2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12349835 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı OrhanAker

Biz bu quaresmanın artistliğini çekmek zorundamıyız fayda -maliyet neresinden bakarsan bak elinde kalıyor.
Sözleşme uzatan yönetim çok büyük hata yapar.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Neden ısrarla forvet diyoruz osmanlı maçıyla iyice anlaşılmıştır. Bir de 5 atma hayallerimiz vardı. Şu takım bu kadroyla 3 golü zor bulur bir maçta..
Korku akıl katilidir.

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Ben mi yanlıs anladım bizim taraftar Mustafa Kemalin askerleriyiz derken osmanlı taraftarı ıslıkladı? gelen geçen yener ihsallah su vasıfsızları
Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı 38life

Bakalım bu 3 puan için 2 ilk 11 oyuncumuzu kaç haftalığına kurban verdik...

Çevrimdışı Berat

Bu maç bazında bu rezil zeminde galibiyeti aldık. Adriano ve Atiba'ya helal olsun. Devre arası kampının mucize yaratmasını bekleyenler oldu, ama tabii ki bu maçta yine kopuk oyun devam etti. Gs'nin en son şampiyonluğuna benzeyen bir oyun yapımız var.

+ Bir de profesyonel oyuncularla yola devam edersek çok mutlu olacağım, mızmız çocuklarla değil.
[ Son Düzenleme: 16 Ocak 2017, 21:06:32 Berat ]

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Q7 kaç kurtar kendini Çin e git biz de kazanalım senin sayende rabona reis  :by2: bu Şenol Hoca sana gıcık tam atılacaktın oyundan aldı 2.5 m euro çok az üstelik eldivenin kalmayacak bu gidişle gitmelisin.  :by2:
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı anilsevim

Lafı çok dolandırmaya gerek yok
TALISCA
Sakatlanmasa liderdik
Sakatlanmazsa şampiyonuz, net
Allah'ım sakatlıktan nazardan beladan kazadan koru, amin
BEŞİKTAŞ bir Aşk hikayesi değildir; BEŞİKTAŞ Aşktır, gerisi hikâyedir...

Çevrimdışı 38life

Talisca röportajdan sonra ailesine selam söyledi. :D ulan Brezilya'lım ya :D

Çevrimdışı ekrembaser

Gökhan ve Babel iyiymiş çok şükür

Çevrimdışı mellfred

Atiba sen o kadar büyük karaktersin ki kelimeler kifayetsiz. Kim olsa o pozisyonda Lan sıra bende der yallahlar. Bir adam kendini bu kadar mı iyi tanır. Şutu kötü bunu biliyor ve mecbur kalmadıkça asla şutlamıyor. Geçen yıl da aynı şeyi Bursa deplasmanında yaptı şutlamak yerine ozzy' e bırakmıştı. Adam oğlu adamsın atiba.prehistorik çağlarda yaşasan tanrı diye tapardın  sana

Çevrimdışı caner.eryigit

Abi biz bu adamın bonservisi nasıl alacağız ya.rivaldo yu izler gibiyim yeminlen..Kem gözlere şiş...

Çevrimdışı cursedofdragon

Abi biz bu adamın bonservisi nasıl alacağız ya.rivaldo yu izler gibiyim yeminlen..Kem gözlere şiş...

alırız :D

Talisca'ya özel t-shirt satışı yaparız onun parası ile alırız şu başımızdaki illet FFA kalksın da :D

Çevrimdışı 38life

Günün muhteşemleri: Talisca, Fabri, Atiba, Babel, Adriano
Oğuzhan muhteşem bir refleks ile güzel bi asist yaptı. Zaman zaman güzel işler yaptı ama bölüm bölüm zayıfladı oyunda. Kapasitesini bildiğimiz için ondan daha iyi performanslar bekliyoruz.
Günün kötüleri: Quaresma, Cenk, Tosic.

Talisca ilk yarı tam anlamıyla mükemmeldi. İkinci yarı topla çok az buluştu ve çoğu zaman kayboldu ama yinede oyunun içinde kalmayı başardı. Olay yerine yakınlaşma çabasını gösterdi.
Babel için şunu söyleyebilirim ki Eğer her maç böyle oynarsa defans konusunda asla Olcaydan daha kötü verim vermez. Adam baya bildiğin geri geliyor, kademeye giriyor falan. Umarım ilk maça özel değildir bu. Bukadar ofansif oyuncuyla naparız sorunsalı da hafiflemiş olur böylece.

Çevrimdışı cursedofdragon

Yalnız o değilde takım forvet diye bağırıyor gerçekten forvet şart.

Çevrimdışı bjk4ever

Marcelo sakattı Rhodolfo oynadı yenildik. Atınç'ın bir tane sağ stoper oynadığı maçını bul takdir edeceğim. Gerek varmıydı kısmının cevabını verdik. Şimdi yaşlı mevzusuna gelelim denge diyorsun zaten bizdede dengeler bozulduğu için böyle transferlere ihtiyaç var. Takımın yaş ortalaması belli bu takımı gençleştirmekte önemli. Konu Mitrovic parasına +800 bin verip Skrtel alalımdan geldi Skrtel'ide bugun fener az önde oynayınca gördük.

Hayir vermedik. Sag stoper oynayacak Rhodolfo ve Marcelo var zaten. Hangi takimda 3 tane sag stoper 3 tane sol stoper var? 6 stoperli rotasyon mu olur? Normali 4 stoperdir, 4'ue de var bizde. Dedigim gibi; Marcelo ve Tosic zaten cok fazla mac kaciran oyuncular degil. Lig+CL'de oynayabilecegimiz 23 macin 20+22=42'sinde oynamislar. 42/46 baya yuksek bir oran. Denge bozulmus olabilir, saygi duyarim, ama dengeyi duzelteceksen dogru yerden duzelteceksin. Kalite ve tecrube eksikligi olan stoper'le duzeltmezsin. Gidersin solbeke genc bir oyuncu transfer edersin veya gidersin baska mevkilerden duzeltirsin. CL'de neredeyse 0 tecrubeye sahip Marcelo, Tosic, Mitrovic ile mi gideceksin seneye? Gidemezsin. Mecburen ust duzey stoper alacaksin. Bu da neden Mitrovic'in sacma, gereksiz transfer oldugunu gosterir. Bugun ilk 11 oynamadi; iddia ediyorum Tosic ve Marcelo sakat/cezali olmadigi surece hic oynayamayacak bu arkadas ve bu para cope gidecek.
Bu arada Skrtel alsaydik falan demiyorum. Su an stoper transferi gerekli degildi. Yazin babalar gibi tecrubeli, klas stoperini alirsin. Ondan sonra Tosic veya Rhodolfo'dan biriyle yollari ayirip oraya yine genc bir oyuncu transferi yaparsin. Mantiklisi budur. Sac bas yolduran Cenk'i bugun izlediysek bunun nedeni tam olarak Mitrovic transferidir zaten.

Bu arada Trabzon alamadigi icin ve maliyeti muhtemelen uygun olacagi icin oyuncu bulamadiysam gider Rodallega'yi alirim. Yarim sezon babalar gibi oynar, oyuncu tipi olarak da aradigimiz adam (kalite olarak CL seviyesinde olmasa da).

Çevrimdışı underworld

Yalnız o değilde takım forvet diye bağırıyor gerçekten forvet şart.
Bağıra bağıra sesi kisildi

Çevrimdışı tangaz

babel 2küsür milyonluk oyun oynamadı.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı 38life

Haftaya Başakşehir - Fener maçı çok çok çok eğlenceli olacak :) Mutluyum bu gece :)

Çevrimdışı tangaz

quaresma+babel kanatları hiç seviye atlatamıyor bize. töre bunlardan katkat iyi, lens de  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı 38life

Talisca en çok koşan 3.cü futbolcuymuş  :o_o: Vay anasını!

Adam daha az adımla daha çok mesafe katediyor. Bacaklar o biçim leylek :D

Çevrimdışı Mahmut

babel 2küsür milyonluk oyun oynamadı.

Bonservisinin olmamasını hesaba katmak lazım bence.
Yararlı olacağı kesin gibi, ileriki maçları görmek lazım ama ben iyi bir transfer olarak değerlendiriyorum.
Tr nin şu anki durumu da o rakamlarda etkili bunu da unutmamak lazım.

Çevrimdışı tangaz

Bonservisinin olmamasını hesaba katmak lazım bence.
Yararlı olacağı kesin gibi, ileriki maçları görmek lazım ama ben iyi bir transfer olarak değerlendiriyorum.
Tr nin şu anki durumu da o rakamlarda etkili bunu da unutmamak lazım.

kötü bulmadım ama yeterli de bulmadım böyle uçup kaçan atletik özelliklerini kaybetmiş yaşı gereği olsa gerek

Çevrimdışı tuncaboylu

biraz sert konusucam sana... hocam senin derdin falan mı var yazdık ya fenerin elindeki futbolcular iyi diye hala ne diye polemik yaratma cabasındasın. epl olayı sehir efsane  falan demişsin de ingilizcen falan varsa git arastır bakalım ki o zaman ki haberler Turk gazetelerine kadar düştü. bi yerinden de element uyduruma haklı cıkmaya calısmak için. fişeklemek??? bakkaldan sakız almıyosun birader... cebinde varsa o kadar para git sen fişekle kabul ediyorlar mı etmiyorlar mı ondan sonra konus..

OO bu cevap da veriyor. Mazlum'u getirin bana.

Bir mesajında "Fener'in elindeki futbolcular iyi" yazıp da, diğer mesajında "bu kadroyla 14 gol yemeleri büyük başarı" yazan sen değil misin?

Hesabını mı hack'lediler, kuzenin mi yazıyor, Fight Club'taki gibi çift kişilikli misin, yoksa bizi mi sınıyorsun?

Bağış konusu. Kulüpler gelir gider dengesini sağlamak zorunda, FFP bunu gerektirir. Dernekler bağış alamaz, kabul etmiyor UEFA.

O yüzden sponsor oluyor firmalar kulüplere. UEFA bağışa ses çıkarmasa adam bağış yaptım der, UEFA da bunu kabul eder.

Bu kadar basit bir şeyi Türkçe anlamakta bu kadar zorlanıyorsan, İngilizce anlatırım. Sormuşsun, İngilizcem var.

Yalnız bir yerinden element uydurma lafın hoş olmamış, bir yerimden element uydurursam o element yüzünde patlar. Haberin olsun.

Çevrimdışı 38life

quaresma+babel kanatları hiç seviye atlatamıyor bize. töre bunlardan katkat iyi, lens de  :D

Yav dur gerçek sanacaklar  :lol:

Çevrimdışı LuceGel

Takımın güçlü oyununu özlemişim.Adriano Babel kanadı oldukça iyiydi.Bu zeminde ancak bu kadar,santrafor eksikliği bariz belli maalesef. :bandit:
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Etiketler: