2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12362213 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Omeru gelecek ve sayfalarca omeru güzellemesi göreceğiz. Her transfer dönemi aynı şeyler..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı brkntcnr

Canerin opsiyonu olsa çok iyi olurdu. İnler de güzel transfer yeri geldi mi Atiba nın yerinde, yeri geldi mi de yanında oynatabiliriz. Yaşlı ama. Stoper için de Manoel' le ilgili kimseden kötü bir şey duymadım. Hatta Yasaklı1903 sormuş Önder Özen Abdennour, Manoel, Indi üçlüsunden Manoel' i tercih ederim demiş. Çok şaşırtıcı. 17 yaşından beri biliyorum falan o zaman hayran kalmıştım demiş. Daha önceden istemişiz 6 milyon bonservis istemişler hatta o zaman. İnşallah dedikleri gibidir de işimizi görür. Ayrıca brezilyalı olması da takımdaki partnerleriyle daha kolay anlaşmasını sağlar. Tabi taraftar Manoel' in gelmesinden çok Pepe, Kompany vs gibi isimler ortaya atılınca bu isimde transfer bekliyordu. Bu yüzden gelen manoel i bir kere bile izlememiş adamlar çok kötü stoper diyecektir geldiğinde.

TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
[ Son Düzenleme: 30 Ağustos 2016, 09:54:25 brkntcnr ]

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Canerin opsiyonu olsa çok iyi olurdu. İnler de güzel transfer yeri geldi mi Atiba nın yerinde, yeri geldi mi de yanında oynatabiliriz. Yaşlı ama. Stoper için de Manoel' le ilgili kimseden kötü bir şey duymadım. Hatta Önder Özen Abdennour, Manoel, Indi üçlüsunden Manoel' i tercih ederim demiş. Çok şaşırtıcı. 17 yaşından beri biliyorum falan o zaman hayran kalmıştım demiş. Daha önceden istemişiz 6 milyon bonservis istemişler hatta o zaman. İnşallah dedikleri gibidir de işimizi görür. Ayrıca brezilyalı olması da takımdaki partnerleriyle daha kolay anlaşmasını sağlar. Tabi taraftar Manoel' in gelmesinden çok Pepe, Kompany vs gibi isimler ortaya atılınca bu isimde transfer bekliyordu. Bu yüzden gelen manoel i bir kere bile izlememiş adamlar çok kötü stoper diyecektir geldiğinde.

Dani yi kiralık ve pedroyu bonservisi ile alan Önder Özen mi?
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı EagleForce

Omeru gelecek ve sayfalarca omeru güzellemesi göreceğiz. Her transfer dönemi aynı şeyler..

Gecen seneki Veli ve Tolgay 1 aya donuyordan iyi en azindan  :D

Çevrimdışı bjk4ever

neymiş doğrusu..sen türkceyi dört dörtlük konuşlabiliyomusunki bu arkadaşta hollandacayı düzgün yazsın yada hollandalı birinin ismini düzgün telaffuz etsin..

bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp ..söyle bakim şimdi bu futbolcunun doğru ismini bizde ögrenelim hep beraber

Hatali kullanim elbette olur, lafim yok. Sadece arkadasin adini herkes biliyor cok unlu muthis diye konusup kendi yanlis yazmasi komigine gitti. Messi veya Ronaldo'nun adini dogru yazmak icin de Arjantinli veya Portekizli olmaya gerek yok.
Adamin adi da Nigel de Jong.

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Gecen seneki Veli ve Tolgay 1 aya donuyordan iyi en azindan  :D
Doğru bi de ona inanan saf arkadaslar vardı siz bu takımın başkanından daha mı iyi bileceksiniz diye:)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Kalyoncu

Manoelde başkan paradan kısıyormuş imzalar o yüzden atılmamış daha. Aboubakar içinde bu kadar uğraşsaydık keşke

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Manoelde başkan paradan kısıyormuş imzalar o yüzden atılmamış daha. Aboubakar içinde bu kadar uğraşsaydık keşke

Artık komik bir hal almaya başladı. Bitsin bir an önce de önümüze baksak.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı brkntcnr

Dani yi kiralık ve pedroyu bonservisi ile alan Önder Özen mi?
Hee tolga geldiğinde bilic e finish işareti yapıp kutlayan önder özen :D :D

Çevrimdışı OrhanAker

Nasri konusunda da fiyat yükseltildi deniyor sevilla ne kadar yüksek fiyat verebilecek ?
Son dakika ne koparırsak kar demişler galiba. man cityde kalırsa kalır sevilla haberi inandırıcı gelmedi bana.
Yarın son gün :sevinc: :halay: :bandit:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Hee tolga geldiğinde bilic e finish işareti yapıp kutlayan önder özen :D :D

Yandık desene :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı KadirA

İnler ve Caner güzel hamleler. Veli-Necip yerine İnler , Tosic yerine Caner. Çok iyi.

Ama Manoel aradığımız adam mı emin değilim. Ya tutarsa mantığıyla yapılan bir transfer.

SM-G928C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Kalyoncu

Artık komik bir hal almaya başladı. Bitsin bir an önce de önümüze baksak.
Yarın kurtuluyoruz bu çileden. Fikret Orman bu transfer döneminde sınıfta kalmıştır. Umut Güner'de ahmet bulutun getirdiği futbolcularla fotoğraf çektirdi.

Çevrimdışı RevivaL

Defans'a adam alsaydık diğerleri hakkında yorum yapacağım ama bi alamadık

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Yarın kurtuluyoruz bu çileden. Fikret Orman bu transfer döneminde sınıfta kalmıştır. Umut Güner'de ahmet bulutun getirdiği futbolcularla fotoğraf çektirdi.

Çoğu kiralık olan adamlarla notunu unutma
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tuncaboylu

Caner Erkin ve Gökhan İnler Beşiktaş'ta...!

(Kaynak: Murat Özen)
Çok iyi.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tuncaboylu

Gayet de aciklama yapti. Kura cekiminden sonra a spor'a katildi ve nasri soruldu, bitmesi soz konusu degil olursa kapa bildiririz dedi. Siz boktan duyumculari takip edeceginize dogru yerleri takip edin. Bu kulubun resmi komunikasyon kanallari kap ve resmi site, bu kadar basit.

Ayrica adam niye yalanlasin birkac boktan duyumcu dedikodu cikardi diye? Adamin isi gucu yok cikan her transfer haberini mi yalanlayacak? Siz resmi kanallari takip etseniz daha mantikli olmaz mi?

Bence yonetimde beceri eksikligi yok, taraftarda beyin ve irade eksikligi var.

Doğru tespit.

Çevrimdışı Türkay

Gökhan İnler stoper oynayabiliyomuydu :D
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimiçi Samet Ç

Gökhan İnler stoper oynayabiliyomuydu :D
Fabri'yi oynatacak hoca stoperde.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Doğru tespit.

Instagram hesabından Nasri fotolarını sınıf arkadaşı diye mi beğendi Başkan?
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Oktay

Hatali kullanim elbette olur, lafim yok. Sadece arkadasin adini herkes biliyor cok unlu muthis diye konusup kendi yanlis yazmasi komigine gitti. Messi veya Ronaldo'nun adini dogru yazmak icin de Arjantinli veya Portekizli olmaya gerek yok.
Adamin adi da Nigel de Jong.

konuyla alkalı bı anımı anlatayım...uzun zaman önce bir sene kadar rotterdamda kaldım arkadaşlarla futbol muhabbeti yaperken ruud gullit mevzusu açtım ,ben gullit diyince bana kim o dediler bende meşhur milanda oynamış surinamlı futbolcu diyince hep beraber güldüler ..abi onun adı hullit (okunuşu) dediler nasıl yani biz yıllarca gullit(yazılışı) dedik, ordan biri hollandacada  G harfi H diye okunur dedi... yani nigel de yong deriz aslında naycıl de yog dur ismi :D :D :D  @bjk4ever
[ Son Düzenleme: 30 Ağustos 2016, 10:29:43 Oktay ]

Çevrimdışı emrecakmak

Bunlar tam çete olmuş :D

Çevrimdışı Türkay

Stoper transferinde efsane tökezledik.

Çevrimdışı Türkay

Bunlar tam çete olmuş :D

tayfa cinayeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet

Çevrimdışı Luccâ

Gunaydinlar. Öncelikle 30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun.

Transferin son gününe geldik. Son yıllarda olduğu gibi yine eziyete dönüştü bu transfer dönemi de. Karamsarlık değil ama hissiyatim eksiklerimizi tamamen kapatabilecegimizi düşünmüyorum acikcas. İhtiyacımız olan transferlerden en az 1 tanesi eksik kalacak gibi..

SM-T113 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Etiketler: