2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12350576 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yasin02

Nasri bizde oynayacak olsa çıkar adam gibi seneye burada değilim der.

Belli ki anlaşma yok bekleyip görmek gerekiyor.Guardiola ne yapsın sen 3 gün kala adamın oyuncusuna otlanırsan zor yaparsın o transferi.Tüccar kafasıyla ancak bu kadar yöneticilik olur

Kiralık gelirse öyle bir şey diyemez seneye geri dönecek çünkü :D
Aquila non capit muscas.

Çevrimdışı cursedofdragon

Birader, renklilerin bile örnek aldıgı baskandır FİKRET ORMAN. Adamın r amacı bir politikası var ki bişeyleri bu zamana kadar bekledi. Muz klubu mü burası kolay değil zaten EPL'den adam getirmek sen ne diyosun.

aaa olur mu renkliler yıldızları getirdi ya aatif çecu geldi,ismaillo köybaşı geldi.

Öbür taraftan gs'ye puyol serdar geldi forvete ibrahimovic eren geldi.

Bide bizim ilgilendiğimiz oyuncuya bak NASRİ.

Basının bile çekemediği göbekli bitik dedidği adam bugün çıktı 15 dk da şov yaptı.

Tutuşuyorlar,kuduruyorlar,kıskanıyorlar,ağlıyorlarrr.

Çevrimdışı D-MAN

ya yeter artık be kardeşim  kamplar geçti  ligde 2 maç bitti süper kupayı kaybettik yeter artık 2 tane adam alacağız bu kadar uzatılır mı başkanı çok çok severim beğenirim alkışlarım da bu sene çok abarttı artık 29 ağustosa geldik daha 2 tane adam almamız lazım hadi kampa gelmedi bari sezon başlamadan bitir dediğim gibi başkanın yaptığı işlerin %90'ını beğenirim ama bu sefer abarttı..

Çevrimdışı Fuat

Nasri bizde oynayacak olsa çıkar adam gibi seneye burada değilim der.

Belli ki anlaşma yok bekleyip görmek gerekiyor.Guardiola ne yapsın sen 3 gün kala adamın oyuncusuna otlanırsan zor yaparsın o transferi.Tüccar kafasıyla ancak bu kadar yöneticilik olur

Oyle birsey olsa gidip bu yonetim bosa mi konustu nasri ve kulubuyle. Burda kac kisi dedi is prosedurlere kaldi(avukatlar hallediyor) diye. Ustelik Necmi abi dedikten sonra  :D ben gelecegine inaniyorum.

Çevrimdışı Zafer55

Forumdaki havaya bakılırsa Nasri nin gelmesi artık daha keyif verici bir durum olacak..Oldu ki gelmedi sadece hayal kırıklığı ve üzüntü yaşarım.Yönetime başkana falan kızmam Nasri yi alamadılar diye.Ben dişe dokunur bir stoper alamazlarsa kızarım sadece şuan.Yoksa ffp kıskacındaki Beşiktaş EPL deki Man City den Nasri yi alamadı diye kızılırmı yahu..alınırsa ayakta alkışlanır sadece..

Çevrimdışı D-MAN

bu kadar beklemeye artık çok üst düzey bir oyuncu bekliyorum ben ne nasri ne sakho

Çevrimdışı Gökhan Kurt

ya yeter artık be kardeşim  kamplar geçti  ligde 2 maç bitti süper kupayı kaybettik yeter artık 2 tane adam alacağız bu kadar uzatılır mı başkanı çok çok severim beğenirim alkışlarım da bu sene çok abarttı artık 29 ağustosa geldik daha 2 tane adam almamız lazım hadi kampa gelmedi bari sezon başlamadan bitir dediğim gibi başkanın yaptığı işlerin %90'ını beğenirim ama bu sefer abarttı..

Sakin, bizim bilmediğimiz, yazarların, duyumcuların bilmediği bir cok sey olabilir. Başkan halletmiştir iki gün kaldı bekleyip görcez.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Forumdaki havaya bakılırsa Nasri nin gelmesi artık daha keyif verici bir durum olacak..Oldu ki gelmedi sadece hayal kırıklığı ve üzüntü yaşarım.Yönetime başkana falan kızmam Nasri yi alamadılar diye.Ben dişe dokunur bir stoper alamazlarsa kızarım sadece şuan.Yoksa ffp kıskacındaki Beşiktaş EPL deki Man City den Nasri yi alamadı diye kızılırmı yahu..alınırsa ayakta alkışlanır sadece..
Bugün okuduğum akıllı bir kaç yorumdan biri...

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

bu kadar beklemeye artık çok üst düzey bir oyuncu bekliyorum ben ne nasri ne sakho

kimi bekliyon ronaldo mu ? sergio ramos mu ?

Çevrimdışı D-MAN

bu takıma çok çok net bir orta saha lazım stoper ve sol kanat dışında

Çevrimdışı Yasin02

Nasri ile ilgili iddia edilen belgede ismi geçen şirket böyle bir tweet atmış, atmaya da devam ediyor. Doğruluk payı var yani ama uçaktan Nasri iner mi bilmiyorum. İNŞALLAH İNER BE ! :)

http://twitter.com/JetsetExclusive/status/769956810648412161
Aquila non capit muscas.

Çevrimdışı matias_27

Az önce yüzde 99.99 dedim nasri transferine an itibari ile yüzde yüz.hayırlı olsun Beşiktaşımıza
4 yıl üst üste şampiyonluk gelecek

Çevrimdışı anılnr

Arkadaşlar nasri işi 3 gün önce halledildi.antlaşma tamam hem nasri hem city ile. Pep aslında ben göndermedim takımda görmek istemiyorum demiyorum mesajını verdi.kalmasını isteseydi nasri bizim oyuncumuz ve ona ihtiyacımız var derdi. Nezaket örneği gösterdi

Hayırlı olsun civciv kafamız rahat olun.daha talisca ve abouebakar basına düştüğünde hem oyuncularla hem de kulüpleriyle anlaşıldığını belirtmiştim.

Nasri ve Caner erkin hayırlı olsun.iyi işler yapacaklar
Gelmezse ne güzel, kapatırsın hesabı gidersin kafan rahat.Birşey kaybetmezsin nede olsa.İngiliz medyasında tek bir haber yok Nasri-Beşiktaş ile alakalı ama size göre Beşiktaşta.Ne güzel iş valla.Bende açıcam bitane hesap.Ocak ayında da ben kandırırım artık.

Çevrimdışı Yasin02

Aquila non capit muscas.

Çevrimdışı mrred

The great gig in the sky

Çevrimdışı Gökhan Kurt

evrak bu

Kardesim nerden buldun bunu? Doğruymus acaba? Yine umutlanmak istemiyorum?

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Rezervasyon bilgileri

Baskan yarin 13:30 da Nasriyi almaya gidiyor , Alip ayni ucakla Dönecek :busted_cop:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı yusufş

Nasri : transfer haberleriyle ilgili konuşmam şu an için doğru olmaz. bekleyip hepimiz ne olacağını göreceğiz.

Çevrimdışı mrred

Beyler fransızca bilen yok mu aramızda
The great gig in the sky

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kardesim nerden buldun bunu? Doğruymus acaba? Yine umutlanmak istemiyorum?

Bende paylaştım simdi

BTD , Bjkarenadan falan da paylasmis

Yarın 13: 30 da Nasriyi almaya gidiyormuş Baskan
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı legendmaster

uçakla nasriyi almaya gittiği nerden belli başka bir iş olamaz mı

Çevrimdışı matias_27

Gelmezse ne güzel, kapatırsın hesabı gidersin kafan rahat.Birşey kaybetmezsin nede olsa.İngiliz medyasında tek bir haber yok Nasri-Beşiktaş ile alakalı ama size göre Beşiktaşta.Ne güzel iş valla.Bende açıcam bitane hesap.Ocak ayında da ben kandırırım artık.

Birşeyler yapılmamış olmasa yazmazdım ama inanmayabilirsin kimseyi inandırmak ya da ikna etme gibi bi çabam yok
4 yıl üst üste şampiyonluk gelecek

Etiketler: