2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12367991 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

tükenmeyle alakalı değil bu forum ilk açıldığında söylediğim bir söz bu bu forumun temeli bu cümleyle kuruldu.
Burda asla Beşiktaşa gömmelere izin verilmeyecek. Farketmez kurulmasının sebebide benim fişi çekileceği zaman forumun çekende zaten ben olacağım. Forum bu güne kadar bir yerlere geldiyse bu burda Beşiktaşa gömmeye çalışanların çabasıyla gelmedi. bunu defalarca test ettik ne zaman gömmeler başlar forumdan insanlarda çekilmeye başlar ne zaman temizliğe girişiriz eski üyeler tekrar giriş yapar bu forumda neden hep katılımın takip edenlerin çok altında kaldığını oturup düşünün bence insanlar burda yazılanlara uygun düşünse paylaşım yapar. Sence insanlar aylarca bir oyuncuya gömülmesini okumak istiyorlarmı. Bak haklısınız haksızsınız olayına bile gelmiyorum. insan çok sevdiği yemeği bile sürekli yiyemez.
kaldıki sürekli bir şeyleri dayatıyorum birilerinin konuşmasını kısıtlıyorum mantığı ne derece doğru sence ben istemediğim birini neden forumda tutupda karnımı ağrıtacağım. Birinden çok rahatsızsam silerim kaydını olur biter senin mantığınla baksam olaya benmi zorluyorum sizmi?
Bende sizin gibi fikirlerimi yazıyorum bu neden rahatsız ediyor sizi. Bu güne kadar fikirlerime ters düştüğü için birinin üyeliğine son verdiğime şahit oldunuzmu? Tam tersi fikirlerim örtüştüğü halde forum kurallarına göre haraket etmedikleri için çok üye gitti burdan.
Karşı eleştiriye açık değilsen eleştiri yapmayacaksın bu kadar basit. Dayatmayla burda kalan kalmasın zaten. Kimseye bir şey yedirmek derdinde falan değilimki. Burda herkes biliyorki küfür hakaret aşağılama ve alaycı üslup kullanmadığı sürece insanlar fikirlerini söyler. Bunlardan birini yapanda gereken işleme uğrar. Fikrini söyleyenede karşı fikir söylenir. Hiç kimse bundan gocunmayacak forum ortamları fikirlerin çarpışmasıdır. Haklı olanında haklılığı eninde sonunda çıkar ortaya bizim görevimiz etik olmayan şekilde konuşulmasına engel olmak kimseye şirin görünmek gibi bir derdimiz yok. @tangaz
Beynim yandi. Yemin ediyorum moderasyona ispikleyecem habire bi elestiri gomucuyu tayfaya. Bizi mahalle baskisiylan sindiremezsiniz, ben yemem.

Çevrimdışı mylife1903

Bende işteyim reis yoğunum bugün yarında işe geleceğim yılsonu envanter sayımı falan
günün menüsü hindi hindi ve gene hindi tatlı olarak noel baba ve geyikli bir pasta içecek olarak da şampanya
erkek ismi mr.polyanna
kız ismi mrs.polyanna
Sorma mutfak roboto bozulmus evde. Hanim komple hindiyi atacak firina. Simdi habire bu igrenc turkey turkey esprisini dinliyorum. Gebertecem kadini. Belki turkey turkey diye dalga gecen karisini oldurdu, diye kesin donus yaparsam milletvekili falan olurum, ben sunu bi dusuneyim

Polyanna kiz ismi a harfi ile bitiyor erkek olursa polyan koymak lazim

Çevrimdışı tangaz

Beynim yandi. Yemin ediyorum moderasyona ispikleyecem habire bi elestiri gomucuyu tayfaya. Bizi mahalle baskisiylan sindiremezsiniz, ben yemem.

eleştiriyi sürekli yapmanın adı burada gömücülük olmuş. aslında çok eleştiri yapmıyoruz çok girip çok yazdığımız için başka bir ifade ile foruma değer verdiğimiz için ön planda görünüyoruz. acaba kandırılmış olabilirmiyiz :alala: dikdatörlerin sonu tarih boyunca değişmemiştir reis...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Herkese Mutlu Yıllar. 2017 yılı başta ülkemiz adına umarum çok çok iyi geçer. :claps:

Çevrimdışı mylife1903

Eski koye yeni adet. Bu futbolu bilim haline getirme cabasidir. Yok marshal yok versatil falan filan hepsi hikaye. Dogru maliyetle dogru kadroya sahaya cikacak kicina dort motor takip mucadele edecek, kan ter ve gosyasi akitacak sonra galibiyet olur maglubiyet olur onu biz degerlendireceZ.
Gereksiz isler. Futbol 22 tane adamin sahaya cikip bir topun pesinden deli danalar gibi kosturdugu ve sonunda almanlarin kazandigi bir oyundur. Keske almanlar kazandi diye biz de kazanmis olsak.

Çevrimdışı tangaz

Sorma mutfak roboto bozulmus evde. Hanim komple hindiyi atacak firina. Simdi habire bu igrenc turkey turkey esprisini dinliyorum. Gebertecem kadini. Belki turkey turkey diye dalga gecen karisini oldurdu, diye kesin donus yaparsam milletvekili falan olurum, ben sunu bi dusuneyim

Polyanna kiz ismi a harfi ile bitiyor erkek olursa polyan koymak lazim

abi kafa kalmadıki kadın erkek ayrımı yapabileyim dayatmalar neticesinde sigortalarım yandı ayrıştırıcılarım bozuldu.

abi ağır tahrik indiriminden yırtarsın ülkeye dönüşte türklük onuru nedeniyle yaptım der milli kahraman olursun. milletvekilliğin garanti kaçırma bu fırsatı derim
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Yeni yıldaki ilk dileğim kayseriden kurtulmak
:)

VSP250g cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

abi kafa kalmadıki kadın erkek ayrımı yapabileyim dayatmalar neticesinde sigortalarım yandı ayrıştırıcılarım bozuldu.

abi ağır tahrik indiriminden yırtarsın ülkeye dönüşte türklük onuru nedeniyle yaptım der milli kahraman olursun. milletvekilliğin garanti kaçırma bu fırsatı derim
Yılbaşında hep çalışmaktan bunlar

Çevrimdışı tangaz

Yılbaşında hep çalışmaktan bunlar

umarım yeni yılda kayseriden kurtulursun pis memur  :D

Çevrimdışı sametbagan

Eski koye yeni adet. Bu futbolu bilim haline getirme cabasidir. Yok marshal yok versatil falan filan hepsi hikaye. Dogru maliyetle dogru kadroya sahaya cikacak kicina dort motor takip mucadele edecek, kan ter ve gosyasi akitacak sonra galibiyet olur maglubiyet olur onu biz degerlendireceZ.
Gereksiz isler. Futbol 22 tane adamin sahaya cikip bir topun pesinden deli danalar gibi kosturdugu ve sonunda almanlarin kazandigi bir oyundur. Keske almanlar kazandi diye biz de kazanmis olsak.

O zaman basitçe söyleyelim.Stoper için zıplayabilsin duracağı yeri bilsin bir de isabetli pas vermeyi bilsin sanırım bizim için yeterli olacaktır

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

inşallah abi inşallah  :D  :friendship:

Çevrimdışı mylife1903

Abi ahah @Mehmet Ali C. Nin olayi bahtsiz bedevi denklemine sokulunca su sonuc cikiyor, pastirmasi meshur kayseriden, sucugu meshur afyona

Kizgin kumlardan zerin sulara

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Abi ahah @Mehmet Ali C. Nin olayi bahtsiz bedevi denklemine sokulunca su sonuc cikiyor, pastirmasi meshur kayseriden, sucugu meshur afyona

ahahah pastırma bir kere Kastamonu'da meşhurdur abi  :ebebe: :ebebe: bir kurtulabilsem abi beddua mı yedim ne yaptıysam  :busted_cop:

Çevrimdışı tangaz

afyonunda tek artısı izmire daha yakın oluşu yoksa kayseriden kötüdür orası abi

Çevrimdışı Çağatay

angaraya geeeelllll
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı LuceGel

Sen daha o winner ceketi alma  :)
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Orhan_

Çevrimdışı mylife1903

Sen daha o winner ceketi alma  :)
Ben buldum ceketi, alam sana diyorum istemiyor. Sonra neden ben ben neden ben hep ben neden ben gene ben yeniden ben neden neden

Çevrimdışı tangaz

Ben buldum ceketi, alam sana diyorum istemiyor. Sonra neden ben ben neden ben hep ben neden ben gene ben yeniden ben neden neden

ceket şart abi ben aldım geçen gün, ertesi gün resmi kurumlara gittim kapıda kimlik bile sormadılar  :bandit:

Çevrimdışı LuceGel

ceket şart abi ben aldım geçen gün, ertesi gün resmi kurumlara gittim kapıda kimlik bile sormadılar  :bandit:
  Ben çok rahatladım hiçbir yerde sıra filan beklemiyorum. :bandit:
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı tangaz

Ben çok rahatladım hiçbir yerde sıra filan beklemiyorum. :bandit:

ben salı aldım aynı gün nimetlerini görmeye başladım hatta Mehmet alinin kuruma gittim salı günü arabayı kapının önünde durdurdum normalde güvenlikler hemen atlar zıplardı o gün bana bir vale hizmeti vermedikleri kaldı  :icool:

Çevrimdışı Çağatay

Memur Cenneti Ankara...

Burokrasi diyari...
Son memur bükücü i.m.g şehri
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı mylife1903

Burokrasi diyari...
Son memur bükücü i.m.g şehri
Img ne ya  interneti minterneti guvenli sehir mi demek

Çevrimdışı bjk4ever

Foruma uzun sure sonra okumak icin girdim ve ne tesaduf ki bu fikir ozgurlugu tartismalarini gordum.
Acikcasi benim de foruma 3-4 aydir yazmamamin sebebi bu. Yaz doneminde geldigimde bana guzel gelmisti forum; zaten bjk forumlari oldukca kisitli maalesef.
Ancak moderasyondan net bir sekilde fikir kisitlamasi gelince ben de sikilip birakmistim yazmayi. Hatirlayanlar vardir; benim tartismam da Tolga Zengin ve Aboubakar yuzunden cikmisti. Vay efendim Besiktas'in kaptani elestirilmezmis de Aboubakar gibi bir yeni transfer icin fikir belirtmek yasakmis, beklemek gerekirmis moral bozmamak gerekirmis falan filan fesmekan. Bos bos isler. Burada hakaret veya dalga olmadigi surece Besiktas'li oyuncular da catir catir elestirilir. Burada insanlar fikir belirtiyor, tartismak icin geliyor. Bu yapilamayacaksa forumun zaten anlami kalmaz. Ayrica niye bu kadar onemseniyor forum anlamiyorum. Oyuncularin morali bozuluyor vs yazani bile gordum. Sanki oyuncular foruma giriyor anasini satayim haha.

Çevrimdışı mylife1903

ben salı aldım aynı gün nimetlerini görmeye başladım hatta Mehmet alinin kuruma gittim salı günü arabayı kapının önünde durdurdum normalde güvenlikler hemen atlar zıplardı o gün bana bir vale hizmeti vermedikleri kaldı  :icool:
Abi cok fena ceket gecen evde koltukta biraktim hanim yanlislikla oturmus ceketin ustune simdi azicik bulantim falan var diyor cok hayirlara vesile bir ceket.

Abuya giydirelim biz bunu her mac golu var bak tosic reise mesela tankla bir poz verdi adam kart gormuyor. Bak karijmaya kilibiklar gibi kacmadi dovmeli movmeli olmasina ragmen kart gormuyor.

Etiketler: