2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 42 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12387292 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Necmi

Bugün de transfer başlığını coşturduk, darısı yarına :D Hayırlı geceler...

Sana da hayırlı geceler Cornelius!
bu genç sezarın romasının kuzey seferlerinde unuttuğu biri olabilirmi acaba :evillol:
corneilus ne ya kendimi ilk çağlarda hissediyorum bu adam gelip gol atınca ne diyeceğiz
renkliler bizimle şey geçerler. gerçi hoş gülmekten söyleyemeyizki arena tam arena olur işte o zaman :bandit:

Çevrimdışı tangaz

3 gün  :bandit:
iyi hale bakarız :D

yok artık nasıl yani 3 gün mü? gel şunu bunun rakamlar kısmı taaaam 8 katı olan 24 saatle değiştirelim 24 > 3  :utan
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi Necmi

yok artık nasıl yani 3 gün mü? gel şunu bunun rakamlar kısmı taaaam 8 katı olan 24 saatle değiştirelim 24 > 3  :utan
:bandit:
küfür kötü bir şey her ne kadar haketmiş olsada ben küfrü aciz insanların baş vurduğu bir yöntem
olarak görürüm. işte bak böyle aciz oluyorsun :evillol:
çok fazla mesaj yazma zırt pırt onaylamak zorunda kalıyorum :evillol:

Çevrimdışı tangaz

:bandit:
küfür kötü bir şey her ne kadar haketmiş olsada ben küfrü aciz insanların baş vurduğu bir yöntem
olarak görürüm. işte bak böyle aciz oluyorsun :evillol:
çok fazla mesaj yazma zırt pırt onaylamak zorunda kalıyorum :evillol:

aslında orda küfür yoktu mister and mises brown neyse .... antalya başkanıda o dur.  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimiçi Necmi

bu arada @tangaz nasıl patladın demişdim ben sana :evillol:
duyumcular işte böyle patlıyor :bandit:

Çevrimdışı tangaz

sırf bakarı çok gömdüm die intikam alır gibi olmuş 3 gün çok ağır bir ceza hemde transfer döneminde  :bawling: hepi topu 2.moderasyonum ilki şampiyonluk kutlamasına denk geldi diğeri bu transfer haftasına. çok zalımca çooook

Çevrimdışı Culpable

antalya baskanina  ne diye hitap edelim beyefendi felan mi :)

Çevrimdışı tangaz

bu arada @tangaz nasıl patladın demişdim ben sana :evillol:
duyumcular işte böyle patlıyor :bandit:

demirören döneminin gözünü seweyim böyle tak tak nokta atışı verirdim saniyesiyle verirdim. muazzam prestijim vardı  :bandit:

Çevrimiçi Necmi

sırf bakarı çok gömdüm die intikam alır gibi olmuş 3 gün çok ağır bir ceza hemde transfer döneminde  :bawling: hepi topu 2.moderasyonum ilki şampiyonluk kutlamasına denk geldi diğeri bu transfer haftasına. çok zalımca çooook
gömmeseydin :bandit:

Çevrimdışı mylife1903

adamın stili rivaldo tarzı bu adama yer bulmayacaksın yerini yaratacaksın takımı etrafına kuracaksın
zaten yer bulmaya çalışırsan bütün yeteneklerini köreltirsin etrafına pas oyununu oynayabilen savaşçı oyuncuları serp bırak sırtını daya izle
adam abouyla harika oynuyor farkında değilmisiniz abou pas oyununu biliyor savaşçı tam buna göre birde buna uygun kanat ve
orta saha bulduğunda tamamdır mesela töre uyar buna ilk geldiği zamanki tolgay olur sosa gibi bir oyuncu olur
ekici tam bunun orta sahası ozi olmaz.
adam bazuka gibi ateş ediyor bırakacaksın dağıtsın ortalığı her şekilde şut atabilen bir oyuncu her vurduğu 3 toptan birini garanti sokar
bakın bu gün iki tane salladı hemde performansımız çok düşükken
@Necmi abi az daha ikinsan diyeceksin ki bas skat metin albayrak dusundu tasindi ve bu ikiliyi bilerek, planlayarak yaratti. Abu daha iki metre onune pas atamiyor abi, bursaspor macinda ggye verdigi pas, kaleye 3bant bilardo gibi giriyordu, abudan sagina soluna pas vermesini degil, dogru yerlere dogru zamanda kosup golleri siralamasini bekliyoruz.

Çevrimdışı mylife1903

bu genç sezarın romasının kuzey seferlerinde unuttuğu biri olabilirmi acaba :evillol:
corneilus ne ya kendimi ilk çağlarda hissediyorum bu adam gelip gol atınca ne diyeceğiz
renkliler bizimle şey geçerler. gerçi hoş gülmekten söyleyemeyizki arena tam arena olur işte o zaman :bandit:
Bunun adini bizim anonscu dogru okusun harclik veririm ona.

Çevrimdışı mylife1903

antalya baskanina  ne diye hitap edelim beyefendi felan mi :)
Fa$o deecem agam ben ona, fa$o ba$kan

Çevrimdışı 38life

Bence karizmatik bir isim ya. Adamın bestesi de hazır :D

Bu da tribünlere hükmederken :D

Çevrimdışı panic13

Günaydın arkadaşlar,

Antalya'da yaşayan bir arkadaşım var, yönetime yakın bir akrabasının arkadaşından almış bu haberi. Eto'o bitmiş.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı Kartal Ç

Beklendiği üzere bugün hürriyette R harfli oyuncuyla ilgili bir haber yok.

Çevrimdışı tangaz

günaydın efendiler...

cornelius istemezuk  :bandit:

Çevrimdışı mylife1903

Beklendiği üzere bugün hürriyette R harfli oyuncuyla ilgili bir haber yok.
R demedim P dedim, az dilim donmedi, kadirilmadiniz

Çevrimdışı 38life

"Adı Ğ ile başlayan yeni golcümüzü bu akşam saat 19:03'te Twitter hesabımdan açıklıyorum" desem acaba takipçi çekermiyim biraz  :lol:

Çevrimdışı caner.eryigit

Günaydın.hayırlı işler hayırlı haftalar...İstanbul bildiğin jamiryo...

Çevrimdışı sametbagan

Ne rakistki gelir ne başkan o paraları verir.Lütfen hayal kurmayalım gerçekçi olalım.Eto konusunda yazmıştım aziz o işe taş koydu bile.
zaten ondan önce sağolsun efsanemiz Rıza hoca azizi aratmayacak bu gidişle.Eğer 1.sınıf stoper alamıyorsak ki öyle gözüküyor hiç almayalım
Bu kadro ile devam edelim 6 aylığına biliçten andy Caroll kiralayalım yazın da gomezi geri getirelim olay çözülsün.Zaten babeli aldık sanırım
Talisca da döndü fazla harcayacak bütçemizde yok  :bandit:
Keşke ben yanılsaydım ama Türkiye de işler böyle yürüyor maalesef.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

uçağa binmiyorlar eğer antalyada kar yağmıyorsa.
birde Beşiktaş yöneticileri hakkında daha saygılı ol bu gün
3-4 kişi moderasyona gitti bir kişinin üyeliği iptal edildi.
birde sen kurban olma stresli bir gün bitirdik. @Bishamon
Kim gitti abi @Necmi

Abi su Atilanlari bizede aciklasan iyi olur bizimde bilme hakkimiz var diye düşünüyorum

İnş Arada kaynayan bir arkadasimiz degildir...
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tuncaboylu

Kendinizi Budkivsky'e hazırlayın  :)

Anzhi göndermeyi kabul etmezse alamayız.

Çevrimdışı tuncaboylu

kulüpte mutlular bu iyi bir şey
ama para tatlıdır insanı daha çok mutlu eder
çinlilerde çok istiyorsa ikna yetenekleri bayağı kuvvetli bu güne kadar ikna edemedikleri oyuncu görmedim :evillol:

Ne kadarlık bir bonservis konuşuluyor @Necmi abi?

Çevrimdışı tuncaboylu

ohoo ben daha önce görmüşüm demek Kopenhag cl de dikkatimi çekmişti
iyi gidiyorlardı o zaman takip ettiğimde gördüm bunu benim o kadar dikkatime girmedi sıradan düz bir oyuncu
fiziğiyle oynuyor. emenikenin soluk hali gibi gelmişti bana. zaten gerçekten iyi olsa bize yedirmezler onu
epl sever bu tip oyuncuları epl nin milli kotasını doldurmuyor olabilir rezerv etmişlerdir büyük olasılıkla
3 kez a milli olmuş sanırım epl için aranan standartta değil
not:11 kez a milli olmuş baktım

İngilştere'de AB üyesi ülkelerin oyuncularında milli olma şartı aranmıyor.

Çevrimdışı KUMANOVALI

Günaydın Beşiktaş Arena
BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Etiketler: