2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 35 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12392157 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Shakhtar, Beşiktaş'ın Rakitsky için yaptığı 6 milyon Euro'luk teklifi de reddetti. Beşiktaş yönetimi rakamı arttırmayı planlıyor. (Milliyet) :s20: :s20:

Hemen yapıştır 7 Milyonu , zaten varımızı yoğumuzu Stopere vericez son olarak....

Bunlarda iyice aç gözlü çıktı arkadaş ya...

Çevrimdışı zekotha

Abi adam bi dönem barcelonada oynadı diye hatırlıyorum orda başarısız olup geri döndü galiba

Dmytro Chygrynskiy senin dediğin adam ;) RAkitskiy hiç gitmedi

Çevrimdışı ekrembaser

Pardon yanlış hatırlıyorum o zaman kusura bakmayın

Çevrimdışı eaglekartal

rakistky çok fazla alıcı gözle izlemedim gerçekten istendiği ve 7-8 milyon eurolar edecek kadar üst düzey stopermi? boyu biraz kısa değilmi(1.80) çok istendiğiiçin bende olsun istiyorumda yıllardır okadar ağzımız yandıki bu ucuz ve vasat stoperlerden bu sefer tamammıdır bu arkadaş olursa okmidir:)

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Tüm Ukrayna spor manşetlerinde Rakitsky ve Beşiktaş haberleri var...
Hepsi de aynı 6 önermişiz kabul etmemişler.
Allahım sonumuz Glik gibi olmasın lütfen  :pray: :pray: :pray:

Çevrimdışı onur_U

rakistky çok fazla alıcı gözle izlemedim gerçekten istendiği ve 7-8 milyon eurolar edecek kadar üst düzey stopermi? boyu biraz kısa değilmi(1.80) çok istendiğiiçin bende olsun istiyorumda yıllardır okadar ağzımız yandıki bu ucuz ve vasat stoperlerden bu sefer tamammıdır bu arkadaş olursa okmidir:)

aynı sorular benim kafada da var :alala:

Çevrimdışı alimm

o adam neydi öyle yaaa, barça tarihnin en fiyasko transferleri arasında yerini alır hiç şüphesiz... barça 25 e aldı bi sonraki sene 15 e geri sattılar...
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı alimm

o 1,80 zaten sürekli soru işaretii.... gömülmesi için ilk seçenk : ya bu adam nasıl stoper gafa vuramıyo diyee başlanılrr

Çevrimdışı Berat

Başakşehir - Shaktar eşleşmesinin maçlarına bir göz atıp Rakitsky hakkında kısa bir bilgiye sahip olabilirsiniz dostlar.  :icool:

Çevrimdışı KUMANOVALI

Mikail Serinden alıntıdır

YAROSLAV RAKITSKIY

Hep istediğim çirkin, agresif ve savaşçı ruhlu stoperin ta kendisi. Savunmadan oyun kurar, dikine oynamaya gayret eder.
Özellikle adrese teslim uzun pas atar. Topla ya da topsuz ileri çıkmasını sever. Çıktığında da uzaktan şutlarla skora katkıda bulunur.
Duran top tehdidi vardır. Shakhtar formasıyla attığı frikik gollerini de örnek gösterebiliriz. Çok hızlı değil ama yavaş da sayılmaz.
İkili mücadelelerde rakibine üstünlük kurmasını bilir. Müdahaleleri zaman zaman gereğinden sert olabilir bu nedenle. Tribün coşkusunu sever.
En zayıf yönlerinden biri ise hava topları. Boy (180) dezavantajına rağmen iyi bir sıçrama kabiliyetine sahip olduğu da söylenemez maalesef.
Velhâsılıkelam.. savunmayı toparlayacak adamdır Rakitskiy. Gerektiğinde ön libero da oynar. Ne yapıp ne edip kazandırılmalı takıma.

kişsel kanaatim

marcelo-rakitskiy muazzam ikili olur....
BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı alimm

kişsel kanaatim

marcelo-rakitskiy muazzam ikili olur....

ikilinin birbirini tamamlayacağına ben de çok inanıyorum....

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Başakşehir - Shaktar eşleşmesinin maçlarına bir göz atıp Rakitsky hakkında kısa bir bilgiye sahip olabilirsiniz dostlar.  :icool:
@Berat önerin için teşekkür ederim  :friendship:

Çevrimdışı alimm

geçen gazetecnin biri Jackson Martinez yazmışşş....

kendisini porto'dayken çok beğenirdim hatta Barça'ya transferini ozamanlar çok istemiştimm... falcao'nun porto - atletico performansı sonrası martinez'in de porto dan sonra durağı atletico oldu.. lakin martinez'in performansı kendisiyle aynı rotayı çizmiş olan falcao ile benzerlik göstermedii... atletico'da bekleneni veremeyen martinez'in ispanya serüveni çok kısa sürdü ve çin yolunu tuttu.. yüksek meblağlardaki bonservis ve yıllık ücretlerine rağmen galiba beklenen performansı çin'de de gösteremiyorrr...
peki beşiktaş'a transferi gerçekleşmesi durumunda  performansı kariyerinin hangi sezonu ile benzerlik gösterirrr... kestirmesi güç bi durummm...

son olarak eto'o mu martinez mi diye sorsalar galiba eto'o derimm...

Çevrimdışı cursedofdragon

bizim hava hakimiyeti iyi oyuncumuz var zaten marcelo yanına rakitsky gibi adam lazım top'u oyuna iyi sokucak :)

Ersan yapmya çalışıyordu o iş alexis'de denedi şimdi tosic deniyor.

Şenol hoca hep o bölgeye geçen oyunculara veriyor o işi ancak isteidğimizi bulamadık henüz bence rakitsky biçilmiş kaftan :)

Çevrimdışı tuncaboylu

o adam neydi öyle yaaa, barça tarihnin en fiyasko transferleri arasında yerini alır hiç şüphesiz... barça 25 e aldı bi sonraki sene 15 e geri sattılar...

Shakhtar'ın da en fiyasko transferleri arasında yer alır:

25'e satmışsın, hemen uzaklaşsana olay yerinden. Hala neden 15'e geri alıyorsun? :)

Belki de zorunlu geri alma maddesi koydurmuşlardır.  :tabe:
[ Son Düzenleme: 28 Aralık 2016, 16:01:20 tuncaboylu ]

Çevrimdışı mylife1903

Yahu arkadaslar ben bir isim yazdigim zaman o aradigimiz bize cuk oturacak adamdir

Gerekirse ruyaya yatiyoruz, dusunerek salliyoruz bu isimleri. Raketci olur tam aradigimiz futbolcu uyum sorununu atlatirsa iki seneye juvede zaten. 25e falan satariz.

Transfer konusuna gelince. Madencilerin baskani zengin adam okuz gibi de isadami herif. Pazarlik yapilacak bir insan degil, itibari var adamin. Adam malina 8 milyon fiyat belirlemis, fiyat fahis bir fiyat degil cavcavin samaninda istedigi fahise fiyatlardan falan degil. Bir kurus azina vermeZ, kendisi kullanir. Adam cok zengin isterse raketciyle beraber biZim borcu da kapatir ustelik parasinin azaldigini da hissetmez.

Adam duZgun bir fiyat belirlemis, alacaksan alacaksin yok paran yetmiyorsa kendini rezil ve sefil etmeyecekskn adamin kapisinda. Zaten gorusmek bile zor adamla.

Fiyati begenmediysen git baska adam al, oturup cingene pazarligi yapmanin bir alemi yok.

Ha bu adam odemelerde yardimci olur o ayri ama istedigi parayi alir. Malini dogru fiyata sattigi icin bu kadar zengin bu adam. Aza satsa zengin olamaz pahali satsa az satilir gene zengin olmaz. Neyse anlatamadim. Ya basin parayi alin adami ya da hic ugrasmayin gidin forvet bulun. Mantar bir stoper alinmasin sadece.

Çevrimiçi Necmi

Abi adam bi dönem barcelonada oynadı diye hatırlıyorum orda başarısız olup geri döndü galiba
bence yanlış hatırlıyorsun shaktar alt yapısı ve başka forma giymemiş görünüyor

Çevrimdışı alimm

Shakhtar'ın da en fiyasko transferleri arasında yer alır:

25'e satmışsın, hemen uzaklaşsana olay yerinden. Hala neden 15'e geri alıyorsun? :)

Belki de zorunlu geri alma maddesi koydurmuşlardır.  :tabe:
o da ayrı mesele tabiii  :lol: :lol:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Yahu arkadaslar ben bir isim yazdigim zaman o aradigimiz bize cuk oturacak adamdir

Gerekirse ruyaya yatiyoruz, dusunerek salliyoruz bu isimleri. Raketci olur tam aradigimiz futbolcu uyum sorununu atlatirsa iki seneye juvede zaten. 25e falan satariz.

Transfer konusuna gelince. Madencilerin baskani zengin adam okuz gibi de isadami herif. Pazarlik yapilacak bir insan degil, itibari var adamin. Adam malina 8 milyon fiyat belirlemis, fiyat fahis bir fiyat degil cavcavin samaninda istedigi fahise fiyatlardan falan degil. Bir kurus azina vermeZ, kendisi kullanir. Adam cok zengin isterse raketciyle beraber biZim borcu da kapatir ustelik parasinin azaldigini da hissetmez.

Adam duZgun bir fiyat belirlemis, alacaksan alacaksin yok paran yetmiyorsa kendini rezil ve sefil etmeyecekskn adamin kapisinda. Zaten gorusmek bile zor adamla.

Fiyati begenmediysen git baska adam al, oturup cingene pazarligi yapmanin bir alemi yok.

Ha bu adam odemelerde yardimci olur o ayri ama istedigi parayi alir. Malini dogru fiyata sattigi icin bu kadar zengin bu adam. Aza satsa zengin olamaz pahali satsa az satilir gene zengin olmaz. Neyse anlatamadim. Ya basin parayi alin adami ya da hic ugrasmayin gidin forvet bulun. Mantar bir stoper alinmasin sadece.
@mylife1903 abi durumu güzel özetle'din durumu bakalım alabilecek miyiz raketçiyi.

Bu fatih aksoy ve eslem'i a takıma çıkartmak lazım seneye çok ciddiyim.

Türkiye ligi ve kupada oynuyabilir güvenmek lazım bu çocuklara.

Hatta Olcay yerine aldığımız oğuzhan aydoğan veya Muhammed enes durmuş'u da eklemek lazım a takıma.

Aynı şekilde utku yuvakuran'da alınmalı.

Çevrimdışı Ömer Kaan

Bu fatih aksoy ve eslem'i a takıma çıkartmak lazım seneye çok ciddiyim.

Türkiye ligi ve kupada oynuyabilir güvenmek lazım bu çocuklara.

Hatta Olcay yerine aldığımız oğuzhan aydoğan veya Muhammed enes durmuş'u da eklemek lazım a takıma.

Aynı şekilde utku yuvakuran'da alınmalı.
Kesinlikle. Eğer cikarilmayacaksa bile iyi bir yere kiraya vermek lazım.

Çevrimdışı simocan

Aslında her sene bir tane genç oyuncuyu oynatsak misal her sene nerden baksan 20 tane maç anadolu takımları ile bu maçlarda 30 ar dakika x genç oyuncusunu oynatsak sene sonuna kadar karar versek ok ise artık bu oyuncu a takım oyuncusudur değilse verelim bir anadolu takımına yeni sezonda yeni bir genç bu şekilde süreklilik kazandırsak bence 2-3 sende bir kadromuzda yer alabilecek genç oyuncular kazanabiliriz.
Ne zaman Fenerbahçe kalecisiz 10 kişi ile Beşiktaş'ı yener, ezeli rekabet tekrar başlar.

fernando torres'in ismi bizimle geçiyor.

Çevrimdışı tuncaboylu

Gelsin gelsin, bizim mezarcılar çok sever.

Bu adamın oynadığı ligde 11'den fazla gole ulaştığı en son sene, Tello bizde oynuyordu.

Son 7 senede toplam 37 lig golü atmış, ortalaması 5,3 gol.

Çevrimdışı Alper1903

Torres'in adı bizim forvetlere 3 gömlek fark koyar da adam kontra atak oyuncusu. Bize uyar mı emin değilim  :alala:

Etiketler: