2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12341417 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Bishamon

Türkiye' de taraftar profili futbol bilgisi açısından düşük seviyede olduğu için böyle bir sevgi ortaya çıkıyor. Ben hatırlıyorum 433 te cenk'in benficaya attığı golde bizim taraftarın çektiği video'yu paylaşmışlardı ve o videoyu çeken adam top quaresma'nın ayağında iken verdiği tepki şu idi "hadi geç geç adam geç" :) aslında bu cümle taraftarın futbola bakış açısını güzel özetliyor :)

Orta saha'da bir yerde çalım yapıyor topu yine alana kadar yine karşısına savunmacı çıkıyor ama taraftar yine oooo diyor.E tabi durum böyle olunca niye değişsin ki adam? Bazen pas yerine çalım atacak diye topla savunmaya kadar geliyor  :lol:

Çevrimdışı Necmi

war mı günışığı görmemiş dedikodular   :bandit:
valla tek duyduğum Babel Etoo ve rakitsky tamam dı babel oldu şimdi diğerlerine bakacağız. :bandit:

Çevrimdışı tangaz

valla tek duyduğum Babel Etoo ve rakitsky tamam dı babel oldu şimdi diğerlerine bakacağız. :bandit:

rıza hocam bi kere daha sağolsun çok sevdiği beşiktaşın etoo transferine taş koymuş diyorlar...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Şuanki mevcut kadroda tüm taraftarın para kazandıracağı ve geleceğini düşündüğü için gitmesinden mutlu olacağı oyuncularımız var.

Ama bazı oyuncularımız var ki sadece gitmesi bile taraftarın bir kısmını mutlu edecek. İşte öyle bir şey.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Çağatay

Quaresma topla oynamayi nasil desem bir tutku bir tatmin olarak goruyor beyninde
Bunu kimse degistiremez
Ne zamanki biraz daha fazla topla oynasin bir adam daha gecsin bu tatmin duygusu doruklara cikiyor
Ne zamanki bunu bir rabona veya bir trivela ile bitirirse iste bu da hazzin doruklari diyeyim ben
Boyle bir adam iste
[ Son Düzenleme: 26 Aralık 2016, 00:30:26 Çağatay ]
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Berat

Yav sarı kart alınca oyundan alınan adamdan bahsediyoruz :) çünkü patlamaya hazır bomba takımın el freni. Oğuzhan pas atmıyormuş Atibada atmıyor ortasahada hanginiz oynasa sizde atmazdınız yazık günah koş babam koş.

Bir şey olmuyor, forma öpüyorsun instagramdan iki resim beğeniyorsun ya da yaptığın hatanın sonucunda taraftarın önüne atıyorsun kendini.

Çevrimdışı Ömer Kaan

Babel yıllık ne kadara anlaştı acaba? Etrafta yıllık 2.5 M € haberleri dönüyor kaynağını bulamadım.

Çevrimdışı Bishamon

Şuanki mevcut kadroda tüm taraftarın para kazandıracağı ve geleceğini düşündüğü için gitmesinden mutlu olacağı oyuncularımız var.

Ama bazı oyuncularımız var ki sadece gitmesi bile taraftarın bir kısmını mutlu edecek. İşte öyle bir şey.

Bir kısmını mennun edecek ama statta öyle bir kitle var ki sanki oyuncu Beşiktaş'tan büyük.Satılma söylentisi bile geçse hemen yönetime sallamaya başlıyorlar.

Çevrimdışı Kalyoncu

neden banlayayımmı ama aynısını bende biraz önce dedim kendimide banlamam lazım
mesela quaresma kadar bende sahada kalsam ondan fazla ara pası atar ondan fazla kutuya girerdim dedim
yalanmı bir kere yapsam ondan fazla yapmış oluyorum  insan merak eder girer gene girer sırf gol atmanın hazzına varmak için dener ötesi varmı.
ne yani bir frikik golü iki penaltı attı diyemi bu kadar savunuyorsun peki o zaman abouyu neden gömüyorsun
onun verdiği katkı quaresmanınkinden fazla quaresmayı duran toptan gol attı diye kahraman yap
diğer taraftan kendi emekleriyle golü yaratmış adamı göm bak maçları seyrediyorsunudur dürüst ol aboununmu yoksa
quaresmanınmı takıma daha fazla katkısı var @Yunus Emre Dökmeci
abou sadece dün akşam yaptığı asistleri cenk değerlendirse şimdi takımın en çok asist yapan oyuncusu olurdu :evillol:
Güzel nokta Aboubakardan bahsediyoruz cv sinde Barcelona felan yok 3 aydır adamı gömüyoruz. Caner erkin sakatlanmasa q7 den 3-4 asist fazlası vardı oda orta açıyor sürekli üstelik mücadelede ediyor hırslı. Neyi konuşuyoruz biz ben anlamadım. Adam maç seçiyor ilk geldiğindede Avrupa maçlarında iyiydi bu adam zaten. Geçen senede 3-5 maç oyunumuza ayak uydurur gibi oldu hepsi bu.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Quaresma topu aldığında illa 5 6 sn beklemesi lazım, top ayağına gelince transa geçiyor herif, beyin yanıyor herhalde, Orta rekoru kırıyor adam doğru düzgün asisti yok.

Çevrimdışı tuncaboylu

ben inlere kötü demedim ki sadece sözleşme şartları kötü.
Sözleşme şartları da iyi.

Geçen sene kendisi için 7 milyon euro bonservis ödeyen takımını, kendisini bedavaya bırakmaya ikna etti.

Millet o pozisyondayken sırf 2-3 milyon imza parası istiyor.

Emin ol ki İnker bonservisini alıp Galatasaray'a gitse en az 1 milyon imza + senelik 2.5 alırdı, hatta belki teklif etmiş de olabilirler.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Bir kısmını mennun edecek ama statta öyle bir kitle var ki sanki oyuncu Beşiktaş'tan büyük.Satılma söylentisi bile geçse hemen yönetime sallamaya başlıyorlar.
Anlamadımki Quaresma neymiş icraatta yok, bir tane derbi aldırdığını görmedim, ne yapıyor bu adam ? Trivela ve rabona için mi bunlar

Çevrimiçi Samet Ç

Babel yıllık ne kadara anlaştı acaba? Etrafta yıllık 2.5 M € haberleri dönüyor kaynağını bulamadım.

https://twitter.com/Muratozen1903/status/813107199018995712

Çevrimdışı Berat

Kulüp televizyonumuzda Rize maçı öncesi taraftarı gösteriyorlardı Köyiçi'de bir adam golü Quaresma atsın ne olursa olsun demişti unutmayacağım bir andı bu.
[ Son Düzenleme: 26 Aralık 2016, 00:35:14 Berat ]

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Şuan takımdan kim giderse gitsin Beşiktaş bu ligin en iyi takımıdır.

Bunu göremeyenler "onu ya da bunu satan şampiyonluğu satmıştır" havasına giriyolar.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

rıza hocam bi kere daha sağolsun çok sevdiği beşiktaşın etoo transferine taş koymuş diyorlar...
İyi akşamlar Murat abi, ben etoya pek sıcak bakmıyorum, Cha cha gelsin istiyorum

Çevrimdışı Necmi

Abu : savunması yok
Cenk : savunması yok
Tali : savunması yok
Q7 : Savunması yok
Babel : Allaha dua ediyoruz  inş savunmaya yardım ediyordur diye

Bu takımda kim geriye gelecek , kim rakibe baskı yapacak, kim seken topları alacak,kim ikili mücadeleye girecek ???
Dua edelim de takım Titanic gibi ortadan ikiye ayrılmasın.
sen sanırım maçları izlemiyorsun abou bir forvete göre bayağıda savunma yapıyor kaç top çıkardı savunmadan
şu anda elimizdeki oyuncular içinde savunmaya en çok geleni hangi gözle izliyorsanız artık
birde hücum oyuncusunun savunmaya yaptığı katkı savunmaya gelmesi değildir onun katkısı ilerde top kaptırıldığında
yapacağı presle olur savunmayla hücum arasında ileri geri yapan hiç bir forvet oyuncusundan verim alamazsın kaldıki
 forvet oyuncularından bu beklenmez savunmaya orta saha oyuncuları ve liberolar gelsin açık oyuncularıda bekleri takip etsin kafidir
mesela abou ilk benfica maçıydı hücuma kalkan bekin arkasından depar atıp son anda yetişip indirmişti burdanda sarı yemişti
hatırlıyormusun Babelde bekini takip ediyormuş bir kanat oyuncusundan fazlaca bir şey bekleme zaten onların bizim kutuya girmesi tehlikelidir.
4 savunmacı ve iki orta saha yeterlidir savunma için bir orta saha iki kanat ve forvetin aslında gelmemesi gerekir sen şampiyonluğa
oynayan bir ekipsin on kişiyle savunma yapamazsın bütün hücum oyuncularını düşürürsün oyundan bizdede o saydığın isimler yeterince savunmaya geliyor zaten abou daha akşam savunmadan bir top çıkardı nasıl seyrediyorsunuz maçları ne bekliyorsunuz stoperler kadar
savunmamı yapacaklar :alala:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

neden banlayayımmı ama aynısını bende biraz önce dedim kendimide banlamam lazım
mesela quaresma kadar bende sahada kalsam ondan fazla ara pası atar ondan fazla kutuya girerdim dedim
yalanmı bir kere yapsam ondan fazla yapmış oluyorum  insan merak eder girer gene girer sırf gol atmanın hazzına varmak için dener ötesi varmı.
ne yani bir frikik golü iki penaltı attı diyemi bu kadar savunuyorsun peki o zaman abouyu neden gömüyorsun
onun verdiği katkı quaresmanınkinden fazla quaresmayı duran toptan gol attı diye kahraman yap
diğer taraftan kendi emekleriyle golü yaratmış adamı göm bak maçları seyrediyorsunudur dürüst ol aboununmu yoksa
quaresmanınmı takıma daha fazla katkısı var @Yunus Emre Dökmeci
abou sadece dün akşam yaptığı asistleri cenk değerlendirse şimdi takımın en çok asist yapan oyuncusu olurdu :evillol:
Abi Aboubakar faydasiz demedimki ben hicbir zaman

Oyunsal anlamda Gayet iyi Rakibi yıpratıyor , zorluyor

Pozisyon almasi Sıkıntılı birde Paslari :D

Cok ilginç adam Bitiriciligi kötü diyoruz attigi Butun Goller Jeneriklik :evillol:

Ama Kaçırdıkları da Inanilmaz , 1 metreden Kaçırdığı Golleri atsaydi suan Gol karlılığında 1.ciydi gerçekten inanilmasi Guc Goller kaçırıyor
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı mylife1903

saygıszlık ve laubalilik mi??  :alala: :alala:

sadece işlerin kendisi için iyi gittiği bir maçta performansını golle süslemek istedii... hepsii bu...
Oguzhan icin islerin iyi gittigi mac buysa sightorson gitsin gsden oguZhan kalsin.

Cok yumusak geciliyor bu olay,sen kimsin yaaa eyyy oguzhan sen kimsin besiktasin teknik direktorunu dinlemiyorsun?
Isterse yetersiz₁ riza olur isterse kapasitesiz samet olur isterse balta carvalhal olur sen kimsin ya, koltuga saygin olacak once. Kasinti oguzhan efendi istedigine pas atacak istemedigine pas atmayacak 24 yasindaki bebeye bi de besiktasin kaptanligi verilecek, yok oyle.

Hemen gondersinler bugun, terbiyesizi
[ Son Düzenleme: 26 Aralık 2016, 00:42:00 Berat ]

Çevrimdışı tangaz

İyi akşamlar Murat abi, ben etoya pek sıcak bakmıyorum, Cha cha gelsin istiyorum

hoşgeldin Mehmet Ali bizi aylarca oyalayan aşağılayan gomez mi? kalsın gerek yok pelleyi alalım biz  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Oguzhan icin islerin iyi gittigi mac buysa sightorson gitsin gsden oguZhan kalsin.

Cok yumusak geciliyor bu olay,sen kimsin yaaa eyyy oguzhan sen kimsin besiktasin teknik direktorunu dinlemiyorsun?
Isterse yetersiz₁ riza olur isterse kapasitesiz samet olur isterse balta carvalhal olur sen kimsin ya, koltuga saygin olacak once. Kasinti oguzhan efendi istedigine pas atacak istemedigine pas atmayacak 24 yasindaki bebeye bi de besiktasin kaptanligi verilecek, yok oyle.

Hemen gondersinler bugun, terbiyesizi
Hey Oğuzhanı yedirmem
Genç çoçuk kullanamaz mı, karijma her halta atlarken iyi, Oğuzhan penaltı atmış  çok mı ey mylife abi
[ Son Düzenleme: 26 Aralık 2016, 00:42:51 Berat ]

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

saygıszlık ve laubalilik mi??  :alala: :alala:

sadece işlerin kendisi için iyi gittiği bir maçta performansını golle süslemek istedii... hepsii bu...
Bu kadar Basit yani

Hocasını ezip geçmek ?

Hoca diyor ki ben tahtaya Cenki yazdım , Hata Cenkte diyor

Burada Oğuzhan Hocasını Çiğnedi ezdi geçti bu kadar basit yani bu durum oyle mi ?

Soyunma odasinda Hoca Penaltıyı Cenk atacak diyor , Macta penaltı olunca sen gidip Topu penaltıyı atacak olab arkadaşının elinden alacaksin , iyi oyununu Golle suslemek istedi bu kadar basit yani öyle mi ? @alimm
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bu kadar Basit yani

Hocasını ezip geçmek ?

Hoca diyor ki ben tahtaya Cenki yazdım , Hata Cenkte diyor

Burada Oğuzhan Hocasını Çiğnedi ezdi geçti bu kadar basit yani bu durum oyle mi ?

Soyunma odasinda Hoca Penaltıyı Cenk atacak diyor , Macta penaltı olunca sen gidip Topu penaltıyı atacak olab arkadaşının elinden alacaksin , iyi oyununu Golle suslemek istedi bu kadar basit yani öyle mi ? @alimm

Fotomaç manşeti resmen.

Çevrimdışı Çağatay

Hani zamaninda atletico macinda cenkin falcao dan yedigi bir gol vardi ziplamadan topu tutacakti ve tutamadi falcao da atti ya iste o mac cenk o hareketiyle takima nasil ihanet ettiyse quaresma da ilk geldigi zamanlar bir macta 5 dk icinde gereksiz iki sari gorup kendini attirarak benzer bir ihaneti takimina yapmistir ve hala besiktas formasi giymektedir...
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

hoşgeldin Mehmet Ali bizi aylarca oyalayan aşağılayan gomez mi? kalsın gerek yok pelleyi alalım biz  :bandit:
Hoş bulduk abi, sevenler kavuşsun olur o kadar pellede olumlu Cenk ve karijma 11 olmamalı. Babelde iyi gelmiş yıllık 2.5 ucuzmuş epey

Etiketler: