2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12373421 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimiçi sozkul

ben hocanın q7den çok memnun olduğunu ve asla gönderilmemesini istediğini düşünüyorum.

Sanmıyorum, bence Başkan mylife1903 gibi düşünüyor, onu vitrin süsü ve reklam için takımda istiyor ama takım oyununa verdiği zarar gözden kaçırılıyor, Querasma'nın asli  ilk 11 oyuncusu olduğu takım dikiş tutmaz, takım olamaz, üstelik aldığı rol ana rol.
Şöyle düşünelim, takımın gerisi kollektif oyuna döndü, bişeyler yapıyorlar, Querasma'ya atılan topların sayısı düştükçe nasıl bir psikolojiye gireceğini ve takım arkadaşlarına yaptığı el kol hareketlerinin ulaşacağı seviyeyi düşünün. Yani onu ya böyle bir plan içinde oynatacağız, ya da arıza çıkarmasını kabulleneceğiz

Çevrimiçi sozkul

Babel'in doğru transfer olduğunu düşündüren teknik detay ne ? Ya da şöyle söyleyeyim elimizdeki en iyi kanat oyuncusu olan Quaresma'dan farkı ne ?

Karşı karşıya kaldığında gol atabiliyor

Çevrimdışı benyv-

Karşı karşıya kaldığında gol atabiliyor

Hem de bu sene İspanya Ligi'nde, düşük seviye bir takımda Q7'den daha az süre alıp daha çok gol atarak gösterdi.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Ryan Babel durmak bilmiyor!

Beşiktaş'ın yeni transferi Ryan Babel, özel antrenmanlarına hız kesmeden devam ediyor.

Buda videosu :busted_cop:

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10154910609349297&id=329264229296
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi Necmi

1 metre uzağındaki adama sanki 10 metre uzağındaymış şiddetinde attığı topları ne çabuk unuttun. maçlarda verdiği pasların yarısı rakibe kalan yarısıda arkadaşının uzağına gidiyor...
iyiki bir tane attı quaresma onun gibi her maç 10 tane atıyor. orta sahada o topları atmayan bir tane oyuncu göstersene ayıptır @tangaz  oyuncu gömeceğim diye bizim zekamızlada dalga geçiyorsun. o maçları sen görüyorsunda ben neden görmüyorum acaba oyun içinde her oyuncu hata yapar buna nasıl baktığın önemli art niyetli bakarsan güzellikleri göremezsin yukarda bahsettiğin poliyana olayına gelince bu aralar foruma fazla bakamıyorum ama giderek insanların kendileri gibi düşünmeyenleri alaya alma gibi bir dürtü gelişmeye başladı burda bir kişiye iki kişiye söylemen bir şey değiştirmiyor. senden gören başkasıda yapıyor sonra başlıyor gevşeklik önüne geçemiyoruz. Yoksa alındığım falan yok ben doğru bildiğimi söylerim ister poliyanna de ister başka bir şey. Ben bireysele inip adam gömmüyorum yanlışı görüyorum ama bunu bir kişinin üstüne yüklemiyorum ileri ucumuzun hiç biri gol atamazken içinden abouyu çekip çıkartmak suçu ona yüklemek esas poliyannalık oluyor. kendini gerçeklerden gizle sarı öküzü yemeye çalış onu yedikten sonra sıra kime gelecek çünkü sorun düzelmeyecek. Babel ne yapar orta saha kendine gelirmi önce bunların üstüne düşüp sonra abou atıyor atamıyor ona bakalım insanları abouyla meşgul etmenin faydası olmadığı gibi esas sorununda üstünü kapatıyorsunuz burda 3 aydır abou konuşuluyor. sanki kötü gidişatın sorumlusuymuş gibi. ben herşeyi toz pembe göstermiyorumki poliyanna olayım sorun daha büyük diyorum. Ben quaresma eleştirirken bile eleştirdiğim quaresmanın kendisi değil oyun sistemiydi. yoksa elinden geleni yapıyor. hep takımda aksayan sistemi anlatmaya çalıştım orta saha top yapamıyor hücuma çıkamıyoruz çıktığımızda verimsiz paslarla öldürüyoruz orta saha top tutamıyor o nedenle sürekli atak yiyoruz sonuç savunma kötü görünüyor hücum kötü görünüyor. ama esas kötü olandan kimse bahsetmiyor yoksa hücuma çıkarken tolgayın ozinin kaptırdığı saçma sapan bir topdan kontra yersek savunma ne yapsın elimizde orta sahada oyunu doğru oynayan bir tek inler var onun dışında bütün orta saha vasatın altında kaldı sonuç bütün hücum oyuncuları kötü savunma oyuncuları kötü oldu belki gerçektende kötü ama bunu bile anlayamıyoruzki. sonra maç içinde veremediği bir toptan vuramadığı bir toptan burda adam asalım maç boyu iki top gelir birini vuramazsa oyuncu messi olsa göze batar ama on top gelir üçünü vuramazsa kimse dikkat etmez durum bu ne kadar az top gelir o kadar hata görünür. bu orta saha bu şekilde devam etsin gomez gelse üç günde onada sallanacak

Çevrimdışı tuncaboylu

Bu Sobol'u nereden hatırlıyorum diyordum, şimdi bakınca farkettim: İstanbul'daki Fenerbahçe maçında son dakikasında anlamsız bir kart gören adamdı bu.

O pozisyonda çok da ağır görünmüştü gözüme.

Ryan Babel de beğenilmiyor :lol: :lol:

Kimi alalim Cr 7 ?

Hazard ?

G.Bale ?

Tr gerceklerini hala goremiyorsunuz cok ilginç..

Ayrica nasil Babel aradığımız tip oyuncu degil ?

Yetenek 👍

Kutuya Girme 👍

Sut 👍

Adam eksiltme 👍

Pas ve takim oyununa uyum 👍

Aradığımız profil bu degilmi ?

Ve bu Profile Babel 1 e 1 uyuyor..

Opta da dagil bütün sitelerin Ilk yarinin altin 11 in de Bir cok kisinin begenmedigi yetersiz dedigi Marcelo 11 de

Baska sozum yok cidden Marceloyu nasil begenmiyorsunuz aklim almiyor tamam gecen sezon bende eleştiriyordum temassiz oynuyor ve agir kaliyor diye ama bu sezon hem agir kalmiyor hemde temassiz oynamıyor , cok başka oynuyor ve liderlik ediyor takima
[ Son Düzenleme: 30 Aralık 2016, 15:59:27 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Babel, İspanya'da çok iyi oynadı, bu ligi zaten tanıyo. Bir iki maç ısınsın.
Tozu dumana katacaktır. Yazın bunu kenara  :biggrinking:

Çevrimiçi Mehmet57

Zorya maclarinda Sobol'u cok begenmistim. Akilli bir transfer, yonetimi tebrik ederim.

Çevrimdışı mellfred

Çevrimiçi Necmi

ooo bir kontra gelmiş benim lafımı bana satıyorsun demek. alınan sensin ben neden alınayım ki alınacak bir söz işitmedim ki alınayım. benimkisi senin dayatmacı üslubuna bir tepkiydi. sen sana karşı bir görüş olduğunda kısa net anlaşılır mesajlar vermek yerine destansı makaleler yazıyorsun bunun adı dayatmadır. sanki çok konuşunca karşındakilerin ikna olacağını senle aynı paralelde yürüyeceğini sanıyorsun. psikoloji oku biraz ne demek istediğimi göreceksin. bu forum senin fikirlerin etrafında birleşsin şeklinde bir egon var ama unutmamalısın ki bir gün tek başına yazarsın sonra kendi tezine yanıtı gene kendin vermek zorunda kalırsın. @Necmi
yoo tam tersi çok sesliliği severim farklı fikirlere açığım kaldıki forumun yaşayabilmesi tek seslilikten geçmez. ama çok sesli olacağız diyede her isteyen istediğini söyleyemez. Burası Beşiktaşa özgü bir yerse Beşiktaş korunur değerleri korunur oyuncusu korunur taraftarı korunur bundan daha doğal ne varki biz burayı sürekli birileri gelsin Beşiktaşa gömsün diye açmadık burası kimsenin gaz atma yeri değil. eleştiri elbette olacak olmalıda ama her şeyin bir sınırı var sınırlar aşılmamalı.

Çevrimdışı LuceGel

Sol bekte eksiğimiz olabilir ama yabancı sayısı 14 oluyor Arası kiraya versek santrafora yer açılır stoper transferi olmayacak demektir .Sol bekten daha önemli stoper hatta 10 numara yok.Beck gibi sağıda soluda yedekleyen adam var elimizde . :bandit:
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Sol bekte eksiğimiz olabilir ama yabancı sayısı 14 oluyor Arası kiraya versek santrafora yer açılır stoper transferi olmayacak demektir .Sol bekten daha önemli stoper hatta 10 numara yok.Beck gibi sağıda soluda yedekleyen adam var elimizde . :bandit:
Rhodolfo da gidebilir deniyor  :tabe: Belki öyle düşünüyor onun için sol bek bakıyoruzdur  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Necmi

Gözleri bozuk olduğu için olabilir @Necmi abi, fiziksel kusurlarını yüzüne vurma insanların.  :tabe:
özür  :utan

Çevrimdışı mylife1903

adamın mevcut şekli şemali istekli tutumu noel tatili yapmadan formunu sürdürme gayretleri sanki işine konsantre bir adam hissi veriyor. umalım ki öyle çıksın ve kazanan biz olalım.
Abi yeni gelin adam yahu simdi boyle yapar, ayni kenefe girmeye baslayinca arizalari cikar meydana

Çevrimdışı mylife1903

Babele neden taktiniz anlamadim ben. Babel kotu bir oyuncu degil. Kerimden ve aradtan daha cok katki verir.

Çevrimdışı cursedofdragon

Babele neden taktiniz anlamadim ben. Babel kotu bir oyuncu degil. Kerimden ve aradtan daha cok katki verir.

olcay ? :D

Çevrimdışı mylife1903

olcay ? :D
Guclu bir olcayi ben hep ilk11 yazarim. Takimin 10numarasi olcay. Olcay iyi olursa babel karijmayi keser. Karijma da iyi olursa olcay babel karijma oynarlar, tolgayi keserler.

Ben hollandali oyunculari hic sevmem, futbolumsu seylerini de sevmem ayni berazilyalilar gibi.

Zaten hic de anlamam neden buralardan oyuncu aliriz. Git hirvatistandan, sirbistandan, bosnadan, kosovadan, bulgaristandan oyuncu al. Ukrayna da olur, macar ak ne bileyim cekistandan al, azerbaycandan al, hic anlamiyorsan almanyadan al, italya ikinci liginden al. Bu guney amerika sevdasi nedir sanki hepsi ronaldo hepsi messi

Çevrimdışı LuceGel

Rhodolfo da gidebilir deniyor  :tabe: Belki öyle düşünüyor onun için sol bek bakıyoruzdur  :tabe:
Rhodolfo gidecekse ok. :ok:
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimiçi Necmi

ayağının iyi olmadı gün gibi ortada işte  :evillol: bana göre Son vuruşu iyi olmayan bir oyuncunun ayağı iyi değildir.
  :alala: eminmisin?

şimdi uzun yazacağım @tangaz kalkıp uzun uzun yazıyorsun kendini haklı çıkartmak için diyecek :D
en iyisi tek kelime yazayım :evillol:

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Keşke eğer gerçekten imkan varsa Fernando Torres ' i alsak Atl . Madrid den geleçeği için Türkiye ligi için kondüsyon durumu çok çok iyidir hava yakalarsa zaten uçar gider.
[ Son Düzenleme: 30 Aralık 2016, 18:21:31 ONUR KOLCU ]

Çevrimiçi Necmi

gs bu yabancı statüsü hakkında istihbarat mı aldı acaba... değişecek mi???  :alala: :alala: stoper mevkiine yerli olarak 5. isim oluyorr...
bizimde yerli kalitemiz düşmeye başladı aslında bizimde acil yerli oyuncu almamız gerekiyor.
böyle devam ederse avrupa kadrosu oluşturamayacağız.

Çevrimdışı cursedofdragon

Rum be de barcelona  :bawling:

Çevrimiçi Savaş

Rum be de barcelona  :bawling:

İşin ilginci pas istasyonlarının hepsinin içerisinde beğenilmeyen Gökhan Töre var.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Etiketler: