2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12370362 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı tuncaboylu

İyi de bu iş niye bize oluyor diye niye soran yok? Her sene bir isim kesinlikle böyle gelmiyor. Leiva'da aynısı Nasri'de aynısı Ronaldinho'da aynısı Linnes'te aynısı.. Ben niye diğer takımlarda kapıdan dönme olayını görmüyorum. Tamam karşılaştırmak saçma ama artık ben sorgulamaya başladım. Her sene böyle en son saçma bir sebepten dolayı bir anda adam gelmiyor. YOk hoca bırakmıyor yok araya adam girdi yok adam korktu yok karısı izin vermedi.

Bizim başımıza bunun gelmesinin sebepi ne çözmek lazım.
Bakmadığın için görmüyorsun. Gs sakat adamı İngiltere'den getirdi bugün, kontrolden sonra geri gönderdi. Geçen sene tersten faksladılar.

Fenrr'de göremeyebilirsin, baslarındaki herif kulübün parasını babasının malı gibi görüyor çünkü. Bizde de Demirören zamanında goremezdin mesela, tüm transferler şıp diye olurdu.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi sozkul

BBasit bir kaçış yöntemi. Bunu servis edecek karakterde hiç bir yöneticimiz yoktur ama o karakterde muhabirler var maalesef. Fener gibi kulüp olsak neyse. Yapılanları gördük Vitor'a

Hayatta en acıdığım iki meslek grubu var onların yerinde olmayı hiç istemezdim, spor muhabirleri ve paparazziler. Mesleklerini ellerinde tutup işsiz kalmamak için değişmek zorundalar.  Bozulmazlarsa orda durmaları zor. İstisnalar var ama çok az.
Şimdi Ntvspor kapansa Övünç Özden'i fazla temiz kalmışsın, karakterlisin diye geriye kalan spor medyası işe almaz mesela..

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

hadi lenn bu takım şampiyonluğun gene en büyük adayı
Stoper almazsak zor görüyorum abi

Abubakarin Afrika kupasina gidecek olmasi da Cabasi

Stoper + Eto + Orta saha + Caner olursa Şampiyon oluruz
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Bishamon

Adi., Kariyeri , Sahadaki duruşu yeter

De Jonk dan bahsediyoruz ona bile kilif uyduruyorsunuz

Kılıf uydurulmuyor sen abartıyorsun adı var diye muhteşem performans vereceğini mi düşünüyorsun?  :alala:

İyi de biz Gökhan'a ne verebileceğiz. Bu adam buraya lolipop ile oynamaya gelmeyecek. Atiba'nın yedeğine Atiba'dan fazla vermek zorunda kalacağız. Benim eleştiri noktam o.
Bak buna katılıyorum katilmamak mumkun değil

Çevrimdışı Necmi

@Necmi Abi Nasri transferini bozacak tek sey  gs  den gelecek bir kap aciklamasi [nasri degil baska bir oyuncu icin  -ben ihtimal bile vermiyorum bu kap icin ]

onun haricinde ben hala iyimserim
EPL kadroya alama  CL de kadroya alama  ne yapicaklar  antremanda tursusunumu kurucaklar nasrinin
Sevillaninda yabanci sorunu var Nasriyi almalari icin kimi gondericekler ?

konoplyanka yı kadro dışı bıraktılar. sevillada bir şeyler döndü apar topar sol açık peşine düştüler.
birde konop alınır gelirse burda sosyal kartalı kimse tutamaz :D

Çevrimdışı talha

bilemem bekleyip göreceğiz erken konuşmanın bir faydası varmı

Erkeni mi kaldı allasen abi. Adamla görüşmeye başlasalar anca ortak noktaya 10 saatte gelebiliyor bizimkiler. Manoel falan ilaç olmaz bize Sakho falan da geleceği yok. Şu Abdenbour denen adamdan da bir cacık olacağı yok. Gene elde var sıfır stoper olayında.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Zafer55

Gokhan Inler orta sahaya fizik mucadele, sertlik ve ayni zamanda oyunu acabilme ozelligi katacaktir.

Adam daha gecen sene 7 milyona BPL e giti. Noldu? Drinkwater veya Kante'yi mi kesecekti adam yedek kaldi diyorsunuz? Iki makine gibi adamlar, gecen sene BPL'in en iyi orta saha oyunculari.

El insaf yav. De Jong diyorsunuz. Toplu oyunda De Jong inanilmaz derecede kotu. Tek yonu sertligi ve kesiciligi ile one cikan bir isim ama muthis gerileme var. Gecen sene 7 milyona BPL'e giden adami gecen sene bedava Amerika'ya giden adamla kiyaslamayin derim.

Goren de orta sahada defansif acidan cok alternafimiz var sanacak. Iyi, Atiba sakatlansin da Neciple gecirin orayi, cunki ne Talisca nede Tolgayin kesici ozelligi var.
Gökhan İnler'e Nasri den daha çok ihtiyacımız var.Atiba Talisca Oğuzhan ı yedekleyecek iki isim var elimizde Tolgay ve Necip...Hoca haklı olarak her mevkiye 2 adam lazım derken orta sahada kaliteyi geçtim sayısal eksiklik mevcut.Atibanın yokluğunda necip yerine İnler i 10 kere isterim vallahi.

Kılıf uydurulmuyor sen abartıyorsun adı var diye muhteşem performans vereceğini mi düşünüyorsun?  :alala:
De jonku hic mi izlemedin sen ?

De jonk diyorum ya de jonk Amerikaya gidince kotu mu oluyor ?

Quaresma 29 yasinda Katara gitti kotu mu ?

Sow keza oyle , Kotumu?

Peki Villa , Gerard , Pirlo bunlarda kotu oyuncu Amerika da oynuyorlar cunku :bandit:

Çevrimdışı tuncaboylu

Adi., Kariyeri , Sahadaki duruşu yeter

De Jonk dan bahsediyoruz ona bile kilif uyduruyorsunuz
De jonk'ta bir sıkıntı var. Bir anda Milan'da her mmaç 90 dakika oynarken, geçen sezon başı gözden çıkarıldı, 31 yaşında Avrupa'dan kimse istemedi ve 500 bin dolar maaşa ABD'ye gitti. Uyuşturucu falan olabilir, çıkar ortaya önümüzdeki günlerde.

Dün Tiote için de diyorduk nasıl kaçırdık diye, menisküsmüş adam.

Çevrimiçi Mehmet57

İyi de biz Gökhan'a ne verebileceğiz. Bu adam buraya lolipop ile oynamaya gelmeyecek. Atiba'nın yedeğine Atiba'dan fazla vermek zorunda kalacağız. Benim eleştiri noktam o.

Inler'in yedek kalacagini kim diyor? Belki hoca Inler-Oguzhan-Atiba yapacak? Belki Inler-Oguzhan-Talisca yapacak?

SL + Lig + Kupa derken, olasi sakatliklari goz onunde bulundurursak kesinlikle cok sure alacaktir Inler. Ben Atiba'yi nekadar begensemde onun da eksik yonleri var ve ozellikle bu sezona kotu basladi.

Çevrimdışı 38life

çok buyuk hayal kırıklığı yaşıyorum , bu seneden umidimi kesmek üzereyim

Dusun ben , benim gibi bir adam umidini kaybetmek uzere..

Yav ne alakası var. Biz ligi hertürlü götürürüz. Hadi karamsar olalım "kesin şampiyon olacaz" diyemiyelim. Hertürlü % bir trilyon yarışın içinde olacaz son haftalara kadar. Umut kesmek nedir? Nasri olayının yarattığı yıkıntı şampiyonluktan bağımsız. Biz hayal kurduk, inandık, Vodafone Arenada Nasriyi seyredecektik, buna inandık. Şimdi ise herşey yalan oldu. Bu hayal kırıklığı bu yıkıntı. Bende heyecan bırakmadı açıkçası.

Çevrimiçi Samet Ç

Bu Erto neyin kafasını yaşıyor. Beşiktaş Wilshere ile masaya oturdu diyor. Allah akıl fikir versin.

Çevrimdışı Fuat

olmadığını nerden biliyorsun :alala:
hem bitmeden açıklanmasın deyip hemde açıklanmayan isimlere yok
hükmündemi karar veriyorsun

Necmi abi allah askina sanki bu yonetimi biz bilmiyoruz. Son gune kaldiyi zaman kimse gelmez. Bizim oyuncularimiz var yeter onlar derler.
Abi sen soyle ebubekire 3.3m vermek basarisizlik degilmi? Sanki hic forvet yokmus gibi ustelik devamliliyi olmayan bir oyuncu icin. Cogu arkadaslarinda dedigi gibi stoper lazim bir tane oyuncu getiremedin. Rakiplerin transfer yaparken sen bir 1 ayda ancak 1 transfer yaptin. Uzun zamandir pesinde kostugumuz nasri olmadi bunun b planini yapmadigin gibi hic alakasi olmayan guya atibanin yedegi olacak ve eminimki maasida yuksek olacak olan inleri almak nedir. Senol hoca bu takima o kadar defans lazim derken niye ilgilenilmedi abi? Herneyse insallah herseyin hayirlisi olur abi.

konoplyanka yı kadro dışı bıraktılar. sevillada bir şeyler döndü apar topar sol açık peşine düştüler.
birde konop alınır gelirse burda sosyal kartalı kimse tutamaz :D
Valla abi Nasri olmadi eger Konopu verirlerse 1 dakika bile dusunmeyelim

Çevrimdışı talha

Bakmadığın için görmüyorsun. Gs sakat adamı İngiltere'den getirdi bugün, kontrolden sonra geri gönderdi. Geçen sene tersten faksladılar.

Fenrr'de göremeyebilirsin, baslarındaki herif kulübün parasını babasının malı gibi görüyor çünkü. Bizde de Demirören zamanında goremezdin mesela, tüm transferler şıp diye olurdu.

İyi de GS'nin ki kendi yöneticilerin becerisizlikleri. Ayrıca sakat adamın ağlık kontrolundn geri dönmesi kadar normal birşey yok. Burada yaptığım eleştiri bambaşka.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı gaLaxyKartaLı

Nasriyi bitiriceksin o aşamaya geldikten sonra bitirmelisin de.. tüm gazeteler,tv,internet bas bas bağırdı bitti diye.. bu kadar umutlar,bu kadar sevinçler..hak etmiyor bu taraftar hayal kırıklıklarını... imajımız zedelenmemeliydi.. renklilerin ağzına düştüğümüze mi yanalım,nasri transferinin olumsuz olmasıyla ile forma gelirlerimizin de çöpe gitmesine mi.
Bu oyuncu gerçek bir yıldızdı en son ki 15 dakıka olayı biraz da olayları buralara getirdi.. Nasri transferi ile ilgili 3 kuruşun hesabı yapılmamalıydıo an attırılmalıydı imza,belki 3 kuruş gidecekti ama forma satışı, stat doluluğu bilet gelirleri dengeleyecekti giderleri.
Şampiyonlar Ligi seviyesi için Nasriler şarttı...

Burası BEŞİKTAŞ büyük düşünmeli herkes...

alın şimdi de Arsenaldan WİLSHERE  haberleri... günler geçti saatler geçti... zurnanın zırt dediği yerdeyiz...
Physical Education Teacher

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Necmi abi bildiğin kadarıyla Eto konusunda bir sıkıntı varmı? Nasri işinde bir hayal kırıklığı oldu ama elimizi uzatıp alma mesafesindeyken Eto olmazsa çok üzülürüm.

GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı 38life

Bu Erto neyin kafasını yaşıyor. Beşiktaş Wilshere ile masaya oturdu diyor. Allah akıl fikir versin.

Küfür ediyorum.

Çevrimdışı Deniz Kızıltaş

Jack wilshere den bahsediliyor başkan bugün öğleden sonra nasri den gelen olumsuz haber sonrası arsenal ile temasları siklastirmis... Kaynak Beyaz tv.

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Alper1903

Wilshere mi? Yok artık ebesinin ........  :evillol: :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Necmi

Stoper almazsak zor görüyorum abi

Abubakarin Afrika kupasina gidecek olmasi da Cabasi

Stoper + Eto + Orta saha + Caner olursa Şampiyon oluruz
orta saha ve canere ihtiyaç yok etoo stoper bana yeter
caneri alırsakda adriona ön libero oynar ihtiyaç duyulduğunda
her yere adam alınmaz bazı mevkiler eldeki oyuncularla takviye edilir.
göbekte fazla şişkiniz zaten elimizde orda oynayacak düzeyde çok oyuncu var
bu kadar oyuncu alınsında cl de kadroya bile dahil edemiyoruz onu ne yapacağız

Çevrimdışı anilsevim

Ahahahahaha Wilshere 😁
BEŞİKTAŞ bir Aşk hikayesi değildir; BEŞİKTAŞ Aşktır, gerisi hikâyedir...

Birazcik gercekci olun

Neymis Aauuuvvv Amerikaya gitti hayir gelmez bak bak bak..

Pirlo , Gerard Amerikada oynuyor getir koy bakalim orta sahaya Seviye atlarsin seviye

Çevrimdışı anilsevim

Afrika kupasını da abartmayın arkadaşlar
Açın tarihlerine bakın bi zahmet
Adamın kaçıracagı 1 yada 2 maç
BEŞİKTAŞ bir Aşk hikayesi değildir; BEŞİKTAŞ Aşktır, gerisi hikâyedir...

Etiketler: