2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12365593 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Evenf

[ Son Düzenleme: 27 Ocak 2017, 23:26:20 Evenf ]

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Evenf

Çevrimdışı Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 27 Ocak 2017, 23:28:48
  • Beylikdüzü-İstanbul
  • En güzel Beşiktaş'ın çocukları sever !!!
Artık su transfer dönemi bitsin ya. Ekici haberi görmekten kuscam.

https://twitter.com/ligradyo/status/825040932739411970

Çevrimdışı ilhan mansız

Verdigin link açılmıyor ama bunu paylastin sanirim :D

Yunus, pazartesi maça gidiyor musun?

Çevrimiçi Necmi

Çevrimiçi Necmi

Yeni Malatyaspor'un stadımızda ev sahibi hüviyetinde oynaması büyük sıkıntılar cıkartır. Şikeci pisliklerin orada işi yok. Gitsinler Telekom'da oynasınlar. Onlara orası yaraşır.
ne zaman şike yapmışlar @El Nino

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Malatya mevzusunun kokusu ortaya çıktı.
Bakan rica etmişmiş.

Çevrimiçi sozkul

Bu kendi kendini seetmeye ben de basladim super oluyor. 10000 ileti olunca hatirlamak zor oluyor, benim bi 3000 tane falan da silinmis iletim vardir zaten  bazen aratiyom bulamiyom. Worde yazmam lazim once, bu word benim imla hatalarini da duzeltir belki.

Word bilmiyom iste hep eksel hep eksel

Aslinda arama guzel calissa besiktas uzerinde ucarken stada sican marti ile ilgili bile bi iletimi bulup, canli yayinda marti ucarken kendi kendimi seeederim, okadar iletiyi bosuna mi seettik gun gelince seyi seedip, ordan kendi kendimi seeedip, kendimi seetmis olacam, sey

Anlayamadım, bir cümleyle özetleyebilir misin @mylife1903   :)

Çevrimdışı MUSTAFA_

Töre mevzusu patlak vermiş twitterda. Daha istese de dönemez. Kendi biletini kesmiş...
[ Son Düzenleme: 28 Ocak 2017, 00:47:34 MUSTAFA_ ]

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi sozkul

Benimde itirafım geldi, şöyle bir düşündüm, Çocukluğumda Adanada ikinci takımım Adanademirspordu, zor günlerdi, çevremde herkes Adanasporluydu, Adana o yıllarda 3. 4. Filan oluyor uefa kupasına katılıyordu.

Şimdi birgün demirspor'un stad zemini bozulursa, bende yönetim kurulundaysam başkanıma gidip rica ederdim, bi maç kıyak geçelim şunlara diye. Ama parasını ödemek koşuluyla  :tabe:

Çevrimdışı Evenf

Malatya mevzusunun kokusu ortaya çıktı.
Bakan rica etmişmiş.
gündüz bu işe biraz olumlu bakıyodum da biraz goz gezdirince medyaya, o günler de olan malatyaspor tesvik primleri olayı aklıma geldi aslında tabi ki unutmamıstım ama bu malatya yla yeni malatyaspor aynı takım mı kararsız kalmıstım. sonradan Besiktas ın kalitesini korumak icin bu tip teklifleri reddetmesini ogrenmesi gerektigine kanaat getirdim.

Çevrimdışı Evenf

Töre mevzusu patlak vermiş twitterda. Daha istese de dönemez. Kendi biletini kesmiş... #ŞeytanaUyma
:ok:  :ok:  :ok:

Çevrimiçi Necmi

Tofaslar , Evler ?
kim almış onları bak bakalım yeni malatya kurulduğundan beri süperligde hiç mücadele etmişmi
her bıyıklıyı babanızmı sanıyorsunuz.
Bu yeni malatyaspor o bildiğimiz malatyaspor şu anda amatör lige kadar düştü. Tofaşlar onları çok
hızlı götürdü dibe kadar.
bilgi sahibi olmak için az araştırın bence şimdi herhangi bir istanbul takımının yaptığından biz sorumlu oluyormuyuzki
malatyasporun yaptığından malatyadaki tüm takımlar sorumlu olsun.  :alala:

Çevrimiçi Necmi

neden mi ?

gerçekten az bir araştırın ya
ezbere konuşmak cahilce yorumlar yapmak yakışmıyor Beşiktaş taraftarına.
Bu kadar kolaycı olmayın.
malatyasporla yenimalatyaspor arasında nasıl bir bağ kurdun anlatta bilelim @cursedofdragon

Çevrimdışı Berat

Töre mevzusu patlak vermiş twitterda. Daha istese de dönemez. Kendi biletini kesmiş... #ŞeytanaUyma

Benim için eski sol bekimiz ile arasında bir farkı yok, suratlarındaki ifadeler ve kelimelerindeki çaresizlik kaale dahi alınmamalı.

Çevrimdışı atalay

Birinin kelime haznesinin gelişmiş veya çoğunluğun kullanmadığı terimleri 'herhangi bir kaynaktan yardım almadan' kullanıyor olmasına "süslü laflar" yakıştırılmasının yapıldığını, tüm bunların bir aşağılanma öznesi olabileceğini ilk kez görüyorum. En başından beri bilhassa oyuna dair sunduğum metot ve çözüm karşımdakinin anlayabileceği kadar olduğu için işin bu kısmını pas geçiyorum. Beşiktaş altyapısından daha güçlü, organizasyon ve eğitim kalitesi daha yüksek ekiplerde görev aldığım için liyakat vurgusu yerine, torpil iması yaptığın bölümleri de atlıyorum. Bilgiyi öne çıkarıp bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olduğun, iftira kelimesini kullanıp eylemin bizzat kendisini bana yaptığın, sonrasında ise istediğin cevabı aldığın kısımları geçersek, senden bir özür bekliyorum. @kartalBaz 

Çevrimdışı Savaş

Bu futbola siyaseti ne diye sokuyolar abi? Dertleri ne bunların ya? Evetse kendine sakla Hayırsa da kendine sakla.

Bu Gökhan Töre'nin ne işi var bu taraklarda? Çık topunu oyna sen bilader! Ulan ne meraklı milletiz reklam yapmaya ya. Açıkladın evet diyeceğini başın göğe erdi mi? Evet dedin diye seneye ıslıklanırsan ne olacak şimdi? Yada hayır dedin diye ıslıklanırsan ne olacak?

Şaka gibi. Şaka gibi!!!

Çevrimdışı Berat

Cenk'ten de video bekliyorum ben @Savaş umarım beni yanıltır.

Çevrimiçi Necmi

stadımıza ev sahibi olarak giremeyecek takımlar belli onun dışında bence her takıma
evimizi açmamız gayet normal. Nasıl bize kapılarını açan oldu bizde ihtiyacı olana elbette açmalıyız.
önemli olan kimin dost olup olmadığını doğru tahlil etmek ve dost olana dost elini uzatmayı bilmek
bize yakışandır.
Biz bu ligin efendisiyiz efendi yanlış yapana tokat vurduğu gibi tökezleyenide elinden tutup kaldırmayı
bilmelidir. Herkese saldırırsan zorba olursun güçle saygı kurulmaz.
Önümüzde büyük fırsat var bunu nasıl değerlendireceğimiz bizim atacağımız adımlara bağlı. Ligin liderliğinimi
istiyorsun o zaman lider gibi davranacaksın. Sana yapılmasından hoşlanmadığın şeyleri sende
başkasına yapmayacaksın bunlar temel kurallardır.
sana yapılanında bedelini ödeteceksin ki bir daha yapmayı kimse aklından geçirmesin.

Çevrimiçi Necmi

burda siyaset yapmak imasında bulunmak direk üyelik iptalidir. Hatırlatayım. @MUSTAFA_

Çevrimdışı Orhan

Gökhan Töre konusunda sorun siyası görüşü mü yada Beşiktaş'ın oyuncusuyken görüşünü belli etmesi mi?

Etiketler: