2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 40 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12386627 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

ulan yine böyle birşey yaparlar mı diye korkmuyor değilim ha.

Cok mu aradin bu tipini seeetiminn seyini. Bunu fetodan iceri almamislar mi? Hic haberi cikmiyir.

Çevrimdışı Mahmut

borçların planlamasını yaparken şampiyonluk gelirleri konmaz herhalde.
biz 3 sene borçluyduk ama şampiyon olamamıştık o zaman nasıl döndü birde üstüne
stad yapıyorduk. giderler çok fazlaydı.

Zaten bu tarz seyler bizim borçları artırmadı mı, daha yeni yeni kar açıklamaya başladık, geçen sezon zorla 20m altında kaldığımızı bu yüzden başkanın üçlü bilet uyguladığını söyledin. Ama gelirler için bunları yapmak zorundaydık orası öyle, ve o zamanlar hem transfer gelirlerimiz vardı hem düşük oyuncu ücretlerimiz.
Artık borçların ödenmesi lazım bence, baktımda 25m $(yanlışsam düzeltin çünkü emin değilim) civarı senelik faiz ödeniyor. Bu bence o kadar da döndürülebilir bir borç değil şampiyonluk olmamamız durumunda. Artık borcun buna mukabil faizin azalması lazım. Sonuçta cl olmasa su an eksideydik.

Çevrimdışı tangaz

papilla faciasının yıl dönümü ya reis @mylife1903 

cem papilla umarım büyük çok büyük acılar çekersin...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı ilhan mansız

Bu iş İsmail'e kadar uzanmasın da  :D
puhaha, olacağına bak sen, yılın esprisi  :lol:

Çevrimiçi Necmi

baykuş gibisin sürekli kötüyü çağırmak gibi bir desturun var. :bandit:

Çevrimiçi Necmi

puhaha, olacağına bak sen, yılın esprisi  :lol:
renkliler aynı şeyi düşünüyor ismailede ersan tarifesi uygulayıp gönderemezmiyiz diyorlar :D
buna en çok @mylife1903  sevinir.

Çevrimdışı ilhan mansız

Cok mu aradin bu tipini seeetiminn seyini. Bunu fetodan iceri almamislar mi? Hic haberi cikmiyir.
bu maçta da vardık, sezonun ilk yarısını sadece 4 beraberlikle 43 puanla bitirmiştik. fenerle 2-2 berabere kalmıştık o sezon ilk yarıda kadıköyde, o maçın hakemi de 3 fenerliyi atmamıştı tam ibretlikti, şansal ve erman sürekli biri Beşiktaşı durdursun yoksa işsiz kalacağız diye insanların gözünün içine baka baka konuşuyordu, o yıldan sonra bir daha bu ikisini bir kez bile televizyonda izlemedim. Şampiyonluğu nasıl kaybettiğimiz konusu ise bir muamma, çok yazmak istemiyorum. Şampiyonluk yüzde 100 bizim hakkımızdı. O gün staddan nasıl çıktık, taksime nasıl yürüdük, hiç hatırlamıyorum. Çok üzücüydü çünkü aslında bizim hak ettiğimizi herkes biliyordu. Zaten bu tarz oyunlar oynana oynana insanların Türkiyede futbola ilgisi son derece azaldı. O soytarılar uzun vadede bu tarz işlerin futbolu bitireceğini hiç düşünmediler. 

Çevrimdışı cursedofdragon

baykuş gibisin sürekli kötüyü çağırmak gibi bir desturun var. :bandit:

Bundan 13 yıl önce tam bugün olmuş olay kötüyü çağırmıyorum olanı soyluyorum :)

Çevrimdışı ekrembaser

Caner topla çalışmalara başlamış bu arada maşallah

https://mobile.twitter.com/Besiktas/status/824270255769927680

EssiLor

• Ziyaretçi

Mustafa Pektemeki napıp edip Başakşehir e itelememiz lazım sene sonu gelecek Allah kahretsin
Tosic Tolga Ömer ve Arası da sene sonu bonservisiyle satabilirsek değme keyfime
Zaten sene sonu Gt7 ve Cha Cha gelecek kaliteli oyuncularla yolumuza devam etmeliyiz
Türkiyenin en büyük en sevilen kulübüyüz.
[ Son Düzenleme: 25 Ocak 2017, 20:04:59 Erdem Ayaz ]

EssiLor

• Ziyaretçi

Adriano da gitmek istiyorsa yol gösterilmeli zaten 33 üne girecek sene sonu onun yerine Sobolu alırız gibi takımı gençleştirmek lazım.

EssiLor

• Ziyaretçi

1 ay içinde takımla antrenmanlara başlayacak
Mr Fişek.

EssiLor

• Ziyaretçi

Q7 nin yeni tarzı Foto bugüne ait adam şekil diyoruz bunlar Çine satalım diyor.
[ Son Düzenleme: 25 Ocak 2017, 20:26:03 Erdem Ayaz ]

Çevrimdışı El Nino

papilla faciasının yıl dönümü ya reis @mylife1903 

cem papilla umarım büyük çok büyük acılar çekersin...

Papi Chulo oldu o  :biggrinking:

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı ekrembaser

sağ ayakla dokunmuyor hiç topa

Olsun abi büyük cesaret adamın hırsına hayran kaldım

Çevrimdışı Karabay

sağ ayakla dokunmuyor hiç topa
sağımı kopmuştu abi

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı Karabay

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Bundan 13 yıl önce tam bugün olmuş olay kötüyü çağırmıyorum olanı soyluyorum :)

Şimdi yiyorsa gelsin de birisi çıkartsın bakalım seri kırmızıları Vodafone Arena'da  :bandit: Sıkar biraz... O günler geride kaldı. Renkliler bunun çok net farkındalar, kudurmaları da bu yüzden :)

EssiLor

• Ziyaretçi

Necmi abi kaldır şu moderasyonu ya

Çevrimdışı underworld

yarım sezon için ersan niye geldi ?
Komple geldiyse o zaman tosic sezon sonu yol ...

Çevrimdışı tangaz

yarım sezon için ersan niye geldi ?
Komple geldiyse o zaman tosic sezon sonu yol ...

yarım sezon olması daha iyi sene sonu durumuna bakarız kesmezse performansı daha iyisini alırız  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı cursedofdragon

Şimdi yiyorsa gelsin de birisi çıkartsın bakalım seri kırmızıları Vodafone Arena'da  :bandit: Sıkar biraz... O günler geride kaldı. Renkliler bunun çok net farkındalar, kudurmaları da bu yüzden :)

katılıyorum ama güvenemiyorum :D

beynime yerleşmiş :)

Çevrimdışı Alper1903

Zaten yapıyorlar (bkz alanya maçı) da yıldıramıyorlar artık. Onlar da farkında bizi bitirebilecek tek güç yine biziz. :bandit:

Etiketler: