2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12372536 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı JoseDemba

Valla ben bazen bizim taraftar bile koltuklara basarken içim cız ediyor ki daha gitme şansım olmadı yenimalatyaspor 40 bin kişilik stadda oynaması mantıksız zaten buraya kadar birçok stad bulabilir veya olimpiyat stadı olabilir
Ölene Kadar SİYAH BEYAZ!

Çevrimdışı OrhanAker

aziz kufurbaz adamdir  kucuk kulup baskanlarinin cogu azizden cekinirler
aziz sute siyah diyorsa onlar  beyaz diyemezler
azizin karanlik tarafi saglamdir  dis destekleride saglamdir  oyle kolay kolay kimse kafa tutamaz 

fikret orman   ise bunu kirip Fikret baba rolunu oynamak istiyor
aleni yada ustu kapali bir sekilde azizi bitirmeye calisiyor  :)
Fikret başkanın çabasının farkındayım abi ama böyle bitmez aziz.

Eskinin stattan sorumlu yönetim kurulu üyesi, şimdinin transfer komitesi başkanı nereli? @OrhanAker Anladın. 😉

şimdi oldu işte :D
Orhan banada saçma geldi, en fazla 4 maç oynanacak. Çim bakım masrafını alırız
4 maçmı  :akuma: oldu üstlerine yapalım stadı :D

Çevrimdışı Anıl1903

Geçenlerde Ümraniyespor,Olimpiyat stadında oynamıştı.Gayet iyi görünüyordu çimler vs. Malatya için daha uygun olabilirdi.
[ Son Düzenleme: 27 Ocak 2017, 16:49:37 Anıl1903 ]

Çevrimiçi Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 27 Ocak 2017, 16:48:25
  • Beylikdüzü-İstanbul
  • En güzel Beşiktaş'ın çocukları sever !!!
Hayır şimdi  Vodafone Arena ve Yenimalatyaspor ne alaka ?
Başka stad mı kalmadı ya.

Çevrimdışı mylife1903

Istanbulda malatyadan cok malatyali vardir, mantikli hamle yenimalatyaspor icin. Ulasim kolay sehrin gobegind dunyanin en guzelstadi. Futbolun efendiligine soyunmussun oyle kolay efendi olunmuyor.

Yakinda kucuk kluplerin baskani azize, saakiirr dediginde anlayacaksiniz.
O ne kadar
Sakir ne lan, agam pasam efendim lordum diyeceksin dese de eskisi gibi olmayacak.

Sonra seneye yenimalatya ile ligin son macini malatyada oynarken aziz arayip tarlalari yesillendirmeyi teklif ettiginde, bas git ulan cevabi da alabilir.

Oynasin bir mac.

Çevrimdışı Tolga

Atiba'nın yerine kim oynar bilmiyorum ama Oğuzhan ve Talisca mutlaka sahada olmalı.

Konya zaten öncelikli olarak savunacak her zamanki gibi. O savunmayı açabilmek için geriden oyun kurup, Oğuzhan gibi kreatif işler yapacak bir oyuncuyla oynamak zorundayız.

Oğuzhan'ın varlığı Talisca'yı da rahatlatıyor ayrıca.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı mylife1903

Bu aziz dedigimiz parazit modeli oyle cabuk temizlenmiyor. Takimi olmadigi halde hentbol federasyonu secimlerine bulasan, comak sokan bir tipten bahsediyoruz. Buna soruldugu zaman verdigi cevap su

"Bugun yok subem ya yarin acmaya karar verirsem...." dedigi iddia ediyor kulislerde konusuluyor belirtiliyor soylentiler yuklesiyor

Çevrimdışı atalay

Sadece bu durum özelinde değil. Beşiktaş stadının olağanüstü durumlar dışında herhangi bir sebepten dolayı başka takımların kullanımına açılmasını doğru bulmuyorum. Kaldı ki bu tarz kararları kongre üyelerine sormadan almak da doğru değil. @Serhat Akkaya

Çevrimiçi Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 27 Ocak 2017, 16:59:06
  • Beylikdüzü-İstanbul
  • En güzel Beşiktaş'ın çocukları sever !!!
Istanbulda malatyadan cok malatyali vardir, mantikli hamle yenimalatyaspor icin. Ulasim kolay sehrin gobegind dunyanin en guzelstadi. Futbolun efendiligine soyunmussun oyle kolay efendi olunmuyor.

O ne kadar
Sakir ne lan, agam pasam efendim lordum diyeceksin dese de eskisi gibi olmayacak.

Sonra seneye yenimalatya ile ligin son macini malatyada oynarken aziz arayip tarlalari yesillendirmeyi teklif ettiginde, bas git ulan cevabi da alabilir.

Oynasin bir mac.

Tabi ki Efendilik büyüklük yapıcaz da zemin-stad zarar görmesin .  :biggrinking:
Dİşten tırnaktan arttıra arttıra yaptık orayı biz =)

Çevrimdışı Serhat Akkaya

O ne kadar

Oynasin bir mac.
Abi bugün eyvallah derler yarın yine aynısını yaparlar, bu ülkede hafıza olmadığını yazıyorsunuz defalarca yarın öbür gün bu yaptığımız iyiliğin hatırlanacağını mı sanıyorsunuz?
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Sadece bu durum özelinde değil. Beşiktaş stadının olağanüstü durumlar dışında herhangi bir sebepten dolayı başka takımların kullanımına açılmasını doğru bulmuyorum. Kaldı ki bu tarz kararları kongre üyelerine sormadan almak da doğru değil. @Serhat Akkaya
Arkadaşımın oğlunun düğünü var sizin şu Çırağan'ı bana bedavaya ayarlasana emmioğlu muhabbetine döner yoksa şu an ki gibi durumlar. bunun arkası alınmaz. Bazı arkadaşların bahsettiği gibi stratejik hiç bir yanı yok, zaten herşeyi stratejiye bağlamaya o kadar meraklıyız ki :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Atiba'nın yerine kim oynar bilmiyorum ama Oğuzhan ve Talisca mutlaka sahada olmalı.

Konya zaten öncelikli olarak savunacak her zamanki gibi. O savunmayı açabilmek için geriden oyun kurup, Oğuzhan gibi kreatif işler yapacak bir oyuncuyla oynamak zorundayız.

Oğuzhan'ın varlığı Talisca'yı da rahatlatıyor ayrıca.
Ginler, Oğuzhan, Talisca ya da Necip,Oğuzhan,Talisca olmalı; Eğer Tolgay, Oğuzhan, Talisca oynarsa orta saha bomboş kalır.

Çevrimdışı OrhanAker

Arkadaşımın oğlunun düğünü var sizin şu Çırağan'ı bana bedavaya ayarlasana emmioğlu muhabbetine döner yoksa şu an ki gibi durumlar. bunun arkası alınmaz. Bazı arkadaşların bahsettiği gibi stratejik hiç bir yanı yok, zaten herşeyi stratejiye bağlamaya o kadar meraklıyız ki :)
Sezon sonuna kadar yazıyordu futbolarena da birde.Bizim avrupa ligi var,kupa var,lig var nasıl olacak anlamadım.

Çevrimdışı mylife1903

Olayin stratecik derinligine inmeye gerek yok, azicik pozitif bakip sinekten yag cikarmaya bakacaz. Birilerinin bir hesabi var o belli ama azicik seve seve olayi bu. Bizim yapacagimiz ise guzel algi yapmak burdan. Yoksa negatif baksak, stadi gene verecez bu sefer emir geldi verdiler olacak.

Stadi veriyoruz o kesin kira harici manevi alacagimizi da hesaplamak ve saf tutup yelkenleri doldurmak lazim.

Çevrimdışı o2bucak

Atiba sakatmış onun yerine
Necip oynarsa 3 yer 5 atarız
İnler oynarsa 2 yer 4 atarız
Veli oynarsa 2 yer 3 atarız
Oğuzhan Tolgay ikilisi oynarsa zar atışına kalmış dekmektir. (sahada fazla ofansif olur defansif zaaflarımız artar.)

İşin ufak bir esprisi ama hemen hemen böyle bir intiba var bende.

Çevrimdışı Tolga

Ginler, Oğuzhan, Talisca ya da Necip,Oğuzhan,Talisca olmalı; Eğer Tolgay, Oğuzhan, Talisca oynarsa orta saha bomboş kalır.
Konya maçında böyle bir orta saha ile çıkmak intihar olur. Çok yumuşak kalır bu orta saha.

Şenol Hoca'nın böyle bir hata yapacağını sanmam. :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı tangaz

Atiba sakatmış onun yerine
Necip oynarsa 3 yer 5 atarız
İnler oynarsa 2 yer 4 atarız
Veli oynarsa 2 yer 3 atarız
Oğuzhan Tolgay ikilisi oynarsa zar atışına kalmış dekmektir. (sahada fazla ofansif olur defansif zaaflarımız artar.)

İşin ufak bir esprisi ama hemen hemen böyle bir intiba var bende.

her halükarda 2-3 gol yeriz diyorsun yanii...

bi baktım da konya 18 maçda 22 gol atmış ortalaması 1,22 gol vodafone arenada 2 ve üzeri gol atmaları sürpriz olur  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı o2bucak

bi baktım da konya 18 maçda 22 gol atmış ortalaması 1,22 gol vodafone arenada 2 ve üzeri gol atmaları sürpriz olur  :bandit:

eee hiç biri bir atiba etmez...

Çevrimdışı mylife1903

2-0 di skor
3-1 aliriz diyorum atibasiz abi

Çevrimdışı tangaz

2-0 di skor
3-1 aliriz diyorum atibasiz abi

benim de kayıtlarda geçen skor tahmini olasılıklarım 2-0 3-0 3-1 idi şimdi olasık teke indi 3-1  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Erdemm

Aktifbank
Passolig
Turkuaz Medya
Çalık Holding
Malatya
yakınlık kurulabilecek kelimeler.. ☺

Çevrimdışı benyv-

Olcay ucuza gitmiş olabilir ama bu sayede aramızdaki anlaşmadan dolayı fb Ekici'yi alamıyor. Alsa da iyi para kazanacağız. Zaten şampiyonluk yolunda tek rakibimiz onlar bence, başakşehir'i bir kenara bırakırsak. Ekici ayarında bir adamı 10 m eurodan aşağı bulmaları da şu an imkansız. Şampiyon olamadıklarında yaptığımız bu iş çok mantıklı olacak.

Çevrimdışı Evenf

az olmuş bence araya necipide sokup 3 ön libero çıkmak lazım aslında oda yetmez
stoperide üçlemek gerekiyor. ne olur ne olmaz biz ikişer tanede bek kullanalım hücum hattı önemli değil
real konyayla oynuyoruz tehlikeli tekım affetmez sonra :bandit:
valla bence g.inler- tolgay- oguzhan orta sahası yeterli. atiba cok iş yapıyor bu dogru ama yerini onun gibi doldurabilecek bir oyuncuya sahip degiliz. onun yerine 1 tane yeriz 3 tane atarız felsefesi hakim olur bence senol gunes te.

Çevrimdışı Evenf

bunu bir stratejik hamle olarak dusunmek bence samimi degil. ya ben cok stad konusunda sıkıntı cektim baska takımlar cekmesin felesefesiyle verirsen ki Besiktas ın buyuklugune yakısır ya da zemin mahvolur veremem ya da daha az mac icin verirsin. bu da sahayı koruma konusunda tedbirli bir karar olur, o da Besiktas a yakısır.

Çevrimdışı tuncaboylu

Olcay ucuza gitmiş olabilir ama bu sayede aramızdaki anlaşmadan dolayı fb Ekici'yi alamıyor. Alsa da iyi para kazanacağız. Zaten şampiyonluk yolunda tek rakibimiz onlar bence, başakşehir'i bir kenara bırakırsak. Ekici ayarında bir adamı 10 m eurodan aşağı bulmaları da şu an imkansız. Şampiyon olamadıklarında yaptığımız bu iş çok mantıklı olacak.

Ekici'yi de alabilecekleri yok, basına blöf yapıyorlar.

"2 milyon euro önermişler de, Trabzonspor kabul etmemiş".

Beşiktaş'ın öyle bir transferden 2 milyon euro alacağını biliyorlar, ne hikmetse 2 milyon teklif ediyorlar.

O transferi anca Aatıf ile birebir takasla yapabilirlerdi, o da suya düştü zaten.

2 milyon euro'n varsa, git yarısına Ganso'yu kirala 6 aylığına.

Yabancı kontenjanı açmak için de Aatıf'ı, 6 aylık maaşını kendin ödeyecek şekilde, Antalya'ya gönder bedavaya.

Mehmet'i de sene sonu mu alıyorsun, ne yapıyorsan yap.

Arkadaşlar Fenerbahçe ağlanacak durumda ve transfer yapabilecek 1 kuruşları bile yok.

6 aylık zararları 75 milyon TL, UEFA'ya verdikleri 1 senelik sınırı 6 ayda geçtiler.

"Biz Ekici'yi istedik de Beşiktaş araya girdi ve Trabzonspor vermedi" diye taraftarlarını uyutuyorlar işte.

Etiketler: