2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12375228 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı emre_1978

başkalarının başarısızlığı dün bizim başarısızlığımızdı ve o dönemi renkliler süpürdü. süpürme sırası bizde. süpürürken büyük beklentilere girmek (uluslararası seviyede) zordu, günümüz gelişmelerinde iyice zorlaştı. sıradanlık şayet gelecek 10 senede 7 şampiyonluk bir o kadar ŞL katılımı arada 2-3 defa gruptan çıkmak diğer senelerde uefada çeyrek ve üzeri final görebilmekse ben bu sıradanlığı kabul ediyorum. kontratı getirin hemen imzalayalım.

bizim gerçeklerimiz bu, belki kesmeyebilir ama bu.

O kontrata bir imza da ben atıyorum naçizane

Çevrimdışı atalay

[ Son Düzenleme: 26 Ocak 2017, 09:59:18 atalay ]

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Okuduğunu bildiğim için söylüyorum. @tangaz Bugüne kadar suya yazı yazmışım.
Seni bir Scout ekibinin basina gecrebilsek olacak biseyler

Birde Ulke gercekleri de var @atalay yapack cok bisey yok
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı OrhanAker

ne demekse bir de MARSHALL diyorlar o kişiye  :D
:D Başkumandan da olabilir.

Çevrimdışı Berat

Tr de oynar :icool:

Marcelo - Mitrovic

Ersan - Atınç

Gerci Hem Ersan hemde Atinc sol ayak ve sol stoper orasi biraz karisti simdi :alala:

Bundan sonraki TR kupası eşleşmelerinde oynaması zor bana göre eşleşme üsulü olacağından dolayı.

Çevrimiçi Necmi

başkalarının başarısızlığı dün bizim başarısızlığımızdı ve o dönemi renkliler süpürdü. süpürme sırası bizde. süpürürken büyük beklentilere girmek (uluslararası seviyede) zordu, günümüz gelişmelerinde iyice zorlaştı. sıradanlık şayet gelecek 10 senede 7 şampiyonluk bir o kadar ŞL katılımı arada 2-3 defa gruptan çıkmak diğer senelerde uefada çeyrek ve üzeri final görebilmekse ben bu sıradanlığı kabul ediyorum. kontratı getirin hemen imzalayalım.

bizim gerçeklerimiz bu, belki kesmeyebilir ama bu.
Seni bu aralar çok gerçekci görüyorum :D

Çevrimdışı mylife1903

ne demekse bir de MARSHALL diyorlar o kişiye  :D
Dyo var abi tikkikurila var finli bu mesela
Lider oyuncu lazim iste. Hep bu futbolu bilimsel inceleme sosyolocik bilmem ne kalkismasi bunlar abi.

Gecen rus arkadasa diyorum gel bir iki tek atalim, yok diyo biyatlon var hokey var bugun gel olm futbol seyrederiz diyorum adam bana diyor yahu ne sacma spor 22 tane dolar milyoneri bir topun pesinden kosuyor, gidin alin birer kamyon top evde oynayin diyor.

Su basitlige indirmemiz lazim, taktik maktik yok fanatiginiz, holiganiz biz, bam bam bam, askerden gelmis gibi bu halde yakalamisin gsyi bam bam bam hic acimadan koyup gececen

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

atınç,mitroviç son olarakta ersan da geliyorsa yazın stoper transferi ile uğraşmayacaklar sadece hücum bölgesi için uğraşacaklar anlaşıldı...
Ben yazin A+ bir  stoper  icin  ugrasacaklarina kesin gozuyle  bakiyorum .. Ersan da  Atinc da  kiralik  geliyorlar .. Tamamen palyatif  gunu  kurtarmak adina bir  cozum  dusunulmu s seneye stoperlerimiz  belli ki  Mitrovic, Marcelo, A+ stoper + Turk  bir  stoper olur bence 
Yorgo

Çevrimdışı emre_1978

BA işinde şartların ne olduğunu bilen var mı ?

Olursa 6 aylık mı gelecek, gerçekten söylendiği gibi maaş bile ödemeyecek miyiz, önümüzdeki sezon için inisiyatif bizde mi olacak ?
Nisan'da oynamaya başlar denilen süreç fit bir şekilde sahaya çıkabileceği anı mı işaret ediyor yoksa takımla tam randımanlı çalışmaya başlayabileceği zamanı mı ?

Çevrimdışı tangaz

Okuduğunu bildiğim için söylüyorum. @tangaz Bugüne kadar suya yazı yazmışım.

hayır @atalay suya yazı yazmadın, evet hepsini okudum belleğimde değerli bir yer işgal ediyor. ama belki sizden daha fazla şey gördüğüm belki daha fazla yaşadığım için gerçekleri de göz ardı edemiyorum. 101.yıl yaşanırken sen 12-13 yaşında bir çocuktun ertesi gün mahallede top oynarken 2 gol attın mutlu oldun en fazla arkadaşların kızdırdı seni üzüldün ama ben neler gördüm o günlerde ne dehşetlere birebir tanıklık ettim mesela meşhur güçlü bir sanayici işadamının benim yanımda birilerine telefon açmasını karşı tarafa bilgiliyi biz getirdik göndermesini de biliriz deyip hafta sonu maçta paralı askerlerine küfürler ettirmesini adamın gözyaşları ile vedasını yakınen görmüş yaşamış bir birey olarak nacizane sizlere göre yaşlı ve tecrübeli bir birey olarak konuşuyorum. hani bir laf varya burası türkiye die. tam da cuk oturuyor. hiç bir kulüpte ne eski bir sporcumuz ne de işin akademik eğitimini almış bir yönetici profili yok. saçma sapan egolarını tatmin etmek isteyen kişiler yöneticilik yapıyor kulüplerde. kendi yaptıkları hataları şirketlerinde çalışan biri yapsa topuklarına sıkarlar ama kulüplerde yapınca çıt yok. yerel düzeyde 2-3 hoca goygoy futbolu oynatıyor şampiyon oluyor bu herkesi kesiyor. uluslararası bir hoca getirecek ve bunun ekip kurmasını organize edebilecek bir yapı yokken. benim sıradanlığım fazlası ile tatminkar kalıyor Atalay...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı atalay

Kendi tarifin ile yazdıklarımın en ufak bir ilişkisi yok. @tangaz Yaş üzerinden yaptığın şeyi görmezden geliyorum. Bu işin bir parçası olduğumu biliyor, o değişimlerin nasıl olduğunu "okuduklarından" anlıyor olman lazım. Bu mevzuyu kendi adıma bir daha açmamak üzere kapatıyorum.

Çevrimdışı tangaz

Kendi tarifin ile yazdıklarımın en ufak bir ilişkisi yok. @tangaz Yaş üzerinden yaptığın şeyi görmezden geliyorum. Bu işin bir parçası olduğumu biliyor, o değişimlerin nasıl olduğunu "okuduklarından" anlıyor olman lazım. Bu mevzuyu kendi adıma bir daha açmamak üzere kapatıyorum.

@atalay yazdıklarını iyi anlıyorum kendi tarifim aslında okuduklarımın anlamını barındırıyor ama belki doğru cümle kuruluşu ile yansıtamıyorumdur hep kitap okumamaktan ekürim @mylife1903 ün de dediği gibi  :)

bu işin bi parçası hatta akademik bi parçası olduğun için kabullenmen daha zor bence, ama realite bu. tecrübeyle sabit...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimiçi Necmi

BA işinde şartların ne olduğunu bilen var mı ?

Olursa 6 aylık mı gelecek, gerçekten söylendiği gibi maaş bile ödemeyecek miyiz, önümüzdeki sezon için inisiyatif bizde mi olacak ?
Nisan'da oynamaya başlar denilen süreç fit bir şekilde sahaya çıkabileceği anı mı işaret ediyor yoksa takımla tam randımanlı çalışmaya başlayabileceği zamanı mı ?
Kendisinin söylemi uefa maçına çıkar oynarım olmuş antrenman görüntülerinden
vücudu fit gibi duruyor ama ciddi maç eksiği var. Sakatlığının psikolojisini ne kadar etkilediğide
ayrı soru işareti. Normalde dönüşü 1 Mart deniyor ama daha erkende dönebilir.
Ama bu bizim için çokta önemli değil bizim ona ihtiyaç duyacağımız dönem son 8 hafta o zaman
tam fit olursa bize şampiyonluğu getirir. ondan önceki maçları elimizdeki kadroyla alamayacaksak
zaten hiç şampiyonluktan bahsetmeyelim. Elimizde ilk yarıdan daha zengin bir kadro ve lige odaklanmış bir
Beşiktaş olacak.

Çevrimdışı tangaz

Kendisinin söylemi uefa maçına çıkar oynarım olmuş antrenman görüntülerinden
vücudu fit gibi duruyor ama ciddi maç eksiği var. Sakatlığının psikolojisini ne kadar etkilediğide
ayrı soru işareti. Normalde dönüşü 1 Mart deniyor ama daha erkende dönebilir.
Ama bu bizim için çokta önemli değil bizim ona ihtiyaç duyacağımız dönem son 8 hafta o zaman
tam fit olursa bize şampiyonluğu getirir. ondan önceki maçları elimizdeki kadroyla alamayacaksak
zaten hiç şampiyonluktan bahsetmeyelim. Elimizde ilk yarıdan daha zengin bir kadro ve lige odaklanmış bir
Beşiktaş olacak.

+1903
Bencede

edit: bildiğim kadarı ile Ba'nın kendi ifadesi istanbuldaki hapoel rövanş maçında hazırım şeklinde.

Çevrimdışı sozkul

Mitroviçi almasaydık şu an 6-7 milyon euro paramız vardı hadi bu kadar paraya adam yok kiralanacak adamda mı yok dünyada? Rodealga bile daha makül bir adamdı benim gözümde en azından hazır fit hemen katkı sağlayabilecek bir yapıda..

Rodellaga geçen yılki Rodellaga değil Serhat, ağırlaşmış güçsüzleşmiş bence birşeyler olmuş ona.
Fit bir görüntü vermedi seyredebildiğim 2-3 maçda.

Çevrimdışı tangaz

Rodellaga geçen yılki Rodellaga değil Serhat, ağırlaşmış güçsüzleşmiş bence birşeyler olmuş ona.
Fit bir görüntü vermedi seyredebildiğim 2-3 maçda.

Rodellega transferi büyük hata olurdu abubakar transferinden bile büyük hata olurdu.

Çevrimdışı sozkul

Ersan'ın gelişiyle Atınç ne yapacak?  :icool:

Atınç için üzülüyorum seneye takım bulamayacak diye.
Gitmeden önce daha iyiydi sanki, Almanya yaramamış.

Çevrimdışı tangaz

cincona gider rıdvan önerdi ya gidin atınç gibi birini bulun kamyonla kafa golü yiyorsunuz die. cincon alır atınçı.

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Ocak 2017, 13:52:53
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
bütün verdiklerimiz geliyor gökhan töre yi de isterük geri gelsin...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimiçi Necmi

iyide atınç dönmediki biz zorla aldık alacağımız vardı ona karşılık atınç artı para aldık
seneyede takımına dönecek. Bizim yetiştirdiğimiz oyuncuya ihtiyacımız vardı alt yapıdan biri yerine
atınç olsun dedik.

Çevrimdışı cursedofdragon

bütün verdiklerimiz geliyor gökhan töre yi de isterük geri gelsin...

gelicek zaten sezon sonu geri :D

Çevrimdışı tangaz

Ben gelişemeyen oyuncuya hiç üzülmüyorum. adamlar potansiyelini (var olanı yani) görüyor sana kamyonla para veriyor alıyor sen doğru olanaklar sunulduğu halde gelişmiyorsan kendine yazık ediyorsun demektir.

Çevrimdışı ardiles

Ben yazin A+ bir  stoper  icin  ugrasacaklarina kesin gozuyle  bakiyorum .. Ersan da  Atinc da  kiralik  geliyorlar .. Tamamen palyatif  gunu  kurtarmak adina bir  cozum  dusunulmu s seneye stoperlerimiz  belli ki  Mitrovic, Marcelo, A+ stoper + Turk  bir  stoper olur bence

Yönetimin hangi mevkiye transfer yapacağını kestirmek güç.

Ligde şampiyonluk yarışında ciddi rakip olmaması ve şampi liginde hedefler düşük tutulduğundan oyun sistemine odaklı transferden ziyade takımın genel yapısından bağımsız ve ucuza alıp pahalıya satabilecekleri oyunculara yöneliyorlar Abou Talisca Mitroviç gibi...

Fırsat görmezlerse Avrupada piyasası olan kolayca satılabilecek bonservissiz oyunculara yöneliyorlar ki bu oyuncular genelde 30 civarı oluyor Adriano G.İnler Babel gibi...

Veya rakiplere güç gösterisi yapmak için G.Gönül Caner gibi oyuncuları alıyoruz.

Elde 3 kirada 2, aynı özelliklerde 5 oyuncumuz varken 6. transferi yapabiliyorlar Mitroviç gibi... Hangi mevkiye kimin alınacağını kestirmek güç

Çevrimdışı sametbagan

Pesimist olmak yerine çözüm üretmek daha mantıklı geliyor.Bizim ülkenin sosyo kültürel yapısına göre gayet olumlu işler yapmaktayız

Yapmaya da devam edeceğiz.Planlarımız her ne kadar günü kurtarmak gibi gözükse de uzun vadede iyi işler yapabileceğimizi düşünenlerdenim.

Daha önce dile getirdiğim şeyleri belirtmiş zaten @tangaz 7 yıl ambargo gibi.Ben bir de ondan ekstra olarak 1 adet uefa şampiyonluğu da sıkıştırabileceğimizi düşünüyorum.

Çevrimdışı emre_1978

+1903
Bencede

edit: bildiğim kadarı ile Ba'nın kendi ifadesi istanbuldaki hapoel rövanş maçında hazırım şeklinde.

Hapoel maçında hazır olacaksa hakikaten, bedelsiz BA transferini ülke ve kulüp şartlarını göz önünde bulundurarak gayet olumlu karşılıyorum.
Hayırlı olur umarım.

Etiketler: