevin çıkıp topunu oynamak. Bu Gökhan'la da sınırlı değil, hangi Beşiktaş futbolcusu bunu yaparsa Başkan tarafından dikkati çekilmeli.
:ok: :claps:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Biliyorum. Bu akımı Rıdvan Dilmen başlattığı için şeytanauyma diye yazdım. Ben futbola siyasetin karışmasına karşıyım. Siyasetle işim olmaz. İstiyorsan mesajı sileyim. Ben Töre nin davranışını eleştirdim burada.
aynen  :ok:

Çevrimiçi Necmi

Biliyorum. Bu akımı Rıdvan Dilmen başlattığı için şeytanauyma diye yazdım. Ben futbola siyasetin karışmasına karşıyım. Siyasetle işim olmaz. İstiyorsan mesajı sileyim. Ben Töre nin davranışını eleştirdim burada.@Necmi
yok kardeşim sadece işin sonu kötü yere gider diye uyarmak istedim senin özelinde tüm
forumu. Elbette Törenin tavrı bana görede yanlış ama kendi hayatı ve kendi kararı bedelinide
iyi veya kötü kendi ödeyecek. siyasetin burda hiç bir şekilde konuşulmamasını istememizin nedenide
gerçekten ne tartışmayı nede dinlemeyi biliyoruz. İşin sonu kötü oluyor. Yoksa herşey siyaset
bunu kalkıpta Beşiktaşdan ayırmak mümkün değilki ister istemez bir yerden dokunuyor.

Çevrimdışı Orhan

Aynen abi benim de istediğim şey bunun eleştirilmesi. Diğer türlü forumda kırgınlık küskünlük çıkacak. Bizim üst kimliğimiz Beşiktaş.Bunu muhafaza edebiliriz umarım.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

17 Ağustos 2015, 13:55:43  @Yusuf Tekeli Bugün bazıları özür dilemek için pek hevesli.
http://besiktasarena.com/arsiv/201516-transfer-sezonu/msg343945/#msg343945

Fabri 1 sene oynamamış kaleci nasıl biz de oynar? Ara ki bulasın ama işte.

Bana bir masal anlat baba içinde NULL'ler olsun, biraz da üç nokta...

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı cursedofdragon

gerçekten az bir araştırın ya
ezbere konuşmak cahilce yorumlar yapmak yakışmıyor Beşiktaş taraftarına.
Bu kadar kolaycı olmayın.
malatyasporla yenimalatyaspor arasında nasıl bir bağ kurdun anlatta bilelim @cursedofdragon

Merak etme ben araştırmadan bir iş yapmam.

Şikeyi 1986 sezonunda yapıyorlar.

Daha sonra yeni malatyaspor'u kuruluyorlar onunda kuruluş tarihi 1986 bak sen şu işe Allah allah acaba neden.

1966 yılında kurulan malatyaspora 1986 sezonunda şike yapıp 1986 yılında yine yeni malatyaspor'u kuruyor ne kadar güzel.

Çok güzel iş bu ya yeni bir logo yapıyorsun takımın rengini değiştiriyorsun isminin başına yeni ekliyorsun ondan sonra ben şikeden arındım oh ne ala memleket.

Çevrimdışı atalay

Aramana gerek yok. Halen aynı şeyin arkasındayım. Yazdığım şey de sakatlıkların öncesindeki değerlendirmem. @Yusuf Tekeli Benim algılayamadığım sizi bu kadar kinlendiren ne? Velev ki oyuna, oyuncuya dair bir dolu yanlış saptama yaptım. İkinizin bana karşı yaptığınız saygısızlığın sebebi ne? İkinize karşı diyaloglarım sürekli yapıcıyken sizin bu geri dönüşünüz sebebi ne? Fikirlerimi beğenmiyorsanız okumaz, şikayet eder, engellersiniz. Yada bana kibarca söylersiniz. Her bir noktasına kadar takip edip, böyle tepki vermek de absürt.
[ Son Düzenleme: 28 Ocak 2017, 01:19:11 atalay ]

Çevrimiçi Necmi

Merak etme ben araştırmadan bir iş yapmam.

Şikeyi 1986 sezonunda yapıyorlar.

Daha sonra yeni malatyaspor'u kuruluyorlar onunda kuruluş tarihi 1986 bak sen şu işe Allah allah acaba neden.

1966 yılında kurulan malatyaspora 1986 sezonunda şike yapıp 1986 yılında yine yeni malatyaspor'u kuruyor ne kadar güzel.

Çok güzel iş bu ya yeni bir logo yapıyorsun takımın rengini değiştiriyorsun isminin başına yeni ekliyorsun ondan sonra ben şikeden arındım oh ne ala memleket.
iyide malatya ondan sonrada ligde oynamaya devam etti şu andada amatöre kadar düştü.
yeni malatya Belediye takımı malatya belediyespor olarak kuruldu. Bunların bağları yok tek bağ aynı ilin
takımı olmaları aynı yılda kuruldu diyemi bu bağı kurdun :D
Belkide malatyaya bu şikeci takım yakışmıyor diye tepki olarak kurulmuştur :kop:

Çevrimdışı ilhan mansız

iyide malatya ondan sonrada ligde oynamaya devam etti şu andada amatöre kadar düştü.
yeni malatya Belediye takımı malatya belediyespor olarak kuruldu. Bunların bağları yok tek bağ aynı ilin
takımı olmaları aynı yılda kuruldu diyemi bu bağı kurdun :D
Belkide malatyaya bu şikeci takım yakışmıyor diye tepki olarak kurulmuştur :kop:
Beşiktaşlı olduğumuz belli oluyor, oradaki olay zaten şike değil teşviktir.  :lol:

Çevrimiçi Necmi

Aramana gerek yok. Halen aynı şeyin arkasındayım. Yazdığım şey de sakatlıkların öncesindeki değerlendirmem. @Yusuf Tekeli Benim algılayamadığım sizi bu kadar kinlendiren ne? Velev ki oyuna, oyuncuya dair bir dolu yanlış saptama yaptım. İkinizin bana karşı yaptığınız saygısızlığın sebebi ne? İkinize karşı diyaloglarım sürekli yapıcıyken sizin bu geri dönüşünüz sebebi ne? Fikirlerimi beğenmiyorsanız okumaz, şikayet eder, engellersiniz. Yada bana kibarca söylersiniz. Her bir noktasına kadar takip edip, böyle tepki vermek de absürt.
@atalay  burda bende eleştiriliyorum. sana saygısızlık yapıldığını düşünmüyorum.
eleştiri olacak zoruna gitmesin. Bazı konularda haklılar  :D
senin bazı mesajlarını anlamıyorum anlamak için google bakmak zorunda kalıyorum.
bu gün eleştirildiğin konuda çok haklı bir konu sen yönetime ithamda bulundun
burda kanıt olmadan yönetime ithamda bulunamazsın. Kaldıki eleştirdiğin konuda
stadı bir takıma açmaları bunda suçlanacak bir şey göremiyorum. Bilmeden konuşmak
çok yanlış Umut Günere sürekli sallanıyor ama stad için neler yaptığını kim biliyor
Bazen hizmeti yaparsın kenara geçersin bunu bilen sana saygısını gösterir Umut Güner
istediyse bile bunu emin ol bunu istemeyede hakkı var. Ama böyle olduğunu ve Umut Günerin
talebi olduğunu sanmıyorum. Söylendiği gibi bakan ricasıysa hayır deme şansın yok
düşünün hayır dendiğinde bunun bedeli nasıl ödenir. Kuyruğu dik tutalım ama her senede şampiyon olalım demekle
olmuyor bu işler.

Çevrimdışı Kalyoncu

Yanlış değerlendirmede bulunmuş olabilirsin ama seni eleştiren kişinin bahsettiği konuda ortaya konuşman haklı çıkmama durumun yok. Fabri konusunda değerlendirmem bu diyorsun tam zıttı olmuş olsa diğer iletiyi alıntılamış olabilirdin.

Çevrimdışı atalay

Transfer duyumu yaptığında kaynağını açıklıyor musun? @Necmi Hayır. Ben de Umut Güner'in bu stat işinde aracı olduğunu duydum. Bu kadar basit. Daha siyasi açıdan neler duydum, oralarına girmiyorum. O yüzden ta Ağustos ayında kendisinden rahatsız olduğumu da yazdım.

Çevrimiçi Georgetown

@atalay kardeşim selamlar. nacizane 1-2 fikrimi söyleyip bir şey sormak istiyorum. Uzun süredir takip ediyorum burayı pek yazmıyorum ama büyük keyif oluyor burada dönen dialogları okumak. Seni eleştiren ve bana göre kötü niyetten ziyade bir anlatım bozukluğuna kurban giden arkadaşın 'BENCE' demek istediği şuydu ; iyi güzel konuşuyorsun ama sanki kulüpte hiç olumlu bir şey olmuyormuş gibi konuşuyorsun. ben de ufak bir kısmından katılıyorum buna belli ki muazzam fikre ve bilgiye sahipsin ama ben de okurken senin yazdıklarını , yeni şeyler öğrendiğime sevinirken , bir yandan da çok kötüyüz algısı oluşuyor. Bu sorumu lütfen yanlış anlama gerçekten senin üslubun ve tarzınla öğrenmek adına soruyorum.. Kulübümüzde sana göre (şu ya da bu konuda) iyi giden durumlar var mıdır? ve nelerdir ? cevaplarsan çok sevinirim. şimdiden teşekkür ederim.
GURURLAN!

Çevrimdışı atalay

Yanlış değerlendirmede bulunmuş olabilirsin ama seni eleştiren kişinin bahsettiği konuda ortaya konuşman haklı çıkmama durumun yok. Fabri konusunda değerlendirmem bu diyorsun tam zıttı olmuş olsa diğer iletiyi alıntılamış olabilirdin.

Diğer ileti filan yok. İki kez üst üste çaprazı yırtan kaleci handikap dedim. Buna rağmen yaptığım tarif aynı. İmza aşamasındayken pek şikayetçi durmuyorum. Devamını da okuyabilirsin.
http://besiktasarena.com/besiktas-futbol-takimi-201617-sezonu/201617-transfer-sezonu/23150/

Çevrimdışı El Nino

@Necmi Mesajımı neden siliyorsun?

Çevrimdışı El Nino

Ben neden ceza aldım %50 öğrenebilir miyim @Necmi buradan açıklar mısın? Herkes gördün neden ceza aldığımı

Çevrimdışı mellfred

Töre mevzusu patlak vermiş twitterda. Daha istese de dönemez. Kendi biletini kesmiş...
propagandayı ekseri lejyonerler üzerinden götürüyorlardı. törenin bu topa  girmemesi gerekirdi, eleman 4 ay sonra çArşının önünde maça çıkacağını düşünememiş ;ki töre gibi tez canlı arkadaşın bu işe girmemesine  zaten şaşardım

Çevrimiçi Necmi

Transfer duyumu yaptığında kaynağını açıklıyor musun? @Necmi Hayır. Ben de Umut Güner'in bu stat işinde aracı olduğunu duydum. Bu kadar basit. Daha siyasi açıdan neler duydum, oralarına girmiyorum. O yüzden ta Ağustos ayında kendisinden rahatsız olduğumu da yazdım.
ben duyum yapmıyorum @atalay
unuttunmu burda birde haber sitesi var zaten transfer bilgim olsa haber sitesinde
yazarım.
zaten siyasi açıdan neler duyduğuna burda giremezsin adamın siyasi görüşüde hiç birimizi ilgilendirmez.
Ben Beşiktaşın içinde siyaset yaptığını duymadım. Siyasi ilişkilerini Beşiktaşın menfaatine kullandıysa
bunda bir sakınca yok.

Etiketler: