13 yaşındaki hangi adama 10 milyon euro vermişler? Reel bir örnek üzerinden gider misin? Beşiktaş Şifoları, Feyyazları, Metinleri kendi altyapısından mı çıkardı yoksa bir yerlerden bulup getirdi mi? Yine farazi şeyler üzerinden konuşuyorsun. Real madrid 16 yaşında odeagard ı transfer etti altyapısına en yakın zamanda onada 2 milyon euro verdi bizim francoya verdiğimizden az. ben altyapı takımı olduklarını iddaa etmedim ama altyapıya verdikleri önemin hiçbir zaman azalmadığını söyledim, aradaki fark çok büyük. Kendisi yetiştirip a takıma koymuyor belki ama altyapıdan çıkardığı takım avrupada çoğu ligde kafaya oynar..
ayrıca bilmem hiç duydun mu demişsin, senin o duydun mu dediğin şehre defalarca gittim ben, ülkenin en büyük ve en zengin sanayi bölgesi. Bazı şeyleri dünya üzerinde sadece senin biliyor olman gibi garip düşüncelerin var
muhammede teklif etti barça o parayı şifodan feyyazdan bahseden kim rıza de, ali de, sergen de, gökhan de neden şifo ile metin feyyazı cımbızladın real 16 yaşındaki oyuncuya 2 M verir ama biz verirsek ilk sen çıkar burda asarsın o kadar para verilirmi diye kendini bizemi anlatıyorsun ben anji şehrinin ekonomik yapısından bahsettiğimi sanmıyorum çoğrafyaya meraklıysan zaten dünyadaki şehirler orda duruyor bilirsin elbet benim bahsettiğim futbol takımı, işin gücün burda demogaji yapmak. benim böyle bir iddiam hiç olmadı her şeyi bilirim diye ama sürekli burası açıldığından beri her şeyi eleştiren sen olduğuna göre senin böyle bir iddian var. her şeyi kendilerinin bildiğini sananlar sürekli başkalarını eleştirir. Benim burda eleştirmem değil eleştirmemem ünlü unuttunmu.
birde her konuşulanı şahsına alma o lafı etoo gidene kadar çoğunluğun anjinin varlığından haberi olmadığını söylemek için sarf ettim. Her sözümde kendine bir paye çıkartma.
seninle uğraştığım takıntısındanda kurtul bence seninle uğraşsam gördüğün gibi istediğim anda sesini keserim. Benim derdim kimsenin sesini kesmek değil herkesin konuştuğunu belli bir saygı çerçevesinde söylemesi bu sınırı aşan herkes benimle karşılaşır burda sen yada bir başkası farketmez.
@Serhat Akkaya Burada bir çaba gösteriyoruz beğenirsin beğenmezsin buna uymak zorundasın ha ben uymam diyorsan daha öncede belirttiğim gibi burda olmayacaksın
beni zorlama kesinlikle seni son kez uyarıyorum bir kez daha göz yummayacağım saygısızlığına