Bunu basmakalıp bilgiler, konformist düşünceler ile söylüyorsun. @Necmi Doğru organizasyon kurar, özellikle gelişim çağındaki oyuncuların transferlerinden sonraki sürecini iyi planlarsanız yetiştirici bir kulüp olursunuz. 2013'de bu kulübün Futbol Direktörü Scout Şefinin raporu ile o günün Beşiktaş'ı için yüksek bir meblağ olan -ki halen öyle- bir bonservis ücreti ile Pedro Franco'yu transfer etti. Ve futbol direktörü bu oyuncudan atletik departman ile Lugano yaratacağını söyledi. Bu homesick genç oyuncu özel hayatında epey problemler yaşıyorken bir tane mentör tutmadılar. Transfer sonrası plan nerede? Ya da plan buysa ve yapılamayacaksa bu meblağları harcamak niye? Pedro, Milosevic vs. derken sorun seçiciler ise bu daha büyük bir sorun.
iyide 20 yaşına gelmiş sıçrama tahtasının başında olan oyuncuyumu almak yetiştirici takım olmak oluyor.
bunu portekiz takımları bolcana yapıyor. verdiğin örneğin yetiştirici takım olmakla ne ilgisi var. Dortmunt emre moru alınca yetiştiricimi
oldu yetiştiren yetiştirmiş zaten yada altınordunun yetiştrdiği 19-20 yaşalrına getirdiği oyuncuları alıp kadrona kattığında yetiştiricimi oluyorsun
benim anladığım yetiştiricilik farklı bir şey yetenek avcılığı daha farklı bir şey senin saydığın isimleri aldığımızda kendi milli takımlarında ve kulüplerinin
as kadrolarında oynuyordu zaten yetiştiren yetiştirmişdi senin yapacak olduğun sadece parlatmaktı.
biz aynı şeyleri konuşmuyoruz ben bilgi aktarmak gibi ukalalık yapmıyorum öyle bir şey haddime değil
@atalay sadece düşüncemi söylüyorum yanlış veya doğru olduğu iddiasında değilim bunun adına dost meclisinde konuşma denir
üslubuna dikkat et saygı sınırlarını iyi belirle bir şeyleri bildiğini düşünmen sana başkalarına saygısızca konuşma hakkı vermez.