2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12350775 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Kalyoncu

Tomas Necid dicem oda sorunlu Bursaspor biz isteriz kıymete biner. Böyleleriyle uğraşasıya Aboubakar devam. Talisca da geldi.

Çevrimdışı mylife1903

Hiçbirşey olmaz. 2 gün sonra ne Antalya kalır ne de başkanı hafızalarda. Ankaragücünü bile adam akıllı haşat edememişiz 8-0  zalad rezilliğinden sonra Antalya' ya mı hırs yapacaklar?
Bizim gibi belli bir yasin ustundekiler hatirliyor ama hem genc nesilin hem de takimi yonlendirenlerin umrunda degil. Her ankaragucu macindan once ben izletirdim o maci suleyman sebanin demeclerini. Bu nevzat demir tesislerine gectikten spnra takim ve futbolcular camiadan ve semtten koptular.
Haftada birgun semte goturulmeli futbolcular esnafla azicik tanismalilar.
Bu takimin nereden geldigini kalbinin neresi oldugunu unutmamalilar.

Çevrimdışı cursedofdragon

Ayrıca şunu söylemek istiyorum bizim zorlandığımız maçlarda bu sene talisca sakattı.

O döndü.

Tek kanattan işliyorduk inşallah 2.ci kanatta iş yapıcak.

Forvet iş yapmasada olur yapıcak birşey yok denk gelirse 1-2 tane atar işte abuo,cenk tosun.

Bu sene farkı açmaya değilde daha çok skoru korumaya yönelik oyunlar görebiliriz.

İyi oyun tabi ki olucaktır.

Vodafone Arena'da ki maçlar apayrı geçicektir deplasmanda ki maçlardan bahsediyorum.

Çevrimdışı anilsevim

Eto'o un futbolculuguna hayran olabilirsiniz eyvallah da Eto'oya duyulan kişisel sempatiyi anlamıyorum açıkçası. Bu adam Türkiye'ye geldiğinden beri bize karşı oynadığı her maçta çirkef yaptı. Üstelik bize maziden bir teşekkür borcu varken... Nesine sempati duydunuz da şimdi gozunuzden düştü bu da ilginç açıkçası.

Irkçılık olayından hepimiz etoyuz olayından beri bi bağ vardı hocam
Kabul etmek lazım, sempatiklik ordan
Ama o bağı bugun koparmış kendisi
Ben en cok ona sevindim
Yoksa hala eto muabbeti devam ederdi
Onu bitirdi sağolsun
BEŞİKTAŞ bir Aşk hikayesi değildir; BEŞİKTAŞ Aşktır, gerisi hikâyedir...

Çevrimdışı LuceGel

Etonunda o rezillikleri yaptıgı iiyi olmuş
Bizde bi değeri vardı, onu da bitirmiş
O yüzden çok iyi oldu o yaptıkları
Hayırlara vesile olsun bugunki olay
Onun suçu yok oda şaşkın olaydan,ortamdan.
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı 38life

Babel'i tek forvet'e ben koydum galiba üstüme alınıyorum.

Evet forvet alınmalı diyenlerin başında ben geliyordum.

Yine sözümün arkasındayım hata yaptık yine ilk önceliğimiz forvet olmalıydı.

Bizim b.ktan ligde hücum oynadığında kaybetmiyorsun geçen seneden örnek vermiştim.

Kalemiz boş defansımız zayıf olmasına rağmen şampiyon olduk.

Bütün paramızı gidip Manduzkic'e filan bony'e filan basmamız gerekiyordu.

Sıkıntısını çekicez.

Yalnız böyle gevrek gevrek gülüncek bir durum yok.
Sana özel demiyorum. Genel olarak böyle bir izlenim edindim çoğunluktan. Yanlış anlaşılmasın ben Talisca ve Babel forvet oynamaz demiyorum, ben de zaten Taliscanin forvet olduğu daha dengeli bir kadro kurulabileceğini söylemiştim. Ama Ana plan bu olmamalı bence.

Ayrıca ne Antalyasporu 10-0 yenmenin, ne hazırlık maçını iptal etmenin ne basın açıklaması yapıp laf sokmanın , Eto'o'dan daha iyi bir santrafor almaktan daha iyi bir cevap olabileceğini düşünmüyorum :) tabi bu dönemde böyle bir transfer çok çok çok zor. Ama bunu, daha önce bize kaypakca oyun oynayan Antalya'nın oyuncusunu tekrar ana hedef olarak belirleyip oraya bel bağlayan yönetim düşünmeli...

o videoyu bi ben bulamadım herhalde nerden izlediyseniz.

Eto'nun sahne performansını.

Çevrimdışı anilsevim

Yapma hocam
Beşiktaş başkanı orda, biliyo. Bu hareketler normal değil

Çevrimdışı anilsevim

Ulan badem
Duyumcudur, miks yapar akşamları bize sunar vs ama adamsın beşiktaşlısın

https://mobile.twitter.com/firatgunayer/status/817761615244365824

Çevrimdışı anilsevim

o videoyu bi ben bulamadım herhalde nerden izlediyseniz.

Eto'nun sahne performansını.

Özeline attım

Çevrimdışı Alper1903

Sırf bu günlerde rahat rahat konuşabileyim diye her Eto mesajıma "pek sevmem eto'yu ama gelsin" cümlesini yerleştirdim. Tek beklentim Gomez'in yaptığının yarısını yapabilir bu da bize ikinci yarıda yeter düşüncesiydi. Başka bir transfer bu etkiyi yaratabilir mi? Pekala yaratabilir. Ama Abou'yla Cenk'le falan olmaz bu işler. En en kötü, hiçbir forvet alacak gücümüz yoksa bile Babel'le Talisca'yı tercih ederim. Çünkü ikinci yarıda da ilk yarıdaki gibi kalenin önünden bomboş kaçan pozisyon görmeye sabrım kalmadı ayrıca da risk.

Çevrimdışı Nouma7

Ayrıca şunu söylemek istiyorum bizim zorlandığımız maçlarda bu sene talisca sakattı.

O döndü.

Tek kanattan işliyorduk inşallah 2.ci kanatta iş yapıcak.

Forvet iş yapmasada olur yapıcak birşey yok denk gelirse 1-2 tane atar işte abuo,cenk tosun.

Bu sene farkı açmaya değilde daha çok skoru korumaya yönelik oyunlar görebiliriz.

İyi oyun tabi ki olucaktır.

Vodafone Arena'da ki maçlar apayrı geçicektir deplasmanda ki maçlardan bahsediyorum.

Biz bu sene hangi maçta farkı açmaya oynadık onu anlamadım. Ne belirli bir oyun şablonumuz ne de oyuncu şablonumuz var. Kimin nerede oynadığı belli değil. Her oyuncunun yeri her maçta değişiyor. Bir tek stoperler sabit kaldı. Gelişi güzel transfer yapıldı sadece geniş kadro olsun diye doldurdular kiralık oyucularla kadroyu şişirdiler sadece.

Şimdi de vah Eto'o. Eto'o gelse ne olcaktı ki. Ama sağlam golcü şart. En azından deplasman maçları için. Aboubakar ve Cenk ile bu işler dönmez deplasmanlarımız 2. yarı çok zorlu canımız yanar.

Çevrimdışı 38life

Bu arada daha bu sabah Şenol Hoca'nın "Antrenmanda oynatacak forvetim yok" diye açıklama yaptığını hatta laf arasında "şuan 2 tane santrafor lazım" dediğini unutmayalım.

Adam bir Serdar Aziz istedi diye adamı o günden beri yerin dibine sokuyor bazı insanlar. Ama bu adamın istediği başka şeyler de hiç yapılmıyor. Bunu da görüyoruz.

Çevrimiçi Necmi

Ben de hayırlı olmuştur diye bakıyorum, hiç sorun yok
Ama gel gelelim milleti kendimize güldürüyoruz. O işte beni deli ediyo
Karizma yükleyeceğimiz yerde kendimize güldürüyoruz
Başkanım ulaşılamaz ol, basına yüz verme, bi görmeyelim seni hergün
Ulaşılamaz ol, sonra 1 konuş herkes bi noluyoruz desin

neden kendimizi güldürelim anlamadım bir transfer olmazsa kendinimi güldürmüş olursun
ne yapmalıydı istediğini vermelimiydi işte o zaman kapalı kapılar ardında kendini güldürürsün.
daha 3 gün önce stopere 4.2 verip etoo ya bir vermiyorsan bunu alamayanlar düşünsün
demekki hiçde ciddiye almıyorlar işine gelirse şartlarımız bu uyarsa böyle uyacak diyorlar.
bumu kendini güldürmek. Ben neden hiç rahatsız olmadım olmazsa olmaz küçük insanlar kendilerini böyle tatmin etmek istiyorsa
bırakın etsinler biz yolumuza bakarız. Saygısızlıkmı yapmış bu kendi sorunu biri sana saygısızlık yaptı
diye saygınlığın azalmaz.

Çevrimdışı Nouma7

Bu arada daha bu sabah Şenol Hoca'nın "Antrenmanda oynatacak forvetim yok" diye açıklama yaptığını hatta laf arasında "şuan 2 tane santrafor lazım" dediğini unutmayalım.

Adam bir Serdar Aziz istedi diye adamı o günden beri yerin dibine sokuyor bazı insanlar. Ama bu adamın istediği başka şeyler de hiç yapılmıyor. Bunu da görüyoruz.

Eren Derdiyok gibi mi  :D

Çevrimdışı 38life

Irkçılık olayından hepimiz etoyuz olayından beri bi bağ vardı hocam
Kabul etmek lazım, sempatiklik ordan
Ama o bağı bugun koparmış kendisi
Ben en cok ona sevindim
Yoksa hala eto muabbeti devam ederdi
Onu bitirdi sağolsun
Açıkçası Eto'o nun bize karşı oynadığı ilk maçtan sonra benim ona hiçbir sempatim kalmadı.

Çevrimdışı anilsevim

neden kendimizi güldürelim anlamadım bir transfer olmazsa kendinimi güldürmüş olursun
ne yapmalıydı istediğini vermelimiydi işte o zaman kapalı kapılar ardında kendini güldürürsün.
daha 3 gün önce stopere 4.2 verip etoo ya bir vermiyorsan bunu alamayanlar düşünsün
demekki hiçde ciddiye almıyorlar işine gelirse şartlarımız bu uyarsa böyle uyacak diyorlar.
bumu kendini güldürmek. Ben neden hiç rahatsız olmadım olmazsa olmaz küçük insanlar kendilerini böyle tatmin etmek istiyorsa
bırakın etsinler biz yolumuza bakarız. Saygısızlıkmı yapmış bu kendi sorunu biri sana saygısızlık yaptı
diye saygınlığın azalmaz.

Abi sen tiyatroyu izlemedin herhalde
Baya gülüyolar bize
Düşmeseydik diyoruz o tuzaga
Destek olucaz o baki
Çok pis tufaya düşürmüşler abi, düşmüceksin. Saygınlık azalması ile alakası yok bunun
Rakiplerine bu resmi vermiceksin abicim

Çevrimdışı 38life

Ulan badem
Duyumcudur, miks yapar akşamları bize sunar vs ama adamsın beşiktaşlısın

https://mobile.twitter.com/firatgunayer/status/817761615244365824
Badem adamdır. Çok boş konuşur. Akşam toplaniyoruz der medyadaki söylentilerden başka hiçbirşey söylemez ama en azından kimseyi kandirmaz. Besiktasi savunmasını bilir.

Çevrimdışı 38life

Eren Derdiyok gibi mi  :D
İsimlerden bahsetmiyorum. Hala aynı şeyi yapıyorsunuz, nediyim...

Çevrimdışı LuceGel

Yapma hocam
Beşiktaş başkanı orda, biliyo. Bu hareketler normal değil
Oda  sahnede spoantane öylesine cevaplıyor ne diyecek ki o anda protokol var seyirciler var. :bandit:
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 07 Ocak 2017, 19:34:22
  • Beylikdüzü-İstanbul
  • En güzel Beşiktaş'ın çocukları sever !!!
Şimdi izledim Antalya olayını. Ama gerçekten rezil bir durum . Tamam Etoo'yu vermeyebilirler ama bu kadar rezil bir şekilde meydan okur şeklinde kimseye söylenmez. Zaten nefret ediyordum bu camiadan iyice nefret etmeye basladım. Bir Etoo ile bu kadar g*tleri kalkıp kendibi bisey sanmaya başladılar çingene - silah misali. İnsallah yeriniz olan ikinci lige düşeceksiniz.

Çevrimdışı ekrembaser

Abi sen tiyatroyu izlemedin herhalde
Baya gülüyolar bize
Düşmeseydik diyoruz o tuzaga
Destek olucaz o baki
Çok pis tufaya düşürmüşler abi, düşmüceksin. Saygınlık azalması ile alakası yok bunun
Rakiplerine bu resmi vermiceksin abicim

Burda anlaşamıyoruz kardeşim seninle nezaketen gidilmiş oraya nereden bilecekler bu tiyatronun oynanacağını neyse bu uzar gider bize Şenol hocaya zamanında oyun oynayanların sonu belli Allah çok büyük her zaman ağızlarının payını aldılar yine alırlar

Çevrimdışı b.damatoglu

Çok da can sıkmayın. Çocukluk ergen eğlencesi Antalya başkanının yaptığı.
Buluruz idareten. Bir forvet. 6 ay sonra da kralı gelir

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şimdi izledim Antalya olayını. Ama gerçekten rezil bir durum . Tamam Etoo'yu vermeyebilirler ama bu kadar rezil bir şekilde meydan okur şeklinde kimseye söylenmez. Zaten nefret ediyordum bu camiadan iyice nefret etmeye basladım. Bir Etoo ile bu kadar g*tleri kalkıp kendibi bisey sanmaya başladılar çingene - silah misali. İnsallah yeriniz olan ikinci lige düşeceksiniz.

Bende şimdi izledim eto'luk bir durum yok ortada yalnız.

Herşey o başkanlarının başının altından çıkıyor.

Burda ki bazı arkadaşlara'da bilgi olsun ne Başkan'ın ne Şenol hoca'nın haberi yok böyle bir konuşma yapılacağından.

Anılsevim sana bu sözüm haberleri var diyorsun ya.

Çevrimdışı atalay

Bu takımın 40 yaşındaki bir oyuncuya ihtiyacı yok, hiç de olmadı. Günü kurtarma planlarınız bile sığ bir düzlem üzerine kurulu.   
[ Son Düzenleme: 20 Ocak 2017, 07:40:11 atalay ]

Etiketler: