2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12371654 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Necmi

Benim bilgilerin sağlam olmadığını bilebilirmi? Kongrede kulübü 3 kere icraya verdiği söylenmişti. Şampiyonluğu sattı demek doğru mu? Delil sunabiliyormu abi buyursun sunsun Bilic o konuşmasında Gökhan Töreyi kasdetti Dembaba bazı arkadaşlar şampiyonluğu istemedi derken Gökhan Töreyi işaret etti demenin nesi doğru. Konuşmak için tartışmak için delilmi lazım illa. Manoel gelemez gelirse yönetim çuvallar deyince nerden biliyorsunmu delilin varmı diyeceğiz insanlara. Benim duyumumda bu her transferi herkesten önce söyleyen adamın dediğini yazıyorum. Yönetimi eleştiriyorum benden delil isteniyor.
sen gidip o maçlarda ankarada izledinmi Töreyi tribünlere siktir çekerken gördünmü maç boyu eli belinde ona atılan toplara bile koşmadığını gördünmü
peki geçen sene tribünlere çağrıldığında tolganın koluna girip soyunma odasına gittiğini gördünmü o sene zaten sakatım diye çıkmadı ondan sonra sana burda isim açıklamam açıklayabileceğim isim değil ama ben twiteerle konuşmam benim bildiğimi burda bilen en az 30 kişi var. bir gün stadda karşılaşırsak yüz yüze söylerim ama burda asla neden apar topar verdik kiralığı bile kabul etmek zorunda kaldık bu riski görmedimi yönetim elimize geri döndüğünde marka değeri sıfır olacak sizin gelsin kurtarıcı olsun diye konuştuğunuz adam gitmek için dayattı benim kanıta bile ihtiyacım yokki benim söylediklerimi destekleyen bir buçuk yıllık törenin tavrı zaten. biliç içinde haber sitesinde haber yaptım orası çocuk oyuncağı değil sohbette etmiyoruz direk haber veriyoruz
sen yönetimi eleştirdiğin için delil sormadım sen yönetimi suçladığın için delil sordum aradaki farkı ayırt edecek yaştasın bir transferin yanlış olduğunu savunmak eleştiridir. kişisel fikrindir mesela buna söylenecek bir şey olamaz ama burda bana delil sunamazsınki yönetim Beşiktaşın parasını batırdı demek suçlamadır yönetim fiyat açıklmadıki açıklamadığı bir fiyatı kimden duyarsan duy bunun adı dedikodudur. Bak özellikle söyledin bilgi doğru bile olsa resmi olarak açıklanmadığı sürece konuşamazsın bu şekilde bu forumda yönetime sallanmaz bu forumun temel kuralıdır bu kadar basit işine gelmiyorsa gidersin forum senden kaynak ister ama sen forumdan isteyemezsin çünkü burda benim söylediğim bir şey seni bağlamıyor ama senin söylediğin bir şey beni direk bağlıyor seninle benim aramdaki fark bu ben kendi sözümün sorumluluğunu üstlenirim ama seninkini üstlenmek zorunda değilim ben ne konuştuğumu sonucunun nereye varacağını bunun için ödeyeceğim bedeli biliyorum riskini kendim üstleniyorum sana yıkmıyorum ama senin söylediğin bir şey benide bağlıyor. o nedenle sen kafana göre konuşamazsın kurallara uymak zorundasın burda zaten her allahın günü birileri bilgi veriyor özelden ne bilgiler geliyor senin bir twiteer hesabından öğrendiğini ben 20 farklı noktadan öğrenirim. ben söyleyeyim fiyatı öğrenmeye çalıştım ama hiç bir kaynaktan fiyat bilgisi çıkmıyor. kimseninde bildiğini sanmıyorum. ısrarla bilgin dedikodu dememin nedeni bu biraz önce gene sordum bilen yok yanlış bilgi zehir saçmaktır. bir kere yanlışı ortaya atarsan bir daha geri alamazsın konu Beşiktaş ve  Beşiktaşın adının geçtiği bir yerde bir bilgiyi vermeden kırk defa düşüneceksin doğruluğunu tartacaksın çünkü yaptığın yanlışın bedelini ödeyecek olan sevdandır. Herşey konuşulmaz bazen susmak sessiz kalmak gerekir. stadda bir sürü bilgi geçtik değilmi ama bildiklerimizin %10 unu bile anlatamadık neden hepsinin bomba gibi haber niteliği vardı ama kulübe zararıda büyük olurdu. Benimle kazanamayacağın bir sidik yarışına gireceğine oturup söylediklerimin bir özeleştirisini yap

Çevrimiçi Necmi

Maaşı 1-1,5 olur
İmkan dahilinde en iyisini aldılar dersin
Eyw abi haklısın derim
Hemen messi mi gelecek işlerine girmeyelim be abi
3,5 maaşı var
O paraya gelecek adamlar burdan hataya yol olur abi
Eğri oturup doğru konuşmak lazım
İyi yolda değiliz. Babel yarım sezon için 110 bin euro paraya oynadı depotivoda. 110 bin euro :)
Bizde bu yarı yıl için 1,250,000 alcak, tam on katından fazla. Atibanın veya bizdeki çoğunun yıllık ücretine yakın neredeyse. Adam noluyoruz der, babel kim hayırdır ?
Son 1,5 yılda 12-13 maç oynamış adam. 1 yıl full boş, son 10 maçtır bi kıpırdanması var. Olayı bu.
Sonraki 2 yıl 2,5 her bir yıl için
Bak gör abi, bu maaş işleri takım içini bozdu
Daha da bozacak, ben bunu bilir bunu söylerim
Yönetim yazın ve bu transfer dönemi şirazeyi kaydırdı
Yaşanacakları göreceğiz

bak kardeşim eleştirilerine hak veririm ama şimdi değil sezon sonunda ben neden hak veremediğimi teferuatıyla zaten anlatıyorum
kimsenin hakkını çiğnemek istemiyorum Abou gol atamıyorsa bunu ona atmak işin en kolay kısmı benim dediğim basit bir şey peki abou kötü oyuncu
peki cenk neden atamıyor aynı şeyleri oda yapıyor ilk iki hafta sanırım iki gol attısonra abouyla birlikte yarım sezon cenk iki abou üç gol attı abou hadi anladık takıma uyum sağlayamadı takım ona uyum sağlayamadı yada sizin dediğiniz gibi kötü oyuncu peki cenki nereye koyuyorsun burda yanlış var yok değil ama bunu abouya atmak kolaycılıktır. Benim kızdığım konu bu bizim hücum hattı komple durmuş vaziyette orta saha sıfır gol sıfır asistle oynarken forvet gömülmez burda quaresmanın hatalı ortalarını eleştiriyoruz kutuya sadece sarhoş toplar geliyor forvetleri zamansız yakalıyor kötü gol vuruşları yapıyorlar uzun zamandır ilk defa antep maçında asist gördüm bu şartlarda abouya gömmek çok yanlış şl de mesela takım biraz daha elverişli oynuyor sonuç altı maç 3 gol ama gollerin çoğundada imzası var bu adam bu performansı ligde gösteremiyorsa bunda sebep arayacaksın kendide olabilir ama bunu ikinci yarı gözlemleriz takım kutuda çoğalır abou takıma daha fazla alışmış olur ondan sonra performansı değerlendiririz abou aslında kötü oynamıyor çok çabalıyor çok fazla yoruluyor gollük bölgede top gelmediği için yardıma orta sahaya geliyor kaleden uzaklaştırırsan forveti gol atamaz bunu cenkde atamıyor abou performans olarak cenkden daha iyi mesela eleştirirken vicdanlı olun ben aslında abouyu korumuyorum sizin vermediğiniz süreyi veriyorum bu çocuk 24 yaşında gomez gibi 30 değil gomez gibide saf kan tecrübe değil dört ülke değiştirmiş değerine değer katmış demekki boş değil yatırımsa yatırım yapılacak oyuncu bazı arkadaşlar porto bırakmazdı diyor porto bırakmadı zaten oyuncunun sorunu var portoyla bizim töreyi göndermek zorunda kaldığımız gibi onlarda zorunda kaldılar ben dönmem asla portoya diyor taliscada aynı biz iki kulübüyle sorunu olan oyuncuya çöktük işin özeti bu ikiside kiralık sözleşmelerini alcaksak büyük savaş çıkacak  ben abouyu iyi bir yatırım aracı olarak görüyorum taliscayıda öyle bu oyuncu ne olursa olsun Beşiktaşın oyuncusu yüksek verim almak zorundayız buda gömerek olmaz onun verimli olması Beşiktaşa katkıdır bazı arkadaşlar gibi yarış yapmıyoruz iyi oynarsa sen kazandın kötü oynarsa ben kazandım mantığı olmaz Beşiktaş kazanır yada kaybeder umarım inşallah ben haklı çıkarımda Beşiktaş kazanır. gol attığında mutlu oluyorum çünkü portoda ne yaşadıysa onun psikolojisinden kurtulsun bir an öncede Beşiktaşa fayda versin Beşiktaş için çok büyük bir yatırım.

Çevrimdışı Kalyoncu

sen gidip o maçlarda ankarada izledinmi Töreyi tribünlere siktir çekerken gördünmü maç boyu eli belinde ona atılan toplara bile koşmadığını gördünmü
peki geçen sene tribünlere çağrıldığında tolganın koluna girip soyunma odasına gittiğini gördünmü o sene zaten sakatım diye çıkmadı ondan sonra sana burda isim açıklamam açıklayabileceğim isim değil ama ben twiteerle konuşmam benim bildiğimi burda bilen en az 30 kişi var. bir gün stadda karşılaşırsak yüz yüze söylerim ama burda asla neden apar topar verdik kiralığı bile kabul etmek zorunda kaldık bu riski görmedimi yönetim elimize geri döndüğünde marka değeri sıfır olacak sizin gelsin kurtarıcı olsun diye konuştuğunuz adam gitmek için dayattı benim kanıta bile ihtiyacım yokki benim söylediklerimi destekleyen bir buçuk yıllık törenin tavrı zaten. biliç içinde haber sitesinde haber yaptım orası çocuk oyuncağı değil sohbette etmiyoruz direk haber veriyoruz
sen yönetimi eleştirdiğin için delil sormadım sen yönetimi suçladığın için delil sordum aradaki farkı ayırt edecek yaştasın bir transferin yanlış olduğunu savunmak eleştiridir. kişisel fikrindir mesela buna söylenecek bir şey olamaz ama burda bana delil sunamazsınki yönetim Beşiktaşın parasını batırdı demek suçlamadır yönetim fiyat açıklmadıki açıklamadığı bir fiyatı kimden duyarsan duy bunun adı dedikodudur. Bak özellikle söyledin bilgi doğru bile olsa resmi olarak açıklanmadığı sürece konuşamazsın bu şekilde bu forumda yönetime sallanmaz bu forumun temel kuralıdır bu kadar basit işine gelmiyorsa gidersin forum senden kaynak ister ama sen forumdan isteyemezsin çünkü burda benim söylediğim bir şey seni bağlamıyor ama senin söylediğin bir şey beni direk bağlıyor seninle benim aramdaki fark bu ben kendi sözümün sorumluluğunu üstlenirim ama seninkini üstlenmek zorunda değilim ben ne konuştuğumu sonucunun nereye varacağını bunun için ödeyeceğim bedeli biliyorum riskini kendim üstleniyorum sana yıkmıyorum ama senin söylediğin bir şey benide bağlıyor. o nedenle sen kafana göre konuşamazsın kurallara uymak zorundasın burda zaten her allahın günü birileri bilgi veriyor özelden ne bilgiler geliyor senin bir twiteer hesabından öğrendiğini ben 20 farklı noktadan öğrenirim. ben söyleyeyim fiyatı öğrenmeye çalıştım ama hiç bir kaynaktan fiyat bilgisi çıkmıyor. kimseninde bildiğini sanmıyorum. ısrarla bilgin dedikodu dememin nedeni bu biraz önce gene sordum bilen yok yanlış bilgi zehir saçmaktır. bir kere yanlışı ortaya atarsan bir daha geri alamazsın konu Beşiktaş ve  Beşiktaşın adının geçtiği bir yerde bir bilgiyi vermeden kırk defa düşüneceksin doğruluğunu tartacaksın çünkü yaptığın yanlışın bedelini ödeyecek olan sevdandır. Herşey konuşulmaz bazen susmak sessiz kalmak gerekir. stadda bir sürü bilgi geçtik değilmi ama bildiklerimizin %10 unu bile anlatamadık neden hepsinin bomba gibi haber niteliği vardı ama kulübe zararıda büyük olurdu. Benimle kazanamayacağın bir sidik yarışına gireceğine oturup söylediklerimin bir özeleştirisini yap
Forumdan insanlar niçin gidiyor sen önce onun özeleştirisini yap başkalarını suçlamak yerine. Sen ne dersen de Beşiktaş oyuncusuna o hakaret edebilir Ben ise 2.2 ve 2.5 baz alarak eleştirimi yazdım diye roman yazdı adam haklı çıkacak ya. Kalın sağlıcakla.

Çevrimiçi Necmi

Maaşı 1-1,5 olur
İmkan dahilinde en iyisini aldılar dersin
Eyw abi haklısın derim
Hemen messi mi gelecek işlerine girmeyelim be abi
3,5 maaşı var
O paraya gelecek adamlar burdan hataya yol olur abi
Eğri oturup doğru konuşmak lazım
İyi yolda değiliz. Babel yarım sezon için 110 bin euro paraya oynadı depotivoda. 110 bin euro :)
Bizde bu yarı yıl için 1,250,000 alcak, tam on katından fazla. Atibanın veya bizdeki çoğunun yıllık ücretine yakın neredeyse. Adam noluyoruz der, babel kim hayırdır ?
Son 1,5 yılda 12-13 maç oynamış adam. 1 yıl full boş, son 10 maçtır bi kıpırdanması var. Olayı bu.
Sonraki 2 yıl 2,5 her bir yıl için
Bak gör abi, bu maaş işleri takım içini bozdu
Daha da bozacak, ben bunu bilir bunu söylerim
Yönetim yazın ve bu transfer dönemi şirazeyi kaydırdı
Yaşanacakları göreceğiz

bak buda algı yönetimi 110 bin euroya oynadı kelimesi bildiğim kadarıyla boşto kalmamak için ispanya
federasyonunun özel izniyle oynamış iyi bile para vermişler. bu oyuncunun iyi performans gösteremeyeceğine bir ölçü değil
yanlış bunlar şimdiden ayağına top değmemiş oyuncuyu gömüyorsunuz ya iyi performans verirse peşin konuşmak yanlış değilmi
şimdi nevzat demirde antrenmanlara başlamış noel tatiline gitmemiş kendini hazırlıyor bu bile artı puan
ben nötürüm bekleyip göreceğim peşin hüküm yanlıştır belki bize şampiyonluk getirecek performans gösterecek
belkide rezilleri oynayacak bunu bilemeyiz ben bir buçuk diye duydum maaşını ne derece doğru bilmiyorum bu senede 850 miş
deniyor bence makul bir maaş imza parası varmı bunun içindemi hariçmi bilgim yok  bu rakamlardanda emin değilim dedikodu değil
tv de duydum bunu. onların yalancısıyım en doğrusu açıklamayı beklemek tabi yaparlarsa

Çevrimiçi Necmi

Forumdan insanlar niçin gidiyor sen önce onun özeleştirisini yap başkalarını suçlamak yerine. Sen ne dersen de Beşiktaş oyuncusuna o hakaret edebilir Ben ise 2.2 ve 2.5 baz alarak eleştirimi yazdım diye roman yazdı adam haklı çıkacak ya. Kalın sağlıcakla.
bu forum kimseye uymaz burada yazan buraya uyacak kimsenin neden gittiği derdinde değilim
ben zaten biliyorum neden gittiklerini ben insanlarla görüşüyorum insanları sadece burda yazarak tanımıyorum
romanda yazarım hikayede seni ne ilgilendirir ister oku ister okuma
ama bir konuda haklısın konu bu kadar uzadı benim hatam ilk mesajı attığın anda konuşmak ikaz etmek yerine direk işlemi yapmak gerekiyordu

Çevrimdışı anilsevim

bak buda algı yönetimi 110 bin euroya oynadı kelimesi bildiğim kadarıyla boşto kalmamak için ispanya
federasyonunun özel izniyle oynamış iyi bile para vermişler. bu oyuncunun iyi performans gösteremeyeceğine bir ölçü değil
yanlış bunlar şimdiden ayağına top değmemiş oyuncuyu gömüyorsunuz ya iyi performans verirse peşin konuşmak yanlış değilmi
şimdi nevzat demirde antrenmanlara başlamış noel tatiline gitmemiş kendini hazırlıyor bu bile artı puan
ben nötürüm bekleyip göreceğim peşin hüküm yanlıştır belki bize şampiyonluk getirecek performans gösterecek
belkide rezilleri oynayacak bunu bilemeyiz ben bir buçuk diye duydum maaşını ne derece doğru bilmiyorum bu senede 850 miş
deniyor bence makul bir maaş imza parası varmı bunun içindemi hariçmi bilgim yok  bu rakamlardanda emin değilim dedikodu değil
tv de duydum bunu. onların yalancısıyım en doğrusu açıklamayı beklemek tabi yaparlarsa

Abi bak ne güzel söylüyosun, iyi bile para vermişler
Biz neden oluk oluk akıtmaya başladık onu çözemedim
Ki ben nötr de değilim babele, katkı vereceğini düşünüyorum, o kalitesi var
Çok istemememe rağmen geldi artık, destek olucaz
Ama planlamadan çıktık
Şiraze kaydı dediğim o. 850 imza hariçmiş. İmza 400 artı bu sezon toplam 1,250
Yoksa babel burda hertürlü top oynar, bizim ligin çapı belli sonuçta
Abou da açılır dediğin gibi inş 2. yarı. Hepsine eyw, en büyük arzumuz bu zaten
Ama birine 3,5 birine 2,5. Bu konu sıkıntılı biraz
Abou oynasın 30 tane atsın, önümüzdeki sezon 4 te verilir
Babel yapar 8 gol 9 asist, ona da 3 verilir
Ama once bi oynasınlar
Senin dediğine katılıyorum, eleştiri için sene sonunu beklemek lazım
Ama aynı şekilde bu paraları da saçmak için sezon sonunu beklemek lazım
Biraz erken çok para döktük gibi. Anlatmak istediğim bu
BEŞİKTAŞ bir Aşk hikayesi değildir; BEŞİKTAŞ Aşktır, gerisi hikâyedir...

Çevrimdışı anilsevim

Biz hep dedikki oyunculara
Feda dan kadroda olanlara yani
Bi oynayın başarın, kontratlarınız iyileşeşecek
Ki oyle de yapıldı, bu kadar çok yükselmedi ama düzenlendi
Ama bunlara para dökünce erkenden, bizim eskiler hayırdır, ne ayak, biz oynadık da kontrat aldık moduna geçebilir. Takım içi dengelerden başkan çok söz etti ve o dengeyi iyi tuttu şu son döneme kadar.
Şimdi biraz bozuldu o iş
BEŞİKTAŞ bir Aşk hikayesi değildir; BEŞİKTAŞ Aşktır, gerisi hikâyedir...

Çevrimdışı mylife1903

Maç başına ortalama 30 dakika oynatmışlar.

35 dakikadan fazla forma giydiği maç sayısı 5.
Cok oynamis yahu, hazir geliyor demekki.

Çevrimdışı mylife1903

Erdal Torunoğulları zaten bunu tv de açıkladı başkan durdurmuş %1 ihtimal varsa git gomezi zorla demiş
anlaşmayı iptal edip italyaya uçmuş. @mylife1903  Erdal bey anlattı bunu.
Bu damdoy durdoy falan abi plan dahilinde olmasi, oyuncunun besiktasa teklif edilmesi falan hep besiktasa hakarettir, ben o yuzden vuruyorum yonetime.
Bir senedir anlatmaya calistigim olay gomez transferinin bir sans transferi oldugudur, sansini kendin yaratirsin tamam ama golmez olmadigi dakikada senin imzalayacagin adam damdoy olamaz, bu en basit tabirle plansizliktir. Farkli oyuncular olduklarini falan gectim ya damdoy ya damdoy gundeme alinmis olmasi bile skandal

Çevrimdışı mylife1903

Unuttuklarım olabilir demişsin, yazdığın kadar unutmuşsun.  :)

Adriano, Gökhan Gönül, Fabri, Gökhan İnler, Beck, kızsak da Quaresma...

Satılanlardan Atınç, Ersan.

Daha ne olsun, nesi fiyasko inanın anlamıyorum.

Son 3 gündür foruma o kadar abuk sabuk yorumlar okuyorum sevdiğim arkadaşlardan, içme sularına bir şey mi karıştırıyorlar mı diye soracağım.

Biri Quaresma'nın ara paslarını santraforlar değerlendiremiyor yazıyor.

Öteki toplam 5 tane oyuncusu olan menajerin 1 oyuncusunu aldığımızda "menajer transferi" yazıyor.

Bir diğeri "yönetim çok uygun maliyetli veya bedava oyunu alıyor, iyi paralara oyuncu satıyor, onun dışında transferde fiyasko" yazıyor.

Taraftarın da dinlenmeye ihtiyacı var sanırım.
@Serhat Akkaya yok tabii yaz, yaz, yonetimin yanlis transferleri burdan senin eve duble yol olur. Bu sene bile sacma sapan isler yapildi. Adriano-caner beck-gg her ne kadar hosuma gitse de bizim seviyemiyiz icin luks bir rotasyondur. Senin stoperin yok, golcun yok beklere bak.

Çevrimdışı mylife1903

Duyum time :D @mylife1903 abi seninki geldi :D
Valla adam hemen kosup yetisti. Simdi ne desem bilemedim itli olan atasozunumu kullansam, iyi insanla ilgili olani mi? Neyse ailemizin duyumcusu, ortadogu ve balkanlarin en sagir duyumcusu hos geldin

Çevrimdışı underworld

Ndoye transferi bitmiş eli kulağında uçağa bilmeyi bekliyordu o %1 ihtimal olmasa.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Herkese günaydın,

Burada herkes aynı fikirde olmak zorunda değil, ayrıca herkes fikrini de açıkça söyleyebilmeli.
Bence kritik nokta hakaret olmaması.

Transferler konusunda önceki senelerdeki gibi iyi bir zar atamadık.
Asıl problem ise transfer konusunda bir planımızın olmayıp sadece zar atma kadar şansa sahip olmamız.

Seversiniz sevmezsiniz ama İbrahim Altınsay'ın bir düşüncesi vardı.
Ozzie-Salih-Hakan Çalhanoğlu gibi adamlar vizyonunun göstergesiydi. (oyuncuların şu anki performanslarını değerlendirmiyorum.)

O vizyona uyum sağlayacak bir yönetim bulamadı.

Çevrimdışı mylife1903

Ndoye transferi bitmiş eli kulağında uçağa bilmeyi bekliyordu o %1 ihtimal olmasa.
Aynen ilk defa ucak bos dondugu icin sevinmek gerekir. Hatta ucak masrafini kar hanesine yazsinlar

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Aynen ilk defa ucak bos dondugu icin sevinmek gerekir. Hatta ucak masrafini kar hanesine yazsinlar
skandal olurdu yahu @mylife1903 18 yaşında genç birisi oynasın daha iyi olurdu.

Çevrimdışı tangaz

günaydın

tosiç fenere beni alın die haber salmış.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Günaydın BÜYÜK BEŞİKTAŞ Ailesi,

"Yönetimden gelen kontrat yenileme önerisine olumlu cevap veren Ricardo Quaresma, tek şartını menaceri aracılığıyla iletti. 1.7 milyon Euro’luk (6.2 milyon TL) yıllık ücreti bulunan Portekizli yıldız, yeni sözleşmesinde Kamerunlu oyuncunun 3.3 milyon Euro’luk (12.2 milyon TL) maaşının aynısının yazmasını istiyor"

Çevrimdışı KUMANOVALI

Günaydın Beşiktaş Arena

BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı ekrembaser

günaydın

tosiç fenere beni alın die haber salmış.

Günaydın abi o nereden çıktı sabah sabah. Medya sallamasıdır büyük ihtimal ama fener hakkaten içimize sızmış şekilde herkes fener kimi aldı maçı ne oldu onun peşinde geçen yılki birlik beraberlik yok çok gevşedi camia

Çevrimdışı tuncaboylu

@Serhat Akkaya yok tabii yaz, yaz, yonetimin yanlis transferleri burdan senin eve duble yol olur. Bu sene bile sacma sapan isler yapildi. Adriano-caner beck-gg her ne kadar hosuma gitse de bizim seviyemiyiz icin luks bir rotasyondur. Senin stoperin yok, golcun yok beklere bak.

Hakkını vermem lazım, sene başında ben de böyle düşünüyordum.

Ama Antalyaspor maçında Caner'in sakatlığı gösterdi ki yanılmışım.

Son maçta 18'de iki tane bekimiz vardı ve solbekte yine Tosiç başladı, doğru mu?

Gördük ki bu sezon 3 tane bekle gitmezmiş, sakatlık Şampiyonlar Ligi vs derken en az 4 tane gerekiyormuş.

Çevrimdışı tuncaboylu

Günaydın BÜYÜK BEŞİKTAŞ Ailesi,

"Yönetimden gelen kontrat yenileme önerisine olumlu cevap veren Ricardo Quaresma, tek şartını menaceri aracılığıyla iletti. 1.7 milyon Euro’luk (6.2 milyon TL) yıllık ücreti bulunan Portekizli yıldız, yeni sözleşmesinde Kamerunlu oyuncunun 3.3 milyon Euro’luk (12.2 milyon TL) maaşının aynısının yazmasını istiyor"

Sonra da Oğuzhan'la pastaneye gitmişler mi?  :D

Çevrimdışı tangaz

Günaydın abi o nereden çıktı sabah sabah. Medya sallamasıdır büyük ihtimal ama fener hakkaten içimize sızmış şekilde herkes fener kimi aldı maçı ne oldu onun peşinde geçen yılki birlik beraberlik yok çok gevşedi camia

fener yönetiminde akrabası olan bir dostumdan öğrendim sağlam bilgi. sallayacak falan biri değil yanii. muhtemelen sözleşmesi bittiği için menajerinin çevirdiği dolaplardır
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Yok abi ellerinde süt sinemaya  :kop:

Çevrimdışı tangaz

böyle makaraya aldığınız her rakam sonra gerçek çıkıyor 6 aydır farkındamısınız

Çevrimiçi Gökhan Kurt

fener yönetiminde akrabası olan bir dostumdan öğrendim sağlam bilgi. sallayacak falan biri değil yanii. muhtemelen sözleşmesi bittiği için menajerinin çevirdiği dolaplardır

Sözlesmesi sezon sonu bitmicek mi abi ?
Önce bir lig biter , başkan bişsey der sonra gider başka takımla konuşur.
Daha 6-7 ay var ki devam da ederiz heralde Tosic ile.

Etiketler: