2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12374995 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Babel icinde ortaligi yangin yerine çevirdiniz dam 2 haftada ruzgari tersine çevirdi yapmayin etmeyin halen daha bu ligin en iyi kadrosuna sahibiz ve lideriz Sampiyon da olacağız..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Yok abicim alınmam ben sadece yazdım sebeplerini, sen de yorumda bulunabilirsin karşılıklı konuşuyoruz, takıldığınız ve tıkandığınız tek nokta kimse gelmiyor paramız yok ama 4,5 veriyorsun yedek oynattığın adama!
:ok:

Tabiki fikirler çakişabilir tartışıyoruz hepimizin bir fikri var..

Çevrimdışı Serhat Akkaya

rodalleganın nesi makbul? rodallegayı yarım devre kiralayamazsın 2,5 yıllığına alabilirsin ondan sonra da seneye forvet ararsın gider belki gomezi getirirsin ondan sonrada yedek bekleyen rodallegaya yıllık 2 milyon maaş ödüyoruz çok fazla dersin. ki bu makul bir yorum olur. işte bu hale gelmemek için öyle bir hamle yapılmıyor. devre arası 6-7 milyon vereyim oyuncu kiralayayım gibi bir lükse sahip değiliz öyle yüksek kira bedeli olan adam zaten yok olanı da vermiyorlar.

şunu sürekli göz ardı ediyorsunuz. şu an ülkeye yabancı getirmek deveye  hendek atlatmaktan zor. vidaya 12 milyon fiyat çekildi fenerin talip olduğu sidorcuka 10 milyon dendi. diyelim ki bu rakamları ödeyecek kulüpler var peki oyuncular ikna oluyor mu? bana gelen bilgiler torresin türkiyeyi duyunca konuşmaya bile gerek yok şeklinde tavır aldığı şeklinde. italyadan bir iki oyuncu ismi gündeme gelmiş adamlar tr.yi duyar duymaz menajerlere NO dediği... podolskinin ailesi kaçtı gitti adam japonyada takım arıyor ailesi ile yaşamak için.
Doğru abi yedek beklesin diye 4,5 milyon euro verip 1.2 milyon euro maaş verecek paramız var üstelik ersanı bedavaya getirebiliyorken ama  en eksik bölgemize ayağı kırık 1-2 ay verim alabileceğin adam yerine rodealgayı almaya paran yok.
Korku akıl katilidir.

.
Abi büyük yazi kullanmak yasak yazarsan siliniyor niye surekli büyük harflerle yaziyorsun ?
[ Son Düzenleme: 25 Ocak 2017, 12:32:18 Berat ]

Çevrimdışı OrhanAker

Mitroviçi almasaydık şu an 6-7 milyon euro paramız vardı hadi bu kadar paraya adam yok kiralanacak adamda mı yok dünyada? Rodealga bile daha makül bir adamdı benim gözümde en azından hazır fit hemen katkı sağlayabilecek bir yapıda..
Mitroviç yalnız bir tercih meselesiydi şöyleki;
Stoperde elimizde bir tam (onun da tamlığı tartışılır) :D marcelo yarım tosiç,rhodolfo ve hocanın hiç düşünmediği atınç var.
Forvette ise defans bölgesine nazaran daha ne vereceğini bildiğin en azından daha net isimler var Cenk,Abu,yeni transfer babel ve nispeten talisca

Yanisi elimizdeki parayı stopere yatırmakta bir hata görmüyorum ben.

Doğru abi yedek beklesin diye 4,5 milyon euro verip 1.2 milyon euro maaş verecek paramız var üstelik ersanı bedavaya getirebiliyorken ama  en eksik bölgemize ayağı kırık 1-2 ay verim alabileceğin adam yerine rodealgayı almaya paran yok.
Abi elimizde Cenk ve Abou varken neden Rodallegayi alalim ?

Rodallega fark yaratacak bir oyuncu olmadığı gibi Cenk ve Aboudan daha iyi degil , ki ben gecen sezon istiyordum Rodallegayi

Çevrimdışı El Nino

Beleşe transfer beğenmeyenler için > 8 milyon Euro Japon malı Brezilyalı Tabata (canlandırma)  :biggrinking:

Çevrimdışı izmirkartali

Adriano'dan korkuyorum. Juventus'tan sonra Marsilya ile de adı anılmaya başladı.Hiç sırası değil yaw. Hem bek hem hücum olarak sol kanatta en çok lazım isimlerden biri.
İnsanın birkaç tahtası eksikse eksiktir; kolay kolay tamamlayamazsınız...

Çevrimdışı federo

Abi büyük yazi kullanmak yasak yazarsan siliniyor niye surekli büyük harflerle yaziyorsun ?
Çok yazmadığımdan fark edemedim, bundan sonra dikkat ederim, sağolasın uyarı için.
Yeni demek istediğim Abu iyi oyuncu :) , şartları toparlarsak bedava Demba ba iyi olur. Gelecek sezon farklı planlar olacaktır.
Ersan için nötr durumdayım kendisinin futbolunu beğenmiyorum ama kişiliğini seviyorum, o da bedava gelecekmiş bir yorum yapamıyorum, umarım şampiyonluk yaşar öyle gider..

Çevrimdışı MUSTAFA_

Adriano'dan korkuyorum. Juventus'tan sonra Marsilya ile de adı anılmaya başladı.Hiç sırası değil yaw. Hem bek hem hücum olarak sol kanatta en çok lazım isimlerden biri.
Bu saatten sonra kimse Adriano yu gönderme riskine girmez. İsteyip dursunlar...

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tangaz

kronolojik hata yapıyosunuz ersanı alsaydık mitroviç şimdi alınmazdı biz mitroviçi aldık ersan sonra ortaya çıktı sürpriz oldu bizde bu fırsatı değerlendiriyoruz. tosiçin sene sonu sözleşmesi bitiyor atınç almanyaya dönecek ersan gibi bir oyuncuyu sene sonu almaya kalksak 5 milyon para çıkar cebimizden fırsat çıktı değerlendiriyoruz. ersan vb alınmasaydı mitroviç 2-3 haftaya formayı sırtına geçirir ve bırakmazdı bekleyin görün adam bana ışık verdi.  hoca yedek bekleteceğimiz adama o kadar para verecek değiliz diyor siz ısrarla kulübeye o kadar para gömdük diyorsunuz. benimde önceliğim santrafordu stoper 3. sıradaydı hatta bence ama şu gerçeği kabul edebiliyorum bu bedellere bize uygun santrafor yok. bakın antalya totoşluk yapmasa dahi 36 yaşındaki etoo 2,5 yıllık kontrat ve totalde 10 milyon maaş+bonuslar istiyordu.

rodellega için yineliyorum kiralanması olanaksız bir adam ancak 2,5 yıllık kontratla alınabilirdi ve bu çoook gereksiz olurdu.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı OrhanAker

kronolojik hata yapıyosunuz ersanı alsaydık mitroviç şimdi alınmazdı biz mitroviçi aldık ersan sonra ortaya çıktı sürpriz oldu bizde bu fırsatı değerlendiriyoruz. tosiçin sene sonu sözleşmesi bitiyor atınç almanyaya dönecek ersan gibi bir oyuncuyu sene sonu almaya kalksak 5 milyon para çıkar cebimizden fırsat çıktı değerlendiriyoruz. ersan vb alınmasaydı mitroviç 2-3 haftaya formayı sırtına geçirir ve bırakmazdı bekleyin görün adam bana ışık verdi.  hoca yedek bekleteceğimiz adama o kadar para verecek değiliz diyor siz ısrarla kulübeye o kadar para gömdük diyorsunuz. benimde önceliğim santrafordu stoper 3. sıradaydı hatta bence ama şu gerçeği kabul edebiliyorum bu bedellere bize uygun santrafor yok. bakın antalya totoşluk yapmasa dahi 36 yaşındaki etoo 2,5 yıllık kontrat ve totalde 10 milyon maaş+bonuslar istiyordu.

rodellega için yineliyorum kiralanması olanaksız bir adam ancak 2,5 yıllık kontratla alınabilirdi ve bu çoook gereksiz olurdu.
Ersan süper fırsat cidden Eşi alışamamış çine galiba yaza da bonservisini bedelsiz :evillol: alırsak iyi olur.

Çevrimiçi Necmi

Ersanı birde ismailsiz görelim bakalım :)

Çevrimdışı atalay

Başarı ve ölçü kriterlerinizi başkalarının başarısızlıkları ve yetersizlikleri üzerine kurmayın. Umarım talep ettiğiniz şeyin sıradanlığının bir gün farkına varırsınız. Yoksa sizin ayırt edebildiğiniz şeyleri herkes görebiliyor.

Çevrimdışı tangaz

Ersan süper fırsat cidden Eşi alışamamış çine galiba yaza da bonservisini bedelsiz :evillol: alırsak iyi olur.
alırız alırız en fazla 300 500 bilemedin 1 milyon atarız alırız. stoper rotasyonuna ersan gibi bir adam alıp koyalım desek minimum 3,3 milyon(bknz.rodolfo) para vermek durumundayız üstelik bu adam yerli rotasyonunda ve bu onu daha değerli kılıyor.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Berat

Ersan'ın gelişiyle Atınç ne yapacak?  :icool:

Çevrimdışı tangaz

Başarı ve ölçü kriterlerinizi başkalarının başarısızlıkları ve yetersizlikleri üzerine kurmayın. Umarım talep ettiğiniz şeyin sıradanlığının bir gün farkına varırsınız. Yoksa sizin ayırt edebildiğiniz şeyleri herkes görebiliyor.

başkalarının başarısızlığı dün bizim başarısızlığımızdı ve o dönemi renkliler süpürdü. süpürme sırası bizde. süpürürken büyük beklentilere girmek (uluslararası seviyede) zordu, günümüz gelişmelerinde iyice zorlaştı. sıradanlık şayet gelecek 10 senede 7 şampiyonluk bir o kadar ŞL katılımı arada 2-3 defa gruptan çıkmak diğer senelerde uefada çeyrek ve üzeri final görebilmekse ben bu sıradanlığı kabul ediyorum. kontratı getirin hemen imzalayalım.

bizim gerçeklerimiz bu, belki kesmeyebilir ama bu.

Çevrimdışı Erdemm

onu kupada denedi Şenol Hocam..  :lol:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Antremanda çift kale maçta oynayacak. Avrupa maçlarında yedek klübesinde bekleyecek.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Tr de oynar :icool:

Marcelo - Mitrovic

Ersan - Atınç

Gerci Hem Ersan hemde Atinc sol ayak ve sol stoper orasi biraz karisti simdi :alala:

Çevrimdışı OrhanAker

alırız alırız en fazla 300 500 bilemedin 1 milyon atarız alırız. stoper rotasyonuna ersan gibi bir adam alıp koyalım desek minimum 3,3 milyon(bknz.rodolfo) para vermek durumundayız üstelik bu adam yerli rotasyonunda ve bu onu daha değerli kılıyor.
Aynen öyle abi yazın tandemi en az 3 yıl kapatacak rotasyonu oturtmak lazım.
Mitroviç,Ersan,Marcelo ,Bay X=General :D veya sizin tabirle HERİF

başkalarının başarısızlığı dün bizim başarısızlığımızdı ve o dönemi renkliler süpürdü. süpürme sırası bizde. süpürürken büyük beklentilere girmek (uluslararası seviyede) zordu, günümüz gelişmelerinde iyice zorlaştı. sıradanlık şayet gelecek 10 senede 7 şampiyonluk bir o kadar ŞL katılımı arada 2-3 defa gruptan çıkmak diğer senelerde uefada çeyrek ve üzeri final görebilmekse ben bu sıradanlığı kabul ediyorum. kontratı getirin hemen imzalayalım.

bizim gerçeklerimiz bu, belki kesmeyebilir ama bu.
:claps: :claps: :claps:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bazı şeylerin farkına vardığımızda umarım geç olmaz...

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı cisse557

Ersan'ın gelişi ile kaptanlık pazubandı da el değiştirsin artık.

Çevrimdışı tangaz

Aynen öyle abi yazın tandemi en az 3 yıl kapatacak rotasyonu oturtmak lazım.
Mitroviç,Ersan,Marcelo ,Bay X=General :D veya sizin tabirle HERİF

ne demekse bir de MARSHALL diyorlar o kişiye  :D

Etiketler: