2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12337059 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı FedericoGiunti

Baya iyimser :)
Karamsar olmaktan iyidir. Vida, raketçi, gil olsaydı iyiydi ama olmadı ne yapalım. Halen ligin tek favorisiyiz.
BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı cisse557

Iyi bir transfer sezonu geçirdik

Çevrimdışı Eclips

yahu kalede Tolga olmazsa bu defans bile bizi idare eder SL grubunda, allahtan Bayern, Barca, Real felan yok grupta. TR Ligi icin zaten yeterliler, gecen sene bunlarla sampiyon olduk.
 Artik bu saatten sonra taraftar olarak Tolga'yi ilk 11den cikmasini saglamamiz lazim..

Çevrimdışı 38life

Şampiyonlar Ligi 2. tur maçı devre arasından sonrasına tekabul ediyordu değil mi? Bu stoperlerle olur da gruptan çıkarsak devre arasında iyi bir stoper alırız bari.

Transfer dönemi bittiğine göre artık pozitif düşünme çabalarına başlayabilirim :)

İstediklerimiz olmadı. Ama yapacak birşey yok. 50 dakika sonradan itibaren bu takım her bir ferdiyle bizimdir, her biri BEŞİKTAŞ'tır.

Çevrimdışı FedericoGiunti

Iyi bir transfer sezonu geçirdik
Kesinlikle. Daha iyi olabilirdi ama yine de iyi bir transfer sezonu geçirdik.
BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı ers_an

Sürekli pessimist olmak da başarı valla. Tebrikler valla büyük yetenek.

Siyah Beyaz & Ölüm Yaşam

Çevrimdışı Berat

Karamsar olmaktan iyidir. Vida, raketçi, gil olsaydı iyiydi ama olmadı ne yapalım. Halen ligin tek favorisiyiz.

Katılıyorum, zaten benim fikrim tamamen lige yoğunlaşıp domine etmek yönünde. Ben  öncelikle ŞL'ye katılımı sürekli hale getirmekten yanayım.

Çevrimdışı 38life

Demekki bu kadar celallenmeye gerek yokmus degilmi

Yahu adami 1 saat once aciklamissin yetismemesi veya Unutulmasi mumkunmu?

Niye surekli kotuyu cagirip surekli olumsuz düşünüyorsun ?

Merak ediyorum yanlis anlama ama normal hayatinda da bu kadar karamsarmisin ?

Celallenmek? yazdığım cümle şu: "Gökhan İnlerin lisansı hala çıkmamış.." Bence kendi kendine gelin güvey olmuşsun biraz.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Şampiyonlar Ligi 2. tur maçı devre arasından sonrasına tekabul ediyordu değil mi? Bu stoperlerle olur da gruptan çıkarsak devre arasında iyi bir stoper alırız bari.

Transfer dönemi bittiğine göre artık pozitif düşünme çabalarına başlayabilirim :)

İstediklerimiz olmadı. Ama yapacak birşey yok. 50 dakika sonradan itibaren bu takım her bir ferdiyle bizimdir, her biri BEŞİKTAŞ'tır.
Ha soyle yahu :D

Demekki oluyormuş :icool:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı 38life

Taraftarın kafası karışık  :lol:

Çevrimdışı Tolga

İyi bir stoper alınmamasına rağmen iyi bir transfer dönemi geçirdiğimiz de ortada tabi. :icool:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı AigleBordeaux

Ben memnun degilim ofansi acidan guc kaybettik Gomez-Sosa bence daha deneyimli isimler ve bu transfer donemine stopper transferi diye girip atinci alirsan bu basarili bir transfer donemi degil.
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Celallenmek? yazdığım cümle şu: "Gökhan İnlerin lisansı hala çıkmamış.." Bence kendi kendine gelin güvey olmuşsun biraz.
Öyleyse kusura bakma

Ben biraz iğneleyici olarak soyledin gibi düşündüm :ok:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı AmaralGürses

Tek tek baktığımızda çok çok başarılı harikulade transferlerin yapıldığı ancak total olarak ele aldığımızda çok başarısız ve en gerekli ihtiyaçların karşılanmadığı - hemde karşılanabilecekken karşılanmadığı bir transfer sezonunu geride bıraktık.

Kesinlikle su zamana kadar okudugum en isabetli analiz bu olmus transfer donemiyle ilgili, aynen katiliyorum.

Buna bir dipnot olarak maddi olarak artida bitirdigimizi ve bu baglamda yonetimi tebrik etmek gerektigini de not duserim.

Çevrimdışı cisse557

ŞL yi de neden bu kadar gözünüzde büyütüyorsunuz anlamıyorum. Uzaylılarla oynamayacağız. Sağ bekte Ismail ile Londra'da kafa kafaya oynadık. Iyi mücadele eder ve bir planin varsa iş yaparsın bunu daha yeni gördük Avrupa Şampiyonasında.

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

Samet Aybaba döneminde Sol bek, Slaven Bilic döneminde sağ bek, Şenol Güneş döneminde stoper. Kaleciyi saymıyorum zaten artık alıştık.

Çevrimdışı 38life

Ha soyle yahu :D

Demekki oluyormuş :icool:

Bundan sonraki yıllar için ipucu: Her transfer döneminde aynen böyle karamsar olacağım. Transfer dönemi bitince herşey tamamen değişecektir. Sizi bilmem ama bana göre de bu çok normaldir :) Herkesin kendi karakteri var, herkesin algılayış şekli farklı. Ben de böyleyim :)

Ha şimdi böyle dedik diye herşeyi unuttuk gitti polyanna olacaz anlamına da gelmesin. her yapılan defans hatasında dillendireceğiz bunları.

Çevrimdışı Berat

Bir dahaki yaz kaleci, stoper, Talisca bence sene sonu gider o yüzden hücuma dönük ortasaha ve forvet arayacağız. Neler olacak bakalım.

Çevrimdışı Eclips

Ben oyle fazla iyi gectigine katilmiyorum arkadaslar, Sosa ve Gomez kalsaydi, Aboubakar Talisca'dan cok daha katki yaparlardi..

Surekli basarili olmak icin kadro'da istikrar lazim, bizde takimin yarisi yenilendi simdi.. Hatta takimda Oguzhan olmasa sampiyonluga bile inanmazdim.

Çevrimdışı autopsy

ŞL yi de neden bu kadar gözünüzde büyütüyorsunuz anlamıyorum. Uzaylılar oynamayacağız. Sağ bekte Ismail ile Londra'da kafa kafaya oynadık. Iyi mücadele eder ve bir planin varsa iş yaparsın bunu daha yeni gördük Avrupa Şampiyonasında.

Buna da katılırım aslında ama sıkıntı şurada ki çok değişiklik oldu . 13 Eylül'de maçlar başlıyor. Oyun tarzımız biraz değişecek gibi duruyor ve yeterince hazırlanacak vaktimiz yok sanki . Gene stoper almamış olsaydık bile , bu bekleri almış olsaydık ve Sosa-Gomez ikilisi duruyor olsaydı oldukça umutlu olurdum oyun pratiğimizden dolayı ama maalesef çok adam değiştirdik. Çabuk oturmalı yeni gelenler.

Çevrimdışı Mehmet57

ŞL yi de neden bu kadar gözünüzde büyütüyorsunuz anlamıyorum. Uzaylılarla oynamayacağız. Sağ bekte Ismail ile Londra'da kafa kafaya oynadık. Iyi mücadele eder ve bir planin varsa iş yaparsın bunu daha yeni gördük Avrupa Şampiyonasında.

Kiev ve Benfica neyse, ama Napoli cok guclu. Evet, Higuain'in gitmesiyle buyuk guc kaybettiler ama adamlarin defansi ve orta sahasina bir bak. Hysaj-Maksimovic-Koulibaly-Ghoulam, onlerinde Hamsik, Jorginho, Allan, Insigne, Callejon gibi oyuncular.

Çevrimdışı ozankarakoc

Aboubakar
Talisca
Gökhan İnler
Caner
Adriano
Gökhan Gönül
Fabricio
Atınç
Marcelo
Oğuzhan Aydoğan
Utku

Toplam Bonservis: 7,3m€
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı tuncaboylu

İnler'e verilen para çok fazla
Normal, adam Leicester'da senelik 3 milyon euro alıyordu ve bonservisini halledip geldi.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı cisse557

Ben oyle fazla iyi gectigine katilmiyorum arkadaslar, Sosa ve Gomez kalsaydi, Aboubakar Talisca'dan cok daha katki yaparlardi..

Surekli basarili olmak icin kadro'da istikrar lazim, bizde takimin yarisi yenilendi simdi.. Hatta takimda Oguzhan olmasa sampiyonluga bile inanmazdim.
Adamlar maça çıkmadan buna nasıl karar verebildin?

Çevrimdışı tuncaboylu

Verilen paralar cok neden boyle oldu
Adrianoya ilk sene cok para, inler ayni, ebubekire cok para
Baskan biraz rahatladi mi nedir
İlk seneler imza parası oluyor.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Etiketler: