2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 34 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12388758 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı tuncaboylu

ekici iyi bir yedek olur. Necip duracağına ekici dursun kulübede.

Yedek maaşı istemiyor ama abi, 2.5 milyon euro'dan bahsediliyor.

Ayrıca Avrupa Kupaları'nda Necip yerli, Mehmet yabancı sayılıyor.

Çevrimdışı alimm

bizim formayı giydirmemize kadar gider gibime geliyor iş. :D
akıllıysa eğer bize gelir yok akıllı değilse zaten bizim akılsız adamlarla işimiz olmazzz   :D
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimiçi Necmi

Yedek maaşı istemiyor ama abi, 2.5 milyon euro'dan bahsediliyor.

Ayrıca Avrupa Kupaları'nda Necip yerli, Mehmet yabancı sayılıyor.
kim bahsediyor :alala:

Çevrimdışı alimm

Bu karakterdeki bir adamı almak da tehlikeli.  :tabe:

iide adam gitmek istiyo ve açık bi dille ifade etmişşş... en azından hazirana kadar sözlşme uzatma görüşmeleri ile aldatmıyor..

Çevrimdışı tuncaboylu

kim bahsediyor :alala:

Ekici 2.5 Milyon net istiyor bunun üstüne maç başılar ve prmiler vb var.Aranızda herhangi biri Ekici buna değer diyebilir mi?

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş, Ricardo Quaresma'ya yılda 2 milyon euro garanti ücret kazanacağı 2 yıllık yeni sözleşme teklifinde bulundu. (NTV Spor)

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı Bishamon

Trabzon 1.7 önermiş Ekici de 2.5 istemiş.Daha az olabilir ama kesin 2den fazlaydı.

Çevrimiçi COB

Ekici febe için iyi transfer olmaz. Stoch ve Chahechoue ise Trabzon için iyi transferler olur.

Çevrimdışı cursedofdragon

Beşiktaş, Ricardo Quaresma'ya yılda 2 milyon euro garanti ücret kazanacağı 2 yıllık yeni sözleşme teklifinde bulundu. (NTV Spor)

33 yaşında ki adam için bu paralar çok fazla.

Çevrimiçi Necmi

Trabzon 1.7 önermiş Ekici de 2.5 istemiş.Daha az olabilir ama kesin 2den fazlaydı.
ekicinin ts deki derdi para değil gitmek istiyor. Yoksa ts tutmal için takla atıyor
sanki parada anlaşamamışlar gibi konuşuyorsun

Çevrimiçi COB

Büyük ihtimal Çine 3-5 fazla stilling diye yapiliyordur. Başka türlü düşünmek istemiyorum. Normalde 33 yaşinda Q7 ye en fazla 1.3 milyon euro verilir.

Çevrimdışı AigleBordeaux

Bence 2.5 istemesi beni rahat birakin , gitmek istiyorum anlaminda. Yoksa bence buraya 1.7 hemen imza atar.
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı alimm

m.ekici

forumlarda ve twitter'da neredeyse tüm istanbul takım taraftarları birleşmiş m.ekici üzerine konuşuyorlar...
ilginçtir büyük bi çoğunluk takımında istemiyorrr...  :alala: :alala:

Çevrimdışı LuceGel

Bizimkiler umarım Ekici işine girerler elimizde verilecek epey oyuncuda var trabzonun işine yarayacak,alırız alamayız ama transfere girmek gerek :bandit:
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı sosyalkartal

Son dakika bilgimi veriyorum rakitskiyi dün 4.2 milyon karşılığında aldık demiştim detaylandırayım 4.2 milyon euroya 1 yıllığına kiraladık 1 yılın sonunda 5 milyon euro daha verirsek bonservisine sahip olacaz  :)
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı Mahmut

Son dakika bilgimi veriyorum rakitskiyi dün 4.2 milyon karşılığında aldık demiştim detaylandırayım 4.2 milyon euroya 1 yıllığına kiraladık 1 yılın sonunda 5 milyon euro daha verirsek bonservisine sahip olacaz  :)

Yıllık ücreti için de aboubakardan azına imza atmam demiş, o yüzden yıllık ücreti de 3.31 milyon euro olacak. Sözleşme süresi de yarım sene.

Çevrimdışı MUSTAFA_

What  :alala: Çok pahalı  :ebebe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı anilsevim

Kimseyi zan altında bırakmak için yazmıyorum
Unutun arkadaşlar Rakitsky falan
O paraya aldık bu paraya aldık, boş bunlar
Sosyalkartal sana yazmıyorum, kaynakların yanıltmıştır diyeyim en basiti
Mümkünatı yüzde 0 olan bir transfer size o kadar diyeyim
Luce zenite istiyo bunu, 15-16 milyon euro teklifi kabul etmiyo shaktar.
4 e kirala 5 ver al, komedi bunlar
Bizim boyumuzu aşan bir transfer, özeti bu
Rakitsky ve Eto olmayacak transferler, yüzde 0 hatta 1 bile değil
Başka isimler gelecek
BEŞİKTAŞ bir Aşk hikayesi değildir; BEŞİKTAŞ Aşktır, gerisi hikâyedir...

Çevrimdışı anilsevim

Kimseyi zan altında bırakmak için yazmıyorum
Unutun arkadaşlar Rakitsky falan
O paraya aldık bu paraya aldık, boş bunlar
Sosyalkartal sana yazmıyorum, kaynakların yanıltmıştır diyeyim en basiti
Mümkünatı yüzde 0 olan bir transfer size o kadar diyeyim
Luce zenite istiyo bunu, 15-16 milyon euro teklifi kabul etmiyo shaktar.
4 e kirala 5 ver al, komedi bunlar
Bizim boyumuzu aşan bir transfer, özeti bu
Rakitsky ve Eto olmayacak transferler, yüzde 0 hatta 1 bile değil
Başka isimler gelecek

Polemik için yazmadım arkadaşarlar
Bu adamlar gelsin de ben mahçup olayım hiç sorun değil, keşke hatta
Ama olayın özeti bu maalesef
İyi akşamlar hepinize

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ziyaaaaaa
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimiçi Samet Demir

Tamam canım.

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı anilsevim

Kısa bilgi:
Shaktar başkanı rinat ahmetov
Bu adam oyle normal bi adam değil. Bizim burda mafyayım diye gezen adam bunu ömrü boyunca göremez bile o kadar diyeyim. Adam acıdı da azad etti luceskuyu. Bunun istemediği hiçbişey olmaz ukraynada. Rakitsky i sorana 40 milyon diye cvp verdirir, onu bile verene satmaz. Bilinen serveti 40 milyar dolara civarı. Çok karanlık bi tip. Eski başkan bragin statta saldırıda ölüyor, bu başkan oluyor. Siz tahmin edin artık nası suikast kim yaptı vs. Rakitsky sözleşmesi 2018 de bitiyo falan ama sözleşmesi ahmetov isteyince biter. Luceskuda oldugu gibi. İşin özü para ile çözülecek bir transfer değil yani. Ahmetov bırakırsa 5 e de alırsın, bırakmazsa 40 a da alamazsın. Ki istemiyormuş gitmesini.

Bende istiyorum kemik gibi bi stoper gelsin marcelonun yanına, bizimkiler gitsin sakho ya falan sarsın.
İnş hayırlı biri gelir. Hakkaten yama stoperden başkan dahil herkes sıkıldı bence.
Hayırlısı olsun

Çevrimdışı tangaz

tüm gün giremedim. yaprak kıpırdamamış. soysal da olmasa kimsenin atıp tutacağı yok  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

tüm gün giremedim. yaprak kıpırdamamış. soysal da olmasa kimsenin atıp tutacağı yok  :D
Murat abi Badem Fırat'a göre stoper için 5, forvet içinde 4 tane oyuncuyla görüşülüyormuş.

Etiketler: