2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12363753 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Rasim

Arkadaslar hepinize mutlu bol sampiyonliklu yillar dilerim  :ok: :super: :halay: :sevinc
Beşiktaş!

Çevrimdışı kyiv

2017den selamlar. Mumkunse gelmeyin 2017ye bi yenilik yok. Bekledim bekledim degisen birsey yok. Besiktas sampiyon olsun baska bisi istemiyorum

olsun biz yine de gelmekte ısrarcıyız sana " sı novım godım"  diyelim adet yerini bulsun  :santa2:
[ Son Düzenleme: 31 Aralık 2016, 23:29:32 kyiv ]

Çevrimdışı mylife1903

olsun biz yine de gelmekte ısrarcıyız sana " sı novım godım"  diyelim adet yerini bulsun  :santa2:
Tunelin ucu bom boh bi yere cikti gelmeyin yahu

Zaten iyi biseye ciksaydi tunelin sonu butun turkiyeyi birakip kacardik, dunyadan marsa yerlesirdik.
Az kaldi tadini cikartin 2016 yilinin. Sonra demisti dersiniz, gelen gideni aratir. Abu gomez iliskisi.
Fb icin ismael caner iliskisi(off bu cok sert oldu)

S novim godom, s novim schastem

Çevrimdışı mylife1903

Forumun demirbaslari belli oluyor. Kim ki bu forumla yeni yila girecek o mutlu mesut olacak butun sene.

4 dakika kaldi. Herkes totemini yapsin, mesalesini yaksin. Insallah besiktas icin hayirli bir sene olur. Senelerce iskence cektik, travmalar yasadik azicik sans yuzumuze gulsun.

Ismaile selamciklar

Çevrimdışı 38life

Yeni Yıldan tek beklentim stoper. Allah stoperli bir yıl nasip etsin hepimize.

Çevrimdışı mylife1903

Hepinize iyi seneler.

Bak eleman sizi kutluyor

Çevrimdışı 38life

Çevrimdışı 38life

Stoper.

2017'nin ilk Beşiktaş Arena mesajını ben attım ve "Stoper" yazdım. Kayıtlara geçsin bu totem.

Çevrimdışı mylife1903

Stoper.
Raketci olsun lutfen lutfen lutfen bak lutfenn diyorum

Çevrimdışı mylife1903

2017'nin ilk Beşiktaş Arena mesajını ben attım ve "Stoper" yazdım. Kayıtlara geçsin bu totem.
Forumun demirbasi olarak 0001 numarasiyla seni kaydetsin @Necmi

Çevrimdışı ismail

Mili piyango çıkarsa gomesi alacağım.rahat olun

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
[ Son Düzenleme: 01 Ocak 2017, 00:09:25 ismail ]

Çevrimiçi levitate

Hepinizin yeni yılı kutlu olsun :D

İnşallah bu senede şampiyonluk kupasını oyuncularımızın ellerinde görürüz
bipbipbupbup

Çevrimdışı kyiv

Canerin erken ve sağlıklı dönmesi, iyi bir takım oyunumuz hiç önemli değil olcay bile takımın golcüsü olsa kabülümdür, bu sene 3. yıldızı alalım mümkünse başakşehir 2. olsun, taliscanın bonservisi alınsın, ufuk sarıca ile ivmelenen basketbolda salon inşaatı başlasın...2017 den beklentilerim ve dileklerim bunlar.

Herkese iyi, sağlıklı mutlu bir yıl dilerim.

2017 Beşiktaşın yılı olsun tıpkı 2016 da olduğu gibi...

Çevrimiçi Samet Demir

rakitsky-etoo

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Berat

Tek transfer, Rakitsky. ✔

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi Necmi

Arkadaşlar hepinize Ailenizle birlikte sağlıklı, mutlu, bol kazançlı ve şampiyonluklarla dolu bir yıl dilerim.
Mutluluk yüzünüzden hiç eksik olmasın.

Çevrimdışı cursedofdragon

Arkadaşlar hepinize Ailenizle birlikte sağlıklı, mutlu, bol kazançlı ve şampiyonluklarla dolu bir yıl dilerim.
Mutluluk yüzünüzden hiç eksik olmasın.

Sağol abi :)

İnşallah Beşiktaş'ımız bu senede şampiyon olur :)

Çevrimdışı Tolga

Yeni yılın tüm dünya ve tabiki de Beşiktaş'ımız için güzel geçmesini umuyorum. :) :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Necmi

Raketci olsun lutfen lutfen lutfen bak lutfenn diyorum
içimden bir ses olacak diyor @mylife1903  duyum değildir.
stoperde rakitskiy orta sahada ekici olacak gibi bir düşünce var bende :)
forvette hiç ışık gelmiyor ama :bandit: zaten etoo falanda gelse ikinci yarıya şampiyonlukla gireriz :D
heyecan falan kalmaz kimsede

Çevrimiçi Necmi

Sağol abi :)

İnşallah Beşiktaş'ımız bu senede şampiyon olur :)
Beşiktaş tek kulvarda değil birazda basketbolda desteği haketmiyorlarmı
çok iyi şeyler yapıyorlar hentbolda keza öyle kadın futbol Beşiktaş sadece futboldan ibaret değil
bir sürü alınacak şampiyonluk var. Beşiktaşı hiç bir kulvarda sahipsiz bırakmamak gerekiyor.
hepsinin desteğe ihtiyacı var. Bizler Beşiktaş futbol takımı taraftarı değiliz Beşiktaş taraftarıyız.
bu akşam basketbol takımımız muhteşem bir galibiyet daha aldı. Çok güzel gidiyorlar. Takımdan beklentimin üstündeler.
hep destek tam destek. Renklileri diğer branşlardada mutlu etmeyelim  :D
bizim için güzel onlar için kabus dolu bir yıl olsun.

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Eğer doğruysa tabiki, bu Gomez'in Beşiktaş'a kaçıncı randevu verişi sayamadım. Sene sonu randevuyu verelim ama bu sefer biz gitmeyelim. Ben böyle terbiyesizlik karaktersizlik görmedim. Kimse hiçbir futbolcu benim camiamla bu kadar billur geçemez arkadaş. Bu devre arasında geliyorsa gelsin. Yoksa nereye gidiyorsa afadersin adam olup gitsin.

GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
[ Son Düzenleme: 01 Ocak 2017, 01:31:09 İsmail Özyurt ]
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Rakitsky  gelsin başka bir şey istemiyorum

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tangaz

iyi seneler arkadaşlar, az transferli 4 kupalı (fitbol) bir yıl diliyorum  :biggrinking:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bu sene de şampiyonuz laaaaaaaaannnnnnnn
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Etiketler: