2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12384604 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Mahmut

“Genç oyuncular gayet iyiydiler. İyi çalıştılar. Hatta bazı isimlerden daha arzulu oyuncular vardı. Bu sevindirici taraf”
Hoca burada kimi kastediyor acaba.
Aras olsa gerek, yine hicbir sey yapmadı. Sedatla m.enes daha iyi oynadı arastan. Belki ortasahadakilere de soylemislerdir ama bence onlar acisindan istekte pek sıkıntı yoktu belki bir ihtimal gokhan inler.

Çevrimdışı mylife1903

ikisini toplayıp neciple mi çarpsak acaba
Oraya bir rodolfo eklemenizi rici edicim

Çevrimdışı tangaz

Ginler bence abi cok isteksizdi

ben maçın son 10 dk.sına yetiştim aras sıvama modundaydı inler atınça iyi bi ara pası falan verdi ama ilk 80 dk.yı görmedim. mitroviç nasıldı sanırım bi gol yedirmiş.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Kalyoncu

Rhodolfo iyiydi abi.

Çevrimdışı tangaz

seni mi kırıcam abi rodolfoyu da ekleriz tolgeayıda istermisin hemen aldırtayım
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Stoper Cenneti : Rhodolfo,Marcelo,Tosic,Mitrovic,Atınç,Ersan,Franco,Milosevic

8 tane stoper'imiz var 2'si kiralık 6 tane'yi 3 er 3 er oynatırız :D  :evillol:
Francoyu satmadik mi eski kulubune :alala:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı atalay

Beşiktaş orta sahasının en az süre alan iki oyuncusundan biri senelik minumum 2 milyon € diğeri ise 1,5 milyon € kazanıyor. Kadro derinliği yaratmak isteseniz bile oynama devamlılığı düşük oyunculara bu ücretler verilmez. İlaveten o pozisyonda ciddi şişkinlik var.
[ Son Düzenleme: 26 Ocak 2017, 20:51:23 atalay ]

Çevrimdışı tangaz

Çevrimdışı OrhanAker

Çevrimdışı doganay

ben maçın son 10 dk.sına yetiştim aras sıvama modundaydı inler atınça iyi bi ara pası falan verdi ama ilk 80 dk.yı görmedim. mitroviç nasıldı sanırım bi gol yedirmiş.

tam olarak o yedirdi sayilmaz, sol tac cizgisi yaninda ileri uzaklastirdi topu, biraz kisa dustu tek hata bu, ordan adam topu ceza sahasi  onlerine cevirdi elelaminin biride hayatinin vurusunu yapip golu atti. yani o sutu cektirmeyebilirlerdi , adaminda o golu atabilmeside baya sans. Uzun lafin kissi hatasindan gol geldi ama kucuk bir hataydi diyebilirim.

Çevrimdışı doganay

Veli yorumu pek gelmemis ben yapayim o halde  :)
ustunden o korkakligi cekingenligi atmis, ufak ufak sakatlik ve cezali durumlarinda sira gelirse ilk 11 de sure alabilir.

Çevrimdışı cursedofdragon

Veli yorumu pek gelmemis ben yapayim o halde  :)
ustunden o korkakligi cekingenligi atmis, ufak ufak sakatlik ve cezali durumlarinda sira gelirse ilk 11 de sure alabilir.

alamaz sıra gelmez :D

Atiba,oğuzhan,inler,necip,tolgay,talisca bu orta sahada ona sıra gelmez :D

Çevrimdışı tangaz

tam olarak o yedirdi sayilmaz, sol tac cizgisi yaninda ileri uzaklastirdi topu, biraz kisa dustu tek hata bu, ordan adam topu ceza sahasi  onlerine cevirdi elelaminin biride hayatinin vurusunu yapip golu atti. yani o sutu cektirmeyebilirlerdi , adaminda o golu atabilmeside baya sans. Uzun lafin kissi hatasindan gol geldi ama kucuk bir hataydi diyebilirim.

abicim o gol mitroviçe yazmaz anlattıgına göre şans topuymuş

Çevrimdışı atalay

8 tane kontratlı stoper, mevcut kadroda ise 6 tane merkez orta saha oynayabilecek oyuncu var. Maaş yükü yüksek oyunculardan alınan katkı ise yetersiz. Fakat sezon başından beri Beşiktaş taraftarının konuştuğu tek bir isim var. Yanlışta seçicilik diye yeni bir kavram var herhalde. 
[ Son Düzenleme: 27 Ocak 2017, 10:39:00 atalay ]

Çevrimdışı doganay

yani bence de ona yazilmamali abi , birde Mitrovic bir hazirlik maci 2 de yedek takimla kupa maci yapti yorumlar ona gore, simdi arkasinda comez kaleci etrafinda yedek oyuncular oda ona gore perfomans verebilir. Koy bakalim adami A takima arkada Fabri, yaninda Marcelo cok daha iyi performans verir bence, bunuda unutmamak gerekli diye belirteyim.

Çevrimdışı mylife1903

Abi ginler sacma bir top kaptirdi top bizim sola acildi mitro aldi topu eveledi geveledi eveledi geveledi sonra direkt asist oncesi pas yapti kayseriliye, kayserilide ceza alaninin ustune  birakti topu, mitrovicin olmasi gereken yere yani, rodolfo zaten baska islerle mesguldu herhalde bam diye sut geldi, gol guzel.

Ofsayt bozdu bi tane fena.
Bir tane cok rahat topu yerini kaybedip kornere vurdu falan

Tosic yapsaydi hatalari burda paragraf paragraf ileti okuyorduk, bildigin bombaci stoper abi. Eldekilerin marselo dahil hepsinden de daha iyi futbolcu onu tartismam, sakar ve sanssiz sadece. Oyun takibinde ve kaymalarda iyi, okur bu cocuk.

Bak tosic balli mesela. Ayni hatayi yapiyor gol olmuyor. :evillol:

Yasi genc olmasina raamen subyan topcu degil.

Rodolfo hala ayni cins cins kornere vurmalar taca atmalar. Bu ikisinin topu ileri vurmasindan ceza alanindan cikamadik, iki pas yapamadilar. Ortaalanada faciaydi.

Çevrimdışı doganay

8 tane kontratlı stoper, mevcut kadroda ise 6 tane merkez orta saha oynayabilecek oyuncu var. Pektemek, Veli, İnler, Tolga gibi maaş yükü yüksek oyunculardan alınan katkı ortada. Fakat sezon başından beri Beşiktaş taraftarının konuştuğu tek isim Aboubakar. Yanlışta seçicilik diye yeni bir kavram var herhalde.

Forvet oyuncusu herzaman ilk degerlendirilen en onemli mevkilerden biridir o nedenle onun katkisi arti veya eksi olarak daha cok degerlendirilir. Forvet 2 net gol kacirir takimi oyundan dusurur. orta saha biri iki top kaybi yapsa ayni etki yaratmaz mesela,
bunu Abubakar'i kotulemek icin soylemiyorum bence iyi katki yapiyor, biraz daha bitiriciligini duzeltirse cok daha iyi olacaktir.

Çevrimdışı atalay

Oyuncunun alacağı ücretin daha gelmeden yanlış olduğunu hatta öncekiler kadar başarılı olsa da bu yanlışın değişmeyeceğini yazdım. Bundan bahsetmiyorum. @doganay

Çevrimdışı atalay

Atiba, Tolgay, Oğuzhan, İnler, Necip, Talisca. Sezon başı itibariyle bu altı oyuncu tahtaya yazılırken ne düşünülmüş olabilir? Yüksek maaş yüküne sahip bir oyuncuyu Backup olarak mı düşündünüz? Bu oyuncu merkez ikiliden biri ise Oğuzhan veya Tolgay önde mi düşünüldü? Öyleyse Talisca'yı nereye koydunuz? Geçen sezonun merkez ikilisi Atiba - Oğuzhan iken kimden vazgeçmeyi planladınız? Geçen sezon da sezon başı planlamasında Atiba - Tolgay düşünüp, yanına maliyetli ve farklı bir tiplemede olan Lucas Leiva'yı kovalarken Oğuzhan'ı yolda bulmuştuk. Bunlar futbolun içerisinde var. Fakat başarı gelince kimse bu soruları sormuyor.
[ Son Düzenleme: 27 Ocak 2017, 12:27:11 atalay ]

Çevrimdışı tangaz

8 tane kontratlı stoper, mevcut kadroda ise 6 tane merkez orta saha oynayabilecek oyuncu var. Pektemek, Veli, İnler, Tolga gibi maaş yükü yüksek oyunculardan alınan katkı ortada. Fakat sezon başından beri Beşiktaş taraftarının konuştuğu tek isim Aboubakar. Yanlışta seçicilik diye yeni bir kavram var herhalde.

@atalay gözden uzak olan gönülden de uzak olur misali diğerleri yedek kadrodışı ya da kirada falan ama abubakar sürekli gözümüzün önünde kara mizah tarzı film çeviriyor, o sebep süreklilik sergiliyor hakkındaki iletiler. şimdi kara dedim yanlış anlaşılacak mesajım.

Çevrimdışı tangaz

Abi ginler sacma bir top kaptirdi top bizim sola acildi mitro aldi topu eveledi geveledi eveledi geveledi sonra direkt asist oncesi pas yapti kayseriliye, kayserilide ceza alaninin ustune  birakti topu, mitrovicin olmasi gereken yere yani, rodolfo zaten baska islerle mesguldu herhalde bam diye sut geldi, gol guzel.

Ofsayt bozdu bi tane fena.
Bir tane cok rahat topu yerini kaybedip kornere vurdu falan

Tosic yapsaydi hatalari burda paragraf paragraf ileti okuyorduk, bildigin bombaci stoper abi. Eldekilerin marselo dahil hepsinden de daha iyi futbolcu onu tartismam, sakar ve sanssiz sadece. Oyun takibinde ve kaymalarda iyi, okur bu cocuk.

Bak tosic balli mesela. Ayni hatayi yapiyor gol olmuyor. :evillol:

Yasi genc olmasina raamen subyan topcu degil.

Rodolfo hala ayni cins cins kornere vurmalar taca atmalar. Bu ikisinin topu ileri vurmasindan ceza alanindan cikamadik, iki pas yapamadilar. Ortaalanada faciaydi.

alexisi neden yolladık o zaman abi bu işleri bilabedel yapıyordu zaten. gerçi hoca kendisine artistlik yaptı die yolladı onu, yoksa tosiçi hiç izlemezdik

Çevrimdışı mylife1903

Atiba, Tolgay, Oğuzhan, İnler, Necip, Talisca. Sezon başı itibariyle bu altı oyuncu tahtaya yazılırken ne düşünülmüş olabilir? Bu kontrata sahip bir oyuncu Backup mı düşünüldü? Merkez ikiliden biri ise Oğuzhan veya Tolgay önde mi düşünüldü? Öyleyse Talisca'yı nereye koydunuz? Kimden vazgeçmeyi planladınız? Geçen sezon da Atiba - Tolgay düşünüp yanına maliyetli Lucas Leiva'yı kovalarken Oğuzhan'ı yolda bulmuştuk. Bunlar futbolun içerisinde var. Fakat başarı gelince kimse bu soruları sormuyor.
Sadece onlar mi @atalay

Beck varken gg alindi
Adriano varken caner
4 bekin maas yuku 7-8 milyon civaridirrr cok fahis bir rakam

Çevrimdışı underworld

Hani ersanin maaşıni Çinliler veriyordu ?

Çevrimdışı atalay

Şimdilerde ise ekseriyetin santrafor beklentisi var. Mevcut formasyonda değişikliğe gidilmeyecek veya saha içi düzeniyle ilgili bir değişim tasavvuru yok ise eklenen yeni bir isim sonrasında kim kenarda kalacak? 3 milyon küsur maaş ödediğiniz oyuncu mu, yoksa ligin gol kralı mı?
[ Son Düzenleme: 27 Ocak 2017, 10:38:15 atalay ]

Çevrimdışı cursedofdragon

Hani ersanin maaşıni Çinliler veriyordu ?

veriyor zaten 2 milyon € ersanın maaşı 1.6 milyon € sunu onlar veriyor 400 bin €sunu biz.

Demba ba'nın hepsini çinliler veriyor.

Etiketler: