2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12364125 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

ozaman bir zahmet kolunuda kaldiriverirdi.
Öyle denk gelmiştir neyin yaygarasını yapıyorsun ?

Çevrimdışı maksimus81

Oh be boyko gitti

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

tolgadan da fabriden de iyi kaleciydi. 3 maçta gömdük adamı :(

Çevrimiçi Mehmet57

Aynen. Mac basi ucretinde bugun anlasirlar.

Çevrimdışı İhsan

Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Eto'o'da maç başında anlaşılamamış.

Son gün ya son gün!
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı doganay

duzgun konus uslubuna dikkat et , yaygara falan yaptigim yok ayrica ne yapacagimi sana soracak degilim.

Çevrimdışı tuncaboylu

Dün A Spor'da antrenmanda yok dediler. Yurt dışı kaynakları da Ukrayna'da sağlık kontrolünden geçtiğini yazmış.

Yunus'a takılıyordum, gitsin tabii ya :serefe:

Çevrimdışı Yusuf Elhuseyni

gunaydın sevgili forum. yapılan hamleleri olumlu buluyorum.

stopere de sakho gelse  :sevinc

Çevrimdışı hic2222

StoperStoperStoperStoperStoperStoperStoperStoperStoperStoperStoperStoperStoperStoperStoperStoperStoperStoper
Atınç transferinin, tümüyle şampiyonlar ligine bildirilmesi gereken yapılanmayla ilgili olduğuna, adam gibi kaliteli bir eklenti yapılacağına inanıyorum, inanmak istiyorum, olmalı..
Kılıcın yapamadığını adalet yapar.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı TURKahvesi

H.Ziyech'de 11 m.euro'ya transfer olmuş  :o_o:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

FOTO MUAZZAM.

Aynen. Gökhan İnler'in boyu kısa görünüyo ama adam 1.83 :D

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Tolganin ve Hocanın kurbani oldu :by2:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yusuf Elhuseyni

valla canerin yerinde ben olsam ben de pençe yapmazdım. adam gsdeyken bile alenen fbliyim demişti. şimdi ben fbye gitsem, ne biliyim cikcikle falan deseler yapmam.

Çevrimdışı Zafer55

Biz gömmedik ki
Bir adam yolda yürürken düşerse kazadır olur dersin, kalkıp peşine bir daha düşerse ne bahtsız adam dersin.Ee kalkıp 3. kere düşerse bu adam yürümeyi bilmiyor dersin.
Olmadı naapalım..İnşallah canavar gibi geri döner

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Aynen. Gökhan İnler'in boyu kısa görünüyo ama adam 1.83 :D
Fotonun açısından dolayi oyle çıkmış geride oldugu icin Canerden bile kisa cikmis

Atınç Nukan yuzunden hep bunlar :evillol:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı autopsy

İnanılmaz rahatsız edici bir üslübun var , dikkat biraz .

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

BJK TV'de Emre Tilev Şampiyonlar Ligi anlatımı yapıyor MUHTEŞEM :D :super: :super:

Çevrimdışı abdusta

Eto da Başkan araya girer maç başı halledilir
ancak Antalya ile nasıl bir anlaşma yolu izlendi?
anlaşıldımı?

saygılar

Çevrimdışı Ersoy

Eto'o da puruz çıkmış artık parayı onun yerine sağlam bi stopere yatıralım manoel gibi adamlara değil.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı matias_27

Eto konusunda net edindiğim bilgi yönetim 1+1 bi antlaşma eto nun ise 2 yıl antlaşma istediği tek sıkıntı burda. Eto son 2 yıl oynayıp futbolu bırakmak istediğini belirtti. Yönetim ise 1 yıllık istiyor doğal olarak yaşından dolayı

Bu konuda anlaşabilirlerse transfer gerçekleşecek

Dün paylaştım bu bilgiyi bugün yasaklı site yayınlamış.umarım birilerine mesaj ulaşmıştır.dün sıkıntının nerden kaynaklandığını yazmıştım. Bir gün sonra ortaya çıkıyor.basına düşüyor.bazı arkadaşlar mesajı almıştır umarım
4 yıl üst üste şampiyonluk gelecek

Çevrimdışı doganay

Stoper kesinlikle almaliyiz, insallah transfer donemi kapanana kadar alabiliriz.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Vincentin lisansı çıkartılmış

Etiketler: