2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 44 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12387260 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı LuceGel

Tunay sezon sonu gelecekti şimdi geldiyse sevinirim yetenekli oyuncu farklı profili var elimizdekilere göre.
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Oyunda kaldığı sure icerisinde Arasi begendim :tabe:

Lakin Cocuk heykel oldu Sag kanatta Sürekli elini kaldirip top istedi ama kimse atmadı topu ona Hep sikisik olan Sola oynadilar topu oda Bakti olmuyor Ice kat edip top almaya çalıştı

Olcay beni delirtti bugün :s20:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Fatih Mukemmel oynadi cok sogukkanli ve sakin hic paniklemiyor ayağı da düzgün :)

Çevrimdışı MUSTAFA_

Fatih Mukemmel oynadi cok sogukkanli ve sakin hic paniklemiyor ayağı da düzgün :)
Durun hemen şişirmeyelim çocuğu  :tabe: Muhammed Demirci vol2 olmasın  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Gökhan Kurt

İlk defa Beşiktaş'ımızın maçını izlemedim, onda da Aras oynamış arkadaş Nasıl iyiy miydi bari kanatları otoban yaptı mı ?

Çevrimdışı anilsevim

BEŞİKTAŞ bir Aşk hikayesi değildir; BEŞİKTAŞ Aşktır, gerisi hikâyedir...

Çevrimdışı mellfred

tunay torun potansiyeli belli bir oyuncu. öldürmez süründürmez rotasyon oyuncusu olarak kerim olcay sınıfının farklı varyasyonu
asgari ancak kaliteli kadro savunucusuyum ben. 5 tane tunay torun bir lens etmiyor. bunun en bariz örneği trabzonspordur

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Spoiler mi veriyor bizim kara oğlan;)
İnşallah anlaşmıslardır Etoo ile.
Heryerde ts yazıyo ama cok ihtiyacımız var.

Çevrimdışı alimm

Tunay Torun mu ?? bak bunu beğenmedim işteee....   :s20:
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı anilsevim

BEŞİKTAŞ bir Aşk hikayesi değildir; BEŞİKTAŞ Aşktır, gerisi hikâyedir...

Çevrimdışı Fatih_

Eto milli takimdan Abu nun takim arkadasi idi. Gelirse abilik yapar Abuya gol nasil atilir ogretir :D
2014 dunya kupasinda 2 mac oynamis Abu.
2010 Dunya Kupasindada 2 maci var.
[ Son Düzenleme: 27 Aralık 2016, 23:30:37 Fatih_ ]

Çevrimdışı ugurkartalizma

Felipe Aguilar efsanesi dönmeye başlamış şimdi de

Çevrimiçi Gökhan Kurt

İmza atılmadan inanmam ama bu rakitsy işi gerçekten ilerlemiş ve belli bi aşamaya gelinmiş diğer stoper adaylarının ismi de artık azalmaya başladı umarım olur bu adam forvetten kat be kat öncelikli benim için stoper mevki

@ekrembaser Abi ciddi misin ya? Su yazdığını okumak bile beni mutlu etti gelse kim bilir neler olacak insallah dogrudur.

Çevrimdışı ekrembaser

@ekrembaser Abi ciddi misin ya? Su yazdığını okumak bile beni mutlu etti gelse kim bilir neler olacak insallah dogrudur.

Erol kaynar eski yöneticilerdendir Seba döneminin yöneticilerinden düzgün de bi adamdır Sinan vardarlara Seyit ateşlere benzemez. Çok emin konuştu ben de şaşırdım umarım gerçek olur

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Erol kaynar eski yöneticilerdendir Seba döneminin yöneticilerinden düzgün de bi adamdır Sinan vardarlara Seyit ateşlere benzemez. Çok emin konuştu ben de şaşırdım umarım gerçek olur

Hadi bakalım ins @ekrembaser abicim.
5 M € ya çıkarttıysak biseyler olacaktır artık güveniyoruz baskanımıza

İlk defa Beşiktaş'ımızın maçını izlemedim, onda da Aras oynamış arkadaş Nasıl iyiy miydi bari kanatları otoban yaptı mı ?

30 dakika sahada kaldi aldigi sure içerisinde iyiydi ama ben tribünde o sahada delirdi Sanki bu takimdan değilmiş gibi top atmadilar çocuğa hep o gidip aldi topu :)

Çevrimiçi Gökhan Kurt

30 dakika sahada kaldi aldigi sure içerisinde iyiydi ama ben tribünde o sahada delirdi Sanki bu takimdan değilmiş gibi top atmadilar çocuğa hep o gidip aldi topu :)

Işık-Umut- Gelecek var mı Yunus Emre ondan haber ver ?

@yunusemredökmeci

Işık-Umut- Gelecek var mı Yunus Emre ondan haber ver ?

@yunusemredökmeci

Var :tabe:

Ice kat ediyor - Bekine yardim ediyor - Al ver yapabiliyor - adam eksiltebiliyor ama benim tanidigim Senol Hoca forma vermez Arasa Ligde :)

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Var :tabe:

Ice kat ediyor - Bekine yardim ediyor - Al ver yapabiliyor - adam eksiltebiliyor ama benim tanidigim Senol Hoca forma vermez Arasa Ligde :)

Valla o konuda haklısın ama belli olmaz sakatlık Zor durum felan belki görürüz Aras'ı ins

Çevrimiçi murat

sen tek gidince yeniliyoruz :bandit: @MURAT
sorun sizdeymiş @Necmi abi.siz yoktunuz bizim kaleye gol atıldı.

Valla o konuda haklısın ama belli olmaz sakatlık Zor durum felan belki görürüz Aras'ı ins

Takimda da enteresan sanki dislamislar gibi

Bir cok Pozisyonda elllerini kaldirip top istedi bombostu pas beklemekten Heykel oldu kimse ona atmayip solda sıkışık olan yere attilar paslari

1-2 kez Gokham inler gorup uzun pas atti önüne :tabe:

sorun sizdeymiş @Necmi abi.siz yoktunuz bizim kaleye gol atıldı.
:D :D

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Takimda da enteresan sanki dislamislar gibi

Bir cok Pozisyonda elllerini kaldirip top istedi bombostu pas beklemekten Heykel oldu kimse ona atmayip solda sıkışık olan yere attilar paslari

1-2 kez Gokham inler gorup uzun pas atti önüne :tabe:

Dışlama demiyelim de kanki görmemişlerdir olmaz bizim takımda öyle işler. İns . Daha iyi olacak ilerde Kredisi var Aras'ımızın daha ;)

Çevrimdışı Kutay

Tunay Torun'un gelmesine ihtimal vermiyorum bende yönetim asla böyle bir hata yapmaz bence eldeki bütün kanatlar tunaydan iyi
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimiçi murat

ben arasa bilinçli olarak top atılmadığı kanısında değilim.ayağına hakim bir ıyuncu ama gaha çok içe katededen bir oyuncu yada sağ iç sol iç diyebileceğimiz tarzda bir oyuncu.olcayın biraz daha topla oynayanı gibi. topa hakimietini beğendim ama maç eksiği olduğu gölerden kaçmıyor.olcayıda beğendim bugün genel olarak zaten hep beğeniyorum olcayı.bir kaç gol pası verdi.

Etiketler: